14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
norti #10067 Ez hasonló a limitáláshoz, viszont akkor a LAN-osok pl. max esetben 30*1,5 szálon tölthetnének, ami szintén eszi a többiek elől a slotot...
Viszont zzz beültetett vmit a fejembe, amit ha meg tudok csinálni, akkor minden hub saját szabályt alkothat a letöltési slotokra is és így nem lesz vita, hogy miért 7 vagy egyéb a korlát. Ezzel együtt viszont le kell mondani a szabvány dc++ tagról, mert ott is szerepelnie kell a letöltési slotoknak... Desc-be meg nem akarom már zsúfolni, mivel már dc+ emunál ott a limit és a verziószám illetve, hogy opos-e... -
#10064 Szeretném megtudni miért vagyok bannolva a Koliról?
Ezt írja ki:This Hub is running version 0.9.6 alpha of VerliHub (RunTime:0days 21h 43min).
<Hub-Security> Bad nickname: already used
Más nickkel is próbáltam de nem sikerült azzal sem.Tud valaki segíteni ez ügyben? -
#10058 rollback 4096 write buffer 64 vagy 128 -
#10056 A Write buffer értéke az, amit növelni kell, nem a rollback. A Rollback az az ellenőrizendő méretet adja meg, de a write buffer lesz az, ami levágásra kerül a fájlból -
#10055 <++ V:0.25,M:P,H:0/0/3,S:8> --- ez egy 5.212es oDC tagje, az <o5.212> csak a descriptionbe kerül bele, nem a tag része
<oDC V:5.3,M:A,H:0/0/5,S:6> --- ez pedig az oDC 5.3 tagje, láthatóan nagyban különbözik az elődétől, itt már a descbe nem kerül bele külön a <o5.3> -
#10047 Acer azért, mert az 5.3-as odc nem csinál dc++-os taget, hanem oDC-t ír a ++-ok helyébe.. gondolom, majd a botokon variálnak egy kört, hogy be tudjon menni az új odc is (ha valóban ez a gond, amit most kitaláltam a levegőből :) ) -
#10044 Szia,
téged is arra szeretnélek kérni, hogy egy kicsit pontosítsd a hibajelenséget.. a hublista nem jön be? vagy ha hubra fel szeretnél lépni? (ill melyiknél fordult elő pl.) -
#10041 < magyar >
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config (aktív)
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://b-team.tx.hu/hungaryhublist.config
http://divxvid.uw.hu/HungaryPublikusHublist.config
http://free.x3.hu/bflash/HungaryHubList.config
http://vnet.hu/csonti1/hublist.config
http://hwb.dyn.hu/PublicHubList.config -
#10035 Szia,
Ez a hiba nem a hublista miatt van, csak a DC nem szereti a gépedet :D vagy oxigén ...
Próbáld meg letölteni az újabb (vagy ha a legújabb van, akkor az eggyel régebbi) verziót, hátha abban nem csinálja... -
[HUN]norba #10031 Lenne egy buta 5letem a többszálas problémára. Mi lenne ha a maximális letöltési szálak száma az upload slotokkal megegyező lenne mindig? Esetleg valamilyen szorzóval lenne maximalizálva (pl. upload slot x 1.5 esetleg 2). Az első változattal el lehetne érni, hogy mindig legyen szabad slot, és senki se tudja "leharácsolni" a hubokat. -
#10029 Szia
Írd le lécci, hogy milyen hibaüzenetet ad a dc, illetve ellenőrizd, hogy jó-e az url, amit bírtál (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2) -
#10027 Hmm, mintha en is erre celoztam volna:DDDD -
#10026 "mert pl nekem DVDnel irta, 3.99G nel."
Akkor valszeg ez van, a maximális fájlméret 4 Giga fat32-nél... -
#10025 BUÉK mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Van egy hub, amiről kibanoltak, és nem tudok visszamászni (igen, ez még mindig ugyanaz a hub, amiről páár napja írtam :)) :) Mind1, nem is ez a lényeg, megváltoztattam a nevem, és sikerült egy proxy szerver által az ip címemet, és a host-omatt is. A hiub mégsem enged vissza, mi alapján azonosítják akkor az usereketr?? Lehet, hogy valami hálókártya jel alapján?? :O -
#10024 Van 1 5letem erre a "There is not enough space on the disk... " re.
