18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6626 Thx! -
#6625 ment az emil -
#6624 Ár? Ha nem publikus akkor pls e-mailben dobd át, mert nagyon kíváncsi vagyok én is! -
Ymdar #6623 De mér???
Télleg érdekelne... -
#6622 Felhívtam :) kiváncsiságból már nincs neki 2db volt de elvitték 10p alatt. felcsigázott úgyhogy megkérdeztem hogy lesz-e még. lesz, de ASUS!!! jh. kedden. :))))))) -
#6621 Ezt hol olvastad? -
#6620 HIRDETÉS
"SAPPHIRE RADEON XT eladó, dobozos kivitel. Főbb paraméterei: GPU 412 Memória 730 Mhz. Kipróbálható, letesztelhető, viszont garancia nincs ( Japánból hozva. ) Radeon 9700 ill. 9800 nonpro vga- t beszámitok. "
Bocs az OFF-ért de ez nagyon komoly!
-
#6619 -
#6618 -
Ymdar #6617 És nem is kell messze mennem!!! -
Ymdar #6616 "De ha nem ismeri fel ez se akkor tökön szúrom magam."
Aztatat én is meg akarom nézni!!! -
#6615 Nem kizárt, de azért érdemes kipróbálni még pár flash-programot, hátha valamelyik felismeri a BIOS chipet... Ha meg nem, akkor marad a softhack. -
#6614 Kösz kiprobálom.
De ha nem ismeri fel ez se akkor tökön szúrom magam.
Attól tartok, (mivel kéz alol van) hogy akitöl vettem már megpiszkálta a kártyás és elk.rta a biost -
firglisz #6613 Sziasztok,
Dobozos vagy OEM ATI között mi a lényegi különbség ? Remélem csak a köritésben van, és nem a kareszon magán. Egész kellemes áron láttam ugyanis egy Sapphire 9800 Pro-t. Van netán valakinek ilyen ? -
#6612 Próbáld ki EZT! -
#6611 Szerinted mivel próbálkozzak?
mivel lenne érdemes megpróbálni? -
#6610 Akkor az van, hogy nem ismeri a flashrom a kártyád BIOS-chipjét, vagyis másik flashprogramot kéne nézned. -
#6609 Ez tényleg xar, egy ezeréves Compaq bill., és már párszor majdnem kilockoltam magam a gépről, mert a Win2k jelszó beírásakor is csomószor kihagy 1-1 karaktart... Otthonról nem szoktam hibázni a Logitech vagy a Samsung billentyűzeteimről. -
#6608 És mi van akkor ha beírod ezt flashrom -i és azt írja ki, hogy UNKNOWN CARD? -
#6607 én is mindig arra fogom -
#6606 kée=kéne, bocsi, de szar a billentyűzet, és néha ütni kell, hogy írjon... -
#6605 szóval ha kiadod ezt a parancsot: flashrom -i akkor kiír egy pár adatot a felismert kártyá(k)ról, többek között az azonosítót is, ha ez az egyetlen videokártya a gépedben, akkor elvileg ő a 0-as azonosítót kapja, tehát így kée tudni flash-elni: flashrom -p -f 0 b:\vgabios.bin értelemszerűen a vgabios.bin helyére beírod a letöltött biosfile nevét, ami ha floppyn van, és win98-as CD-ről bootolsz, akkor b: (NEM A:, mert jelen esetben az a RAMDRIVE, amit a Win98 boot CD létrehoz, ezért a kisfloppymeghajtó átcsúszik a B:-ra!!!!!) -
#6604 szóval tök mindegy hogy írni, vagy olvasni akarom akkor is ez a hibaüzenet.
Leírnád nekem a kártyaazonosítót hogy pontosan mi alapján kéne odabigyeszteni, mert lehet hogy én cseszem el. -
#6603 Olvasni igen, de a -p kapcsoló az az írást (flash-elést) jelenti. Amúgy a kártyaazonosítót jól írtad, asszem 0 ha csak ez az egy VGA kártya van a gépedben... -
#6602 De ha írásvédett attol még ki kéne neki tudni olvasni vagy nem? -
#6601 Igen, -i a lekérdezés. Amúgy nem biztos, de lehet, hogy valamelyik kapcsolóval írásvédetté lehet tenni a BIOS-t, csak nem tudom mivel, lehet, hogy az csak másik programban volt benne, nézd meg, hátha ez a helyzet, és akkor előbb le kell venni az írásvédelmet. -
#6600 asszem és lekérdezni talán az l kapcs kell de erre most így nem emlx. -
#6599 flashrom -p <kártyaazonosítószám> <BIOS file név>
-
#6598 Mit írsz be parancssorba? -
#6597 Infineon 3,3n ramok elvileg ezt is szedtem le!
Lehet hogy a parancssort b..szom el?
de ha csak ki akarom iratni a képerny. a biost akkor is ezt irja ki!!! -
#6596 lehet 99.99-es detonátorral
:)) -
TheZsenyka #6595 Nem tudom mi a sza.ommal mérték az FX5900-at, de kurvára nem visz annyit mint egy 9800PRO Aquamark3-ban. Teljesen véletlenül NEKEM VOLT ilyen FX5900-am.
Ugyanabban a konfigban:
FX5900- 35000 pont
9800PRO - 42900 pont
2.4C + 1024MB -
#6594 Na ne magyarázza be nekem senki, hogy az NVidia "új" terméke jobb, mint az ATI XT-je. Beszarok!
Na meg a szaros 5900 Ultra sem tud annyit, mint a grafikonok mutatnak! PFFFFFFFFFF!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#6592 Jó, értem, akkor azt nézd meg, hogy milyen memória van a kártyádon (Infineon, Hynix, Samsung), és az ahhoz való BIOS-t kell letöltened. És esetleg megpróbálhatod a flashrom-nál a -f kapcsolót is, tehát valahogy így:
flashrom -p -f <kártyaazonosítószám> <BIOS file név>
Ha így sem megy, akkor valami más gond lesz, írd le a pontos hibaüzenetet... -
#6591 Nagyon kamu Nvidiás eredmények az eddigi sebességeik ismeretében.
Nem hiszek nekik.... -
#6590 9800xt teszt
Nvidia LOLOLOLOLOLOL -
#6589 Bocsi nem unknown bios, hanem unk. CARD! -
#6588 És még annyi hogy va az a Rad edit vagy mi nem emlex. munkahelyen vagyok és az se tudta beolvasni a biost! -
#6587 9500L-ram piros nyák fekete borda.
Nemtom emléxel-é én voltam aki képtelen volt eldönteni, hogy milyen gyártmány. kéz alol vettem se doboz semi extra.
a gyári szám csupa numerikus ati old. BBA 9700 nek mondja a nyák miatt. Software-se lehet huzni mint állat, bekapcs +4 pipe +256bit. és birja 350/320 a cucc!
A hibaüzi Unknown Bios vagy mi a szösz -
#6586 Elvileg ennek mennie kellene: Flashrom v2.17, de milyen hibaüzenetet kapsz? Amúgy biztosan olyan 9500-asod van, ami beindul 9700-ként? Kipróbáltad software-esen? Mert ha nem, és megflash-eled, akkor utána ha nem indul be, akkor csókolom, nincs mit tenni vele, kell szerezned egy másik kártyát...