Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GRAT NEO!!😊
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
és errõl én nem is kívánok több szót vesztegeni! mert nem is érdemes..... majd ha netán 5000 user lesz!! azt irja be bárki nagybetüvel... az valami.... de addig.... 😊)) minden hub, csak hub!!
Imádom ahogy eggyesek lebegtetik gumigerincüket és nem teszik oda a nevüket!!
Jó úton haladunk.)
:.: Tamas :.:
de nem baj.... mint láttad ( ill. nem láttad) mi eddig sem voltunk itt, verni a mellünket!
és ezután sem fogjuk!
1 tényleges userszáma a kolinak max 1804, ha jól tudom
2 az 1900 ez sem biztos jól tudom "robot" userekkel volt valami ilyen
kalpba beletesz.......
Kolit már láttam 1900 on zötyögni magyar userekkel kevés laggal 10 GB limittel mégse láttam seholsem hogy egy operátoruk is itt verné a nyálát..
Így no comment ....
****kalap emel uraim****
:.: Tamas :.:
A HUB elérhetõ a matrix1.obudanet.hu címen is!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Majd nézd a userszámot! :o)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Van valami szép új cuccunk ,és azt szeretnénk kipróbálni.
Most remélhetõleg a kissebb megosztásuaknak is helyet tudunk biztositani a letöltéshez, ezért átmenetileg kissebb a megosztás minimuma.
Mindenkit várunk szeretettel.
matrix-hub.no-ip.com
Aztán ha lesz kis idõm ,megkereslek, mert vannak új 5leteim..
Addig is pápá
Az mp3 Legyen Veled!
ezért kérném azt aki érdekesnek tartana egy 2000-3000-es magyar hub-ot illetve részt szeretne venni a tesztben , próbáljon feljönni ide:
matrix-hub.no-ip.com
Aki jön annak ezer köszönet!
A kliens nem szedi le a hublist-et errõl a címrõl:
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
mi lehet a gond?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
http://dcinfo.sytes.net/PublicHubList.config
itt probalkozz, de gondolom ezzel nem mondok ujat, mert elolvastad a fent levo 2 linken talalhato infokat, mielott itt kerdezel...
Life is wasted on living!
Nevezetesen az "Anger Management"-t akartam letölteni, le is küszködtem majd 1 hét alatt, erre kiderült hogy "Anger management.avi" néven fent lév? 700.69MB-os fájl valójában a "Mr. Deeds" c. film.
Akiknél jelenleg is így van megosztva:
Most tényleg nem tudom hogy ezt direkt csinálják vagy ennyire igénytelenek, hogy azt sem nézik meg mit milyen néven osztanak meg?
Jó lenne ha az OP-ok figyelmeztetnék õket mert ez így nagy kib*szás a többiekkel.
tessék õt nagyon szép szavakkal.... KIRÚGNI MINDENHONAN!!!!! 😊)))))))))))))
"<00:13>00:13> <
- ez a baj a MAGYAROKKAL !
Be akartok "szabályozni" mindenkit !
Ki vagy Te Nekem, hogy megmond, -mit, és mikor, és miért, és mennyiért csínáljak ?!
Azt mondom nektek : KAPJÁTOK BE, HA ENGEDEM !!! -baromarcú parasztgyerekek !
Dugjátok fel magatoknak az oldalatokat ! -szerinted, kell nekem ?!
Ennyit errõl !
Bye : Dr. Killer"
Szerintem siman mond meg neki, hogy te hetero vagy, es hogy gebasz van a palacsintaban...
Az OP nem is tehet szerintem ez ugyben semmit, leven ez a maganszfera legmelyebb megsertese lenne....
A legjobb mindenkeppen az lenne szvsz, TE beszelned meg vele a dolgot, az a legtisztabb!
Udvozlettel!
ne vedd a szivedre a dolgot, irtam tobbszor is, hogy nagyon tetszik az oldal! (Aprobb bakik meg mindenhol vannak....😊 )
Legyunk amik (Push any button, olyan nincs is a billentyumon😊) ) :Minta nincs az oldalon😊) De mail ment😄D
Jo hetveget!!!!
maci
remélem , hogy csak félreértés.....
de ha mégsem, akkor sem tudnak az operátorok ez ellen tenni semmit!
........gondolj bele, elõször kick a homoszexuálisoknak, aztán a feketéknek, aztán stb stb,és a végén ha nincs rajta sapka......... ilyet nem lehet tenni!!! Csak reménykedhetünk, hogy a másság képviselõi eléggé inteligensek és kultúráltak ahhoz, hogy nem botránkoztatják meg az embereket!
de mint mondtam.... remélhetõleg csak félreértés...
Elõfordul,hogy vannak olyan részek amit még a régi alkótoktol egy-egyben másoltunk be, és nemvettünk észre benne hibákat vagy már nem aktuális dolgokat.Bár nem is vártam sokkal többet ,mint egy ilyesmi megnyilvánulást .
Egyébként az oldalon valószinüleg azért nincs fent a hubod mert nemküldtél mail-t a megfelelö helyre, a megfelelõ idöben! :o)
Pótold és kintleszel te is. Minta ott van az oldalon..
Nah béke..pápá
dchun.hq.hu
az 1ik nagyon lol😊)
dchun on:
K: Miért nem mûködik a multi HUB funkció egyes HUB-okon?
V: Nem minden HUB támogatja ezt a funkciót. Például a jelenleg mûködõ magyar HUB-ok egyike sem
😊)))))))))))))
2.
Neo tedd fel lecci a wisht! Koszi!😊)
Ja Neo a wish kimaradt a hub listabol az oldalon😊 Tedd be lecci!
Koszi, es grat!
Letölthetõ a DC Info oldaláról. http://dcinfo.dynu.com
Megjelent a BCDC új, 0.251m verziója, amelybe 1-2 érdekes dolgot építettek bele. Érdemes elolvasni. Használata elõtt azért látogassatok el a http://bcdc.webhop.org/ oldalra!
Have nice day!
Szép napot mindenkinek!
Elkészült végre a DCHUN oldal javitott és frissitett válltozata!
Igaz ,hogy kicsit sokáig tartott az elkészülése,de a várakozás úgyérzem megérte.
Ettõl a pillanattól kezdve a hagyományoknak megfelelõen fog frissülni a lap. Ha bárkinek kiegészitése van a laphoz ,vagy szivesen segitene leirások elkészitésében ,akkor az mailben szóljon.
Tessék nézegetni az oldalt, és várom az aktuális MAGYAR HUBokat , hogy jelentkezzenek az oldalra.
Jó szórakozást hozzá!
dchun.hq.hu
Sziasztok
----------------HARCOS----------------
Gyere és lépj be a HARCOSOK világába !
-------------------------------------------
Címünk : harcos.sytes.net:1666
(a port mindenképpen kell a végére! )
----------------HARCOS----------------
Gyere és lépj be az éjszaka világába !
Címünk : night.zapto.org:2003
(a port mindenképpen kell a végére! )