Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- AGP gyorsaságának beállítása : KI
- Jelen AGP gyorsaság : OFF
- Gyors írás : KI
- Jelen állapot : KI
Na erre mit mondasz?
IMYke: DirectX altt nálam ezt írja: AGP Textured Acceleration - Not Available!
Mitõl lehet ez???
\" örökké nem eshet.... \"

Én az itt fellépõ problémát egy korábbi, stabil meghajtóval orvosoltam.
A Catalyst 4.6-osa okozta a problémát és visszatettem a 4.4-est.
Most a stabil 4.9-es van fenn, gond egy szál se.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis az OMEGA driverek kikapcsolják a mai kártyáknál teljesen fölösleges, és instabilitást okozható GYORSÍRÁST (NEM az AGP gyorsaságát!).
Erre egyébként installáláskor rákérdez (ugyanúgy, mint az OpenGl driver típusára, és a modolásra is), és beállíthatod azt is, hogy engedélyezze.
CUCLI: te is ugyan ebben a helyzetben vagy? Nálad is kikapcsolódott az AGP gyorsítás?
Ha lecseréled a procit, alaplapot...akármirõl is, de a gépben marad egy Gforce2-es szintû kártya, akkor sajnos adtál a szarnak egy pofont!!!
Nem vicc! Gondolom 3D-s alkalmazásokra kell a gép elsõsorban (játék, stb.), így a videokártya a legfõbb, és az esetek döntõ többségében egyben a szûk keresztmetszet is...
Szal én azt mondom - ha nem késõ még - akkor a videokártyára fókuszálj!!! Akár egy használt, de garanciális 9600-as ATI + akkora processzor, amire marad pénz, mint egy XP 2800+-as proci + olyan videokártya (jelen esetben FX5200, vagy MX440), amit megeszik reggelire még egy 1600+-as proci + 9600ATI kombó is!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
tizenotokert lehet hasznaltan venni sima Ati 9500-at.
Annyit meger es eg es fold azoktol a teljesitmenye.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bár mindkettõ az, de az 5200-as legalább valamivel többet tud.
20K ért van garanciális 9600as aprón.
Amúgy FX5200 maradjon, az azért jobb mint az MX440...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az elõbb kifelejtettem...videókártya:
1. Geforce FX 5200 tornado.....vagy
2. Geforce4 MX440
Csak erre telik. A második van jelenleg, de az elsõ is nálam van. Melyik maradjon szerintetek?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A 2800 celeron az kb egy 1700+os amd proci teljesítményét hozza.
Szóval celeront SEMMIKÉPP nem ajánlom!
A Celeron 2800 egy hulladék! Szót sem érdemel.
Bocsi hogy itt kérdem meg, de látom hogy ez a leglátogatottabb téma, és sürgös lenne a válasz.
Szóval arról lenne szó hogy holnap gépbõvités lenne, de nem tudom melyiket érdemesebb beszerezni.
Celeron 2800 vagy
AMD K7 Athlon xp 2800+
proci, és hozzávaló alaplap. Ha esetleg tudnátok ötletet adni még ma.
Elõre is köszönöm a válaszokat és ötleteket.
Sziasztok
http://thenamelessphoto.com/
Radlinkert is uninstallálhatod nyugodtan, mert a 2.5.90-es OMEGA tartalmazza alapból!
Elõször is abban más, hogy ez már tartalmazza az AI-t is, meg més sokminden másban...
Ill. lehetséges, hogy megint hülén tettem fel a kérdést. Én arra vagyok kíváncsi, hogy miben más ez a driver?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Természetesen a mh-en vagyok és csak 7vgén tudom prószálgatni, ahol meg ticcsen net 😊))
Ne mond, hogy nem fejelted le a billentyûzetet 😊
Tõttöm lefelé a cuccost. Mindjárt gondoltam, hogy uninstallálni kell. A beállítások viszont érdekelnének.
Egyenlõre annyi, hogy mérleges beállítást használok és asszem tõled ellopva az infót DDC felülbírálat 85Mhz.
