Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wakeupneo
Nagyon KÖSZÖNÖM az illetékeseknek, hogy helyesbitették a linket. 😊)

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]MaciLaci
I'm back😊)))))))))))))))))))))))

Life is wasted on living!

Igen ezzel a címmel:http://hwb.sytes.net/PublicHubList.config
nekem is megy a hub lista.
A többivel nem
wakeupneo
Jah igen , a 8510 -es hozzászólásról van szó

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Kérném a link miatt MODERÁLNI A HOZZÁSZÓLÁST!
A LINKET NE TEGYÉTEK BE A FÓRUMBA!!

Köszi a moderátoroknak

dentro
😞((((
ez a dolog nagyon ugy fest hogy valaki nem érti dc és a szabad forráskód lényegét. pofátlan azok iránt, akik megirják a dc progokat és klienseket átnéz minden opon aki energiát tesz a mûködtetésébe és egyben hülyének néz minden usert....
alaptörekvés hogy minden nonprofit legyen, erre ez a kis faszkalap a semmin akar pénzhez jutni. bHUNor szólj ha végeztél a keze-lábával, én a tökét akarom letépni. gerince nincs, azt nem tudjuk eltörni...
😞((((((((((

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

ez müxik: http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz2
probáld ezt: http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
De ha ez sem megy itt egy html oldal: http://hunhub.freeweb.hu/
Non@meTheHunter
A hublista nekm sem jön le a második kérdésere nem tom a válszt
Non@meTheHunter
Hali
A hub 2003-08-08 22:30-tol 2003-08-09 15:28-ig nem üzemelt az internet szolgáltató hibályábol.
Megértéseteket köszönjük.

A cimunk változatlan.

nonamecelebs.no-ip.com GYertek minél többen mert elférünk!!!
Balo
Nem lehet azt dc++-ban megadni, hogy melyik hubon keressen?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Non@meTheHunter
Ez a hublista http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
Most is megy!!!
Fufuka®
dc++ 0.18 up
Non@meTheHunter
Köszike...
wOlkOw™
az illetékes nyaral épp de érkezik nemsoká

és akkor minden fog mûködni újra !!!!

Köszönöm az akadémiának, istennek, a szüleimnek, a rendezõmnek õ egy csodálatos Elme !!!!! :=))))
Non@meTheHunter
Azért mert a hublista
2003.08.02 06:43-óta nem Frissül.
VAlami gond lehet.
Ezuton is szertném megkérdezni hogy mia a gond?
És elöreláthatolag mikor lesz kész?
wOlkOw™
Mail ment ha él a mailod !!!!
wOlkOw™
én a keresõben sok mp3-t találtam a keresett együttesekrõl pl nálunk is 😊
wOlkOw™
okok rendben...
KenWood
Ezennel akit eddig vmikor bármiért is megbántottam az felejtse el és kezdjük ujból!
Wolkow neked meg annyit nem tudtam dolgokat és belátom elhamarkodottan beszéltem..!Nem tudtam dolgokat amit fufuka már elmondott!
Ha véletlenül magadra vetted akkor elnézést!De te is megbántottál azzal amirõl most nem kell itt beszélni!

Szóval kezdjünk mindent mindenkivel új lappal és ezentul legyünk korrektek és ne egymás hubját baszogassuk!

Én ezekkel a szavakkal kivánok mindenkinek szép napot!

Üdv!

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

wOlkOw™
Minden hub különbözõ megosztással mûködik !!!
Minden hubnak más a szabályzata !!!

A dc kliensben a settings=beállítások, Downloads menüben találsz olyat,hogy Public hubs list URL ebbe az ablakba írd be a hublisták egyikét és a fõ ablakban nyomj a Public hubos Ikonra (kék monitor) és akkor megkapod a magyar hubokat és itt megtalálod a minimum kért megosztást. sok sikert

Publikus Magyar hub címek......

http://b-team.tx.hu/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
http://dcinfo.tx.hu/hungaryhublist.config
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config

Köszönöm az akadémiának, istennek, a szüleimnek, a rendezõmnek õ egy csodálatos Elme !!!!! :=))))
Halihooo!

Mostanaban kezdek ismerkedni a DC-vel. Elolvastam az ajanlott linkeket igy nagyjabol tiszta a dolog. A kovetkezo kerdesem lenne: francia hip-hop -ot szeretnek keresni (audio, video). Ti erre, hogy keresnetek? Honnan tudjatok (lehet tudni), hogy melyik hub-ra erdemes bemenni? Mert a legtobbnek a leirasaban csak mondjuk az mp3 szo szerepel.

