Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért pár dolgot tegyünk tisztába.....
Elõször is!!! A koli az egy olyan hub (mint tudod) ahol nem hogy hírdetni lehet, hanem maguk az opok szokták hub üzenetben elküldeni a kért hírdetést minden usernek.......
Másodszor ..... a koli még nem kért senkitõl reklámozást....... és nem is reklámozott sehol (ha jól tudom)
harmadszor....... nincsenek és nem is voltak "hasonló dolgai" ... amit te említesz
negyedszer....... ez egy véletlen eset volt.... és opBourne ezért ha jól tudom elnézést is kért az ophubon az érintettektõl!!!!!
Maci szerintem egyértelmû, hogy nõ a PCI bus sebessége, de a lan miért ne bírná? ezt a lankártyát nyugodtan beteheted egy P4-es alaplapba is, azt is bírni fogja, pedig ott már szerintem jóval gyorsabb a bus sebesség is, vagy tévedek? :)))
Life is wasted on living!
Kéne nekem egy kis help. nem tudom mitõl lehet, de ha húzom a procimat, akkor minden letöltés, feltöltés belassul és megáll (celeron 600 és celeron 1000-essel is. mindkettõ még a kis magos cerka) van valakinek valami 5lete, hogy ez mitõl lehet és hogyan orvosolható? nem csak a dc-s töltések halnak be, hanem minden netes kapcsolat :((
Köszi elõre is a válaszokat: -=nfs=-
Neo-nak nak:)) 1 csinalj jobbat, 2 jarj a kulfoldi HUBokra!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Ha meg igen akkor a neved is add hozzá!
Leirtad magad itt...
HULLADÉÉK!!
tomo-nak is szólt!Már mint annak a nicknek!!Nem tomo nak!:)
0.261-es DC++-t raktam fel.Minden a hivalalos oldal szerint raktam fel ill. töltöttem ki.
Mégis a magyar HUB-okra ha fel is enged nem ad ki felhasználoi listát.Csak a fõoldalon lévõ HUB-okra tudok fellépni,de ott se jön fájlista az emberkéktõl.Légyszives adjatok vmi tanácsot PLS!!
De ha véleményed van akkor azt névvel tedd! Másod sorban...... légy kritikus..... de kultúráltan, és építõ jelleggel! akkor normális értelmes válasz is lesz, amihez lehet hogy sokan fogunk hozzászólni, és talán kialakul egy hasznos értelemes beszélgetés!
és köszi a tájékoztatást! hitet adtál sokaknak! :))))
Érdemes elolvasni ezt a cikket, mert ha ez bejön, miénk a világ!!!

http://index.hu/tech/net/fasttcp0607/
Have nice day!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hû barátnak Ennél méltóbb hûség-jelet.\"
.... én meg ehhez gratuláltam!
és nincs is vita
Én csak ennyit irtam:
"A MATRIX elérte a 2000 HUN-os usert egy hubon, anélkül hogy külsõ segitséget igénybe vett volna."
Ezt igazából olyanoknak szántam akik TUDJÁK is ,hogy miért ezt irtam, és hozzáteszem: SEMMI KÖZE ENNEK A KOLIHOZ EBBEN A FORMÁBAN.
Például dentro tudja ,hogy miért irtam ezt , biztos vagyok benne,hogy érti.
Azthiszem, a KOLI-n valami nagyon nagy tévedés van kialakulva.
Nem igazán érdekel minket, hogy most a user több vagy kevesebb, mint ott.
Csak annak örülünk ,hogy nagyon sok usert tudunk kiszolgálni, és õk élnek is ezzel. Amint látszik sokan szeretik a MATRIX-ot. Kinek a pap, kinek a papné.
De tényleg nyissunk errõl vitát..felesleges.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hû barátnak Ennél méltóbb hûség-jelet.\"
Elismerésem!

akkor tudhatnád már hogy a userek kakilnak a munkádra.... meg a miénkre meg mindenkiére :((( (tisztelet a kivételnek)
Ha meg nekünk.... ( a célzásból ez jön ki számomra) ..... akkor gratulálunk neked és nyiltan elismerjük ( a koli teljes gárdája) hogy TI vagytok a legnagyobbak! (remélem megnyugodtál!!)
és felnézünk rátok mert ti vagytok az istenek!
és ugye a jövöben nem fogjuk itt írogatni tovább hogy ki mit mikor és miért......
én sem bírtam ki......
maradok továbbra is tiszteletteljes odaadó csodálótok!!
és remélem ebbõl nem lesz vita... ( mert nem szeretnék, és mert nem fogok)
"ZSEPI"
Annak aki érti :)
Az mp3 Legyen Veled!
A MATRIX elérte a 2000 HUN-os usert egy hubon, anélkül hogy külsõ segitséget igénybe vett volna.
Nah ez már szép látvány.
Remélem lesz még legalább 1 olyan hub, ahol ez sikerül. :o)
WWWW WWWW OOOOOOOOOOOOOO WWWW WWWW
WWWW WWWW OOOOOOOOOOOOOO WWWW WWWW
WWWW WWWW WWWW OOOO OOOO WWWW WWWW WWWW
WWWW WWWWW WWWW OOOO OOOO WWWW WWWWW WWWW
WWWW WWWWWWW WWWW OOOO OOOO WWWW WWWWWWW WWWW
WWWW WWWWWWWW WWWW OOOO OOOO WWWW WWWWWWWW WWWW
WWWWWWWW WWWWWWWW OOOO OOOO WWWWWWWW WWWWWWWW
WWWWWWW WWWWWWW OOOO OOOO WWWWWWWW WWWWWWW
WWWWWW WWWWWW OOOOOOOOOOOOOO WWWWWWW WWWWWW
WWWWW WWWWW OOOOOOOOOOOOOO WWWWWW WWWWWW
THNX-THNX-THNX!!!
senkinél sem megy
Ez lehet tûzfal ,router vagy belsõ háló miatt.
Szóval elindítom a progit (DC++ 0.181), minden jól megy eddig, beírom a nevem csatlakozom egy hubhoz, betölti a neveket. De itt jön a probléma. Nem tudom senkinek sem a fájllistáját letölteni és a Search-nél sem tudok semmit sem csinál, akármit írok be (pl britney :) nem ad ki semmilyen eredményt, pedig elvileg fenn vagyok hubokon.
Mi lehet a probléma? Nem kell még vmit beállítanom?
Ja és mégvalami: tõlem simán tudnak mások tölteni
THNX ELÕRE IS A SEGÍTSÉGET!!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
HUB üzemeltetõk...
A DC InfoServer Letöltési Zónájában (HUB Owners File) egy Kerberos nevü ellenörzõ található. Próbáljátok ki, bár az is igaz, erõsen beta állapotban leledzik. Egyenlõre sajnos ennyi...
Have nice day!
http://dcinfo.dynu.com
Ez volt a valasz a kerdesedre:DD
Hogy miert DCznek:DD
MAS
Juli 28 tol Aug 4 ig [/b]TILOS[b] Wishen a HUBreklam!
kerek mindenkit, hogy ehhez tartsa magat!
THX!
Maci
Talán mert nem mindenkit korlátoznak...
vagy mert nem mindenkit tudnak...
vagy...amiért a legtöbben mert kell az adat

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévõket.\"