Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy a softhack ugyanolyan hatekony, forrasztgatni nem eri meg szerintem.
Én ezt tapasztaltm sima tv nem bizti, hogy szines
Radeon9700, 350Wtáp Abit BH7II.alaplap 1700celeron
Nyugodtan tedd vissza rá a hûtõt is, ollie.
Volt anno a 8500hoz is olyan gyári bios, amivel 250nél egy Mhz-el sem ment feljebb, mert szemetelt. Aztán másik BIOS és már 306on sem szemetel.
Szal ennyi erõvel a postás is lehetne a hibás akár, aki hozta a csomagodat😉
Elõte tesztelted a cat3.8at azzal, amiben most szemetelni kezdett? Ebben a sorrendben, ennyi üzemóra után, stb?
Ha meg a cat3.7 visszatevésével megoldódott, akkor aztán végképp nem a ramhûtés az oka (egyébként sem lehetne az).
cat3.7 driver van fent a kártyához kapott kábelt használom(ez 1 videokábel és a hozzá járo átalakito ami ugye a vidokártyba megy be)videora van kikötve(a video természetesen a tv-re😊 ), tv és video is pal rendszerü, cat-en belül is hungary palb re van állitva
ha valki tud segiteni vagy hasonlo cipöben jár pls ne kíméljen
köszi elõre is
ja és ha már esetleg le lett irva akkor szorri,de sajna nincs idöm ennyi hozzászolást átfutni
*Posse*T.W.D*
Egyébként érdekes, hogy nekem a 3.7 Catalyst-el volt mindenféle problémám és a 3.8-assal pedig minden oké, sõõõt...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
ehem, nem is mûködött a kártya soha többé (bár nem éppen a hûtés miatt...)
de nekem nem ez a gondom, mert nem húztam a kártyát

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
kérdezted már tõle miért van ez így?
Mert én is filóztam a dolgon...
Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03
Amúgy a hûtõvel, vagy a Cat3.8-al, vagy mindkettõvel együtt? Én már nem merem még egyszer feltenni a hûtõket, pedig közel 3 rugó volt.

Szóval rendeltem vga ram hûtõt, méghozzá olyat, amit nem kell ragasztani, mert egy kis fémpánt fogja oda a ramokhoz. Na ezt fel is tettem tegnap este, persze vigyázva. Ezek után beizzítottam egy aquamark3-at (catalyst 3.8 volt fennt, ami 2 napja rendesen mûködött). A teszt sikeres volt. Ezek után jött egy Rally Trophy. Kb negyed órás játék után a kép elkezdett szemetelni, mint amikor a ram túl van húzva (pedig alap órajelen volt). Na sebaj, futtasunk le egy tesztet, hátha a Rally szórakozik (elsõ alkalommal futtattam a gépemen). Az Aquamark néhány perc után elkezd rohadtul szemetelni, sõt, egyéb renderelési bugok is keletkeztek.
Szemem kettéállt, ideges lettem mint állat... Na, gép kikapcs, ram hûtõk le. Újabb teszt, megint szemetelés, bár enyhébb. Ezek után gondoltam egyte és leszedtem a Cat3.8-at, és feltettem a 3.7-et. És láss csodát, minden helyrejött, pár órás teszt ill. játék után sem volt semmi probléma, és remélem, hogy nem is lesz több.
Sajnos 8500ból rengeteg fajta van. Van annyira butított is, ami kb az általad irt összeget SEM éri meg, de van olyan is, ami akár annak a 4-5x-ét is.