Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Gyere és lépj be az éjszaka világába !
-------------------------------------------
Címünk : night.zapto.org:2003
(a port mindenképpen kell a végére! )
----------------N.I.G.H.T----------------
Talán ha elolvasnád a leírást róla megtudnád.
Az mp3 Legyen Veled!
DVDHUB
dvdhub.sytes.net
...::::::::::::::::::...
Limit egyenlõre nincs, annak örülünk leginkább ha egy dvd iso filmet meg tudtok osztani.
Várunk mindenkit soXeretettel a dvdhub.sytes.net címen!

GARÁZS-HUB sok szerettetel vár mindenkit !!!!
Elsödleges célja: AUTOKAT ÉS AUTOTUNINGOLÁST kedvelõ emberkék részére csevegési lehetöség biztosittása.
másodlagos célja:mindenki más számára még 1 lehetöség a letöltésre (nem mindha nem lenne honnan letölteni)
a hub cime: garazs-hub.no-ip.com
JO SZORAKOZÁST MINDENKINEK !!!
http://nonamecelebs.lapja.hu/
Minden jelentkezõ hubank tudunk fórumot biztositan.
Kifejezetten irigyellek igy a fotokat nezegetve! 😊)))
jo utazast, kellemes pihenest, sok bulit!
Cya!!
Life is wasted on living!
Night & Garázs & Harcos multihub
Légy Te is családtag az éjszaka világában.
Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT😊
********A multi hub a következõ cimeken érhetõ el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 1 GB!
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
#7940-7941

seggélne nekem wki, hogyan kell használni parancsként az RBG kódokat (színezni a fórumot?) :-D
Ha itthon vagy és számod a régi, csörr-csörr....
Jó, hogy hallunk felõled.
Vigyázz magadra.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Látom semmi extra nem történt, nem kötekedik senki (LOL) és a HUBok csak úgy szaporodnak!!!!
Holnap megyek haza egy kis pihire, aztán next week megint ide...na nem minthogyha ez bárkit is érdekelne, vagy mégis?:-)
Mindenesetre sajnos a dcn nem leszek, mivel a net közelébe sem szagolok, de ha vki ingerenciát érez, hogy felhivjon (persze csak céges telefonról:-) akkor nyugodtan tegye...Lehet, hogy én is megeresztek egy két telefont, és ezt egyesek vehetik fenyegetésnek is:-)))
Sajna kkár, hogy már kevesen vannak itt a régiekbõl, de aki nem ismer, majd megismer, csak késõbb!
Üdv mindenkinek mégegyszer, Hali Girl, Fufu, Norba, Sbiro, Neo, Nomád, Maci és a többiek, akiket kihagytam....
Ha vkit érdekel mi van velem és merre vagyok, akkor itt nézhet képeket:
http://uk.photos.yahoo.com/nagyskopje
Jó töltögetést mindenkinek!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Elkészült végre a DCHUN oldal javitott és frissitett válltozata!
Igaz ,hogy kicsit sokáig tartott az elkészülése,de a várakozás úgyérzem megérte.
Ettõl a pillanattól kezdve a hagyományoknak megfelelõen fog frissülni a lap. Ha bárkinek kiegészitése van a laphoz ,vagy szivesen segitene leirások elkészitésében ,akkor az mailben szóljon.
Tessék nézegetni az oldalt, és várom az aktuális MAGYAR HUBokat , hogy jelentkezzenek az oldalra.
Jó szórakozást hozzá!
dchun.hq.hu
Sziasztok
egészen jó zenék menek most.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://nonamecelebs.lapja.hu/
Minden jelentkezõ hubank tudunk fórumot biztositan.
GARÁZS-HUB sok szerettetel vár mindenkit !!!!
Elsödleges célja: AUTOKAT ÉS AUTOTUNINGOLÁST kedvelõ emberkék részére csevegési lehetöség biztosittása.
másodlagos célja:mindenki más számára még 1 lehetöség a letöltésre (nem mindha nem lenne honnan letölteni)
a hub cime: garazs-hub.no-ip.com
JO SZORAKOZÁST MINDENKINEK !!!
Nem hinném, hogy sokan áttérnének a DC++-rol. Mindenesetre kiraktam az Mp3Portalra.
Az mp3 Legyen Veled!
Gyere és lépj be az éjszaka világába !
Mivel az utóbbi idõben nem jelent meg új DC kliens, így egy új szolgáltatás nyílt a DC Info oldalán. Már rég hiányzik egy Apróhírdetési szekció a DC közössége részére, így nyitottam egyet. Elérhetõ a DC InfoSzerver kezdõoldaláról.