Nem lehet, hogy akkor irja, amikor a FAT kiakad?
mert pl nekem DVDnel irta, 3.99G nel.
Feltettem az ntfs winyot, de meg nem tom az eredmenyt, mert nincs slotom:)
de ez realisnak tunik nekem...
BUEK
Maci -
#10019 Egy kis toredezettsegmentesitot nyomjal ra :D Neha meggajdul a winfos :) Mibe, hogy XP :D -
#10018 There is not enough space on the disk... ezt irja ki:((( -
#10017 Felfedeztem 1 uj bugot:(
Van 25G helyem, erre a kis DC kiirja, hogy No space left on device, vagy vmi ilyesmi, szal hogy nincs hely:(
Erdekes, es foggalmam nincs, hogy mitol van!
Allitolag masak is kijott mar!
5let?:D
-
#10016 !!!Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!!!
Neo -
#10015 Szia,
A "Cannot open target file" (A célfájl nem megnyitható) üzenetet az operációs rendszer (é: Windows) küldi a DC-nek, amikor az megpróbálta elmenteni a fájlt. A hibaüzenet nem csak ennyiből áll, ezután jön egy kettőspont és oda van leírva a pontos oka, így nehéz megmondani, mivel sokféle is lehet...
Pl: nincs jogosultságod írni a megadott könyvtárba, a könyvtár nem is létezik, amibe tölteni, vagy cd-rom-ra próbálsz tölteni, ami meg írásvédett, vagy pl media player megnyitotta a videódat és ezárt nem lehet hozzáférni (másik folyamat használja). stb..
Mindenesetre ellenőrizd a letöltési mappáidat. ja, és az Alapértelmezett Letöltési Könyvtár-at hiába állítod át, az a meglévő Letöltési Sor-ban lévő elemekre nincs hatással, töröld ki és vedd fel újra (NEM alul, hanem a Letöltési sor-ban (ctrl+d) jobb klikk és eltávolítás - remove) -
#10014 !!!Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!!!
Maci -
#10012 Nagyon Köszönöm a többiek nevében is!
A pezsgődet (bár tudom, hogy utálod )megkapod
Kellemes estét.
-
norti #10011 Nem csak amiatt az 1 hub miatt butítottam le, tényleg szükség van vmi szabályozásra, mert sokan panaszkodtak arra, hogy elindul kb. 20-30 letöltés és az már kezelhetetlen. Főleg adsl-nél. Gondolj bele: max. 50k (384) letöltés és mondjuk 30 szálra oszlik szét és minél több letöltés, annál jobban terheli a procit, annál kevésbé jön ki max sebesség 1 usertől.
Ez a 7 slot ideiglenes megoldás, vki 5öt akart én 10-et. Középút lett. Már a dc++-ban (306 CVS) is elkezdték azt hogy az autosearch csak akkor keres, ha 1 filenak 5-nél kevesebb forrása van. Ami jó is meg rossz is. Mert mi van akkor ha mind az 5 ami van no slotos? De majd fejlődik ez is idővel, csak ki kell találni hozzá egy jó megoldást.
A két verziónak semmi értelme: ki használná akkor a limitáltat ha a másikhoz is hozzáférhet? Meg megint külön azonosítás mindegyikre... Így is van már 1 op meg egy sima verzió.
-
#10010 wakeupneo telefonjának köszönhetően :) levettem a Direct Connectes linkeket a http://p2p.lap.hu oldalról. Ezentúl csak egy link lesz megtalálható rajta ami az Mp3Portalon lévő ismertetőre visz. Az eddigi linkek átkerülnek az Mp3Portal.hu-ra. -
#10009 Dehogyis váltok, maradok az előző verziónál :) Végre egy kliens amivel tényleg nagyon elégedett vagyok, ennek köszönhető hogy mostanában többet vagyok fent a hub-okon. Nekem nagyon tetszik a több szálas letöltés, és szerintem elég normálisan is használom a cuccot, én is szoktam válogatni hogy kitől töltök le, csak a "feeling" kedvéért nem futtatok ötvenezer szálat.
