Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az AGP Driver innen szedtem le: http://driver3.sis.com/agp/agp117e.exe-t, de akkor most leszedem az 'e'-nélküli 1.17-t is, hátha.
A BIOS-t is már frissítettem 1009-esre, de sajnos nem történt javulás. Azután kínomban már az SP2-t is feltettem, de az nem segített.
Azért köszi az ötleteket.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Viszont elöbb is írhattad volna, hogy P4S800 mobo alatt jelentkeztek a hibák, ugyanis így élbõl javasoltam volna, hogy a SiS AGP drivert próbáltad-e, illetve hogy a Bios-t frissitetted-e?
ASUS letöltési oldala P4S800-hoz, itt a "Drivers" fül alatt találod a SiS AGP drivert, azt tölsd le, és rakd fel. A biztonság kedvéért mondjuk én elõször is csinálnék egy rendszervisszaállítási pontot (START -> Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás), hogy ha bármi probléma van, akkor azért vissza tud hozni az alapállapotokat.
Sajnos az én szememben az ilyenek miatt esett "kicsit" az ASUS név renoméja...
egyébként én egyszer a procimon kentem végig az ezüstös pasztát(azóta nem használok ezüstös pasztát
), miútán letörölgettem gond nélkül müködött tehát megint csak megerõsíteni tudom hogy nem a paszta miatt rossz a kari
A 3DMark05 lefutott nála és 1306 pöttyöt hozott. Jó ez egy 9800 Pro-nak?
És a Richard Burns Rally Demo-ja is fut nála.
Akkor most mégis csak az ASUS P4S800-as alaplapommal lehet a gond?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
hol a francban van az AI állítás a 4.10-es Catalyst-ban?
Sehol nem találom. (Az egyszerû változat van fennt, nem a .Net FX-es)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
lehet hogy uj videókártyát kell vennem milyen atit ajánlotok max 30 ig?
Én sem zártam ki az alaplap hibát, csak hát az elõzõ kártyámmal nem volt baja. (9600 Pro)
A lefagyások fajtái:
VPU-Recovery popup,
teljes elsötétülés, amikor csak a Reset segít,
ritkán: teljes elsötétülés, és ujraboot-ol magától.
Ezek néhány 3D-s alkalmazásnál indítás után azonnal, vagy 2-3 másodpercen belül jelentkeznek:
3DMark05 (ez néha olyan popup-ot is mondott, hogy nem talált Direcx9 Device-t, most viszont teljes sötétség és kifagyás jön)
Richard Burns Rally Demo (a menüben kifagy, hang ugrál, kép megáll, VPU Recovery feljön)
MOH: Pacific Assault Demo (feketeség)
Vulpine GL Mark (el sem indul, az exe hibát jelez)
Jelenleg nem tudom telepíteni, de a Colin McRae Raly 4 volt kivétel: ezzel idõnként 2 órát is tudtam játszani egyhuzamban, késõbb viszont már el sem indult, olyasmit mondott, hogy No Capable Device. Most már feltelepíteni sem tudom, mert a 4. CD végén megáll a telepítés és nem történik semmi. Lehet, hogy pont ott akar valamit a videokártyán ellenõrizni? Néhány perc után Cancel-t nyomok neki, de a feltelepített CMR04.exe már nem akar futni, hibát jelez.
De pl. a 3DMark03, az OpenGL-es GLExess benchmark, a Max Payne, és ezer más 3D-s alkalmazás simán mennek. (Bár volt DVD-nézés közben is egyszer egy lefagyás.)
Ami a random lefagyásokat illeti, arról könnyen meggyõzödhetsz: takarisd le a VPU-ról és környékérõl a zsírt, a VPU-ra csak vékonyan húzz rá egy kis hûtõzsírt, rakd fel a hûtõt, és nézd meg mi fog történni.
A lefagyások egyébként milyen jellegûek? Játék közben, vagy akár üresjáratban is lefagy?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
V9ykn8_TZL0

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szerintetek okozhatta ez a random elszállásokat?
(igen/nem/valószínû/kizárt/hagyjábékén/mijazaSMD/nemunodmég?)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Húzod a vasat?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Club 3d 9800 xt -m van! megy a gép és egy idõ után teljen váratlanul hülye csíkok lesznek a képernyõn, de nem fagy ki semmi, minden müxik! plz help!!
Glory Glory Man United!!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindkét megoldás tökéletes volt! Most már müxik minden!
Most váltottam ATI kártyára és azért volt számomra bonyolult a beállítás, az NVIDIA-hoz képest.
Köszi mégegyszer a gyors segítséget!!!
1. Jobb klikk Asztalon - Tulajdonság - Beállítások
2. Jobb klikk a "2"-s megjelenítõ eszköz képén!
3. Aktiválod
4. A fül aljáb Speciális
5. Megcseréled a megjelenítõ eszközök sorrendjét (azaz most 1. a monitorod, 2. a TV ---->>>> Monitor 2. legyen, a TV 1. legyen)
6. Ezután MINDENT a TV-n látsz, elindítod a filmet és nézed.
A bonyolultabbnak tûnõ, de mégis egyszerûbbet meg írja le más ...
Miért is ne futna le hiba nélkül?
Idejét sem tudom már mikor volt utoljára kifagyás!
WinXP azóta nem lett újrainstallálva, amióta elõször felkerült az - akkor még - új vinyó vásárlása miatt...
És az alaplapom sem egy új darab, ráadásul az alaplapi csipszet hûtõventilátora már rég nem üzemel. (egyszercsak megállt...)
(ezeket nem csak neked - ollie)