14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#9882 Thanks :) Már ki is tettem. -
!!!! HAPPY HANUKA !!!!
:) -
#9877 Sziasztok !
A hublistára regelés december 27-ig szünetel, mert nem leszek gépközelben.
Mindenkinek kellemes, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok. -
norti #9876
* * * Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek * * *
-
norti #9875 'ny*d, hogy beszélsz? Moderálhatnád magad kicsit... -
norti #9871 Bár nem magyar vonatkozású, de elég sokan szoktak czpro-n is lenni: reges lett a hub és már csak cseheknek... :(
"FOR FOREIGN USERS:
Due to problems with connection out of czech rep .. we must do hub only for czech users. I am so sorry, but there is no
other way. I want to try 10 000 users but this was shock for me.
I am so sorry again. Thanks for all.
P.S. after this occasion I realy HATE POLAND ... terrible people ...
Jaaa"
-
norti #9870 az vegyed és nem vigyed :DDDD -
Chappy #9869 vigyed -
HammeRed #9867 Senki nem segit tud valami tippet mondani a #9858 hozzaszolasomhoz?? -
#9866 Huhh, átnéztem őket. Ki is tettem. Thanks :) Szaporodik :D -
#9863 Összeszedni a magyarokar mondjuk? Oksa, várom a cimeket. Azért, hogy nehogy reklámnak tunjon az oldalak keszitoitol irjak meg nekem maganba ha ide nem aakrjak megirni a cimeket. -
#9862 Szerintem érdemes lenne még a DC-s honlapoknak is helyet csinálni a gyűjteményben :) -
#9861 Köszi Balo és hód. Mindegyiket kiraktam :)
Jöhetnek a szerverek is nyugodtan :) -
HammeRed #9858 Miert van az hogy ha beallitok egy albumot letoltesre akkor leszed 1 szamot viszont nem kezdi el tolteni a soron kovetkezo szamot hanem letoltes kesz varakozas kiirassal varakozik a program?Csak ugy folytatja a letoltest ha bezarom a kapcsolatot es ujra elinditoma letoltest.De ez nagyon gaz mert ha pl valakinel szabad slot-ra varok es kapok is de 1 szam utan gondolkozik a program tuti hogy elfoglaljak a slot-ot.Ez azota van miota dc++0.304 ill dc++ 0.305 verziot hasznalok.Elore is kosz.. -
#9856 Hello,
Lenne egy program ajánlatom: CZDC++ kimaradt (ha jól láttam)! Neve: CZDC++ Elérhetősége: www.czdcplusplus.tk
Egyébként én erre a DC-kliensre esküszöm, gyakran frissítik.
Kérdés: leraktam a czdc-t a system tray-re, és egy időre lefagyott a tálca, utána visszajött, csak a czdc ikonja nélkül. Most nem tudom visszahozni, de nem akarom, hogy az letöltött adat elvesszen. A program még futó folyamat! Valami megoldást tudtok? -
#9855 Megcsináltam a p2p.lap.hu oldalt. Amennyiben tudtok még más DC-s klienseket vagy HUB progikat akkor kérlek küldjétek be a progi nevét és elérhetőségét. Thanks -
#9853 DVD-ről lementett anyag formátuma, baromi sok helyet foglal - viszont gyakorlatilag mondjuk csak 1 filmet jelent. Ez olyan mint az MP3-WAV dolog. Egy albumot lementhetsz 100MB-nyi MP3-ba is, meg 600MB-os WAV-ba is.
DVD-ről lementhetsz egy filmet 700MB-os dixv-be is, vagy 4-5GB-os VOB-ba is.
Ja és ami a lényeg, asszem a VOB-t is a WAV-t több helyen tiltják a megosztásban :) -
nézelödő #9851 áá! ez semmi csomó OP van aki 0 megosztással jön be a HUBra, engem inkább az idegesít amikor a Tejszín HUBon az OPok haverjai 10 gigával rontják a levegőt, mikor a kötelező megosztás 40 GB lenne. (ez csak egy példa volt a sok közül.) -
[HUN]norba #9849 Ha a userlistában 1GB megosztás van kijelezve, és tényleg 1GB-ot oszt meg, akkor ebben hol a csalás? :DD
Gondolkozni és kéne, nem csak gépelni...
Az, hogy a többi OP mennyire tartja be a megosztási szabályokat, az rajtuk múlik. Ha megteszik, örülj neki. Ha nem, semmi közöd hozzá. -
[HUN]norba #9848 DC-GUI-ra keress.
Itt: http://dc.ketelhot.de/ :D -
[HUN]norba #9847 Lehet úgy is csinálni, hogy szerzel egy gépet ami bírja (pl P-IV-2Ghz, 512MB RAM-ot, HDD-t, és mindent ami kell, hogy bírja 24/7-ben), alávágsz egy 100Mbit-es net kapcsolatot és csinálsz egy saját HUBot. Akkor az tényleg a tied... -
#9846 Szia!
Már sokszor elmondtam.... de elmondom még egyszer érthetően.
Az operátornak nem a megosztás a feladata. Nincs kötelező megosztás számára! ( ha megnézed a külföldi hubokat, akkor ott is láthatod hogy ez így van) Az operátor nem a megosztását adja a közösben a usereknek, hanem a munkáját!!! Ami lehetővé teszi számodra, hogy tudd használni a hubot. azt a munkát adja ami segíti a problémák megoldását..... és még sorolhatnám!
Tehát- addig míg te ha akarsz ott vagy a hubon ha nem akkor nem..... az operátor viszont minden nap kötelezően ott van, mert ott kell lennie! és ezen okok miatt nem kötelező neki a megosztás limit betartása. -
#9844 Srácok!
Debian alá tud vki Dc++ -t?
Létezik ilyesmi?
