14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#9564 Ha töltögetések és a banolgatások közt kicsit van időtök foglalkozni a saját jövőnkkel,
itt olvashattok arról, hogy pár év mulva miként lesz a saját tulajdonú adathordozók feletti rendelkezési jog kihúzva a kezünkből. Kis ízelítő: a cikk irója arra jut, hogy az Európai Uniós direktivákra épülő, Nagy-Britanniaban most elfogadott törvény szerint illegális a zenét másolni az mp3-lejátszóra, illegális saját kedvenc zenéidet 1 CDre gyűjtened. Minden esetre elgondolkodtató. -
#9561 [20:21:15] <Armstrong> A hubon a Verlihub 0.9.2 beta verzio fut (@-= Nasa Hub =-@ - edition) (0 nap 0 ora 3 perce). -
#9559 bocs rosszul irtam
nem minig 2545-öt ir mindig mást -
#9558 csak elötte mindig ment egyszer reggel elinditottam és nem
ment.
és nem mindig 2545-öt is mindig mást -
#9557 nem világos a kérdésed, a géped közvetlenül van a neten vagy router mögött? te állitottad-e be neki a 2545-öt és ha igen miért?
alapból nem használja ezt a portot (illetve a letöltéshez használt random portok közt ott lehet, de az nem érdekes) a dc protokoll. nézd meg hogy a file settings general részhez mit irtál, javaslom a 412-őt. ha fizikai tuzfal mögül próbálsz portforwardolással dczni, akkor pedig keress másik portot, mindegy melyiket, csak arra vigyázz, udp és tcp forgalmat is nyomd át mert mindkettőt használja.
általános probléma kezdő dcseknél: ha XPd van akkor a beépitett tüzfalat kapcsold ki, ne használj ZoneAlarm tuzfalat se, akad DCvel.
sok sikert -
#9556 már leszedtem a kaazat és még mindig -
#9555 Lenne egy ojan problémám hogy a dc++ om
nem indul es ezt a hiba üzenetet irja: "Port 2545 is busy, please choose another one in the setting dialog, or diasable any other application that might be using it and restart DC++" van kaazam is.
mi lehet a probléma? -
#9554 kivan term
de visszaraktam a 261-et és minden jó -
#9552 Ez igazából azért ciki, mert nem is tudtam róla, hogy van ilyen a gépemen. Egyszer már letöröltem. De a megosztásba valahogy mégis belekerült. Wazz. -
#9551 Mein na. Egy kicsit álmos vagyok-voltam... :) -
#9550 Úgylátom a stilus nem az erösségetek.
Mintha egy ban egy hubról felérne a levegő elvételével...
Kissé furcsa nézet.. -
#9548 Vagy menj egy másik hubra :) -
#9547 Szedjél ki minden képet, és akkor nem lesz baj. Tegnap engem is kibasztak, mert volt nálam egy "Main Kampf". Szó mi szó tényleg volt, de csak véletlenül >> 1 óra pihi. -
#9546 <[807]Independence> Your ASS is permanently banned!!
Please insert an equivalent of $10 into your floppy drive and press ENTERThe reason is: Preteent ne ossz meg!
preteen
Banned nick is: [HUN]Spid3r
Mi a f***???????????
Mutatsd már meg azt a preteent!!! Aztán menj a p******.
A többiektől bocs, kiakadtam. -
#9545 Bocsika, a #9541-re válaszoltam... ;) -
#9544 Kilőttem az XP falát, de passive-val így sem ment. Aztán activera raktam, a 412-es porttal, de ip nélkül. Most megy. Szerintem vajmi kevés köze van ahhoz, amit csináltam vele. Szóval egyszercsak megjavult. Égi csoda történt. Köszönöm Uram! :) -
[HUN]norba #9543 Kapcsold ki a hash-t. -
#9542 Sziasztok
más is tapasztalta a 3-assal kezdődő BCDC-knél, hogy fogja az egész rendszert?
a 261-es mellett simán játszottam most meg szaggat minden.
Ezért kérnék egy linket akonnan le lehet szedni, kösz -
#9541 hogy?
-
#9540 Nah, sikerült megoldanom. ;) -
#9539 Megpróbáltam mindkettőt, de így sem megy. Csak max. 100 byte, és hali. Amikor listát kérek le, kidob Connection Timeout-tal...
Valami egyéb 5let? -
#9538 csuwwi: szerintem 2 dolog lehet igy elsore: 1. XP gyari fal, 2 nem vagy passive modban! Probald meg mindkettot!
baligaga: probald meg 1 regebbi klienssel! Amugy nem lehet, hogy korlatozva van a kulfoldi adatforgalmad? Probald kideriteni! Itt megprobalhatod lemerni a sebesseged a magyar bix fele!
Tovabbi szep napot!
