14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Fufuka®
    Urak!

A világ rendjében az az elfogadott, hogy aki szolgáltat vagy ad valamit használatra..... az diktálja is a feltételeket!! Sajnálatos módon ezek a feltételek, nem mindig a józan ész, vagy a használhatóság alapján vannak kitalálva :( De amíg ő szolgáltat addig ő diktál!!! :((

Még ha nem is látjuk értelmét, sőt igazán nem is értünk vele egyet, akkor is ha használni kívánjuk, el kell fogadni a feltételrendszert :(((( ( és- vagy, kijátszani, :))) már ha sikerül)
  • Fufuka®
    ip-cím üres, port 412
  • dentro
    használj KazAa-t vagy webes ingyenwarezt, ahhoz nem kell sem IP, sem kliens, sem más bonyolult tudomány
  • marsu
    Éetem az ip címet hogyan tudom meg, hogy be tudjam állítani?????
  • marsu
    Ez mit jelent????

*** Connection timeout????
  • Ferq
    Próbálj meg DC++ klienst feltenni !!
    Azt állitsd be precízen, és láss csodát menni fog mint többezred magunknak.......
    Üdv
  • marsu
    Minden honnan kirugnak (Disconnected) de nem tudom miért!!!!
  • Harder
    KOLI OP-ok, egy kérdésem lenne hozzátok, meg úgy általában az OP-okhoz, mert nem egyedi esetről van szó.

Az ilyen hírdetéseket miért kell engedni? Ha még vmi free szolgáltatásról lenne szó, még csak csak ... de kicsit idegesítőnek tartom, hogy céges hírdetéseket kapjak privátba (gyanítom nem csak engem tiszteltek meg vele), hogy így tolják a pofámba akár kérem akár nem.

[21:03] <[HUN]*****> A több éve működő ********* Webdesign Team szeretettel várja továbbra is a látogatókat megújult honlapján, a http://********* címen. Cégünk honlapjának teljes átalakításával egyetemben szolgáltatásaink sorát is bővítettük, így mostantól már többek közt fényképezést, fordítást és szövegkorrekciót is vállalunk a már korábban is létezőek mellett, melyek közé tartozik a weboldalak teljeskörű elkészítése (design, programozás, flash, stb.), saját webáruház programcsomag értékesítése és szükség esetén bekonfigurálása, teljes számítógépek, illetve alkatrészek adása és vétele. További információkért kérjük látogasson el weblapunkra, megtisztelő figyelmét köszönjük!
  • Ungarno
    orulok hogy komolyan veszitek a problemat, remelem minel hamarabb rendesen fog mukodni nekem a hub...koszi
  • Brutal
    Szasztok!
    Lehet hogy nem ide tartozik a kérdés de olyan hubokat keresek amin full dvd-s gammák,filmek stb. vannak fenn.
    Nem tudtok ilyeneket véletlenül?
  • HoTDoG
    Most épp nem a nettel volt a gondom, hanem azzal hogy vannak olyan őrültek akik képesek ilyen sebességgel tölteni.
  • wakeupneo
    Kicsit csinosítunk rajta.
    Alaplap ,de a driver linkje nemokés.
  • HoTDoG
    Épp most szedik tőlem ketten (!!!) a Need for Speed Undergroundot, másik 3 meg több száz megás videót.
    Az átlagsebesség 1.5 kbyte.
    Erre mit mondjak?...
  • HoTDoG
    Najó, csak nem mindenki hagyja bekapcsolva a gépét hogy le tudd tölteni. Ezt senkitől nem várhatod el, bár azért a Lanosok bentmaradhatnának.
    De én a chellommal valszeg nem fogok napokig fent maradni, mert mivan ha neten akarok játszani, vagy jól szeretnék aludni.
    Ezért lenne jó ha a DSL/Cable-eseknek elég lenne kis fájlt megosztani. Csakhát a minimum megosztás... Ezért megosztanak nagyobb cuccokat, de persze nem fogják megvárni amíg valaki leszedi tőlük csiga sebességgel...
  • netuddki
    affene
    :((
    na majd legközelebb
  • El
    Hoppa, bocsi :)
  • wakeupneo
    Annak az ip-cimét kaptad ,akit bannoltak onnan. Ezt hivják PECH-nek
  • netuddki