Ami nekem most perpillanat vhogy nem fekszik, hogy 1db HUB miatt egy komplett klienst kellett lebutítani (félreértés ne tessék, nem fikázom a KOLI-t, egyik kedvencem és le a kalapot az OP-ok előtt hogy csinálják). Van még több másik HUB is, és most perpillanat ezzel az új klienssel mindenhol "megszívom" a korlátozás miatt.
Tudom, ha nem tetszik a KOLI új szabálya, akkor mehetek máshova ... ezzel nincs is gondom, max annyi hogy én szeretek oda (is) járni.
Ha már mindenképp ki akarják tiltani a klienst a többszálas letöltés miatt, akkor lehetne egy "nDC++ 305e limited" verziót csinálni (7 letöltéssel), és mellette kiadni az "nDC++ 305e full"-t. Így lehetne választani, ki hol szokott fent lenni, a HUB-nak megfelelő klienst használni.
A javítások a kliensben jók lennének, szívem szerint váltanék is rá, ha nem lenne ez a fránya limit benne ... de van, így kénytelen vagyok a régi verziónál maradni.
Hát ennyi. -
norti #10008 Ahogy gondolod. Ha többet érsz 1 szálas klienssel, akkor használd azt.
Nekem soha nem volt 10 szálnál több a letöltésem, válogatni kell a forrásokat és kész. -
#10007 A 7 letöltési szál szerintem nagyon kevés, akkor még egy régi, 1szálas klienssel is többet érek majdhogynem :) Inkább maradok az előző verziónál, köszi a választ. :) -
norti #10006 összesen 7 letöltési szál futhat. az hogy kül. fájlok már más tészta. -
#10005 Ismételten felhívnám a tisztelt FÓRUMOZÓK figyelmét, a fent olvasható piros szöveg betartására!
"A fórum csak technikai kérdésekre van"
Azok a témák ,melyek nem technikai jellegüek, az elsö alkalommal törölve lesznek.
Boldog Új Évet Mindenkinek.
Fleet a lap is lekerül hamarosan. Üdv.
-
#10004 egyszerre maximálisan 7 letöltésre van limitálva
ez azt jelenti, hogy 1db fájlt egyszerre csak 7 helyről szedhetek, vagy hogy összesen 7db fájlt szedhetek egy időben a klienssel?
Thx. -
norti #10003
nDC++ 305e a szokásos helyen: http://zdc.atw.hu
KOLI-s opoknak: levettem a letöltési szálakat 7-re, remélem így megfelel. Igaz hogy így nem teljes az egész, de kompromisszumos megoldásnak megfelelő. Örülnék, ha legközelebb engem is megkeresnétek, hogy mi a probléma a klienssel, mivel anélkül nem nagyon tudok változtatni rajta...
Változások:
- eszköztár gombjai 1 klikkre nyitják és 1 klikkre zárják az ablakokat (kivéve keresés ugye :)
- URL színezés most már rendesen beállítható
- SHIFT+BAL CLICK a füleken használható ablak bezárásra
- akinek van 3-4 gombos egere, a +2 gombbal lapozhat a fülek között (nem biztos hogy működik)
- a Help/Segítség menüben kisebb rendet raktam :)
- a felhasználói listában kikapcsolhatók az oszlopok (újraindítást igényel)
- parancssorban ezek parancsokkal újra bekapcsolhatók (nem kell restart)
- kikapcsolható a felhaszálói lista alatti "oDC" szűrő, akinek nem tetszik (restart kell)
- kikapcsolható az automatikus mappakibontás a letöltési sorban
- minden szín és betűbeállítás 1 lapra került
- külön szín állítható be a hibás letöltésekre a letöltési sorban
- WTL 7.1 (emiatt pár kisebb bug... M$...)
- gyorsult a nagy queue-k kezelése
- elvileg(?) javítva benne az a hiba, hogy biztonságos és tömörített átvitelnél a feltöltések megszakadnak 9x%-nál
- automatikus keresés csak akor működik, ha 5-nél kevesebb forrás van 1 fájlhoz, így nem terheli annyira a hubot és nem tölt le kismillió fájllistát
- egyszerre maximálisan 7 letöltésre van limitálva
Ismert hibák:
- eltűnnek a max., min., close gombok jobb felül az ablakokon (említett M$ bug)
- fájllista megnyitásakor az ablakok max. méretről visszaállnak normálra... (szintén M$...)
