Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BIOS-ban az AGP-t levettem 4x-re, AGP Fast Write kikapcsolva és most 3.napja nem fagy a COD-UO multiban !!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Segítség kéne:
Föltettem a sima 4.8 as Catalystot, de nem találom a finom hangolási menüket.
Control Panel nincs.
Semmit nem lehet beállítani.
Most mi a teendõ?
Én csesztem el vmit?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ezt?
Vagy ez mert ez 41,5 MB
Ez jó lesz??
Mert esetleg minden fullon elképzelhetõ, hogy szaggat...9800proval is...
Gép kikapcs, kártyacsere.
Gépindítás, a VGA felismerésre cancel.
Ati Catalyst telepítés, a végén újraindítás.
Újraindítás után már csak finomhangolás.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Régi karesz benn - driver letelepít, gép újraindít - de újrainduláskor leállít.
Új karesz be - gép bekapcsol, VGA-mód (640*480) alatt új driver fel, gép újraindít és kész.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan lehetõségem adódott, hogy 12 ezer forint ráfizetésével le tudnám cserélni a gef ti 4200-asomat egy radeon 9600 256 mb-ra. Megéri ez szerintetek, és fog-e gyorsulni a gépem játékok szempontjából?
Ezt olvastam:
Q: Which 3DMark version should be used with what hardware?
A: The minimum system specifications for 3DMark05 are: DX9 graphics hardware with shader model 2 support, a CPU with SSE support corresponding to 2 GHz or above, Windows 2000 or XP with the latest updates installed, DirectX 9.0c or later with the latest updates installed. If your system does not meet with these specifications, you should use 3DMark03 or 3DMark2001 instead. Just looking at graphics hardware, here are our recommendations on which 3DMark version to use: 3DMark05: The latest and greatest hardware, second generation high-end or mid range DX9 cards, first generation most high-end DX9 cards. 3DMark03: Second generation value to low-end DX9 hardware, first generation mid-range to low end DX9 hardware, high-end to mid-range DX8 hardware. 3DMark2001 SE: Mid-range to low end DX8 hardware, all DX7 hardware, (and any older hardware you manage to run on it 😊
Márpedig a PS v2.0-t ismeri a 9800 Pro is, és a többi is stimmel, tehát mennie kell.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
- ASUS A7V880 ViaKT800
- 2x256MB "Dual" DDR400MHz Brand
- AMD AthlonXP 3000+ BARTON
- Sapphire 9800 Pro Atlantis
- 4.8 catalyst
- SP1
Nálam kifagy. Ez már elég tuti kártyahiba, uis. feltettem az SP1a-t, majd az SP2-t, és még az alaplapi BIOS-t is szépen frissítettem.
(Az Aquamark meg a 3DMark03 még most is szépen megy.)
Met #15130 : szerintem te is próbáld ki a 3DMark05-öt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Aztán lecseréltem a 3.8-as catalystot a 4.8-asra és nem fagy 1280x1024-ban sem.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Esetleg nForce1 el lehettek ilyen gondok, de ez már rég megoldódott...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A régi nForce-okkal mi volt a gond?
a balettpatkány
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vannak vele konkrét -negatív- tapasztalatok? Instabil? Vagy csak úgy babonából nem jó a párosítás? :-)
a balettpatkány
Játékokban még senki nem tapasztalt elõnyõt az AI miatt..