Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lama vagyok ehhez, ezért fingom sincs hogy melyik alaplapi chipset driver dukál az A7N8X-X-emhez.. csupán az asus oldalán letöltöttem a legfrisseb biost, azt este majd felrakom, de gondolom nem driver az.. 😉
Nagyon megköszönném valamelyik fórumozónak a segítségét, ha megmutatná hogy melyik alaplapi driver felel meg a deszkámhoz!

ASUS A7N8X-X
ollie: azt teszem

Nemtom 😊) De most nézek utána!

ollie
Tedd fel az alaplapi chipset drivert.

Narancs
milyen a deszkád?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
AGP driver a legfrissebb van fent?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hali!

A következõ problémám lenne. Augban vettem egy Sapphire Radeon9800PRO-t.
Addig csak a driver hibájának tudtam be, de most már idegesít, hogy hiába próbálom mindenhol átállítani az AGP busz sebességét OFF-ról 8X-ra, vagy csak akár 4X-re is, a buzi SMARTGART mindig visszaállítja OFF-ra.. Hogy kell kilõne a smartgartot?
AIDA32 is kiírta hogy nem stimmel az AGP-vel, kapcsoljam be azt.. Amúgy a gamek jól futnak, csak éppen bosszantó h jobban is tudnának futni ha 8x-ra lenne állítva az agp.. 😉 Az alaplappal nincsen semmi gon (remélem), a biosában minden engedélyezve van h szépen bazseváljon a vga..

Elõre is thx a segítségeteket!

ollie
A sima X800 is gyorsabb, de akkor már érdemesebb nagyobbat venni.

Hát ez nem jó hír, mert az kicsit drága, rosszabbat meg nem akarok. Lehet nem lesz most fejlesztés. Árlistát nézegetve a pro 77 + fa (a vivo-s 80), az xt meg 85 + fa, ilyen kis árkülönbség mellett kinek éri meg prot venni?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

ollie
Jah, szerintem is X800 pro-ra érdemes cserélni, talán az X700pro lehet vele egy szinten PCIE terén (az mondjuk csak 128 bites, de magasabb órajeleken ketyeg).

[NST]Cifu
Próbáld meg pl. levenni a hang gyorsítást, illetve ha a játék lehetõvé teszi, próbálj meg más hangrendszert használni (pl. Miles 2D Fast).
Ha a videókártya a gyanus, akkor másik driverel kell próbálni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Egy szinten nincs vele semmi. A PCI-E kategóriában viszont a tudászintet tekintve: X800 Pro

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Radeon 9800 Pro-t minimum milyen PCI Express videókártyára érdemes lecserélni? Mi van az Xakárhányak közül egy szinten vele?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Én nem gondolom nem is tudom de minden tanácsot szivesen fogadok....
mondjuk kb 1 éve van radeonom azelött nvidiam volt és ott ilxen gondom nem volt.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

[NST]Cifu
Mibõl gondolod, hogy a videókártya a ludas? Hangkártya nem lehet?

mihez képest mondjuk erre nemtom hogyan lehetne rátenni...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Met
Nem nagyon forró a borda?
Nekem is 9600Pro van és Zalman borda (nem gyárilag), venti nélkül forró volt, ventivel meg hûvös😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Zallman hûtés a vidkártyán gyárilag
procin szintén.

Még vmi a gép huzva nincs semmilyen mértékben.

Met
hútések mennek rendesen?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok
Adjon vki nekem tanácsot adva van egy abit kd7 alaplapban egy sapphire 9600pro catalyst 4.8-l.ÉS fagyok a quake motoros játékoknál 5 perc után csonttá merevedik.Idáig nem nagyon tünt fel mert mással foglalkoztam de ugyebár itt a rossz idõ gondoltam játszok egyet és kiakadtam nem csak a gép....unreal tournament(régi) simán megy.
Mi lehet a nyûg?

mint a half life modok nagyrésze 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
PB = PunkBuster ... anti cheater program

DoD = Day of Defeat ... HalfLife MOD, mely önálló életre kelt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Mi az a PB és a DoD? A többit tudom 😊)

ollie
Bocs a #15216-ra akartam...

