Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma az AMP-nél láttam R8500-öt 52990+fa-ért, de nem tudom milyen verzió.
OEM NEM LE: Tigra 66+fa, Exrem Comp 58,6+fa, Compugroup Gödöllő 73 bruttó.
nem
nézd meg r8500ból is van alapból 300/300as /Club3d/ s ugyanazokkal van felruházva mint a sima LE LELE
nézd meg r8500ból is van alapból 300/300as /Club3d/ s ugyanazokkal van felruházva mint a sima LE LELE
HWSW
Már 163 dollárért hozzájuthatunk dobozos Radeon 8500-as kártyához
írta: Krinyo, idő: 01:40
Bár az ATi hivatalosan még nem jelentette be, hogy bármilyen árcsökkentést hajtana végre vagy új árképzési stratégiát vezetne be, az online üzletek egyre csábítóbb árakon kínálják a jelenlegi ATi csúcskártyákat, a Radeon 8500-as chippel szerelt termékeket. A tajvani gyártóktól várhatóan olcsóbban kerülnek majd piacra ezek a termékek, de egyes online üzletekben eredeti, dobozos ATi kártyákat is kapni rendkívül nyomott árakon.
Az ENPC.com listájáról a dobozos, ATi RADEON 8500 64 MB (275 MHz mag/memória órajel) videokártya 162,9 dollárért rendelhető, ez átszámolva jelenlegi árfolyamon 44800 Ft körüli összeget jelent.
Ezek után már csak az a kérdés, hogy a 7500-as, 8500 LE kártyák, az OEM termékek ára milyen mélységeket fog elérni, nem beszélve a tajvani, saját tervezésű alapra épített kártyák dömpingjéről.
Már 163 dollárért hozzájuthatunk dobozos Radeon 8500-as kártyához
írta: Krinyo, idő: 01:40
Az ENPC.com listájáról a dobozos, ATi RADEON 8500 64 MB (275 MHz mag/memória órajel) videokártya 162,9 dollárért rendelhető, ez átszámolva jelenlegi árfolyamon 44800 Ft körüli összeget jelent.
Ezek után már csak az a kérdés, hogy a 7500-as, 8500 LE kártyák, az OEM termékek ára milyen mélységeket fog elérni, nem beszélve a tajvani, saját tervezésű alapra épített kártyák dömpingjéről.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Norbyte: Érdekelne hol láttad az OEM nem LE kártyát.
Forrasztás nélkül megy majdnem Ti500 szintjén a Ti200. Az árakkal kapcsolatban pedig annyit, hogy a Random 8500 jóval drágább, mint Ti200 Gef. Valszeg az Ati is annyira tuningolható, mint a Ti500. Alig. Csúcstermék. Alapból túl vannak hajtva, hogy minél gyorsabbak legyenek.
mivel utanvetellel veszed, csak akor fizetsz ha a kezedben a cuccos
posta kuldi ugyhogy annak a tarifaja 1000penz könyeken szokott lenni
posta kuldi ugyhogy annak a tarifaja 1000penz könyeken szokott lenni
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mennyire lehet bízni az ilyen postai megrendelésekben?
Mennyit számítanak fel pl:Szegedre?
Mennyit számítanak fel pl:Szegedre?
Nem, 10-18-ezret nem, viszont amit te írsz, ott nem 10-18 ezer a különbség, hanem 6,6-11 ezer, és annyit meg megér. (legalábbis az alapján, amit írtál.)
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
hat az 52 helyett 58 szerintem megeri a masik esetben nem
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként sima asus Geforce 3-mat lehet kapni49000+fa-ért,ami simán huzható ti 500-as szintjére, egyebként ha ati mellett döntök, akkor azt azert teszem mert támogatja a pixel shader2.0-át (G3 pixel shader 1.1, G4 pixel shader 1.4), és nagyon tetszik a truform technológia , jó lenne ha a későbbi játékok támogatnák
Norbyte, hol láttál ennyiért?
Norbyte, hol láttál ennyiért?
Sziasz.
Nem nagyon siettek tanácsokkal ellátni.
Most lenne pár cég ahol van:
OEM LE: 55+fa 1 nap alatt, 52+fa 1 hetes szállítás
OEM NEM LE: 66+fa 1 nap alatt, 58,6+fa 1 hetes szállítással.
Igazából az érdekelne megéri e az a +10-18 ezer azt a +25MHz-et és hogy mennyivel lehet hajtani az LE-t az alap 250/250 helyett.
Nem nagyon siettek tanácsokkal ellátni.
Most lenne pár cég ahol van:
OEM LE: 55+fa 1 nap alatt, 52+fa 1 hetes szállítás
OEM NEM LE: 66+fa 1 nap alatt, 58,6+fa 1 hetes szállítással.
Igazából az érdekelne megéri e az a +10-18 ezer azt a +25MHz-et és hogy mennyivel lehet hajtani az LE-t az alap 250/250 helyett.
Attól függ, hogy milyen és mikori teszteket olvastál. Én legutóbb láttam egyet a legújabb ATI driverekkel és az ATI fps-ben (pl. q3) is otthagyta a ti500-at.
