Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remelem off nak lassan tenyleg vege..
ha zsoldonak van valami hozzafuzni valoja megtalal priviben es remelem magyarazatot ad az #17462 re
"Csak peldakent 6600gt tobb mint masfelszer annyi ott, mint itt. "
en erre valaszoltam hogy siznte semennyi kulonbseg nincs az otthoni es az itteni arak kozott!!!! es ha meglesed valoban nincs.. a mistralnal vegulis csak olcsobban lehet szerezni cuccokat.. nem???? nah es a mistral meg a tigerdirect arak szinte ugyan olyanok...
Plusz az életszinvonal is alacsonyabb.
Ha meg onnét rendelne egy bátor ember, akkor bebukja a szállítási és csomagolási költségen és a garancia is bajos.
Viszont itthon nemnagyon van olyan, hogy 40km-t kelljen utazni egy nyamvadt boltért.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
180 dolcsi
a tigerdirecten meg 210... nem nagy kulonbseg...
180+15: 195 mar igazan nemsok a kulonbseg...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csocso, ezt a kulonbozet dolgot nem mi talaltuk ki, nem unalmunkban mondogatjuk meg csinalunk rola statiszikat itt ejropaban(lasd lentebb). Tudod, import cucc, jon a vam, meg aztan itt a szuper 25% afa, stb. Csak mert talaltal kint egy uzletet a magyar arakkal, meg nem jelenti azt hogy mindenhol igy van. En a helyedben vartam volna egy hetet, es kerestem volna minimum 100$ -t azzal hogy ulok a seggemen. De minimum nem buszkelkednek ennyit rola, attol nem leszel jobb arc, mert rossz uzletet csinalsz.
csak egy betu elteres es maris nem erted??? szar dolog... roman menekult vagy vagy miert nem ertetted?
de megegyszer mondom nem erdekel hogy milyen csoves boltokat talalsz... keress ezekben a boltokban egy x850xt-t.. nem biztos hogy fox talalni nagyfejukem.. de ha ennyire szeretsz magyarazkodni inkabb arra a szanalmas megnyilvanulasodra valaszolj mikor azt irtad hogy 50 % kulonbseg van a magyar es az amcsi ar kozott..
az uccso mondatnak meg nem talalom ertelmet, nem vagyok gondolatolvaso, mire gondolhattal mikor olyat mondtam amit nem is mondtam hmm. skippelem 😊
Olyan jókat derülök!
Amit en irtam az meg 130. masfelszer annyi itt.
ennyi.
amugy rohadtul nem erdekel, hogy hol mennyibe kerul, az se kinek mennyi penze van, csak nem szeretem ha kamukaznak meg ferditgetik a dolgokat az emberek.
https://www.gameve.com/GVE/Hardware/Department.aspx?dept=Hardware&categoryId=1
330$
kurvara nem erdekel hogy mit talalsz.. plusz ezek a boltok postan kuldik a dolgokat.. tehat 1 het mire ideer + postakoltseg is van.. meg handling meg biztositas meg ilyenek.. mar megint okoskodsz..
ja es a tigerdirecten ugyanugy 160 dolcsiert van 6600.. tehat megint nem talaltal olcsobbat... szerintem fejezd be az erolkodest.. ha ennyire akarsz irkalni inkabb arrol beszelj okostonikam hogy mire gondoltam mikor azt irtad hogy itt ketszer annyi a kartya mint nalatok.. hm?? nah itt legyel okos
http://www.techbargains.com
szal a lenyeg hogy egy boltban kell vasarolni... mert ha valami nem muxik akkor kirohognek hogy az nem az oveke szal basszam meg...
ugyan ez volt...
3 kulonbozo alaplap... de szamszerint 4 db.... de osszesegeben 5 ot vittunk vissza plusz tapot..meg vincsit.. megilyenek😊
Szeretnel Te a Csocsoval csakugy besetalni aegy tigerdirectbe es vasarolgatni 350E Ftert gepet.... Amugy csak arra leheet kovetkeztetni az iromanyaidbol hogy nem tudod mar hova verd a nyalad es valakit fikazni kell... Sztem jobban teszed ha szepen csendben maradsz mert nagy hulyeseget csinalsz hogy meg csak meg sem nezed hogy mirol beszelsz de jar a szad... Te tisztaban vagy a szazalek aranyokkal amit lejjebb vazoltal hogy mekkora arkulonbsegek vannak USA es HUN kozott? Hallod... Ez nonszensz amit muvelsz. Komolyan az ilyen meberek erdemlik azt meg hogy a sznaalmas.hura felkeruljenek, mert nem birnak a verukkel es valakin csamcsogni kell. Azert mert mi itt vagyunk es ennek a szamitogepnek az arat megkereesuk nem egeszen ket honap alatt amire egy atlagos magyar a megelhetes mellett kb 1 evig gyujt... kepzeld itt megteheti az ember hogy vegyen egy ilyen gepet maganak. Ja hogy otthon ezt nem teheti meg mindenki vagy esetleg a fullos gepedben egy elet munkaja fexik... hat ez mar maganugy. no comment
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
hm? Punker?
