18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#4831 egyébként úgy tudom, hogy a BBA-t is a club3d gyártja, csak persze ott nem mernek trükközni. -
Inquisitor #4830 Végiggondolva a dolgot:
A Club3D oldalán nincsen feltüntetve az órajelek és/vagy a két típús közötti különbség.
A kártya dobozán (feltételezem) SINCS feltüntetve?
A boltban SE szóltak róla egy szót se.
Ennyi ok már elég hozzá, hogy a Club3D-nek címzett levélben a "Fogyasztó SZÁNDÉKOS megtévesztése" tipikus esetére hivatkozz. :(
Meg nem ártana beszélni az Aquasokkal, hogy saját érdekükben NE cs*sszenek már át másokat. -
Borg #4829 Nekik nem kell tudniuk erről az emailről:)
Mutasd meg nekik pl a hwhunpage táblázatát, vagy pl a rage3d r9600pro tesztet, azokban benne van mennyin kell mennie. -
#4828 attól még visszaviszem.
rendezzék le a club3d-vel. nem tájékoztattak erről senkit (a club3d), SEHOL nincs info róla ezért úgy gondolom nagy átverés. tuti vissza kell venniük a kareszt. -
#4827 Ez mennyire durva!
Akkor az Aquasok sokat nem tudnak kezdeni ezzel... -
Inquisitor #4826 Megjegyzés:
Elvileg a boltban illenék kirakva lennie egy Club3D terméklistának, annó a Bl*ef*sh-ben volt ilyen.
Azon a gyártó az ÖSSZES kártyát feltünteti mag és memória sebességgel együtt.
Ugyanis volt már ilyen trükközése a Club3D-nek, a Radeon 9000 TX nevezetű szeméttel, de fel is volt tüntetve az adatlapon a valós adat.
Más tészta, hogy akkor még a honlapjukon is kint volt (azt hiszem) most meg csak 8500-ig van ... -
Inquisitor #4825 Érdekes Catalyst 3.5-ből még volt.
Engem nem érint, mert a PM kártyám ATI gyártmányú :) -
#4824 Akkor igaza volt annak, aki azt mondta, hogy POWERED BY ATI-t nem szabad venni, csak BUILDED BY ATI-t... :-( -
#4823 Ezt most kaptam a Club3D-től.
Hát kapják be!
To: ....................
cc:
Subject: RE: Contactform submitted on 16-07-2003 08:42:52
We sell two versions of the Radeon 9600PRO
CGA-P968TVD Radeon 9600PRO core/memory 400/340
CGA-E968TVD Radeon 9600PRO core/memory 400/200
You got probably the E version.
The PRO version P will cost you 20% more on the cost.
Best regards,
Mr. Paul Ma
-
#4822 már ezer éve nincs pba és bba driver... sőt ha ránézel ati honlapra meg sincs különböztetve úgy mint régen -
Inquisitor #4821 És BBA vagy PBA driverrel próbáltad, mert ugye nem mindegy.
Saphire-ban meg állítólag 1002 van a BIOS-ban mint gyártó, az meg az ATI kódja ... -
#4820 aha, ha nem cserélik ki valamire, akkor még megpróbálom a cat 3.6-al is, bár attól nem lesz jobb memcsi rajta. ha meg kicserélik akkor én nem herélem ki őket... -
#4819 pedig a saphire szerette eladni a szar memoriáit egy olyan kártyán ami jobbat is érdemelne... -
#4818 Nalad ez meg ugyahogy jo jel.Nalam a sima Club3D 9600-sok 3.5os Catalystel meg fel se akarnak menni.
Mindenhol Inf hibakra panaszkodva befejezik a driver telepitest.
Es mar a 3.at probaltam meg es ugyan ugy reagalt.
Mig egy Saphire siman felment. Szal nagy rakas szar az a Club3D. -
#4817 na, nekem konkrétan azt írja, hogy 9600 pro (legalábbis most)
1. kártya betesz, cat3.4 install, 9600 pro-t jelez mindehol
2. cat 3.5 install, 9600 series mindenhol
3. driver cd betesz (amit hozzá adtak), cat x.x install majd 9600 pro mindenhol
4. cat 3.5 reinstall és marad a 9600 pro
ez a tegnapi driver installálások rövid ságája -
#4816 a driver 9600/9600pro nak ismeri fel szerintem lagalabbis a többi kártyát is igy szokta jelezni, amiböl van nonpro es pro -
#4815 pontosan. ezért vagyok benne biztos, hogy ez nem 9600 pro! bár a driver azt írja, hogy pro, de a memcsi nem megy 300-on -
#4814 minden ati c3d nél készül igy elvileg mind ugyanugy néz ki, lehet hűtőbordát váltottak, ettöl még nem kéne pánikba esni, csakhát az a gyenge memoria a gázos. -
#4813 nem sajnos, mert a munkahelyemen vagyok. de ha ma este nem cserélik ki, akkor holnap behozom és készítek egy képet.