Koszi a turelmet es a segitseget
m-ARC-i
kedves OP társaim!
Nemtom mért kell ez az egymás szapulása. Nekem abszolute nem teccik, hogy itt gyilkoljátok egymást szavakkal. Bár lehet, hogy mindennek van alapja. De nem értem mért.
A másik. Korrektnek tartanám, hogy ha valaki ir egy lefikázö levelet valakinek akkor legalább vállalja fel a valos nick-jét. Mert ez tényleg elég szörnyü pl: "LOL Fufuka". Gondolom mégse akkor a ARC mint egyesek, hogy nem meri felvállalni amit ir. Én is csinálhatnék egy kamu nicket és fikázhatnék bárkit anélkül, hogy tudnák, hogy ki vagyok. Csak nem értem, hogy mi szükség van erre. Ha valaki értelmes választ tud adni nekem erre az tegye meg email-ban, mert ritkán járok ide, de minden esetben valaki valakit fikáz. És az sajna kezd az OP HUB-ra is kiterjedni.
üdv.
m-ARC-i
Non@meTheHunter
Wolkow már tárgytalan.
Azért köszi.
A wish még mindig nem megy... nektek sem?
wOlkOw™
Sziasztok...én sem megsérteni akartam senkit

De ugye milyen jó is tud lenni,ha nyugi van !!!

bye legyen egy jó napotok...és a kis hubok ami

csúnya szó! meg fejlõdjenek és gyarapodjanak..

UI: Noname-Celebs kerestél valamikor,de nem voltam gépnél..??

bHUNor nektek is sok sikert kívánok !!!

köszönöm az akadémiának, istennek, a szüleimnek, a rendezõmnek õ egy csodálatos Elme !!!!! :=))))
Non@meTheHunter
Csak nekem nem megy a wishmaster?
Non@meTheHunter
Nem rád értettem wolkow nehogy magadra vedd.
De másra sem, csak magára a hangulatra.
wOlkOw™
nem egy-egy hozzászólást kéne kimoderálni

hanem ezt az egész topicot mert ez már nem az

aminek látszik....

mégha Nevetségesnek és Siralmasnak is tûnik,ÉS TALÁN ÉPP EZÉRT.....

hameg az az én személyemnek szólt akkor várom az indokot,szívesen válaszolok bármire....
Hi !

Wakeupneo nem tudok fellépni a Mátrix Hub-ra:

<Morpheus> Ban: You are temporarily banned, wait some time (19 days 17 hours 41 minutes 34 seconds)
The reason is:kick

Az a baj,hogy a szolgáltatónál (Info-Trade Kft)
belsõ hálózaton vagyunk mi userek és igy egy ip cimmel csatlakozunk a netre.Nem tudnál esetleg valamit segiteni mert nem akarok egy köcsög miatt szivni ennyi ideig.

Elöre is köszi !
wOlkOw&#8482;
Magyar virtus 😊))))
wOlkOw&#8482;
sok sok noname de ez már megszokott gratula
arctalanság a divat....és persze a jellemeteket is tükrözi !!!!!
Non@meTheHunter
Borzalmas...

wakeupneo
LOL

wOlkOw&#8482;
jóreggelt😊))))

jópárhete nem olvastam az SG direct connekt topicot,de három oldallal voltam lemaradva és megállapításom...itt semmi nem változott !!!!
(csak a pocskondírozás folyik)....

A három oldalon van pár Hub kérdés amit a szegény user feltesz,na most a kérdésére vagy kap választ vagy csak idõ után kap...vagy egyáltalán nem kap...de akkor miért is lett ez a topic??? nem a szakmai kérdésekre?

Ott az Ophub mért nem ott vitatkoztok?
Kezdem azt hinni,hogy csak a nyílvánosságnak akartok hitelt adni,Sõt azt is észreveszem ajánlgatjátok is magatoknak az ophubot vitázásra,de mégsem ott folytatodnak a viták !!!