Ráadásul az ATI árában is jobban megéri.
Ráadásul az ATI árában is jobban megéri.
a balettpatkány
Na most:
1. Hat vannak emberek, akik forrasztjak a videokartyat. Nincsenek sokan. En sem tartozom kozejuk.
2. Atit is biztos lehet huzni (nem tudom, mennyire, mert en nem szoktam nagyon huzni sem procit se kartyat)
3. A radeon 8500 a tesztek szerint majdnem olyan jo, mint a ti500. Igaz, lemarad opengl fps-ben, de nem sokkal. Ha most felhuzod a ti200-at, akkor is csak ugyanott vagy.
Na mindegy, egyebkent vannak itt, akik jobban ertenek ehhez nalam, en csak nemreg dontottem az ati mellett, es elolvastam par tesztet.
1. Hat vannak emberek, akik forrasztjak a videokartyat. Nincsenek sokan. En sem tartozom kozejuk.
2. Atit is biztos lehet huzni (nem tudom, mennyire, mert en nem szoktam nagyon huzni sem procit se kartyat)
3. A radeon 8500 a tesztek szerint majdnem olyan jo, mint a ti500. Igaz, lemarad opengl fps-ben, de nem sokkal. Ha most felhuzod a ti200-at, akkor is csak ugyanott vagy.
Na mindegy, egyebkent vannak itt, akik jobban ertenek ehhez nalam, en csak nemreg dontottem az ati mellett, es elolvastam par tesztet.
Na ja. Csak éppen azt felejted el, hogy az átlag Abit Siluro Ti200 simán megy majdnem 500-as órajelen, sőt egy pici forrasztással annyin is. A két kártyán csak a stab IC-k különböznek.
semmi ütközés nem lesz ez nem szabhat határt
Sziasz. Én most vennék 8500-öset. Radeon SDR-t cserélek le. Nem kapni sehol dobozos, eredeti Ati-t, és 275/275-öset sem. Mindenhol csak 250/250-es van. Ez OEM LE. Azt tudom, hogy csak az órajelek alacsonyabbak 25MHz-el + olcsóbb 18000 bruttóval, de teljesen bizonytalan vagyok. Lelki támogatásra, bíztatásra (lebeszélésre)lenne szükségem gyorsan. Szeretném a héten a gépemben látni. Érdekelne az is, hogy szerintetek mit teljesít majd ST-6 + Cel2-1000@1292 + 512SD konfigban? Később Tualatin Cel-t szeretnék bele. Összepasszolnak majd?
Jövő héten videokártya vásárlást tervezzek, azonban erős kétségeim vannak, miért van az hogy míg 3d mark-ban az ati 8500 vezett , sok játékban azonban a geforce-3ak egyszerűen agyonverik az Ati-t pl:Giants-ben,Wolfeinsteinben stb.(forrás www.digit-life.com).Nyilván a lényeg a játékokban mutatott teljesítmény,nem is szólva a kompatibilitási problémák tömkelegeről. A kérdés ATI 8500 LE vs. Giforce3Ti200, melyiket? nyilván az ati-t favorizáljátok, de ez olyan indokok engem nem érdekelnek hogyha 100*-szorosára kinagyítjuk a képet akkor látni a külömbséget a képminőségben, meg a DVD lejátszás(az ugyse lesz egy jó ideig), nyilván Ti 200-nak is meg vannak a hátrányai kis memoriasávszélesség lassabb GPU, de úgy érzem jóval kevesebb gondom lenne vele az a pár frame meg nem számít, talán a legjobb lenne várni áprilisig a Giforce4200-ra, de a várakozásból is kissé elegem van(December óta, a gond hogy a két Voodoo2-met 😊 már abszolult nem támogatják az új játékok), hisz majd akkor is lesznek még újabb kártyák, s akkor újra várhatnék...
Na egyelőre ennyi, várom hozzá szólásotokat
Na egyelőre ennyi, várom hozzá szólásotokat
Itt az ATI gyár a szomszédomban( North York/Toronto-ban lakom, a gyár Markham)...és aki teheti csak OEM verziót veszi...azért mert ugyanazt a cuccost kapja, csak olcsobban mert nem kell megfizetni a csomagolást......nekem most éppen a 7000-es verzió van, de az All-in-Wonder8500-re vártam...most ime itt a boltban...csak nincs OEM verzió...egyébként a dobozos(retail) verzio meg csak(!) 600 CAD....ennyit azért meg nem ér egy kártyessz...van itt egy cim www.cnpcanada.com elég türhetõek az árai...de hozzá kell tennem hgy nettó árak amihez jön még 15% tax(ÁFA)
Hat ez eleg jo bolt lehet, mert ha en beszerzotol kapom ennyiert, ok meg kiskerben adjak alig tobbert, akkor oda megyek maskor hozzajuk 😊
Nekem is kéne ilyen. Hol vetted?
Veriel: Mennyiért kapod? Hol? És LE vagy dobozos?
