18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Laalee
    sajnos sok gyártó főleg az oem termékeknél sajátos módon értelmezi a pro fogalmát, és csak a processzorra tartják be. gyanítom ez az ati hibája is hogy nem szab szigorubb elöírásokat. igy járt ollie is az olcso 9600pro val.
  • Russ!an
    Utolsó alkalommal (igaz rég volt) szívózott velem egy taknyos kis görcs, de addig vertem azt asztalt amíg ki nem cserélték.
    AGGYÁ NEKIK! hehe]
  • MEDIC!
    Papíron Sapphire, de szvsz nem az más a hűtője, de lehet csak azért, mert OEM. Amúgy az Extremecomputernél. Ismered őket? Milyenek garanciális ügyekben?
  • Russ!an
    Milyen márka és hol vetted?
  • MEDIC!
    XP, és 3 driverrel is ugyanaz. A cd-n lévő, omega legfissebb és a 3.7 catalystttal is. De ez mindegy is a 9700 pronak 310 a memóriája, ha kevesebb az nem pro szvsz.
  • Met
    Lehet, mintha láttam volna, hogy nagy kapkodással pakolnak össze miután kiment tőlük egy srác egy Radeon 9500-ös dobozát szorongatva és kiabált az utcán egész a Blaháig, hogy "YES, MEGVAN? VÉGRE VAN EGY RADEON 9500-ösöm, HAZAMEGYEK OLYAN 9700-EST CSINÁLOK BELŐE MINT AZ ÁLLAT!!!"
  • Russ!an
    Milyen driver/ op rensz?
  • MEDIC!
    Tegnap vettem 9700 prot oem. A memória 297 alapon és néha szemetel. Mehetek vissza brusztolni. Gondolhatjátok milyen vidám vagyok.
    Orosz előre szólok ne bosszants! :)
  • Russ!an
    A saphire-hoz biztos a HL2 fog járni!
  • Russ!an
    IGEEEEEN!
    Basszus már elfogyott. :(
  • Laalee
    gyorsan le is cseréltem egy radeon64 vivo ra :D
  • Laalee
    amugy mitöl jobb egy asus kártya mint egy bba vagy gigabyte esetleg c3d? mindenki úgy várja mint a megváltót :D

egyedüli jó asus kártyám a riva128vivo volt :D az utána levő 2 asus kártyám mind szarabb volt mint a többi ugyanolyan chipes kártya. ismerős noname tnt2pro jának szebb tvout képe volt mint az én méregdrága asus 6800delux omnak.
  • MaSzKa
    Ati Radeon 9x00x Forever
  • ollie
    lehet, hogy azóta szűnt meg :)
  • the Godfather
    Kössz hogy szoltál, éppen tegnap hivtak(1-én) délben hogy megvan a rendelésem, kell még a kártya, és ez alkalommal vissza is mondtam. Saját magam fogom megnézni a kártyát, amit megveszek hogy utánna ne bosszankodjak, hogy kidobtam a pénzt...tehát +1x kössz.
  • Borg
    Btw, nem biztos, hogy minden gyártó a HL2t mellékeli.
    Lehet hogy csak a BBA-hoz jár, és ASUShoz nem.
  • Borg
    Már hónapok óta lehet tudni, hogy az R360-hoz a HL2 single player változatát fogják adni. Magyarul teljes verzió, csak multi nincs benne.

Semmi titok nem volt ebben eddig sem, hogy az ATI a fő partnere a Valve-nek, és a HalfLife2-nek, ugyanúgy ahogy pl Carmacknak és a Doom3nak az nvidia.

Ez megintcsak a spanyolviasz esete...
  • IMYke2.0.0.0
    HL2 és az ATI

[2003-10-01 @ 17:43 - G-San] (kommentek: 7)

Végre napvilágot látott a sötét titok, avagy mennyire van köze a régóta várt Valve játéknak (nem kertelek, a Half-Life kettőről van szó) az Atihoz. Aki kíváncsi hamar megöregszik, de ennek ellenére is minden kíváncsi angolul tudó ember figyelmébe ajánlom ezt az irományt, mely sok-sok titkot elárul (annyit azért elmondok, hogy semmi olyat nem mondanak, hogy HL2 lesz bármely kártyához). Természetesen a titoknak van egy másik oldala is, mely az új Ati Radeon kártyákról regél. Nemsoká érkezik a 9600 XT és a 9800 XT. Aki mélyebbre hatóan szeretné tanulmányozni ezeket a kártyákat, avagy olvasna még valamit angolul, annak itt a helye.

ezt
  • TheZsenyka
    Nekem 1 kérdésem van: Volt Half-Life 2 a dobozában?
  • Met
    Nem szünt meg, egy fél órája jöttem el előtte:)
  • MEDIC!
    Firglisz: Akácfa utca megszünt úgytudom, az a szám is a Visegrádi és nincs. Egy darab 9700 projuk van azt én megveszem.
    Orosz ne bosszants :)
  • Russ!an
    Jóvanna csak hergellek
  • firglisz
    Van egy az akácfa utcában is. Én őket hivtam ma.
  • MEDIC!
    Nem hinném, mert két hete rendeltem náluk.
  • Russ!an
    Lehet hogy nek tették félre az uccsót!
  • MEDIC!
    Hát lehet, hogy több extreme van én egyet tudok a Visegrádi utcában. Most hívtam őket, nincs. Ha te mást tudsz és van még nekik szólj lécci.
  • firglisz
    Nekem ma azt mondták van, várom is már nagyon a meló végét.
  • MEDIC!
    Ott is rendeltem és nem jött
  • firglisz
    Extrem computer, de ha elviszed előlem az utolsót mielőtt odaérnék...
  • MEDIC!
    Melyik cég? Azonnal kell! :)
  • firglisz
    Amit én tudok az ugyan nettó 69, de telefonáltam és van nekik.
  • Ymdar
    Monnyuk pl az ATI honlapró.
  • MEDIC!
    Elvileg semmi, csak a körítés. Amúgy három helyen rendeltem meg nettó 64-66-ért hetek óta nem tudnak hozni. Haragszom is akkor minek igérik és hirdetik, ha nincs?
  • Gerry
    Az is megy Catalyst-tel. Vagyis ATi oldaláról
  • ollie
    mivel csinálod a logóidat? csakmer teccenek.
  • Gerry
    Reakció: (De mint ahogyan a mailben is írtam, még nem cserélem le a jókis R9700-asomat...)
  • ollie
    eh, szivesen
  • Russ!an
    Köszi. most már sokkal jobb.
  • ollie
    tessék: reakció
  • Russ!an
    Reakciót várok!