Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UFF
Fufuka®
elmondanék egy véleményt........... azok tudják, és értik akiknek szól!

Külön köszönet, azoknak, akik értékes gyüjteményüket számomra elérhetõvé teszik! Külön köszönet, azoknak, akik a pénzüket, a gépüket nem sajnálva megosztanak jobbnál jobb anyagokat! Külön köszönet, azoknak, akik adtak slotot amikor kértem, és köszönet azoknak, akik adtak még ha nem is kértem! Külön köszönet, azoknak akik munkájukkal ezt lehetõvé teszik, és külön köszönet azoknak, akik legalább nem hátráltatják!
Köszönöm!

és Ti akik nem értitek........ próbáljátok ezt a gondolatsort megérteni!
-=UNDERGROUND HUB=-

Hi minden USER!

Szeretném, ha minnél több user csatlakozna fel erre a Hubra. Hi ez a hub az összes zenei vonalat magában foglalja. Gyertek bátran, nem fogjátok megbánni. Meg azért is jkól lenne, mert eléggé kevesen vagyunk.
Köszönöm mindenkinek aki feljön!

Cím: undergrounder-hub.no-ip.com

Találkozunk a hubon!

Sziasztok!
wakeupneo
http://www.mp3portal.hu/modules.php?op=modload&name=phpBB2&file=viewforum&f=27

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Non@meTheHunter

Nem új, de stabil multihub
várja a usereket

[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]

LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT😊

********A multi hub a következõ cimeken érhetõ el:***********

nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!

e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 1 GB!

luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !

A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!

Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.

Vár mindenkit a hubok csapata..

ééés

36

külföldi hublista a http://hunhub.fw.hu/ oldalon RÍSZPEKT ;-)
Itt van akkor nektek új publikus magyar HUB lista:

http://www.freeweb.hu/hunhub/hungaryhublist.config

Písz! ;-)
Sziasztok!

A DC Infoszerver költözése miatt (T3-as vonal) a hungaryhublistet az alábbi oldalon lehet elérni a továbbiakban:

http://dcinfo.dynu.com/hungaryhublist.config

Természetesen a weboldal is errõl a címrõl üzemel. Az átállás miatt köszönöm a megértéseteket.

Továbbiakban is: http://dcinfo.dynu.com

Have nice day!
2XP
Köszi 😊

KenWood
A Flash is!😊))))
MAci keressél már meg de rossz hireim vannak számodra...!!!Kicsit sokat várattad a srácot...!Nah bye

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

[OP]MaciLaci
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ismet megy a Wish!!!!!

Coool😊)

Life is wasted on living!

köszi, a rendszert elvileg ismerem, próbálkozom...

visszatérve a proxys problémához

*** Socks5: Connection refused by target machine
ez az üzenet a belsõ szervertõl jön(ahol a proxy van), vagy a hubtól?

köszi

Mp3Pintyo
Sziasztok!
Elég érdekes az ami itt nap mint nap folyik. Szerencsém volt még anno majdnem a kezdetekkor elkezdeni a netet hasznalni (7 eve) es megtanultam, hogy milyen jo egy kozosseget osszekovacsolni.
Nem ertem miert kell ennyire szetszakitnai a DC-s tarsadalmat. Amennyiben nem fogadja el par ember mas emberek nezeteit nem kell osszeutkozesbe kerulni. Van valasztasi lehetoseg es lehet mas HUB-ot is valasztani. Ugyanugy mint IRC-en sem egy chatin van benn mindenki. Ott is vannak utkozesek de egyszeruen megoldjak. Atmennek egy masik szobaba. Igy siman folyik tovabb az elet.
Probaljatok meg fenntartani vagy inkabb megjobban fejleszteni azt az allapotot amit nagy nehezen sikerult elerni a Napster elhagyasa utan.
Az mp3 legyen Veletek!

