18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Narancs
    Ezt nézzétek: 9600XT 64bit! 30K ért vesztegetik...
  • grebber
    Oké akkor majd beruházok rá mert olyanokat produkál igy pff.
  • IMYke2.0.0.0
    1500 Ft-tól a csillagos égig.

• grebber
    Valaki megtudná mondani hogy mennyibe kerülhet VGA kártyára kis hűtőventillátro mert igencsak 4-5 napja megsem mozdul?
  • Kumesz
    Köszi megprobálom!
  • ollie
    A WMV gyorsításhoz ezt is fel kell tolni:

Windows Media frissítés
  • NeoMaN
    Alaplapi drivert kellene feltenned....
  • kircso13
    Hali

Omega drivert próbáld meg! Ott be tudod álítani startmenüből hogy be ill. ki legyen kapcsolva. Azt olvastam h max 5-10%gyorsulást eredményez!
    www.omegadrivers.net itt megtalálod!

Üdv
  • Kumesz
    HY all!Az lenne a kérdésem hogy ati9600-om van egy olyan fül a driver beállításoknal hogy smartgart ahol belehet állítani hogy hányszoros legyen az AGP GYorsaság és nekem mindig azt írja hogy ki van kapcsolva pedig 8* a kártya de mégis he felhuzom kéri hogy indítsam újra de nem történik semmi és ugymarad megint kikapcsolva :(( Mi lehet a gond???
  • [NST]Cifu
    Megjegyezném, hogy a Lock-On esetén csak a felhőkre érvényes az a bizonyos 150%-os gyorsulás, ha nincsenek felhők - nincs gyorsulás. Tovább már jóideje vannak optimalizált textúrák, amelyek segítenek a felhőkkel kapcsolatos FPS problémán.
    Mondjuk megjegyzem, hogy nem siették el a dolgot (2003 végén jött ki a játék...).
  • NeoMaN
  • via_mala
    ATI Catalyst 5.6 Control Paneles (.NET Framework-öt nem igényli) letöltés

A drivers.hu-n 5.2-es a legfrissebb. ;)
  • Thanatos
    de a hiv odlal mégiscsak a hiv oldal... (azt mrá ne is ragozzuk hogy ott nem passozák le zip fileokat mint guruéknál :P)
  • dardevil
    Új funkciók és teljesítménybeli növekedés jellemzi a június meghajtót.

Végre a notebook tulajdonosok is örülhetnek, hiszen mostantól ők is letölthetik a hivatalos Catalyst meghajtóprogramot a Mobility Radeon sorozathoz. Üröm az örömben, hogy csak a Mobility X700 és X800 integrált megoldások támogatottak.

A Control Center mostantól még gyorsabban indul, áttekinthetőbb és stabilabb lett. A tálcán megjelenő ikon is új funkciókkal bővült.

Ezentúl hivatalosan is támogatott a WMV9 hardveres gyorsítás. Illetve egyéb új videolejátszási beállításokat kapunk.

Ami a játékokat illeti, a beígért teljesítmény növekedésből talán lesz valami. A Doom3 alacsonyabb felbontásban akár 7%-kal gyorsul az optimálisabb memória használatnak hála.
    A Chronicles of Riddick-ben körülbelül 10%-nyi növekedést várhatunk.
    A beépített Z optimalizáció a Halo esetében 20%-nyi, míg a 3DMark05 esetében 5%-nyi növekedést ígér.

Természetesen a június meghajtó is rengeteg hibajavítást tartalmaz. Az MS Works 8.0, MVP Baseball 2004, Shadow Vault és Virtual Skipper 3 alatt megjelenő hibákat javították. Persze a Control Center-t folyamatosan javítják.
    A legfrissebb meghajtó letölthető innen:

ATI Catalyst 5.6

Forrás : ATI
  • dardevil
    Mert asszem itt jelent meg legelöször !
    Sztem meg nem gagyi.

Tessék 1 másik oldal:

Megjelent az ATI Catalyst 5.6
  • PLackó
    nagy javulást igértek,bár ott nem úgy tűnik a tesztek alapján az előző verzióhoz képest.na mindegy,leszedem.
  • Thanatos
    miért nem hiv site-ot linkeled be mér ilyen gagyi guru3dket? :PPP
  • dardevil
    ATI Catalyst 5.6 ( normal )
  • MasterJay
    Ha Ati-d van akkor megjelenítő ezközök és ott alol tod állítani van egy olyan lehetőség hogy megegyezzik az asztaléval.
  • tommmyv
    Valaki megtudná mondani hogyan lehet beállitani hogy játékokon bellül a képfrissités az aztalival megegyező legyen és ne 60Hz-en legyen?
    pleaseee!
  • via_mala
    Az én gyári hűtős Sapphire 9600 Pro-mat anno 480/360-ra tudtam húzni. Először RadLinker-rel, aztán már ATITool-lal.
  • Borg
    Nekem ATI Silencer 2-vel viszi az 500/360-at :) Jókis triplex tuningkártya.
    Dehát mostmár ideje megválnom tőle, 1-2 hét és 6600GT.
  • ollie
    Már több mint egy éve 9800 pro-val nyomom, egyébként úgy rémlik, hogy a radlinkerrel húztam. Viszont az én 9600 pro-m első generációs volt, melyek mind nagyon jól húzhatóak voltak, és gyakorlatilag ATI referencia kártya volt (bár a Club3D istállóból származott hivatalosan). És az első gen. 9600 pro-k mind 500 felett ketyegtek, gyári hűtéssel (persze húzva). Ami még érdekes volt benne, hogy a memó gyárilag ment 340-en.
  • izb
    Erre
  • izb
    mivel húzod??
  • ollie
    Nekem a gyári ventivel ment 520/340-en a kicsi.
  • Narancs
    Melyik Zalman hűtőre gondolsz?
    Amúgy sztem XT órajelet megcsípehed...(500MHz)
  • izb
    Menniyre tudom húzni a 9600 pro kártyámat zalman gpu hütő mellett?
    Egyáltalán érdemes e??
    Most a gpu 398mhz a memória meg 297Mhz fut!
  • Lammer at Work
    nalam vigan rohangalt 256 ram tarsasagaban... ;)
  • dardevil
    kikapcsoltam én is
  • PLackó
    hmm,akkor kikapcsolom.
  • Thanatos
    nem
  • PLackó
    nem a bekapcsolása?
  • NeoMaN
    "AGP Fast Writes can increase video speed roughly 1-5% and is supported by most recent video cards"

ATI-nál javallot a kikapcsolása....
    Nálam régen Gef4 is fagyott ha be volt kapcsolva.
  • dardevil
    értem - Köszi !
  • Met
    be, kikapcsolt állapotban fagyott a nascar2003, másnál meg ki kellett kapcsolni, hogy ne fagyjon
  • dardevil
    neked bevan kapcsolva ?
  • Met
    vagy begyorsul vagy fagy a gép tőle :D
  • dardevil
    AGP Fast Write
    bekapcsolásával közel 10%-os teljesítmény növekedést érhetünk el - ez igaz ?
  • mohus
    végre rájönnek hogy PC HW nem kicsit erős.....talán a software-re kellene rágyűrni....

sztem a winxp-nek egy penya 2 333Mhz cerkán vidáman kéne rohangálni