[13:48] *** Kapcsolódás a következőhöz: independence.no-ip.org...
    [13:48] *** Kapcsolódva
    [13:48] <[807]Independence> This Hub is running version 0.9.2 beta of VerliHub (RunTime:2days 18h 26min).
    [13:48] <[807]Independence> You are temporarily banned, wait some time (7 days 23 hours 29 minutes 1 seconds)
    Insert an equivalent of $5 into your floppy drive and press ENTER
    The reason is: a hub/slot arányod módosítsd! http://balinko.no-ip.org/index2.html
    Banned nick is: [HUN]Scab
    [13:48] *** Szétkapcsolva

mi a szar ez???
    nem vagyok [hun] scab
    4 slotot adtam dsl-re mi a mano ez??!!
  • marsu
    helló

van egy Epox viakt266a 8khal socketa ddr atx alaplapom,amire rá van intregnálva a hangkártya, de nem tudom milyen tipusú, és nem tudok életett lehelni bele.

ez ügyben kellene a segítség, gyártmány, driver letőltési lehetőségek.

előre is köszi.
  • Non@meTheHunter
    Te olyan rends vagy neo!
  • wakeupneo
    A fórum csak technikai kérdésekre van
  • wakeupneo
    Nah alakul valami.
    Ha 10 szer belépsz a hubra egy adott idön belül akkor bannol a BOT. Ezt azért tették bele, hogy ne lehessen ki-be ugrálni.
    Nah most van egy olyan lehetőség is, hogy a HUB a lassabb klienseket ledobálja magáról. Ezen még melozunk kicsit, és ha megvan javitjuk. Vagy softver csere... Meglátjuk, de rajta vagyunk.
  • Ungarno
    elore koszonom
  • wakeupneo
    hmm nemtudom mi lehet a baj. De utánnanézünk ,hogy hátha miattunk van. Igyekszem megoldnai ha igen..
  • Ungarno
    utobbi idokben kb 30 percentkent ujraindul a kapcsolat a matrix hubon...kb ot ilyen eset utan morpheus bannol is

mit tehetek ezellen?

[19:07] *** Kapcsolat újraindult
    [19:08] *** Kapcsolódás matrix-hub.no-ip.com...
    [19:08] *** Kapcsolódott
    [19:08] <-Morpheus-> YHub version: Beta 0.387 [t10] written by Yoshi.
    [19:08] <-Morpheus-> Current user count: 3145 after 22:29:00 uptime
    [19:08] <-Morpheus-> You've been temporary banned for another 01:56:14 because: Repeatedly kicked
    [19:08] *** Kapcsolat megszakadt
  • JPreggiT
    Hát igen a világ tele van ilyenekkel. Én is összefutottam egy hasonló ürgével, itt a log:

[2003-10-21 19:10] <[HUN]JP_reggiT> hi
    [2003-10-21 19:10] <[HUN]Cable*****> I'm away. I might answer later if you're lucky. <oDC v5.01>
    [2003-10-21 19:10] <[HUN]JP_reggiT> mi tortent a Max Payne-nel?
    [2003-10-21 19:10] <[HUN]JP_reggiT> torolted?
    [2003-10-21 19:11] <[HUN]Cable*****> nem
    [2003-10-21 19:11] <[HUN]Cable*****> csak kivettem
    [2003-10-21 19:11] <[HUN]Cable*****> de holnap visszarakom
    [2003-10-21 19:12] <[HUN]JP_reggiT> nem vagom az ertelmet a dolognak...nah mindegy
    [2003-10-21 19:12] <[HUN]JP_reggiT> kosz
    [2003-10-21 19:12] <[HUN]Cable*****> oks
    [2003-10-21 19:12] <[HUN]Cable*****> byez

Mondanom se kell azóta is rakja vissza tiszta erőből, valahonnan időközben bannolták is ha jól láttam. Jah, és a desc.-je szerint azért használt oDC-t, mert OP egy hub-on. Szép, mi?