Előre is köszi a segítséget! -
#9841 te mirol is beszel? o egy OP nem tudom mond e neked ez valamit?, reszben ove a HUB ahova te felmesz es toltes, ha 0 megosztasal megy fel akkor anyival, joga van hoza, nelkuluk az az egesz nem letezne ahova te is mesz tolteni ! -
#9840 40 percig probáltam megkérdezni.
Azért mert kirugja a csalokat az nem jogositja föl hogy Ő maga is az legyen.
A többi OP is ugyan ezt csinálja mégis betartják a megosztásra vonatkozo szabályt.
Ha valaki OP akkor az ne csak szétcsapni tudjon hanem példát is mutasson. -
#9837 Sziasztok.A koli HUB-on 10GB a megosztás.
Visszaélhet valaki az OP jogával?
Vagy erre az egy OP-ra nem vonatkoznak a szabályok? -
norti #9836 Nem lehet sehol se állítani, alapból ON. Te tudod szabályozni mennyi szálon (hány embertől) töltsön egy fájlt, ha kikapcsolod a #9749-esben ajánlott dolgokat. Egyébként ha azok engedélyezve vannak, akkor annyi helyről tölt, ahány helyen megtalálja a fájlt és van szabad slot. Kis logikával egyébként rá lehet jönni... -
norti #9835 Az most vagy a 302 vagy a 303-as dc++ hibája nem a zdc/ndc-é. Azt a hibát te akkor kapod, amikor ilyen kliensű emberkénél talál vmit és ilyenkor rak 1-2-sok fájlnév végére \-t mintha könyvtár lenne. Ezért lenne jó ha mindenki lecserélné a régi klienseket, főleg a nagyon bugosokat... de hát sokan lusták, meg azt se tudják mit-hogyan... -
#9832 #9815....
Senki semmit? -
#9831 na ugye ............ nem vagy te szinvak :)))))))))))))) -
#9830 a hublista az nem warez szerintem :)))))))))))))))))) -
#9829 SZVSZ az XP tűzfalát kapcsold ki! -
#9824 matrix kötelező megosztása 24+Gb-re emelkedik :((
nembaj, van fake DC :)) -
lowdog #9822 nem nagyon értem hogy mit próbálsz mondani... :)
kicsit bővebben plz -
[HUN]norba #9819 Változások:
- kikerült belőle a NeoModus emuláció
"- nem fagy priviknél" <-- idáig eljutottál??? :DD -
lowdog #9818 a 305-ös DC++ -t le lehet már tölteni? vmikor írtátok hogy nem ajánlott mert vmi nagy bug van benne. azóta nem emlékszem hogy lett volna róla szó?! ha elkerülte a figyelmemet és fölöslegesen kérdezem, sorry! szóval? -
norti #9817 16:00-tól fenn lesz az nDC++ 0.305c fagyásmentesen :))
nDC++ 0.305c
Változások:
- kikerült belőle a NeoModus emuláció
- nem fagy priviknél -
[HUN]Matador #9816 A megosztásomban sok gitártabulatúra van. Elég sokan keresik. Ha betömöritem csapatonként akkor is kis méretü lesz a file, mert a nagy része ASCII plan/text és az igen jól tömöríthető.
A megosztásom mérete miatt (200GB+) a filelist-em közel 300kB, amit az új (0.305-es) kliensek miatt igen sok ember letölti (automatikus alternatíva keresés).
Kipróbálom a 11kB-os limitet. Tegnap amikor írtam akkor már három órája folyamatosan húzták mind a három plusz slot-ot.
Ezután csak egy HUB-on voltam már, de
azt vettem észre, hogy a 10kB-ból még igy is a fele elment a kis file-okra és a többin osztozott a filelist-et kérő két ember és a két másik feltöltő.
Az is lehet, hogy az anyagaim a 16kB-os kis file limithez nem passzolnak.
Megpróbálom átrendezni.
-
#9815 Nem tudtok olyan P2P progit, ami ki tud menni HTTP proxy mögül?
(A #9807 nem műxik, nincs a suliban adminisztrátori jogom, az xp-ben nem tudja a 1080-as slotot nyitni.)
-
norti #9814 Namost, ad1: minden dc-kliensben 3 extra slot van filelistára/kis fájlokra, ebben adhatsz többet és meghatározhatod a kis fájlok max méretét is, nem pedig fix. A régi czdc-k azért voltak rosszak/fakek, mert be lehetett állítani 0-át small fileslotra így senki se tudott listát tölteni se.
Ad2: beállíthatod a kis fájlok max méretét (ez nem vonatkozik filelistára). Én 16kb-ra tettem (ez a min.) így csak azt töltik tőlem slot nélkül, ami 16k alatt van.
Ezek a fájlok még pár száz byte/s-el is lejönnek max 1 perc alatt.
Ha limitálsz, akkor sztem édesmind1 az a pár száz bytos sebességkülönbség a letöltőknek amíg a 3 extra sloton húznak lefelé listát vagy kis fájlokat. Ahogy norba mondja, nem valószínű, hogy nekiállnak 3an 1000dbos 16kb alatti txt gyűjteménynek mondjuk :) Én általában megpróbálom az ilyen sok 100-1000 apró fájlból álló dir-eket egy zipbe tömöríteni, egyszerűbb 1 fájlt leszedni mint sokat :)
Próbáltad már a 12kb-ot limitnek? Nekem 11-el 64-es up nem lassítja be letöltéseket (6 slot, 3 hub) :) Egyébként ahogy néztem: amint 15-20 helyről töltesz le ezzel a klienssel akár 1 akár több fájlt többszálon, akkor már nem nagyon lassítja be a sok up a letöltési sebességet, max 4-5k-val, így még uplimitet sem kell beállítani :)