Tudjátok: http://dcinfo.dynu.com
Have nice day!
még egy kicsit visszatérnék ehhez a levélhez, egy kérdés erejéig:
lehet-e valahogy védekezni ez ellen? mármint hogy rájöjjenek arra, hogy mit töltesz le?
Igaz ,hogy kicsit sokáig tartott az elkészülése,de a várakozás úgyérzem megérte.
Ettõl a pillanattól kezdve a hagyományoknak megfelelõen fog frissülni a lap. Ha bárkinek kiegészitése van a laphoz ,vagy szivesen segitene leirások elkészitésében ,akkor az mailben szóljon.
Tessék nézegetni az oldalt, és várom az aktuális MAGYAR HUBokat , hogy jelentkezzenek az oldalra.
Jó szórakozást hozzá!
dchun.hq.hu
Sziasztok
Természetesen (igaz, hogy most) de kikerült a PtokaX-0.326.TestDrive4 HUN Edition a DC Info Letöltési Zónájába! THX Den! 😉
DC Info: http://dcinfo.dynu.com
-------------------------------------------------
Jó szórakozást hozzá!
http://dchun.hq.hu/
Sziasztok
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
.
------------
.
Nemrég megjelent Ptokax Hubprogi új, Testdrive4 verziója. Sajna ebbõl is hiányzik a magyar nyelvi file, ugyhogy készítettem egy special HUN Editiont ami az eredeti Testdrive4 kibõvítve a magyar nyelvi filellal és hamár úgyis belenyúltam, akkor egy HUN-szûrõ scripttel is.
.
A HUN Edition egyenlõre kétféleképp tölthetõ le:
- innen: PtokaX-0.326.TestDrive4 HUN Edition.zip
- vagy tõlem DCn
.
Bárki aki fel akarja tenni bármilyen témába vágó websitera nyugodtan megteheti.
.
Minden jót hozzá.
.
----------
.
Itt jegyzem meg az ELITE HUB kapott egy portot a címe végére, méghozzá a 4242-t. Az új cím tehát:
elite-hub.no-ip.com:4242
.
------
Ezt s lehet, meg ezt se lehet, utána meg amazt se lehet, mik maradnak a képek??????
Azért nehogy már itt ezen párázunk, hogy mi a törvény😊)))
Ja csak viccelödök😊))
Még hiányzik 110 mb-om😊) lassan már 1 hete!!!!
Hát honnan lesz meg a hiányzó rész????😊))))))
Csak vicc az egész, nagyobb a füstje mint a lángja😊)
van ám egy egészséges egyensúly a két véglet közt.
nem kell minden hírfoszlányra ugrani, mert nem érdemes, pontosan azért, mert itt minden egyes mozzanat törvényessége megkérdõjelezhetõ. aki fél, az valóban jobb ha lenyomja a modemét.
de a dolog hosszabb jövõje érdekében nem árt figyleni a világot. nem árt betartani amit eddig is veszélyesnek ítéltünk: kinn tartani a politikát, a pedofiliát, a pénzszerzést, stb, tudjátok jól.
szóval ne személyes kérdést csináljatok belõle, hanem ésszel mérlegeljétek melyik lépés mennyit hazsnál a dcnek, a huboknak, a usereknek.
a felesleges pánik hasztalan. az információk korrekt átadása hasznos.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Be is fejezem. 😊)))))
Értelme ugysem igen van azthiszem.
nem lehet senki biztos az álláspontjába.... sem pro , sem kontra!
( ha megfigyelted én is feltételes módban írtam az elõbbi hozzászólásom, hisz én sem vagyok biztos a magam állításaiban, de van lehetõsége)
" ne azt gondold ebbõl amit írtam, hogy kötekedni akarok, és ne az hidd hogy nem hiszem hogy volt 20 forintod! " 😊))))))))))))))))))))))))))))
Nah mind1...akkor ezekszerint paráztassuk a bandát tovább. Nekem ok ez is.
De ha itt valaki fél ,annak ellenére ,hogy tisztában van azzl ,hogy amit csinál törvénytelen, akkor azoknak javallom a TREFORTOT, és a DIRECT CONNECT mellõzését.
A vita és a félreértés elkerülése végett.... neo ne azt gondold ebbõl amit írtam, hogy kötekedni akarok, és ne az hidd hogy nem hiszem hogy volt 20 forintod! azt próbáld ebbõl felmérni, hogy nem valószínû hogy az igazgatóval beszéltél, ... és hogy az igazgató is kényszeríthetõ a törvénytelenségek megszüntetésére, még akkor is ha most jelen esetben sem idejük sem kapacitásuk nincs az ügyre! ha kellõ szankciókkal fenyegetik õket, sajnos meg fogják tenni azokat a lépéseket is amiket most kinevetünk!
Jah majd a 20 forintot elintézzük..😊)))))
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!