Másik....nem mind1 a két nagy hub közûl melyik érte el elöbb a 2000 usert? és segítséggel vagy annélkül? Hírdetitek,hogy az userokért csináljátok.De nekem a képernyõrõl más folyik le.
A VERSENY A RIVILIZÁLÁS A KÖTÖZKÖDÉS

Nagy baj,hogy itt felnött emberek próbálnak felnõttnek tünni holott csak gyerekek még 😊)))

4processor ilyen script,olyan Bot....stb nevetséges Én még mindig sajnálom,hogy felnött emberek nem tudnak békében meglenni,igaz anyukázás nincs de a folyamatos cukkolás mondatok félreértelmezése. Már tényleg kezdem megbánni,hogy a cseh hub softwert kiadtam a kezembõl (pedig jó szándékkal tettem) Eszetekbe sem jutott volna,hogy ott azon a hubon kopogtassatok és akkor lett volna 1000 userotok
Igaz akkor az userok nem lennének ennyien,de viszont akkor talán béke lett volna még egy jódarabig (talán) De még szerencse,hogy a mostani hubsoftwer verziószámának eltérésén nem kaptatok össze 😊))))))))

" nem rossz szándékból írtam "--> csak nõljetek már fel!!!!

Gondolom ezért most kapok a fejemre,állok elébe..
De majd csak pár 7 múlva olvasom el !! Byez

köszönöm az akadémiának, istennek, a szüleimnek, a rendezõmnek õ egy csodálatos Elme !!!!! :=))))
TAMÁS_19!!
***röhög

:.: Tamas :.:

Fufuka&reg;
😊))))))))))))))))))))
[OP]MaciLaci
De azert jo, ha ittvagy😊)))

hmmmmmmmmmmm®
TAMÁS_19!!
Látom nemkellek én ahhoz , hogy dedó szintre kerüljön az SG .))))))))))))))

***kalap emel***

:.: Tamas :.:

Non@meTheHunter
Hali.
De rég voltam. Már megint gyaraltam és már megint az kell látom hogy jol el vagytok
Ezzel csak magatokat égetitek, meg a hubotokat is.
Csókolom!
Fufuka&reg;
Most mit hisztizel 😊)))))))))))))))))))))
Mint látod igen kedves és kultúrált formában történik minden 😊))))

Na csá! ha elõkerülsz híjjá 😊))
és ha most vki beszól a gépelési hibáimért, megyek, felveszem a pisztolyom vagy az AK-t a fegyverraktárból és végzek magammal...vagy mással:-)
Ó, hogy b*sszon meg titeket egy taliga aprómajom.... Nem hiszem el, hogy nem lehet abbahagyni.
Most megkérném eme fórum becses opját, hogy moderáljon már ki minden hub-ellenes és személy-ellenes beszólást. Ennek semmi értelme. Tudom, hogy ez több munka számodra, de sokkal nyugodtam lenne itt minden. Egy idõ után ûgyis rájönne mindenki, hogy nem érdemes ilyesmit ideirni, mert nem lesz itt sokáig....A többiek (T. fórum-júzerek) meg ne szóljanak hozzá, ne védjék meg magukat, semmi: hagyják figyelmen kivül, amig ki nem lesz irtva innen az ilyesmi.

Más: Üdv mindenkinek Macedóniából még egy jó ideig, dec közepéig itt leszek. A képeket frissitettem a :

http://uk.photos.yahoo.com/nagyskopje

cimen. Akit érdekel, nézze meg:-)

Minden jót és jó töltögetést mindenkinek!
marcedli
Fufuka&reg;
Kedvesem......... az nem baj ha netán valamiben tévedek, és Te kijavítod a tévedésem! az sem baj ha netán valamit rosszul tudok, és azt is kijavítod, hogy pontos legyen!
AMI a baj....., hogy az irásodból nekem az jött ki hogy TE engem szándékossággal vádolsz, és elõre egyeztetett hazudozással!
És ezt mint mondtam....... kikérem magamnak!

indoklás: mint ismersz.. elmondtam már neked is, inkább felvállalom a tévedésem, mint hibát. De nem vagyok hajlandó szándékosan hazudni, mert azt nem lehet kimagyarázni!!! Tehát továbbra is .... a jövõre nézve elmondom, ha valamit tényként közlök, az TÉNY és tudom hogy úgy van.... ha pedig a bizonytalanság legkisebb szikrája is felmerül bennem, akkor oda fogom írni, hogy tudtommal! És ezután sem fogom a lelkem eladni senkiért egy hazugsággal!!!!!!!!!
dentro
Szia. Fufuka (és többiek.)

Csak 1-2 dolog lezárásként, (iletve más témák.. is) aztán olvasd el ophub logot aug 2 éjjel 00:10 és 01:04 közt, és ha esetleg még marad kérdõjel akkor privben folytassuk, tudod hogy nem szeretem ha sgn teregetitek a szennyest, és ez magamra is fokozottan vonatkozik.

