14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#9978 "szabalyrendszeretek" lol .. még1 felhasználó, aki húzzon kazaa-ra (nem emiatt a szó miatt, még mielőtt félreértés lenne belőle) ugye nem te vagy az, aki "Dentronak" néven is fenn szokott lenni? mert akkor már értem, hogy miért moderálódik ki a hozzászólásod és a mienk nem :) jó volt elolvasni, gondolom, ez is tesco gazdaságos (egyszerhasználatos) hozzászólás volt -
#9976 Kedves Fakerünk, addig jár a korsó...... -
#9975 Én ezt először az nb1.hu-n láttam, de terjed... -
lowdog #9974
LOL -
lowdog #9972 na jó bocs látom te is félreértettél minket =] (#9947) -
lowdog #9971 figy, elmondom hogy hogyan kell hozzászólni, látom valamit összekevertél:
oda, hogy "A nicked:" nem azt kell írni, hogy kinek válaszolsz, hanem hogy téged hogy hívnak! és, hogy tudjuk, hogy mely hozzászólásra reagálsz, az adott hozzászólás fejlécén található "Válasz" gombot kell megnyomni. érted?
üdv -
lowdog #9970 talán láma vagyok de te hol találtál DC++ 0.305ax -et? magyarázd el lécci! -
norti #9968 Várj csak, majd eljön az idő amikor egész M.o-ot kitiltják a külföldi hubokról. CZpron már megtették... Csak idő kérdése és akkor majd mit kezdesz a kis lopakodóddal?
-
K.András #9966 Nem értesz,ez alatt a pont alatt nem a félig letöltött állományokat kell érteni meg cookie-kat :)
Az a 9-es szabályban van benne meg a 4-sben :) ergo erre nem lehet igaz, vagy ha mégis akkor egy szabályt kétszer(3x)irt oda :)))
Ez egy plusz opcio ami teljesen felesleges!Szal itt eltévedtél egy picit.
Másik fele pedig az hogy oké hogy vannak szabályok,de sehol a világon nem változtatják hetente kétszer :)))kivéve minket ugyebár...
Ezzel csak arra céloztam hogy nem hiszem el hogy nem lehet valami olyan szabályt kialakitani ami után nem kell változtatni,pl teljesen felesleges az élö email is,és még oda van irva hogy ellnörzik,lol hát mit elenöriz egy emailon???Hogy élö e???16 ezer fake emailt beirhatok amire tudsz üzenetet irni ergo ez a része is felesleges...
Nem akarok én senkit bántani csak azt mondom hogy nem kéne ezt tulvariálni... -
#9965 "Ki fogja eldönteni hogy mi érdektelen és mi nem,talán te???"
Rövid változat: Igen.
Hosszú változat: Ha a DC-n egy hubra felmész, akkor azzal hubra lépéskor elfogadod a szabályzatát, amit be kell tartanod. Ha nem tetszik, nem kötelező, senki nem verli a fejedet, hogy menj a DC-n egy adott hubra. Amúgy az összes szabályzat alapját annak az íratlan szabálynak kellene képviselnie, hogy hasztalan szemetek ne leygenek a megosztásban, és mindenki úgy viselkedjen másokkal, ahogy azt ő is elvárná saját magával szemben. Te mit kezdenél egy olyan megosztással, amiben mondjuk a Cookie-k vannak megosztva? Majd csinálni kéne egy olyan hubot, ahol csak a Cookie-kat és a Lomtárat lehet megosztsani. Biztoss rohadt nagy sikere lenne, és élvezet lenne onnan letölteni Feltételezem, hogy az említett példa pedig azért van benne, hogy egy kicsit érdekesebb, könnyebben olvasható legyen a szabályzat.
A szabályzatok többi pontja pedig azért van, hogy pontosítsák a dolgot és ne mondhassa senki, hogy olyanért dobták ki, amiért nem szóltak.
Végül még1.. Nézd meg a külföldi hubokat. Nem szabály-orientáltak, de tele van fakerrel, többszázgigabyte-os megosztásokkal, amit ha leszedsz, a fele mondjuk a telepített visual studio anyu karácsonyi fényképeivel, avagy felhasználók 40 hubon 3 slottal... Na tőlük biztos jó lehet tölteni, de legalább örülneki, hogy senki nem tartat be velük szabályokat.. Biztos azoknak is igen jó lehet, akik tőlük próbálnak tölteni -
K.András #9964 LOL,Maci ************** megint eszedbe jutott valami amivel lehet változtatni a szabályzaton???
LOL magyar hubokon kb hetente kétszer van uj szabály(persze értelmetlen és nevetséges),szerintem ti ezt élvezitek,hogy szabály igy szabály ugy, egy gyöngyszem:
"1. Mások számára érdektelen dolgok (pl. a hegyikecskék nemi élete) megosztása TILOS!!"
