Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
A teljes 25-26 MB telepítõcsomagokat használva a 4.8 és 4.9-es Catalyst-ekkel fagyogatott a gép. Egy Radeon 9800Pro-val ha valami játékot futtattam kb. 5 perc alatt csonttá fagyott, pedig a 9600Pro-val nem csinált ilyet a 4.8-as Catalyst-tel. Excel, vagy más nem 3D-s alkalmazással órákig futkározott, sõt furcsamód a 3DMark03 is baj nélkül végigfutott, peddig az is több, mint 5 percig eltartott 😉. Doom 3-mal és Colin McRae Rally 04-gyel teszteltem, mindkettõ kb. 5 percig bírta.
Ha visszavettem a 9800Pro órajeleit AtiTool-lal 300/300-ra, akkor nem fagyott ki egy fél óráig sem. Utána visszaraktam valami 4.5, 4.6 vagy 4.7-es Catalyst csomagot és alap órajelekkel (380/340) sem fagyott vagy egy óráig.
Ezután csináltam egy teljes driver törlést CAT uninstaller-rel és visszatettem a csupasz RADEON display driver 8.051-et és a Control Panelt (nem a Control Centert!), de a WDM Capture driver-t nem, és most úgy tûnik megy a gép fagyás nélkül.
Másnak nem volt ilyen gondja? Vagy ez vajon annak az ominózus BORG-féle kipusztulásnak az egyik válfaja, amit itt már mások is megtapasztaltak?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Punker
ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TopGun
Koszi! kiralysagos! feltettem nforce-ot es megoldodott a problemam! mar megy 4x, 8x- AGP 😊)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hol?

http://thenamelessphoto.com/

thx..
hykao
256
Errol megtudja vki nekem mondani hogy 128 vagy 256 bites -e???

50 brutto - ATI Radeon 9800Pro 128Mb DDR TV
Narancs
nem, ne aggódj, nálam is ez van, 9800SE + omega driverrel...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Aham, tehát ne aggodjak nem nálam van a hiba.

oks, köszi!

Narancs
nVinid=nVidia

Narancs
nVinid kártyás arc kéne hogy írjon, hogy neki is ilyen-e az út. Ha igen akkor játék bug, ha nem akkor catalyst bug.

Természetesen rögtön basztattják az embert...

3 megásat rakok fel egy:
gyorsan akartam.
kettõ:
így jobban ki lehet venni, mire is gondolok

ollie
nekem nem volt türelmem kivárni a képek letöltõdését ;P

Narancs
Nekem is van, omega driverrel!!!
Nem tudom mi ez, de engem is idegesít...

ollie
gratulálok...
egyébként meg próbáld ki a legújabb cat-et

hykao
Tényleg 3 megás .jpg-ket raksz fel?
Segítsetek nekem!

Miért vannak ott azok a csíkok az úton????
http://torry.fw.hu/torry1.html

3.9-es Cat 9800pro 4XAA 16XAF!

Ha kihúzom a TV-t (a TV-nél ill. közvetlen a kártyánál) akkor sincs kép.
Mi mondhatja a kártyának, hogy zavarjon a monitorra nagy frissítést DOS-ban?
Mielõtt kikapcsol teljesen a monitor, ezt írja ki:

Freq. out of range
H: 35kHz
V: 49,9Hz
Suspend Mode

Pedig ez nincs túl a monitor képességein!

Sziasztok!

Mitõl van az hogy a monitor képe néha villan egyet?
Nem megy el a kép csak a frissítés valamiért ugrál egy nagyot! Baromi idegesítõ.
A driver-t már cserélgettem, de semmi változás.

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy az antenna kábelen jön be neked zavarójel. Próbáld meg a koaxot kihúzni a TV-bõl.
Hali,

A gép indiláskor a monitor elmegy aludni "Freq. out of range" üzivel, majd mikor bejön a Windows, jön vele a kép is. De ha rányomom a TV-t akkor ott boot alatt van kép, Win indulásakor már nincs, tehát fordítva van jel a monitoron/TV-n. Persze ha benyomom második megjelenitõnek a TV-t
akkor a Win indulása után is megmarad a kép.
Ilyen problémám nem volt, csak egy ideje jött elõ.
Már cseréltem alalplapi bios-t is, de nem segített.