Sajnos tény, hogy ez esetben erõsen alultájékozott vagy. Ha már azt hirdetitek hogy team vagytok, kéne némi improvement belsõ kommunikáció terén talán... (...Persze hogy jövök én ahhoz hogy javaslatokat tegyek nagy és korrekt kolihubnak....amint hallom épp egy többhónappal ezelõtti kezdeményezésemet élesztgetitek újjá saját featureként, amit akkor elutasitottatok, nevezetesen a hubok közti egységes és sávszélesség (kapcsolat) alapú slotrendszert....én csak örülök neki, ha megvalósul az jó a usereknek, szarok bele hogy ki hozta fel..csak mosolyogtam most egyet...)

Nah pár ténnyel megdobnálak:

- Bourne nem azonnal kért bocsánatot ophubon, hanem miután velem beszélt. sztem a mai napig nem érti hogy miért gáz a dolog, de azt értette, hogy nem kéne keresztülnéznie más hubok szabályrendszerén akkor se, ha kolin az másként van. de a továbbiakban ez nemigen érdekel, alapból rendes és segitõkész arc. csinált egy botot, kipróbálta, remélte hogy jön pár user kolira tesztelni segiteni, de csodák csodájára éjjel fél kettõkor nem jött. megbeszéltük, lezártuk.

- McGuy másnap adta elõ a meseelemektõl ékes verzióját a véletlen hubokra fellépõ és elinduló botról meg a hirtelen belagoló dcrõl, és mint már leirtam, rosszul esett hogy szembehazudott engem és más hubokat. Ez a része mindenhogyan nagyon ciki, akkor is ha tudott róla a többi kolis op, meg akkor is ha nem tudtatok, hiszen a hub nevében alkotott a kedves.

- Az Elite Hubon továbbra is -mint eddig is- szivesen beteszünk bármilyen hubreklámot amennyiben: oppal egyezteti az illetõ. Ugyanis ritka idegesitõ a usereknek óránként csukogatni a botablakokat és a rutinból becsukott ablakok által a hirdetés hatékonységa is erõsen közelít a jólfejlett nullához. Tehát közös érdek, (userek, és hirdetett hub tulaj) hogy a tapasztalatok szerint hatékonynak és nem-irritálónak bizonyuló formában menjenek a reklámok. Ez pedig véleményünk és tapasztalatunk szerint a napi max 1 reklám/hub, max 5 sor, op teszi be mainbe valami ascii keretbe illesztve, max 5 alakalom összesen szabályrendszerrel érhetõ el. Törekszünk rá hogy a kis huboknak adott segitség hatékony legyen, még akkor is ha az új hubtulajok még nem látják, hogy 5 olvasott reklám értékesebb, mint egy kalap egyéb. Arra sem fújunk, ha valaki ismert hub cimét kérdi mainben és erre más (sokszor maga az op!) válaszol, hiszen elv, hogy minden user oda menjen, ahol jól érzi magát/ahol megtalálja amit tölteni akar, sõt, segitek odatalálnia. Ezért vannak a hublistek is felsorolva a szabályzatunk után.
Nah most már jó részletesen kifejtettem a reklámozás témát, pedig nem is kérdezte senki..éljen... 😊

- Ha már erre járok, felhívnám a figyelmet arra, hogy aug 1-tõl a CHELLOra vonatkozó slotszabályt igazitottuk a chellos sajátosságokhoz, mivel az 5K/slot letöltési sebesség vehetõ a kalkuláció alapjának ahhoz, hogy értelmes sebességgel lehessen letölteni, ezentul elég max 6 slotot adni (max 3 hub, 2 slot/hub) és az upload limitet is le lehet venni egészen 8K-ig (csak korrektül beállitott BCDCvel).

- Jah, még valami, sajnálattal kell közölnöm a többi hubok opjaival hogy nem szándékszunk kivételt tenni, a hubszabályok rájuk is azonosan vonatkoznak pl. fakelésért, slotblokkolásért bárkit kirakunk.

És most egy jó darabig nem akarok ebbe a fórumba irni..... 😊))) Sziasztok, minden jót.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Fufuka&reg;
Bourne az eset után azonnal az ophubon intézte a dolgot............... ( tudtommal) igaz ugyan hogy nem írt privit mind a jelenlévõ 20 opnak...

majd lebaszom....... jó?!?!?!?!?!
[OP]MaciLaci
Fufu!

