Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, hogy normális-e ha a Sapphire Radeon 9600xt-mre csak annyit ír ki, hogy RADEON 9600 SERIES????
Nagyon fontos lenne, segítségeteket köszönöm!!!!!<#idiota>#idiota>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
LOL. Inkább nézegesd kicsit a magyar híradót, meg fogsz lepõdni! 😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy a 9600 Pro-dat felhúztad XT-re?milyen órajelen megy?
mindegy,akkor egy ideig elleszek a 4.12-essel.csak bosszantó hogy SP2 kell most már az ati drivereknek..
Bár én is szórhatnám így a pénzt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
600 dolcsi az x850xt...
80 dollar a tap ( persze nem szar tap hanem dupla ventis, krom kulso meg fasza kabelek)
200 2 db sata 120 vincsi
2 db 3200 es ram 170 dodo
Asus alaplap 130 dodo
3g HT p4 proci.... mittom mar mennyi...
hogy huztak volna le? mindenhol ennyibe kerulnek ezek a cuccok... hulyeseget ne beszelj mar
fogtunk magunkat.. APC battery backupot meg mindent ami kellhet beraktunk a kocsiba es elmentunka boltba.. vettunk ket sata vinyot.. a parkoloba osszetettuk hogy ne kelljen ujabb 50 dollart fizetni.. es mostmar muxik minden.. azaz mostmar errol a geprol vagyok😊 HIHE!!!!!!!! nah... ennyi szenvedes utan... pfff.. amugy kiszamoltuk... az x850xt miatt 1500 dollart kellett a gepre kolteni... meredek mi??? de most asztan fullos a gepem....
és még mindig nem müxik??
poén...
hát barátom csak sajnálni tudlak
én már kihajitttam volna a busz elé
mennyit koltottem??
uj alaplap proci es huto: 350 dodo
uj ramok 170 dodo
oooo.. aszem eddig ennyi....
es most megyunk veszunk 100 dodoert 160 giga satat..... asztan majd valamikor maskor veszek meg egy 80 ast de most eleg lesz egy....
nah indulunk is.......
az en erom mar elszallt.. mar cserelnem vissza az egeszet.. de mivel anyam akaratos es o vette nekem szulinapra a kartyat ezert most csakazertis osszetesszuk a cuccost
konyorgom ugyan ti mijaszart csinalnatopk ha azt mondja a hudeszaki ember hogy nemjo ez nemjo az nemjo amaz???????
Mi értünk hozzá. 😄 Ha mégse, megkérdezünk a fórumon pár hozzáértõt és megfogadjuk a tanácsát. És persze jó messzire elkerüljük a Mistral féle lamer átverõcégeket. 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
LCD-seknek, TV-n számítógépezõknek szinte kötelezõ a bekapcsolása...de vigyázat!!! ez akár 50%-os lassulást is eredményezhet!
Én egyébként mindig bekapcsolom, kivéve talán az autós játékokat (nem multizok meg hentelek!!! 😄)
vertikális: ha be van kapcsolva, akkor maximum annyi fps-t látsz a monitorodon, ammekkora frissítési ferekin megy (pl. 85Hz-en 85frame/sec-t látsz). Ha ki van kapcsolva, akkor annyit amennyit a géped csak ki tud rakni (akár több százat is másodpercenként). Kikapcsolt állapotban elõjöhetnek furcsa grafikus anomáliák, de ez nagyon nem jellemzõ....
Én sem hinném, ha nem olvastam volna minden elõzményt.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
gep leallit megnez kabelezes.. minden ossze van dugva kap aramot stb.. biosba be.. nem latja a cd ket!!!!!!!!!!!!!!! hat kurvafasza// minden szedszed majd en bekabelezem.. megtettem.. biosba be.. erre az elso oldalon ahol a system information van nem latja csak a cd ket.. viszont a boot beallitasoknal vegre latja a vincsiket is ( nah ezt magyaraza meg valaki!!!!!!)
de igy se mukodik... szal ne mondjatok hogy nem igyekszem megteszek en mindent.. a faken forumokat is olvasom csakhat a fele tarsasag csak ugatni tud meg baromsagokat irni....
-mindenert fizet, mindent megvesz......
konyorgom ugyan ti mijaszart csinalnatopk ha azt mondja a hudeszaki ember hogy nemjo ez nemjo az nemjo amaz???????
ja amugy megjegyzem hazahoztam a ramjaimat.. a regieket.. betettem a regi gepbe es rohadtul MUKODNEK!!!!!!!!!!!!!!!
ugyhogy mindjart indulunk is vissza a faken boltba.. mar megint....................................
1. tweakerek uninstall
2. cpanel uninstall
3. driver uninstall
4. esetleg regclean
5. restart
6. új catalyst csomag feltesz.
7. ujrainditasok, tweakerek stb.
DE, 9600XT-den semmi változás nem lesz. Én a win reinstall miatt tettem 5.1-et, ez megy tökéletesen, de semmivel sem jobb a 4.2-nél.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.