Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9800pro-król azt már tudom, hogy a 256bit-eset kell megvenni.
A 128mb vs. 256mb témában mi az igazság?
Igazából 1024x768-nál feljebb úgysem nagyon használnám, gondolom akkor nem érdemes a 256mb-osat venni, meg azon lassabb ramok is vannak, nem?
128mb-osból van 128 és 256bit-es verzió is ugye?
Mondjuk konkrétan ez a Pro hány bites lehet?
Vagy ez?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ment egy darabig, és jött egy winupdate és azóta nem megy 😞
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Korábban arról volt szó, hogy az AI lesz az elsõ olyan funkció, ami csak CCC-bõl állítható (persze gondolom a regedit-en kívül...), lehet, hogy CP-bõl nem állítható.
Én OMEGA drivert használok (amiben az omega saját, integrált control panelébõl állítható az AI), úgyhogy nem tudom.
Control Center nincs fent, de arról láttam hol kell keresnem ezt az uj funkciót.
Mennyiért adják? A 4 ram lapka L alakban helyezkedik el a nyáklapon a mag körül, vagy pedig egymás mellett egy sorban?
Minnyin megy a kártya? (ram/mag órajel)
( CC nincs fent!
Azért kösz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem ismered közelebbrõl ezt a karit?
Nekem 2-t mondtak, viszont most olvasom, hogy az SE 4 pl. :??
Lenne egy kérdésem hozzátok,Ati Radeon 9800SE kinek van és milyen véleménnyel van róla, hova helyezhetõ 9600 XT és mondjuk 9800 PRO között? Please answer me THX!
( CC nincs fent! )
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mitõl jobb mint az atitool?
Az Atitool a magot 530-ig húzza. Pedig egyáltalán nem melegszik mert lecseréltem azt fos kis hûtést egy koplett fop32-re.
Miért nem húzza tovább???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
'Kézzel' sokkal elõbb megtalálod a maxot.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Find max core-->446
eztán max mem--> 301 és hiba! Röhely, ilyen nincs!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha az abortra rámegeyek egy idõ után akkor is alapon van a frekvencia
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nekem az alábbi konfigon egy kicsivel 6000 felett van:
9800 pro, P4 3GHz, 1GB Ram, P4c800(i875P)