En hiszek nektek, miert ne tennem!
DE
Bourne nem jott oda hozzam az eset utan, sem egeszen mostanaig, pedig OP HUBon, kolin, wish en 0-24 fentvan a nickem!
Hamar elb@sz vmit, annyit megtehetne, hogy odajon hozzam 1 sorryra, es nem nekem kell a dolog utan futkosnom!
Legalabbis en igy latom!
Szerencsere akadt 1 OP kollega, aki utana tudott nezni a dolognak, akkor frissiben a kesobbi felreerteseket elkerulendo... de akkor is....

Dentro! A hubok szamat illetoen nem vagyok biztos, sajnalom, de egyszeruen nem latom be, hogy miert hazudnanak nekunk! (Mar csak azert se, mert ha megkernek szivesen lenyomtam/lenyomok/le fogok nyomni 1 uzit😊) )
Szal ennek semmi ertelme, es mar megint csak az elefant jon ki a bolhabol! (Ami annyibol jo, hogy legalabb nem csip 😊))))))))))))))))))))))) )

Heudlige Nacht! (nem tok nemetul😊) )
Maci

Fufuka&reg;
Tehát......
A kolinak eddig sem volt szüksége hirdetni magát, és ezután sem kell, ... jön aki jön, látjuk szerettel....... de fõleg nem kell senki user a veletek való vitatkozás árán...... ha az egyik kolléga hibázik...... ami egyébként nem kizárt, akkor azt õ maga intézi ( fõleg mert a többiek nem biztos hogy mindennel egyet is értenek)!
Azt viszont egy sajnálatos ténynek tartom.... hogy te aki ismersz.... egyáltalán feltételezed rólam, hogy én egyeztetnék bármit bárkivel, hogy hitelesen hazudjak!!! mint tudod, nem vagyok hajlandó hazudni! azért is írom néha zárójelben oda hogy az én tudomásom szerint!!!! mert én is lehetek rosszul tájékozott!
Az ügyben pedig ha már te megszólaltál....... ha jól láttam, mert a gépnél voltam, csak épp nem szóltam bele...... TE ezt az ügyet személyesen megbeszélted bourne val az ophubon! azért is nem szóltam bele..... mert nem volt az én dolgom... és ha neked bárminemü kételyed, vagy kérdésed van a dologgal kapcsolatban akkor ....... (Bourne nevében kikérem magamnak a szavaidat.....) el kéne menni bourne hoz privátban és vele az esetet személyesen megbeszélni, és nem pedig nyilvánosan véleményt alkotni! amúgy zárásként, mivel én nem nagyon érek rá az utóbbi idõben , eléggé alultájékozott vagyok.... így sajnos csak az õszinte személyes véleményem ill. az ophubon és egyéb helyeken sebtében elolvasott információk alapján nyilatkozom... mint mondtam, ha jól tudom kitétellel!

és az elsõ ponttal kapcsolatban....... talán nagyon jól tudod, hogy pont az én és néhány normális op kolléga vitás és harcos viselkedése miatt váltonak szabályok!! és mint látod, és tudod, jó és normális irányba...... Tehát nem a rossz múltra kell vissza kiabálni... hanem észre kéne venni a normális pozitív változást, amivel igyekszünk minnél jobban hub barátai lenni a kisebb huboknak is!!!!!!!

és mellesleg.... személyes sértésnek veszem Tõled, hogy a fenti válaszadásra kényszeritettél az általad leírtakkal.......

Tisztelettel: Fufuka
[OP]MaciLaci
Kyo!

ne hamarkodd el az iteleted!
Abba nem is gondolsz bele, mi van, ha veletlen volt?
Zumbeispiel: Te irsz 1 scriptet, elcseszed, elmegy 8 hubra. Jonnek az OPok baszogatni!
Nem ciki, hogy hiaba allitasz vmit, hazugnak neveznek, es baszogatnak?
Nem esne ez nagyon szarul neked?
Gondolkozz, mielott irsz!

Szia!
Maci

[OP]MaciLaci
Alapvetoen ott is (asszem) 33 a PCI bus sebessege. Leven minden eszkoz arra lett optimalizalva. Nekem meg a PCIos vid k val volt ilyen bajom anno. Huztam a cocit, kihalt a kep😊)
Probald meg step by stepben, vagy vmi komolyabb lannal (3COM pl)!

Ciao!