Hehe, még meg se volt a Rdeon8500 már valaki ajánlott érte egy Asus8200-es kártyeszt ... hiába mondtam, hogy ez nem eredeti ATI.
De NEM cserélek !!!
De NEM cserélek !!!

Mivel az elobbi az gef3 ti200 es 500 kozott van..
Tenyleg, erdemes flashelni? Tudom, perverz dolog nekiesni a vadi uj kartya bios-anak
, de ha megeri... Van valakinek ilyen iranyu tapasztalata?
Tenyleg, erdemes flashelni? Tudom, perverz dolog nekiesni a vadi uj kartya bios-anak
, de ha megeri... Van valakinek ilyen iranyu tapasztalata?meg fogod bánni...nem mindegy mit mondok...ugyis azt hiszed el amit látsz...de télleg nem fogod megbánni. Már én is gyüjtök rá..szal majd meséld hogy megbántad e-)
That\'s All Folk\'s
Ja azt olvastam...
Holnap hozzak a radeonomat, legyszi nyugtassatok meg, hogy nem fogom megbanni 😉)
Holnap hozzak a radeonomat, legyszi nyugtassatok meg, hogy nem fogom megbanni 😉)
Csak kicsit maskepp nez ki a robbanas...
Meg mas, hogyha 20 fps-sel harcolsz, es mas, ha 70-nel..
Meg mas, hogyha 20 fps-sel harcolsz, es mas, ha 70-nel..
Hat nem tudom..
Ha varok, addig nem lesz mivel jatszani. A MOHAA jatszhatatlan gef2-vel 1024-ben.
Ha varok, addig nem lesz mivel jatszani. A MOHAA jatszhatatlan gef2-vel 1024-ben.
jó de nézd azt hogy amikor megjelent a radeon 8500 gyári ati box is már megvolt 75+áfáért
Nem mondtam, hogy olcsonak kene lennie! Csak azt, hogy nem fogok annyiert venni 😊)
Amikor megvettem az asus v7700-at, akkor az volt a legjobb. Nem ar/teljesitmenyben, hanem abszolut az volt a best. Most meg mar nem er semmit.
Ugy gondolom, akar 160-ert veszek kartyat, akar 80-ert, egyik sem fog fel-egy evnel tovabb jonak szamitani. Akkora kulonbseg meg nincs a 80-as es a 140-160k-s kozott. Inkabb veszek most egy eroset - de nem a legjobbat -, es 3/4 ev utan megint, mint megveszem a legdragabbat, aztan azt latom, hogy mar sz@t se er.. Azert 160k-bol mar eleg ertelmes dolgokat lehet venni, ha nem vidkartyara koltod 😊
Amikor megvettem az asus v7700-at, akkor az volt a legjobb. Nem ar/teljesitmenyben, hanem abszolut az volt a best. Most meg mar nem er semmit.
Ugy gondolom, akar 160-ert veszek kartyat, akar 80-ert, egyik sem fog fel-egy evnel tovabb jonak szamitani. Akkora kulonbseg meg nincs a 80-as es a 140-160k-s kozott. Inkabb veszek most egy eroset - de nem a legjobbat -, es 3/4 ev utan megint, mint megveszem a legdragabbat, aztan azt latom, hogy mar sz@t se er.. Azert 160k-bol mar eleg ertelmes dolgokat lehet venni, ha nem vidkartyara koltod 😊
a sima
hát ha már ennyit vártál akkor szerintem mostmár kivárhatod a 300/300on vagy 350/350en járatottat ami márciusba jön
mint mondtam eredeti és oem között szinte nulla a különbség
mint mondtam eredeti és oem között szinte nulla a különbség
Azt mondjatok, hogy ha veszek egy original ati 8500-at, akkor nem fogom fel even belul megbanni, hogy "b+ miert nem vartam gef4-re"?
Mert ugy nez ki, a heten veszek, csak kicsit dillemaban vagyok, hogy biztos jo otlet-e.
Mert ugy nez ki, a heten veszek, csak kicsit dillemaban vagyok, hogy biztos jo otlet-e.
És a radeontweaker jó radeon 8500-hoz is?
a balettpatkány
hát mondjuk radeon tweaker rage3dtweaker szóval van sok........csak le kell szedned egyet s ott beállítod megfelelőre
hát jó powerstrippel lehet húzni de egy sima tweakert akkor is fel kell raknod....hogy még jobb legyen:-)
és azokba is lehet húzni
és azokba is lehet húzni
Most milyen verziói vannak forgalomban ennek a kártyának?
És melyiket érdemes venni?
És melyiket érdemes venni?
"cég azt hangsúlyozta, hogy saját chipjei valódi technológiai innovációkat vonultatnak fel, míg a konkurenciáról mindez aligha mondható el. Amint az a képen is látható, az ATI úgy véli, hogy a GeForce4 Ti sorozat még mindig nem volt képes megközelíteni a Radeon 8500 gazdag feature-készletét, míg a GeForce4 MX minden tekintetben gyengébb produktum, mint a Radeon 8500LE.
"
van valami benne:-)
"
van valami benne:-)