Azért ne add fel, vannak még rendes emberek, és 3-4000 user közé jópár befér :o)
  • lowdog
    köszi!
    nem ezt kerestem de talán ez is jó lesz =]
  • wakeupneo
    www.hublist.org a külföldi, és dchun.hq.hu a magyar.
    A külföldin szinte minden hub fentvan, a dchun oldalon csak a regisztrált magyar hubok.
  • lowdog
    sziasztok!

volt egy reinstall a gépemen, egy dolgot elfelejtettem lementeni és nagyon hiányzik: a bookmarkjaimat :)

van egy olyan weboldal, ahol igen sok DC hubot összegyűjtöttek, valami The Complete DC Hublist vagy ilyesmi volt a neve. nem tudjátok a címét? naponta frissitették a szerver neveket, írtak felhasználóátlagot satöbbi...

üdv
    lowdog
  • norti
    http://dchun.hq.hu és http://dcinfo.sytes.net

ott találsz listákat és további infot
  • norti
    mutatja, hogy éppen mit keresnek az emberek azokon a hubokon amin vagy :)
  • wakeupneo
    Szabad forditásban : Keresések figyelése.
  • norti
    Hát nemtom, csak én vagyok szerencsés, vagy én vagyok szerencsés, de dsl-el leszedtem az nfsu-t közel 10 óra alatt. És még csak meg sem szakadtam a nagy alternatíva keresésben... És nem kérdeztem fél óránként hogy megvan-e vkinek...
  • KenWood
    köcci mindenkinek aki ott volt
  • KenWood
    Ide is rég irtam!:)Most irok!
    ÜdvFlash
  • HoTDoG
    Hát sajnos ezt a botot nem vettem észre :(.
    Egyébként köszi szépen, régen olvastam már ilyen intelligens üzenetet.
  • wakeupneo
    Matrixra DIREKT ezért feltettem T3-as vonalon egy usert: [MATRIX]NFS>UNDERGROUND néven. Ettől többet nemtudok tenni az ügy érdekében. Tegnap óta 40 sloton szedik onnan a gamet! Sajnos nemtudom mindenkinek postázni a játékot!
    De ellenben igazad van! Sajnos a DC ideje megvan számlálva, és már ketyeg az óra! Elöbb-utobb sajnos ez is szar lesz és használhatatlan, ha már nem mondható el róla most!
    Mind1 ez van. Remélem azért a játék meg lesz neked is valahogy.
    Kellemes estét.
  • HoTDoG
    Najó, asszem nekem ennyi elég is volt a DC++-ból. Legalábbis a magyar mentalitásból. A Need for Speed Undergroundot eddig 5 embertől próbáltam letölteni. Mindegyik T1/t3-as kapcsolattal rendelkezett. A 2-es cd le is jött, de az 1-esnek csak a feléig jutott el több embernél, aztán kiléptek. Nagyon boldog vagyok most...
    Azt megértem ha egy DSL-es vagy Cable-es megszakítja ha nagy file-töltenek tőle, mert DSL-től mp3-akat érdemes max tölteni, és hasonló méretű file-okat. De a T1-es meg a T3-as minek lép ki? Vagy inkább fel... Mellette sztem még jól tud netezni. Szal nemértem az ilyen embereket... A Max Payne 2 -vel is ez volt a ehlyzet, bár azt nagynehezen sikerült leszednem.
    Csak azt tudom mondani, ha ez így fog tovább folytatódni, kicsit meg fog csappanni a felhasználók száma.
    Uff
  • wakeupneo
    Vagy olvasgathatja ITT is!
  • dentro
    1. ne sürgess minket, ilyen kérdéseket az adott hubon mainben is feltehetsz, sőt...
    2. ne jobbkliekket nyomj a letölteni óhajtott filenéven hanem balt
    3. a magyar hubok jellemzően nem témaspecifikusak, a külföldiek is csak próbalnak
    4. olvasgasd a faq - ot itt: http://bcdc.webhop.org