Ezt melyik ********** találta ki???LOL
Ki fogja eldönteni hogy mi érdektelen és mi nem,talán te???
Ezt a szabályt egyedül találtad ki vagy netán segitett még valaki???Szerintem ezt a pontot gyorsan vedd ki mert hasfalszaggatoan nevetséges.
--------------------
moderált üzenet -
#9963 De durva.. Mi lett itt emberek? -
#9962 elite -
norti #9961 vazzeeeee :)
du. háromkor olvastam el a 67 új hozzászólásomat, most meg mivan itt? :DDD újabb 37 LOL
Fleet a délutáni supportot elláttad látom :)) -
#9960 Egy kick általában 5-30 percig tart, hubtól függően. Ha a slotok miatt a bot dob ki, akkor ez vagy nem jár ideiglenes bannal, vagy csak 1-2 perccel.
Illetve próbáld felvenni az adott hub operátoraival a kapcsolatot, ha már tényleg napok óta ugyanez az üzid.. avagy írd le nekünk a pontos hibaüzenetet -
#9959 Nekem egy olyan gondom lenne, hogy kikick-eltek egy hub-ról, mert állítólag 4 helyett 3 slotom volt csak nyitva. Visszaállítottam, ahogy kérték, meg minden, és mégis azt írja ki, hogy Sikerült kapcsolódni ... a kapcsolat megszakadt... stb. Egy ilyen kick mennyi ideig tart6? Nekem már 2 napja nem müxik :(( Chello-m van, és az ip címem nem tudom változtatni ... -
wphantom #9957 ok -
#9956 czdc-ben a slotok számától függ az upload értéke ha jól tudom.. ellenőrizd egyfelől a hubok szabályzatát, hogy engedélyezett-e neked az upload limit használata. ha igen, az általában 8 k minimum szokott lenni, ez jó a 384/64-es kapcsolathoz (512/128-asat érdemes 12 körülre állítani szvsz úgy is stabil, ez tapasztalat kérdése, de 8 alá semmiképp)
és használd inkább http://bcdc.webhop.org a bcdc klienst... -
#9954 (html-kódot hogy kell használni?) -
#9953 mivel próbáltad? -
#9951 <b>A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek"</b> -
wphantom #9950 ### moderálva ### -
#9949 Én üresen használtam egy időben, detektálta ez rendesen.. habár router mögül nem, most, hogy feltettem a vmware-t, ami kreált nekem egy routert, 5 ip-címet és 4 hálókártyát :D inkább kitöltöttem, biztos, ami biztos :)
ui amúgy te tényleg a bcdc letöltési helyére kérdeztél rá, mert az ax az az... -
#9948 Biztos nehéz megtalálni :D
http://dcplusplus.sf.net -
#9947 :)
akkor félreértettük egymást :) -
lowdog #9945 kösz, én DC++ -ra gondoltam =] -
#9944 innen: http://bcdc.webhop.org/ -
wphantom #9943 http://www20.brinkster.com/molnihun/BCDC/Pages/download.htm -
lowdog #9942 vki írta itt h 305-ben van vmi nagy bug, ezért nincs kint infoserver-en sem... ezt honnan szedted le? -
#9941 nekem 305ax van, és tökéletesen műxik
-
lowdog #9940 bár a 305-ös már tudja detektálni ha jól emlékszem (de csak ha üresen hagyod az ip cím mezőt), de azt nem tudom, használja-e valaki?! -
lowdog #9939 ha DC++ -od van akkor a settingsben mindig be kell állítani az éppen aktuális ip-t ha aktív módban vagy... ha passzívban akkor nem... -
wphantom #9938 nem volt a tűzfal bekapcs -
wphantom #9937 az ip nekem dinamikus, akkor mit kell beállítani? -
lowdog #9936 meg ha épp be vagy connectelve és úgy kapcsolod ki akkor újra be kell lépni netre mert csak akkor kapcsol ki ha lelépsz. -
wphantom #9935 nincs bekapcsolva, és bcdc++0.305ax, közvetel adsl -
lowdog #9934 közben rájöttem ő lehet hogy arra gondolt hogy ki van kapcsolva de microsoftéknál sose lehet tudni! =] -
#9933 Hja.. "elvileg" az nem jó ám :D Vagy be van, vagy nincs.. győződj meg róla, máshogy nem megy... -
lowdog #9932 ja és gép közvetlenül csatlakozik a netre (modem / kábelmodem) vagy helyi hálózaton keresztül (szerver, router)? -
#9931 Balo, nem tudom, megoldódott-e azóta az eltűnős-ikon problémád, de erre van egy külön kis progi, az a neve, hogy ShowDcPlusPlus.exe.. a keresőkkel meg fogod találni, én még a hivatalaos bcdc weboldalról szedtem, de az mintha most nem működne (ha nem találsz semmit, akkor a magyar bcdc telepítőkben egytől egyig benne van)