Maci -
baligaga #9536 Szeretnek valaszt kapni arra,hogy miert zuhan az internet sebessegem a sima telefon modemes kapcsolat szintjere, mikor elinditom a DC++-t.Kabellal csatlakozom a netre New York-ban.Barhonnan barmit toltok a net sebessegem allando(5500kbps koruli).Ez igy volt a DC-vel is,jottek is a letoltesek 100-400kbps kozott(LAN T3-rol).Aztan tortent valami,es mar egy honapja ha elinditom,az internet sebessegem 450kbps-ra vagy meg sokkal alacsonyabra zuhan es a letoltesek 1-3kbps-al jonnek.En nem tudom mia a baj, es miert csak a DC++ al.(BCDC++is probaltam ugyan az a hejzet)Ha valaki tudja a megoldast az irjon.Elore is koszi. -
#9535 Hali lenne a DC vel egy kis problémám, ami nem is olyan kicsi. Szóval most kezdek a DC-vel behatóbban ismerkedni, de valami iszonyat szinten nem megy. Axelero 512-es ADSL-em van, egy 733-as PIII-as, 256 RAM-mal, Window$ XP Prof. A DC verzióm, a legújabb DC++ 0.301. Beállítom a szokásos dolgokat, majd connect. Fölmegy a hubra, látok mindenkit, aztán hali. Ha listát akarok kérni jobbik esetben 100byte, egyébvként nulla. Semmi adatmozgás nincs, de a csetet az látom, és az megy is.
Próbáltam már Win98SE-vel is, de úgy sem jó. Most 2 gép hálóban van, és úgy csatlakozom a netre, mármint én a másikra, az meg a netre. De így sem megy, sőt így még az IRC sem megy. Ez egyre jobb... :((
Valami 5let, hogy mi lehet a baj???
Thx. -
#9533 EZ KELL a W95 hoz, es akkor menni fog a DC!
-
#9531 hmm....... -
#9528 Megjelent az új oDC is. Letölthető innen. -
norti #9527 Vagy ott a Datanet, ugyanazon az áron (vagy olcsóbban) az 512-es csomag. Náluk kb. 2-3 havonta fordul elő 1-2 órás szolgáltatáskimaradás és általában stabil. Viszont ügyfélszolgáltauk vmi iszonyatosan pocsék... De ha nincs rájuk szükség, akkor nem lényeges szempont :))) -
#9526 btw, klick, bumm:D -
#9525 512/128 pont fedezi a chellod sebesseget, es arban sem tobb szerintem...
Axelero DSL eszerint az 512/128 brutto 12, ha 2 evre alairod, es ez evben tok ingyenes:)
a chello most br 13, januartol lehet emelnek is, meg lesz 10G limit is!
Szal?:)) -
norti #9524 volt már itt dsl téma :)))
na figyelem:
BCDC++ 0.301a
A név ne riasszon el senkit, most nem BlackClaw fordította :)
(Azért tükröztem, mert hátha vkinek meggyűlik a baja tar.gz-vel, egyébként eredeti oldal: http://wza.digitalbrains.com/DC/BCDCpp/releases/) -
#9521 DSL?, micro?, sat? -
#9520 köszi szépen -
#9519 Nem harapom, csak szolok, hogy az xDC++ es az xDC 2 kulon dolog:)
Sokan kerdeztek mar ezt az irc dolgot, de az nem en vok, a maci nevet itt vettem fel:)
Az xDC delphiben irodik??? Isten ovja a hazat, de ezzel a lelkembe gazoltal:DD (delphit oktatnak suliban, es utalom, mint a szart:))) )
Cupp,
Maci -
norti #9518 czdc-ben érdekes - vagyis nem olyan mint bcdcben - az upload/download korlátozás, de ez ott alul le is van írva:
1 db slotra min. 5k upload lehet a limit, minden további slot +2 k/s (ki lehet számolni, dsl 6 slottal uplimit 15k/s)
a másik fontos, hogy download limit mindig maximum! 6 x uplimit -
#9516 Helló
CZDC 0.261-em van, és aza problémám, hogy az upload limitet akárhányszor megpróbálom átállítani, mindig visszaugrik a régire.
Tudnátok segíteni mi lehet a baj? -
#9515 ha ismered a fórumot akkor azt is tudod h ezek a "forgalom korlátozós" hozzászólások leginkább arról szólnak h "ha sokat osztok hamarabb jön" ... kicsit elegem van a hasonló nyavajgásokból . jelzem h csellom van és még nem volt olyan hónap h ne nyertem volna meg a korlátot .
én ismerve a többség hozzáállását válaszoltam ... ha nem erről van szó akkor BOCS . -
#9512 erre 1Xűbb megoldás a FixBlast .exe letöltése és futtatása és 1 WindowsXP-reboot_patch .exe -
norti #9504 Lasek Csorinak válaszoltál :))
A két kliens között az a "kisebb" különbség van, hogy mígy xdc++ c++ban addig xdc delphiben íródik :)
Diszkrét matek rlz, komplex matek forever :DDD -
#9503 Ez nem talalt!:))
Itt nem a magyar xDCrol folyik a duma:DD
1srac nekem ne oktasd, hanem hozd talcan oket:))
(Ki mondta, hogy adiszkret matek zh nem a szopatasra megy ki?:DD )
Maci