IMYke2.0.0.0
Nekem a CoD nem jelent semmit - nem hinném, hogy láma lennék FPS-mûfajban, amikor 2 évig naponta nyomtam neten (!) a Quake 2-õt és 1 évig a Quake 3-at, és minden UT-t.

[NST]Cifu
Nézzük hol is kezdõdött a téma: Felmerült egy kérdés, hogy jó-e a 4.10-es driver. Mozes erre azt reagálta, hogy kerülje mindenki a 4.10-est, mert sz@r az openGL része. Közben kiderült, hogy valójában a PB-vel vannak itt problémák, amit a CoD és a CoD:UO használ. Szóval max. annak problémás a 4.10-es driver, aki PB-s játékokkal játszik.

Egyébként mondok egy rossz hírt: én pl. egyáltalán nem vagyok olyan láma CoD:UO-ban (kipróbáltam, és a végeredménynél eléggé fent tanyáztam), de ettõl függetlenül kegyetlenül nem jön be a CoD és a CoD:UO sem. Ha II.VH-s FPS játék, akkor már inkább a DoD, csak annak a grafikája gáz már egy kicsit, szóval most türelmesen várom a DoD:Source-ot.

UFF én beszéltem.

ugy is lehet mondani hogy mert a sok láma oda van a codért attól még nem feltétlen egy jó játék az ... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ha Te láma vagy a COD-ban az nem azt jelenti, hogy akkor a COD egy láma játék...

IMYke2.0.0.0

megint
😛P

IMYke2.0.0.0
Ahogy én sem rohanok a falnak a CoD fagyások miatt - láma játék miatt nem szoktam erölködni a PC-m rovására.

[NST]Cifu

[NST]Cifu
BTW tényleg mindenki kerülje el messzire a 4.10-est, mert ugye COD és COD:UO alatt PB-vel összeakad. Ugyebár tény, hogy az ég egyadta világon mindenki játszik ezen játékokkal, szóval egy mindenkit érintõ problémáról van szó...

De én egy megvetendõ kivétel vagyok, és tovább használom a 4.10-et, legnagyobb megelégedésemre... 😊

B@ldrick
Ez az! Nálam a sof2 csakamulti pb-vel 4.10-el fagyott...

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

hykao
sztem nem ad ki a madár újabbat, mint a mostani 4.10b, majd talán a 4.11-es alapút.
Jah és nem tudjátok mikor jön az OMEGA 4.10?

Nálam is fagyott a COD!

hykao
azt nem tudom, és azt sem, hogy miért nem próbáljátok ki az OMEGA drivert. én már régóta ezeket használom, és semmiféle fagyás nincs...
ollie
Kell hozzá a .net framework

mozesapo
Akkor mond már meg, hogy miért kezdett fagyni sokunk gépe a 4.10 Catalyst felrakása után Cod, és Cod-UO multiban?????
3DMark2005, Cod, stb fut normálisan órákat, multiban meg fagy a gép. Ennyi.

hykao
jó, de könnyebb a léleknek (bármi) másban megtalálni a hibát... 😊)
[NST]Cifu
Érdekes, én multizom, és amivel játszottam (jelenleg: Pacific Fighter, CS:Source, CS1.6, DoD ill. DoW a közelmúlt felhozatala), az tökéletesen mûködött... (pedig a CS:Source és a DoW kivételével a másik három OpenGL módban megy nálam...)

mozesapo
Ha gamézol multiban akkor nem. Elbaltázták az opengl drivert és összeakad a pb-vel. Hogy inkább várni kell a 4.11-re.

[NST]Cifu

BaLeeX
Az normális dolog, hogy Catalyst uninstallerrel leszedtem a 4.9-es drivert majd feltettem a 4.10 Control Center-es változatát (44 megásat) és újraindítás után két vagon hibaüzenetet kaptam? Még a desktopra kitett Control Centert sem tudtam elindítani, mert hibaüzit kaptam.

9800pro-nál van ez a helyzet.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

via_mala
OK, de hol az az Inteles topic?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Punkerwork
ati.com

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

oneal1
jah és honnan tudnám leszedni?

!Forza Ferrari!