- ha az offline üzenetek felugrása be van kapcsolva, lehet hogy elszáll a kliens, ha pl. olyan hubra lépsz be, ahol sok a bejelentkező szöveg priviben a bottól... -
lowdog #10002 :)
viszont én ezt nem tudtam, mert én DC++ 305-ről írtam és erre jött a válasz hogy 305axet használ... de mindegy, a lényeg hogy nem ugyanarról beszéltünk! (és dc++ sourceforge-on úgy emlékszem nincs bcdc, ergo ott nem is találhatom meg a 305ax-et) ennyi... :) -
#10000 babo routered nincs? vagy saját tűzfalad?
Amúgy ha ezekre "nincs" a válasz, akkor először próbáld meg, hogy kitöltöd az IP-címedet a beállításoknál (vagy ellenőrizd, hogy jó-e, ami ott van), ha ezzel megvagy és még mindig nem működik, akkor tölts ki egy portot is.. ha utána még mindig reménytelen, akkor sajnos marad a passzív mód, azzal viszont elesel elég sokmindenkitől, mert két passzív nem tud tölteni egymástól.. -
#9994 wolkow ugye ha most babo-nak megmondanám, hogy hol találhat a dc-jéről részletes magyar leírást, az önreklám lenne, ugye? -
#9993 Ellenőrizd, hogy a Windows XP beépített tűzfala be van-e kapcsolva.. ha igen, akkor lődd ki.. DE előtte a Windows biztonsági frissítések legyenek fenn (vagy legalább a blaster frissítés), mert a neten keresztül könnyen váratlan dolgok jöhetnek be :)
-
#9988 "Innen meg lekéne takarítani a dc-re vonatkozó linkeket" ezzel viszont továbbra is egyetértek -
#9983 Jajj, ezt nem is lattam!
Te olyan, de olyan vicces vagy...:)
Tudod van 1 dolog!
Nem kell a wishre vagy barmely masik hubra jarnod, ha nem tetszik ott valami! (gyk csinalj hubot: K.Andris hubja?:)))Na ez "hasfalszaggatoan nevetséges":D)
Nem azert irtam ezt be, hogy veled vitazzak, sot az elejen irtam is: "Minden erintett..." Hat, te nem vagy erintett, igy targytalan a beszolasod!
Cupp,
Maci -
#9982 Valaki nem ismer a dinomedia.no-ip.org -on egy operátort? Már megint kicked & baned hibaüzim van :SSS ez megint 3-4 nap kiesés :(((( Most már rendben voltak a slot-jaim, csak nem megengedett fileok voltak a megosztásomban (3 gb MP3 :PP ) Mind1, kiszedtem őket, és vissza szeretnék jutni a hubra. Szerintetek megint kébne várnom 4-5 napot, vagy van vmi más megoldás is? Az ip-met nem tudom változtatni, az op-okmeg nem válaszolnak a levelemre. -
norti #9980 Izé :/
Egy kedves optársam (Puccos lenne a legjobb) elárulná mi volt az előbbi nagy kickhadjárat kolin?
[2003-12-30 00:52] *** Kapcsolódás a következőhöz: koli.sytes.net...
[2003-12-30 00:52] *** Kapcsolódva
[2003-12-30 00:52] <Hub-Security> This Hub is running version 0.9.6 alpha of VerliHub (RunTime:0days 23h 11min).
[2003-12-30 00:52] <Hub-Security> Bad nickname: Banned.
Reason: A hubon DC++ vagy DC++bcdc használhato Cserélj klienst a cim : http://bcdc.webhop.org! _BAN_2h
Remaining: 0 days 1 hours 57 minutes 34 seconds
Elszabadult a bejgli-kór vagy mivan? -
#9979 lowdog igen egyszerű :) a 305a az a BlackClaw által (hivatalosan) kidaott BCDC. Az ax pedig annak egy tovább-módosítása pár plusz funkcióval.. Szal azt nem szedtem, hanem csináltam