A gép:
MSI K7N2- Delta-L
2100+
768DDR
HIS 9800Pro Ice-Q (gyorsra állított ventivel, hátha melege van)
Likom K9033 19''

CSOCSO
egy nagy projektoros NTSC-s teverol van szo..
eddig jo volt.. csak most szaraxik.. de miert?? e snem zizis hanem kokemenyen ugy nez ki mint amikor egy osregi videot tekersz es van benne 8 csik.. de azok lefele szaladgalnak.. persze nem ugyanolyan csikok vannak.. de csikok.. es sok.. es el van csuszva jobb odlalra az egesz.. es a kep pedig le-le csuszik gyorsan
[Jakuza]
Elhiheted e a program sokkal tobb minden dolgot leszed, mint amirol te almodnal.
Egy csomo fajlreszlet es egyeb marad bent a system32 konyvtarban ez a program azokat is elavolitja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A control videot általában egyik ilyen progi sem piszkálja.
[Jakuza]
A 3. pontra itt a megfelelo szoftver.
Driver Cleaner

"Driver Cleaner is a program which helps you to remove parts of drivers that are left after uninstalling the old drivers. The program is for ATI and nVidia drivers."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

0. Uninstall tweakerek, refreshfixek, és minden egyéb idetartozó szemetet.
1. catalyst uninstaller (download: ati.com)
2. reboot
3. registry clean (valami progival, vagy gyalog, az összes ATI cuccot, ezenkívül nem árt local machine>system>currentcontrolset>control>video alól a nem használt kulcsokat törölni. Ezt úgy tudod kiválogatni, hogy beléjük nézel, és amelyik key alatt egy csomó beállítást, meg még catalyst verziószámot is találsz, azt úgy ahogy van törlöd. MINDET NEM SZABAD! A vga módnak egy relatíve üres kulcsa van, annak maradnia kell. Csak a catalystosokat szabad törölni)
4. Install catalyst.
5. Reboot.
6. Itt jöhet a többi szirszar vissza.

4.8/4.9-et meg control centert szvsz ne tedd fel. Nekem a 4.2 vált be eddig a legjobban, az újjal csak szívtam...

A TV-d milyen szabványú? NTSC akkor, vagy kétnormás esetleg?
Zizi adódhat a rossz kimeneti típusból, kábelzajból, vagy abból, hogy bedugva hagytad a TV-ben a koaxot is...
CSOCSO
meg van egy hatalmas bajom...
kikotottem a tv re de csak zizes az egesz😞 elotte par nappa jo volt.. de most szaraxik😞

hiaba allitok akarmit is be nem mukodik.. ntsc-t tudok csak igazan allitani mast mar felsleges...
CSOCSO
nekem is ez a bajom😞((

ui: ugy kene drivert frissiteni hogy elotte kokemenyen leszedem?😊
[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nincs valami oldal ahol 9700pro-kat es9800pro-kat hasonlitanak ossze valamilyen teszben?

Met
Eladó bolhája van valakinek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nincs. Mivel ez nem bolhapiac.
PLackó
nincs valakinek eladó 9600 XT-je?

ollie
A CCC-hez kell net framework, ami alapban benne van az SP2-ben, vagy külön kell felinstallálni.

ollie
hát a 4.9 doomfixesnél a 4.8 is jobb...

yas
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

itt van http-s is.

de h a nem megy akkor xp-re:
http://download.nvidia.com/Windows/nForce/4.27/nForce_4.27_WinXP2K_WHQL_international.exe

Met
Már milyen jól tudod, hogy mi az az Everest😄DD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[Jakuza]
Jol beszel Borg.
A Control Center-t nagyivben felejtsd el, csak szivni fogsz vele.Vard meg mig az osszes hibat javitjak benne, ami szerintem meg minimum 5-6db uj verzio kiadasaig nem lesz problemamentes.

Ne is szedd... javitgattak rajta, talán a driverrel már nincs is gond, de a control center még mindig gázos.
via_mala
Lehet, hogy kellene elõbb a .net framework 1.1?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Punkerwork
erre vártam hogy valaki nyilatkozzon hogy milyen 😊
(én még le se szedtem)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ZaJanga
Üdv. mindenki

Feltettem a 4.9-es drivert és indításkor hibaüzi:CLI.exe - alkalmazáshiba
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).Az alkalmazás bef. katt. ok.

Rendesen 4.8-at eltávolítottam majd csökkentett módban driver cleaner leszed a maradék.(mindig így történt és sose panaszkodott az op.rendsz.)
Majd inst. A catalyst control center nem fut.

9700pro kártyáról van szó XP op.
V.kinek ilyen jellegû problémája?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

TopGun
hiaba keresek ra, ha ftpn-van es nem tudom lehuzni! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Punkerwork
keress rá az nforce driver-re inkább (legfrissebbet keresd)

TopGun
100Mb tarhelyem van...

Punkerwork
nagy, tuti nem tudom elküldeni mail-ben

TopGun
Mekkora? nem tudnad elkuldeni mailban?

Punkerwork
😞

TopGun
Igen, neztem, de ott is ftp-re mutat es nalunk a szemetek letiltottak az ftp-t 😞(

Punkerwork
www.abit.com.tw-n megtalálod