Az mp3 Legyen Veled!

javítás eszközölve!
KenWood
independencen elérsz!!!thx elõre is még1x

KenWood
tabula huh kéne beszélnünk!Egy két dolgot elirtál és rossz az ip is😊) Most gondok vannak de jó lenne ha kijavitanád nehogy azt használják elõre is thx!

wakeupneo
Gartula az oldalhoz! Szerintem király.

http://www.mp3portal.hu/modules.php?op=modload&name=phpBB2&file=index

MINDEN HUB KÜLÖN FÓRUMA ITT!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Milyen fura ,hogy erre senki sem ugrik. Érdekes nem? 😊)))))))))

411 a port

KenWood
Grat a HUBhoz!!Eléggé tetszik!!!De kicsit merészek vagytok😊)Sok sikert és minél több jó arcot!

KenWood
Elnézés mindenkitõl akit megbántottam a fórumon!!
Én nem éltetni akarok semmit csak végre egy jó békés nem háboruzó közösséget létrehozni..
Ebben vki segit vki nem!Nem kötelezõ!
Békés Pünkösd estét kívánok mindenkinek!
Bye

2XP
Megynyílt a Nasa.Chat 😊 Hubja!

+++++++++++++++++++ [ !! FONTOS !! ] +++++++++++++++++++
A HUB chat céljára szolgál, mindenféle letöltés csak saját felelosségre folytatható. A HUB üzemeltetõje és operátorai semminemû felelõsséggel nem tartoznak.
A HUB privát üzemeltetésû, kizárólag magánszemélyeknek nyitott. Hivatalos személyek, a Rendõrség, BSA, szoftvercégek alkalmazottai a Hubon nem tartózkodhatnak. Kérjük amennyiben Ön nem jogosult a Hubon tartózkodni, haladéktalanul hagyja el.

Jelenleg [ 1GB ] a share limit.

Mindig a valós kapcsolatodat add meg, mert az operátorok rendszeresen ellenõrzik.
A valótlan beállítás kizárást is eredményezhet!

Az upload limit lehetoségérõl az OP-ok adnak tájékoztatást..
Most 8KB a minimum (LAN(T1) és LAN(T3) nem korlátozható)

+++++++++++++++++++ [ !! FONTOS !! ] +++++++++++++++++++

Cím: hub.nasa.hu:1234

A szerver megegyezik a nasa.hu szerverével, így garantált a megbízhatóság 😉

szal frissítettem az oldalt...
MAGYAR HUB CÍMEK DC++-BAN

http://hunhub.fw.hu/

- 63 magyar HUB címe, információi
- 8 publikus magyar HUB lista
- 32 publikus nemzetközi HUB lista
(mintegy 32 ezer HUB címével, több mint kétmillió felhasználóval)

Písz! ;-)
Hmmmm...

Ismét a béka s***e alatt a Fórum szinvonala! Nem semmik vagytok...
sziasztok

lenne két kérdésem, milyen portot használ alapból a DC? és hogy tudoma DC-t konfigurálni ugy hogy proxy mögül is tudjam haszálni? a socks-os verzióval nem engedi

köszi

Kilgore
😊)
wakeupneo
Én meg csak hogy ne unatkozzak, lefoglaltam magam délután itt a fórumban. Kellet valami a tópart elött, igy idedugtam a fejem és egybõl találtam 2-3 embert aki ugrik a jóra. 😊)))
Hiába az emberek mindig emberek maradnak.
Azért köszönöm a vita lehetõségét. 😊))))))
Kilgore behuzom a bokám. ehehe

ok ez egy korrekt válasz volt!!
Köszönöm!!!