Ill. fent van még a RadLink c. program, azzal szoktam húzni a kártyát. No erre gondoltam amikor azt mondtam feltolom 1000 fölé 😊
Egyébként mi a rák rossebb különbség van a driver-ek között?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
elsõ körben javaslom próbálkozzunk meg az új OMEGA driverrel: OMEGA 2.5.90
Ehhez uninstallálni kell az elõzõ Catalyst-ot, de legalább a Control Panelt mindenképp!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szeretnék egy 9800Pro karit vásárolni. Több gyártónak is egy árban találtam a kártyáit:
ATI Radeon 9800 Pro 128Mb DDR TV DVI
ATI Radeon 9800 Pro chipset, 256 bit 128Mb DDR ram, 380 /340 MHz
AGP 8x, 4x; 8 csatornás renderelés
SMARTSHADER 2.1: Programozható Pixel (2.0) és Vertex (2.0) Shaderek - DirectX 9 támogatás
SMOOTHVISION 2.1: teljes képernyõs, továbbfejlesztett élkisimító technológia
128 bites lebegõpontos színszámítás a precíz megjelenítésért
FULLSTREAM technológia: segíti az internetes videólejátszásokat, tisztább és élesebb képet alkot
VIDEOSHADER: a videólejátszás minõségének növelése Pixel Shader -ekkel
És a gyártók nevei:
CLUB3D
CONNECT3D
SAPPHIRE
Ezek közül melyiket érdemes megvenni???
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Vissza tudom valahogy csinalni, hogy ne CC-s legyen?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Maradjon a hagyomanyos Control Panel.
A CC egy bughalmaz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
cat 4.9
XP SP2 -> dx9c
Van egy olyan problémám, hogy SP2 telepités után siman megy a az uj COntrol Center. Viszont, ha lefut az autoupdate többet nem indul el a CC. Nincs valakinek valami ötlete?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Van egy X800prom wifos XP alatt.A 4.9beta doom hotfixes drivert használtam.Szeretném lecserélni a nemrég megjelent 4.9 hivatalosra.Régi drivert kitöröltem,újraindítok,raknám fel a másikat,de egyszerûen nem akar feltelepülni ez a szemét.
Bejön a telepítõ ati háttér,el is kezdi majd kiírja hogy nem tudja befejezni a telepítést,valami standard VGA-t kellene neki beállítani.Na ezt is próbáltam de újraindítás után eldobja ezt a beállítást és megmarad az X800 egy nagy sárga felkiáltó jellel.Most olyan mintha nem látná a winfos(varázsoló)a vidkártyámat.Ilyenkor mi lehet a gond?Légyszi segítsetek mert még a régit sem tudom visszatenni.Sajna Nvidiam és winme volt azelõtt és nincs nagy tapasztalatom ati driver felrakással kapcsolatban.Elbaxtam a sorrendet vagy mi?
Köszi!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
XP-re feltetted a SP2-õt, ahogy látom - az lehet kavar vmit.
A SP1 pedig nem kavar - lásd a példámat.
Azt gondold végig, hogy miket pakoltál fel a rendszerre az elmúlt idõben...
Lehet, hogy egy friss rendszer install sem ártana - bár ezzel mindenki problémázik, ha ezt tanácsolják neki...
- AMD 1700
- Radeon 9500 Pro
- DirectX 9.0c
- Windows XP Eng + SP1
- Diablo 2 Full install 1.09D-re javítva
Eredmény: még most is fenn van, kitûnõen érzi magát.
Szerintem ne tedd fel az 1.10-es patchet!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Bécsben meg vigyázz, nehogy 128bitest kapj...
Egyetlen egy gondom van, hogy az apronet-en mind budapestiek hirdetnek az nekem meg messzebb van, mint Bécs... (Szombathelyen lakom)
Szóval használtnál is ugyanaz a rizikó, hogy csak postán tudnám megoldani és a posta meg +3k minimum na most amennyire hallottam ennyi körül lehet, hogy újat is kapok Bécsben és azért az mégsem akkora rizikó, mint egy használt.
De van még idõm gondolkondi és kösz a tippeket mindenkinek 9800pro lesz ha lesz valami egyáltalán.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit