Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1024x768x32 AA Off Aniso 4x Details V.High
GFX 3144
CPU 4853
23744
P4 2Giga, 512Ram, His Excalibur Radeon9600Pro, Catalist 3.8, XP, dx9 stb
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azért köszi mindenkinek.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Azt szeretném tudni igazából mi a piaci ára ennek kártyának?
omega driverrel bisflash elõtt ez a kártya ment 25333 pontot, most biosflash után (9700) a catalyst 3.8-cal megy 19174 pontot aquamark3-ban.
a gép 9500-nek ismeri fel (ez normális?)
most kéne jönnie a softhacknek?
nincs valami program ami kiírja, hogy most akkor ez pontosan hány pipe, meg milyen bios, stb?
próbáltam -p és -f kapcsolóval is
Bár az oldal mûködik amit irtam, talál még jópár másikat is.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
másik biosflashelõvel bróbálkozzak?

Egyáltalán nem biztos, hogy 3.8-as...én is az egyetlen hasonló adatból, tehát a kötõjel elötti "38E"-bõl következtettem. Egyébként Sapphire Radeon 9800PRO. Pedig kiváncsi lennék rá, hogy milyen ramokat kapott....
Semiconductor > Products > Graphics Memory > DDR SDRAM > 128M bit > K4D263238E-GC
Nekem ez a számsor van a videkártya ramján:
SAMSUNG 319
K4D263238E-GC2A
Ebbõl a számsorból hogy tudom meg, hogy hány nanosec-es a ram? Jól következtetek, hogy 3.8-as?
szerintem mehet az elsõ!

köszi
Radeon BIOS Collection
Itt válogathatsz kedvedre, keress olyan BIOS-t, ami 9700-as, és Infineon RAM-hoz való, ezt flasheld fel, teszteld le, és örülj!
nekem pont ez a hozzá való bios-os oldal kellene, nem tudsz címet?
1. Tudja-e szoftveresen a kártyád a 9700-as specifikációt?
(Ha nem , akkor tönkre is vághatod a biosflash-el)
2. Milyen memória van a a kártyán?
(a hozzá való bios-t kell letöltened, pl Infineon, Samsung, Hynix, stb...)
Egyelõre kb ennyi, de lehet, hogy csak valami nem jutott még eszembe.
egy linket is megköszönnék a témával kapcsolatban.