Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Repatarurgyán
Nekem egy Radeon 9600XT kártyám van és pár hete jelentkezett egy probléma.Valamiért a vid out nem ad ki normális jelet (csak szellemkép)a TV-re. A vid in tökéletesen müxik. Lehet ez driver probléma?
Remélem tud vki. megoldást erre mert roppant bosszantó a dolog pláne, hogy majdnem 1 évig remekül mûködött.
Elõre is kösz!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Vannak már 9800-asok jóval ötven alatt is, több hónap garanciával!
Amúgy ma láttam az apróneten Sapphire X800SE-t (bekapcsolható pipest!!!) 57e-ért.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
radejon 9600xt 36 ezerert ha jol emlexem...
vaaagy.. 9800 platinum 38 ezerert..
nemsok kulonbseg.. de elvileg a sima non pro 9800 igy is jobb az xt nel. nem?
"minden szempontbol"...
hja es a 9800 pro meg valami 50 ezer.. szal az nem fog neki menni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Gyûjthet még egy évet, és akkor megveheti az akkori legújabb legfaszább kártyát is, ami még meg sem jelent...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A9600Pro nem egy csúcsgép, és a GPU lassabban kezeli le a több memóriát, szal a 256osnak nincs értelme
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nagy kujon ez az ATI!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
köszi a helpet mindenkinek. egyenlõre maradok ennél a ccc drivernél(egyre jobban tetszik)
*Posse*T.W.D*
lassítja az a kártyát ha tv-nek mindíg küldi a jelet?
*Posse*T.W.D*
elõször is a TV properties\adjust -video mode kapcsoló inaktív.
aztán a Video Settingsnél gyakorlatilag a csuszkákon kívül semmi nem aktív. szóvbal így nem igazán tudom bekapcsolni
*Posse*T.W.D*
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
nagyjából mindent beállitóttam, egyedül azzal van problémám hogy ha tv re kiküldöm a jelet azon kívül hogy desktopképemet mutatja nem történik semmi. tehát se ikonok, se semmi. hiába indítok el bármit is mindíg cvsaka a desktopképet mutatja. erre esetleg van valakinek megoldása?
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
#16711 - elõször a cc-s verzio nélkülit proszáltam, de ahoz ez nem is kell. cc-s driver is felmenne e nélkül, de esetemben az semn települ
van valami driver tisztító progi? ami a registry-bõl kicsuvázza az uninstall után bentmaradt szemetet?(ha igen nevet vagy linket pls)
*Posse*T.W.D*