Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_C_h_e_l_l_o_ -soktól a u g 1. - tõl kevesebb slotot kérünk és az upload limit is alacsonyabb lehet: az új szabály: (azonos a DSL szabályával):
min 2 slot/hub max 3 hub max 6 slot - upload limit min 8 k - kapcsolatot Cable-nek add meg, és a desc-be írd be, hogy Chello
A változtatást az indokolja, hogy a letöltések gyorsabbá váljanak.
További szabályok és hublogó szavazás: www.elite-hub.tk
Elite Op Team
elite-hub.no-ip.com:4242
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
😊)))
Kattintanék én...csak kihagyták a kliensembõl! 😊)))
nem öljük. pár személy van csak aki ebben leli örömét. a nagy átlag békésen és vigan dumázgat más opokkal. nem kéne általánositani az alapján, hogy ki kiabál nagyobbat sg fórumon.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

összezárva elég érdekes helyzet alakulna ki

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
NagyOPtali: femdetektor az ajtoban, INCAL secu vagy 100 embere, szogesdrot kordon😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LOL
Life is wasted on living!
Ha érdekel ,és jól viselkedsz, majd küldök róla képet is ;o)
Jó éjt
Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi ebben a meglepõ?
<
<
<
( @ @ )
/-----------------oOOo-(_)-oOOo------------------\
I Helló I
I Megnyilt egy uj Hub I
I Gyertek el noobi97.myip.hu-ra I
\------------------------------------------------------------/
Oooo
oooO ( )
( ) ) /
\ ( (_/
\_
<
<
<
<
<
ÉS EZÉRT KÉRNÉM A TISZTELT HUB ÜZEMELTETÕKET AKIK A KOLIN HÍRDETETNEK VELÜNK ÖSSZE VISSZA!!!!! NE HOZZATOK MINKET HASONLÓ KELLEMETTLEN HELYZETBE!!!! NEKÜNK SEM JÓ MAGYARÁZKODNI MIATTATOK...... ÉS A USEREKNEK SEM JÓ HA HÜLYÉT CSINÁLNAK BELÕLÜK!!!
http//:extrem.hu/cikk/extrem.hu/789
És, hogy értsd is a szavaim értelmét!.... sajnos a sok user fogalma magával hozza a sok csaló, és csak kapni akarók hadát is! Mivel elég sokáig a figyelmeztetés , privi, stb ment, vissza is éltek vele! magyarán, az operátor a csalókat is csak néhány óra vagy nap alatt tudta eltávolítani! Viszont!!!!!! a normális userek JOGGAL panaszkodtak ,és panaszkodnak, hogy a renittens usert miért nem dobjuk ki!?!?!? Ha belegondolsz.... és Te is a pozitív hõsök oldalán harcolsz, akkor bizonyára téged is zavar ha valaki csalóba ütközöl! .....az opok pedig igyekeznek megoldani, hogy minnél kevesebb user, minnél kevesebb alkalommal találkozzon a negatív hõsökkel.... így sajnos Hangsúlyozva.. SAJNOS néha a jók is beleesnek az opok küzdelmének csapdályába! 😞( Természetesen igyekszünk meghúzni magunkat, és csak kevés alkalommal hibázni..... de hiba mindig lesz! és ezen hibákat remélem talán jobban elfogadjátok, ha belegondoltok, hogy egy értetek (pozitív hõsök) folytatott harcban kaptok ti is sebesülést, de nem halálos sebet 😊)))))))))
A kick tulkepp ezert jo, 15p, 30p... szunet, addigra siman kijavitod, es johetsz vissza. (Mig a ban perm, azaz vegleges)
Felre ne ertsd, vannak hulye OPok, van amikor 1 jo OPnak rossz kedve van, stb...😊) De hat o is ember, o is tevedhet...
De a DC lenyege, hogy vagy 1000+1 hub, mindenki oda megy, ahol jo neki, nem?😊))
Kellemes napot!
Maci
Jartam mar en is majdnem igy. Csak en egy kicsit keves slot-ot nyitottam meg(ujratelepitettem a dc klienst, es nem allitotttam be mindent jol), szamszerint egyet, es egy perc utan jottek, hogy he te kis Schwanz t3-nal 30-at nyiss meg. Meg nyelni se tudtam mar bannolt is.... Utana meg nem tudtam visszamenni se. Szoval itt nem velem szurnak ki(van sok masik hub, ahol nem rugnak ki rogton), hanem azokkal akik toltenenek az embertol, normalis sebesseggel, de nem tudnak mert egy "mindenhato" kirugott. So ist das Leben! Mast nem tudok mondani. Mindezek ellenere nemsokara hasznalni fogom megint a dc-t, egy ev szunet utan, bar sok minden valtozott, nem eppen jo iranyba, de mindegy. A regi idok mar elmultak...
Udv mindenkinek
Arra irtam😊)
Dátum: Tue, 22 Jul 2003 23:22:53 +0200 (CEST)
Feladó: LORD MaciLaci
Címzett: [email protected]
Tárgy: Szia!!
Akkor elkuldom meg1x😊))))
Szia!
Kolin, ha jol tom 1 oras a kick, a ban meg perm😊) Szerintem a kickuzibol rajossz, hogy mi van😄
"Sajnos" nehany doldog miatt "felkenyszerultem" a dc-re.
Valoszinu hogy az eddigi ftp- es letolteseim miatt, de megfogalmazodott benem egy kerdes:
vajon mertnem lehet tobb usertol is huzni egy egy "dolgot"?
Es egy masik kerdes a koli-rol medig letem bannolva?
Udv:Tertovan

Magas a színvonal.....

MI a lila f@sznak kell mar megint 1masnak esni?
Inkabb oruljon mindenki, hogy sok user fer be!
Nem?
****kalap emel , kalapba betesz****
:.: Tamas :.:
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most kezdtem el DC-zni és a max letöltési sebesség 10Kb/sec volt. Ez ennyire lassú? Lehet valahogy gyorsítani?
Chellom van de ftp-rõl 55-60-al jön.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mia a koli és a matrix hub pontos cime?Hány gigát kell megosztani és lehet BCDC-t használni?
Köszike!
És a leg aranyosabb az egészben.... a mi nickünk mögött élõ ismert személy van.... mert te mondjuk nem ismersz egyikünket sem.... ez ugye (elfogadjuk) még nem minõsít minket 😊)
Csak elilyesztitek a kezdõ új usereket..
További szép napot!
Jah és a mondandómat senki ne vegye magára mert több embernek irtam nem egy személynek..!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Tudod,
Látom megint van min...