Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan a "calmanokra" (értsd: Zalman) esküsznek - divathóbortból, sokan "glesöltekre" (GlacialTech) stb.
Válassz egy a pénztárcádnak, tuning igényednek megfelelõt és sose hallgass másokra, hiszen ahány ember annyi vélemény.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ati 9500Pro-mon leégett a hûtõventillátor , tudja valaki hol lehet venni hozzá másikat?Lehet egyáltalán?Kerestem , de nem találtam sehol, van esetleg valahol ati alkatrész bolt vagy hasonló?
*Posse*T.W.D*
azonkívül sehogy nemtudom elérni azt, hogy az agp gyorsaságát bekapcsolhassam, pedig régebben ez simán ment.
pls help me.
miert éredemes ezt az omega drivert használni?
*Posse*T.W.D*
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg lehet hogy kéne peccs, arra tudnál linket adni?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Csak azt nem tudtam, ennek a proginak mennyire van "esze"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tuningolni csak ésszel lehet!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
RadLinker -el húzhatod, a mag kb 410ig lesz húzható gyári hûtéssel, a memória is kb.
Szóval 5-10Mhz enként menj egyre följebb radlinkerrel, és mindíg tesztelj. Legjobb ha futtatsz egy 3Dmarkot.
Ha szemetel a kép akkor túlhúztad a ramot, ha fagy akkor meg a magot húztad túl...
Automatikusan beállítja a legmagasabb core/mem frekiket.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
DX 9.0b--->9.0c
Catalyst 4.8--->4.9
semmi--->SP2
Szal ennyit javított rajta a fejlesztés
Ezelõtt vissza kellett venni az AGPt mert minden 3D cucc lefagyott, igy sem gyorsabb, de jó tudni hogy megy bármikor
Érdemes Full -ra tenni? Vagy hagyhatom normal on?
1526-ról 1675 (3dmark05)
fastwrite off
9600xt fireblade
PH! írta vki, hogy 3Ghz es ill 3.7Ghz es P4 el tesztelt, és a különbség ha jól emléxem 100 pont alatt volt a 2 eredmény között...
Szóval nálad vmi m ás lesz a gixer, alapórajeleken 1500 körül kéne kapjál pontot...
3dmark03 -ban mennyit kaptál?
Ott kb 3500at kéne hoznia...
...de persze ettõl még lényegesen gyorsabb lesz a géped a 9800pro-val, max. az eddigiekhez képest lesz nagy a változás...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
No, 7vgén felpakoltam az Omega Driver-t. Elõször FastWrite-Off-al, amit javasolt. Aztán amikor kiderült, hogy ez így kaki (grafikai problémák ezrei) uninstall, majd újra install FastWrite On-al. Így már OK!
De a 3DMark05-ben alul teljesített a sima Catalyst-al szemben. Kevesebb pontot kaptam.
Most visszapakoltam a 4.9-es Catalyst-ot. De RadLink-el (560/320) sikerült 1000 fölé mennem.
Rájöttem, hogy nem sok értelme van pöcsölni a driver-ekkel, ui. nálam vagy a videokártyát kellene cserélni, vagy egyéb dolgokat.
Ui. haveromnak is Connect3D 9600XT-je van. Õ 1600 pontot kapott. Nézzük miben különbözik kettõnk gépe:
- alaplap (övé újabb v.mi ABIT cuccos, de majd megkérdem)
- dual-channel memóriák (Õ Dual Channel-t használ,
nekem nincs)
- AMD proci (neki Barton magos enyém nem)
Szal kb. 700 pontal ér többet egy másik AMD-s alaplap + dual channel + barton magos AMD proci.
A kérdés, hogy vajon az én konfomon mennyit dobna ha csak a 9600XT-t cserélném 9800Pro-ra?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
amúgy a kártya nem dzsunka. énse hallottam még erról a márkáról. de aztán ilyet vettem használtan, és télleg 256 bites, 2,8as ramokkal, rendes PRO órajelen megy az SE, és a 4 pipeot is be lehet rajta kapcsolni, igaz, hogy akkor nem tökéletes az enyém, egy kicsit kockáz, de ez játékoknál alig észrevehetõ, engem nem zavar.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az vmi kínai utángyártott???? 😄DD
Sosem hallottam
Hallottatok már a Canyon 9800PRO kariról?
Egész olcsón hozzá tudnék jutni egyhez, viszont a canyon oldalán csak SE ill XT verzióról írnak.
Másik árlistában láttam hírdetni Canyon 9800PRO -t, 128bitest.
A neten sehol semmi infó...😞

http://thenamelessphoto.com/
CUCLI: szal nem is fontos? 😊)
\" örökké nem eshet.... \"
bár kicsit bosszantó. mind 1...
http://thenamelessphoto.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
CUCLI: és neked mióta megy így?
\" örökké nem eshet.... \"