kisbolt.. tudom en is olyanban vettem elozo gepemet..
ti mit csinalnatok ha visszavinnem 3 szor az alaplapomat hogy ez se jo nekem. ez se jo nekem meg az se jo nekem.. maradjunk annyiban hogy jo a kisbolt.. ha az ember tudja mit akar es tudj ahogy az menni is fog.. viszont az loller ami velem tortent.. had ne irjam mar megint le mi a szar volt...
kezdve a csentek alaplappal ami alapbol szar.. folytatva a mostanival amire az van irva hogy 2 ide csatlakozo van es a szakemberek a boltban fogtak a fejuket hogy megsem mukodik az egesz stb stb stb.......
europaban hurra.. van olyan alaplap ami 478 as es pci expresses.. itt sajna nincsne😞(((((((((
tigerdirect:
204 dolcsi
mistral:
233 dolcsi
mirol beszelsz hol dragabb????????????//
6800gt 256mb:
TigerDirect: 400dodo
Mistral : 400 dodo
mar megint hol dragabb masfelszer a tigerdirect?? hm?????????
mondjak jobbat????
6800 gt 256 mb:
TigerDirect brutto ar: 424 dodo..
Mistral brutto ar: 505 dolcsi..............
nah.. most vagy en vagyok a fasz vagy te vagy a segg
segítsetek légyszi pár napja ez explorerben nem látom az ékezetes betûket, mi lehet ez ?
PS4 PSN: angyisz
es egyaltalan nem olcso amerika.. valamiben igen.. valamiben nem..
proci:
Pentium 4 530, 3.00 GHz, 800 MHz FSB, Socket FC-LGA 775
Compusa: $239.99
TigerDirect: $189.99 /nem dobozos/
Mistral: ~$195
ALAPLAP ECS 865PE-A7 S775
TigerDirect: $74
Mistral: $75
stb stb stb....
de rohadt draga az a tigerdirect....
masik dolog.. aki nekiall atszamolgatni az nem normalis.. felesleges atszamolgatni atlag ember amerikaban hetente 400-600 dollar kozott keres... es persze ez is valtozik allamonkent.. ny ben tobb a kereset mint FL ben ..viszont dragabb is elni...
es mihezkepest magad tudsz osszeszedni cuccokat.. plusz vannak az ilyen dolgok mint dell meg compaq meg a tobbi okossag ahol elore megepitett gepeket lehet venni.. es vannak a kis boltok.. pl amiben en vettem az elozo gepemet.. ahol bar olcsobbak a dolgok.. viszont a valasztek annyi... nem is irok hasonlatot..
de mar megszoktam hogy a forumokon a 60% csak okoskodni meg ugatni tud...
bar arrol nem tehetek hogy anyamek nem tudtak mijazhogy pci express...
arrol sem tehetek hogy egy rohadt 478 socketes pci express alaplap nincsen.. es arrol se hogy egy darab olyan 775 alaplap nincsen ami tamogatna 2 nel tobb ide dolgot... hat nem loller???
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ahogy a baratom is mondta.... ha egyszer nem tudjatok mi mennyibe kerul akkor ne szoljatok bele....
megneztem a magyar arakat majdnem egy arban vannak a cuccok..szal semmifele 60 % os elteres nincs!!!!
igaz lehet olcson vasarolni.... csak megkerdezem :
AKARMELYIK BOLTBAN hol csinaljatok ti meg azt hogy visszavisztek ket alaplapot amit szetcsomagoltal szetfogdostal.. visszaveszik.. kiprobaljak neked masik 3 alaplappal a szemed lattara.. majd azt mondjak vincsi problemaja van.. vettem egy vincsit... megse az volt a baj visszavettek... vettem atalakitot SATA-IDE.. az se segitett azt is visszavettek szo nelkul... majd mikor vegre megvettuk a sata vincsiket kint a parkoloban osszeraktam. de a sata kabel othon maradt az uj tap dobozaban... szepen bementem a boltba vettem egy ugyanolyan tapot.. kimentem kivettem a kabelt.. osszeraktam a gepet.. a tapot visszavittem szo nelkul es ok visszavettek azonnal...
ja es a haveromnak is elhoztunk egy alaplapot mert a vege elott ugy volt hogy szarok az egeszbe es mindent visszacserelek.. es a regi gepemhez veszunk egy AGP-s x800xt-t, de a havernak is kene egy olyan alaplap mint nekem volt.. hat megvettuk.. de mivel megis osszedobtuk az uj gepet ezert azt is visszavittuk.. tehat 3 alaplapot vittunk vissza.. 1 vincsit...2 atalakitot...1 tapot meg hasonlok....
hol csinalod meg ezt magyarorszagon??? de meg ha meg is csinalod.. ennyibe kerul egy szaros gep....ez van ezt kell szeretni.... kinek mi a lehuzas? ne menjunk bele kinek mennyi a keresete... itt lezartam a temat