18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6667 sajnos sok gyártó főleg az oem termékeknél sajátos módon értelmezi a pro fogalmát, és csak a processzorra tartják be. gyanítom ez az ati hibája is hogy nem szab szigorubb elöírásokat. igy járt ollie is az olcso 9600pro val. -
#6666 Utolsó alkalommal (igaz rég volt) szívózott velem egy taknyos kis görcs, de addig vertem azt asztalt amíg ki nem cserélték.
AGGYÁ NEKIK! hehe] -
MEDIC! #6665 Papíron Sapphire, de szvsz nem az más a hűtője, de lehet csak azért, mert OEM. Amúgy az Extremecomputernél. Ismered őket? Milyenek garanciális ügyekben? -
#6664 Milyen márka és hol vetted? -
MEDIC! #6663 XP, és 3 driverrel is ugyanaz. A cd-n lévő, omega legfissebb és a 3.7 catalystttal is. De ez mindegy is a 9700 pronak 310 a memóriája, ha kevesebb az nem pro szvsz. -
#6662 Lehet, mintha láttam volna, hogy nagy kapkodással pakolnak össze miután kiment tőlük egy srác egy Radeon 9500-ös dobozát szorongatva és kiabált az utcán egész a Blaháig, hogy "YES, MEGVAN? VÉGRE VAN EGY RADEON 9500-ösöm, HAZAMEGYEK OLYAN 9700-EST CSINÁLOK BELŐE MINT AZ ÁLLAT!!!"
-
#6661 Milyen driver/ op rensz?
-
MEDIC! #6660 Tegnap vettem 9700 prot oem. A memória 297 alapon és néha szemetel. Mehetek vissza brusztolni. Gondolhatjátok milyen vidám vagyok.
Orosz előre szólok ne bosszants! :) -
#6659 A saphire-hoz biztos a HL2 fog járni! -
#6658 IGEEEEEN!
Basszus már elfogyott. :( -
#6657 gyorsan le is cseréltem egy radeon64 vivo ra :D -
#6656 amugy mitöl jobb egy asus kártya mint egy bba vagy gigabyte esetleg c3d? mindenki úgy várja mint a megváltót :D
egyedüli jó asus kártyám a riva128vivo volt :D az utána levő 2 asus kártyám mind szarabb volt mint a többi ugyanolyan chipes kártya. ismerős noname tnt2pro jának szebb tvout képe volt mint az én méregdrága asus 6800delux omnak. -
#6655 Ati Radeon 9x00x Forever -
#6654 lehet, hogy azóta szűnt meg :) -
the Godfather #6653 Kössz hogy szoltál, éppen tegnap hivtak(1-én) délben hogy megvan a rendelésem, kell még a kártya, és ez alkalommal vissza is mondtam. Saját magam fogom megnézni a kártyát, amit megveszek hogy utánna ne bosszankodjak, hogy kidobtam a pénzt...tehát +1x kössz. -
Borg #6652 Btw, nem biztos, hogy minden gyártó a HL2t mellékeli.
Lehet hogy csak a BBA-hoz jár, és ASUShoz nem. -
Borg #6651 Már hónapok óta lehet tudni, hogy az R360-hoz a HL2 single player változatát fogják adni. Magyarul teljes verzió, csak multi nincs benne.
Semmi titok nem volt ebben eddig sem, hogy az ATI a fő partnere a Valve-nek, és a HalfLife2-nek, ugyanúgy ahogy pl Carmacknak és a Doom3nak az nvidia.
Ez megintcsak a spanyolviasz esete... -
#6650 HL2 és az ATI
[2003-10-01 @ 17:43 - G-San] (kommentek: 7)
Végre napvilágot látott a sötét titok, avagy mennyire van köze a régóta várt Valve játéknak (nem kertelek, a Half-Life kettőről van szó) az Atihoz. Aki kíváncsi hamar megöregszik, de ennek ellenére is minden kíváncsi angolul tudó ember figyelmébe ajánlom ezt az irományt, mely sok-sok titkot elárul (annyit azért elmondok, hogy semmi olyat nem mondanak, hogy HL2 lesz bármely kártyához). Természetesen a titoknak van egy másik oldala is, mely az új Ati Radeon kártyákról regél. Nemsoká érkezik a 9600 XT és a 9800 XT. Aki mélyebbre hatóan szeretné tanulmányozni ezeket a kártyákat, avagy olvasna még valamit angolul, annak itt a helye.
ezt -
TheZsenyka #6649 Nekem 1 kérdésem van: Volt Half-Life 2 a dobozában? -
#6648 Nem szünt meg, egy fél órája jöttem el előtte:) -
MEDIC! #6647 Firglisz: Akácfa utca megszünt úgytudom, az a szám is a Visegrádi és nincs. Egy darab 9700 projuk van azt én megveszem.
Orosz ne bosszants :) -
#6646 Jóvanna csak hergellek -
firglisz #6645 Van egy az akácfa utcában is. Én őket hivtam ma. -
MEDIC! #6644 Nem hinném, mert két hete rendeltem náluk. -
#6643 Lehet hogy nek tették félre az uccsót! -
MEDIC! #6642 Hát lehet, hogy több extreme van én egyet tudok a Visegrádi utcában. Most hívtam őket, nincs. Ha te mást tudsz és van még nekik szólj lécci. -
firglisz #6641 Nekem ma azt mondták van, várom is már nagyon a meló végét. -
MEDIC! #6640 Ott is rendeltem és nem jött -
firglisz #6639 Extrem computer, de ha elviszed előlem az utolsót mielőtt odaérnék... -
MEDIC! #6638 Melyik cég? Azonnal kell! :) -
firglisz #6637 Amit én tudok az ugyan nettó 69, de telefonáltam és van nekik. -
Ymdar #6636 Monnyuk pl az ATI honlapró. -
MEDIC! #6635 Elvileg semmi, csak a körítés. Amúgy három helyen rendeltem meg nettó 64-66-ért hetek óta nem tudnak hozni. Haragszom is akkor minek igérik és hirdetik, ha nincs? -
#6634 Az is megy Catalyst-tel. Vagyis ATi oldaláról -
#6632 mivel csinálod a logóidat? csakmer teccenek. -
#6631 Reakció: (De mint ahogyan a mailben is írtam, még nem cserélem le a jókis R9700-asomat...) -
#6630 eh, szivesen -
#6629 Köszi. most már sokkal jobb. -
#6628 tessék: reakció -
#6627 Reakciót várok!