Fufuka®
mikó pecálunk????? 😊)))))))))))
Fufuka®
sok dologról beszélhetnénk..... sok eset volt, van, és lesz is! De igazán egy dolog ami lényeges. A jövõt kéne keresni, és próbálni érte megtenni mindent amit lehet! Félre tenni az ellentéteket, még ha nem is jó érzés , néha! Nem kell felejteni, ..... de ezeket az emlékeket nem a rákiabálásért kell megtartani, hanem hogy mi magunk a rossz példából okulva, sose kövessük el mások hibáit!! Ha majd mindannyian tudjuk követni ezen és más ésszerû elveket, akkor talán helyre áll a rend a béke! Azok, akik nem akarják, vagy tudják magukévá tenni a jót...... majd egyszer elfogynak...... talán nem vagyunk túl öregek, hogy esélyünk legyen megérni!!
Kilgore
csak told oda keped...tudod hova...
majd ott jol ellatom a bajod
😊
Én félreértettem! Mikor rúgsz már bokán? 😊
Talán azt is nézd meg,hogy ki maradt viszont meg!!
Aki miatt a többiek kiszáltak!!Tanulságos.......

Kilgore
hehe, es ez igy is van...
tenyleg mind1 majdhogynem ki-mikor kezdte...
viszont azert azt sem kellene elfelejteni mibol-honnan es hogyan indult az egesz...
azt sem csodalom ha 1eseknek nincs gyomra, ahhoz amik itt a dc korul tortentek...

vihar a biliben...ennyi...es nem tobb...meg ha van aki szeretne tobbnek feltuntetni is...

(ne tessek felreerteni, mert ebben az esetben bokan kell hogy rugjkak vkit)
Fufuka®
és az a pár igazi öreg nem véletlenül vonult ki a dc-é világából! Az okok itt a fórumban láthatóak, olvashatóak......... õk nem egy ilyen dc-ét kezdtek, indítottak ebben az országban! Csak ilyenné lett......... és õk már erre nem kíváncsiak!!!!

csodálkoztok??????
Fufuka®
KENWOOD, ÉS NIEK.......
itt csináljátok tovább http://www.gyik.com/forum/viewtopic.php?t=92 ha lehet, az erre van kitalálva!
Hali Mindenki!

HUN XXX HUB létezik?
KenWood
Majd ha megmondod a neved és vállalod is akkor tárgyalunk!!!bye

KenWood
De nem is a tiéd!Fõleg olyan vádakkal amik többségben nem igazak..!!Könnyû más várában játszani...MI?

KenWood
hehe most árultad el magad hogy valamelyik op vagy csak annyira GALÁD embertelen egyén vagy, hogy itt névtelenül vered a nyálad...!Errõl ennyit leirtad magad!!

KenWood
ne nyilatkozzál nah😊

KenWood
Nem, de nyilatkozzál olyanról amiben nem vagy illetékes..!Honnan tudod hogy régebben???

KenWood
Igen hallotam!!MIóta is Dczel kistesó????

KenWood
NAh elmegy az ember enni és tiszta izgi lesz a story!!!
Geri oks keressél!!
És én nem Neo védelme miatt és nem a többiek baszogatása miatt, de Neot azért lehet a DC apjának nevezni...mégha sokan ezt nem is veszik tudomásul!!
Kellemes napot !bye

Fufuka®
bocsi... ebédeltem, azért nem találtál meg! de ezt a beszélgetést most részetekrõl eltúlzottnak és túl indulatosnak tartom!
Látom látom!
jo uton haladsz!!
he he
boldog szülinapot😊

wakeupneo
De igen ha feltudnék menni a hubra és nemszakadna meg állandóan 😞
Gyere fel please a bortonhub.no-ip.com -ra. köszi
(Látod IZB? Õ olyan akivel beszélgetni is lehet,mert vélemyénye van. Neked meg...)

Neo most akkor nem privizünk????
azért mert valamit nem látsz vagy nem hallasz,az még nem azt jelenti,hogy nincs is!
a törvény is igy van!
azért mert valami törvénnyel nem vagy tisztában,még nem jelenti azt,hogy reád nem vonatkozik!
Tehát lényegtelen,hogy most láttad e a nickemet vagy nem!Nem ez a lényeg,hanem az,hogy ne gondold azt,hogy te vagy az atya ur isten!
ja és ajánlom figyelmedbe a matrix hubot ami csak a te kis játszotered....
ott lehet hintázni....