most eláég legyen anniy, hogy kissebb a venti rajta mint a 9100-ason (van kép róla a club-3d-n) és a hűtőborda épp akorra mint a venti. ami kép van róla az oldalukon az messze nem ez, szerintem eredeti ati-ról tettek ki képet. de ha megnézed, ugyanazt a képet tették ki a sima 9600-ról is. -
#4812 Nem tudsz a kartyarol kepet feldobni a netre ?
Kivancsi lennek, mert ahogy nezem a Club3D oldalat , nincs is olyan 9600 naluk amin passziv hutes lenne. -
#4811 akkor teszek róla, hogy tudjon -
Inquisitor #4810 "Hogy engedhet meg ilyet az ATI????"
Senki se mondott olyat, hogy az ATI tud róla. :( -
#4809 hogy engedhet meg ilyet az ATI????
amúgy meg az is gyanús, hogy a club3d weboldalán teljesen ugyanaz a típusjele a pronak meg a nem pronak is. viszont a kártyám egyáltalán nem úgy néz ki, mint a fénykép a club3d oldalán... na most a doboz origi bontatlan volt, ezért nagy átverés az egész! most mér biztos, hogy viszem vissza még ma!
-
Inquisitor #4808 Ezekszerint még se kamu volt a múltkori hír, hogy húzott 9600-os kártyákat LASSÚ rammal egyesek 9600Pro-nak árulnak.
Ja és NEM a boltokról, a gyártókról volt szó ... :(
Ollie, az a MINIMUM, hogy visszavegyék.
Ellenben az marhaság, hogy a 9600Pro-n jobban fog kinézni bármi is, mint a nem pro-n. Mindkettő tökk ugyan az a chip. Ott valami driver elsy*rodás esete forog fent. -
#4807 azt hittem, hogy a club3d minőségi gyártó -
#4806 Ugy is kell tenni.
Ezert nem akartam, ilyen gagyi Club3Ds PBA kartyat itthon venni. -
#4805 azt hiszem megpróbálom visszavetetni a 9600pro-t, aztén elmegyek veszek egy 9700 nem pro-t 10 rugóval többért és jól járok. ha meg nem akarják visszavenni a karit rájuk gyújtom az épületet
-
#4804 Jéééé! (Leesett állal, kerek szemekkel bámulom a 4774-es üzenetet...) :-)) -
#4803 ugylatom megint semmi értelme hogy frissítsek -
#4802 Meg szerencse , hogy a tegnapi 4774es uzenetemben mar megemlitettem. :) -
#4800 hát ez gyorsan kijött :D
érezték gondolom ők is hogy ritka szar lett a 3.5 ös -
#4799 Persze Win98, supportból lehet más opot választani... -
#4798 http://ati.com/support/drivers/winme/radeonwdm-me.html?type=graphic&driveros=windows+98&prod=productsME98driver&submit.x=13&submit.y=7
ATI Catalyst 3.6 -
#4797 325/310 -
#4795 nekem a 9700pro club3d csomagolás adtak hozzá egy gagyi 2csatornát kezelő windvdt 2 szar játékot, meg egy 6 demojáték 1 cdn bonuszlemezt :D meg kábeleket. többre értékelem ha 2-3000el locsobb a hw mintha teleszorják fölösleges cdvel -
#4794 Akkor most az Aqua valami noname gagyit rakott a dobozba, VAGY MI?! Ha igen, rájuk kell gyújtani az üzletet. -
#4793 azért volt olyan magas a pontszám, mert sokat számít ha van dx9 úgy sokkal több pontot ad. -
#4792 az is gyanús volt, hoyg nem volt hozzá semmi extra cd, csak a driverek meg windvd. megnéztem a saphire 9600 pro-t, ahhoz is alapból adnak vagy 2 teljes játékot. (amit nekünk kibontva akartak eladni az ugyanez volt, de nem tartalmazta, valszeg le akarták nyúlni) -
#4791 valszeg egy igazi 9600 proval sokkal jobb lenne. -
#4790 be van!