Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És milyen MHz-értékeket (sõt, milyen beállításokat) lehet ill. kell beállítanom a Rage3D 3.9-ben?
Nem mintha nem lennék elégedett a kártyával, de az ördög sosem alszik - egy kis tuning sosem árthat.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csáó!
BBA ATI-m van (9500 Pro) - Rage3D felnyomva.
Kérdéseim:
- Hogy tudom meg, hogy 256 bites vagy 128 bites nyákon van?
(Piros nyák. Úgy lenne jó megtudni, ha nem kellene szétkapni a gépet...)
- Mennyit tudok kihozni a 275/270 -bõl?
Válaszokat köszönöm.
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
btw, még ha létezõ probléma is lenne ez, akkor sem hiszem hogy teszünk ellene bármit, mivel nem titkolt cél az unregek kiirtása a fórumról 😉
Miért is? Mert akkor tutira nem húznád 9700-re ...
vagy negyed órán keresztûl próbáltam hozzászólni úgy, hogy nem jelentkeztem be (regisztráció nélküli nick-el), de állandóan azt az üzenetet kaptam, hogy a nick csak számmal vagy betûvel kezdõdhet, holott, csak betûvel kezdõdõeket próbáltam (pl: radirpok). Aztán már annyira ideges lettem, hogy inkább bejelentkeztem. Lécci valaki nézzen már utána mitõl lehetett ez.
Köszi!
Bár lényeges, hogy nagyobb telejesítményre képes mint egy pro, mert abból a szerencsés szériából van, ami átalakítható 9700-re, DE a piaci ár szerint nem éri meg.
Más módszer nem jut eszembe így hirtelen.
A DX9 compatibilitás ebben az esetben azt jelenti, hogy mûködjön együtt a DX9-el a videokártya. A helpben egyébként szépen felsorolja az unsupported kártyákat is.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
MEGEGYEZI AZ ASZTALLAL"
Nekem így jó a frissítés játékban (85hz), különben 60hz lenne.
Még a Counter-ben is jó ez a beállítás!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
85Hz 800x600-ban, a win is és játékokban is, 1024x768-ban csak 60Hz-et tud a moncsi, az meg nagyon vibrál nekem.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
DC++ on vagy Kazaán keress olyat hogy serial for PS, vagy
csak arra hogy power Strip, és ott 1 olyat szeddj le amihez oda van írva hogy with serial, vagy v.mi ilyesmi...
progit ez mar jo.Nekem a PowerStrip v3.30 as volt meg ahhoz volt regisztralasom, csak az meg nemtudta ezt a video kartyat beallitani.Ehhez viszon nics reg em.Na mind 1 30 napig jo.😊
Elinditom a counter strike 1.5 ot gyonyoruen nyomja a 60 hz -et.Valami progi nincs mint a PowerStrip, NVRefreshTool?
Tanacstalan vagyok.
oda mész ahol a felbontást lehet állítani, majd speciális
ott megkeresed amegjelenítõk tabot
ott rákatt a moncsira
ott lesz valahol egy dx refresh override, ezt mondjuk átállítod 80Hz-re. de vigyázz, mert minden felbontsában ennyi hz lesz, tehát ha túl magasra állítod a felbontsát valahol, akkor megszívhatod
Alap kerdesem lenne, de en meg nemjottem ra.
Most valtottam videokartyat gef 3 volt es 1 radeon 9600 pro
kartyat vettem.Kerdesem az lenne, hogy mijen progival tudom ravenni, hogy a jatekok alatt is 80 hz el menjen ne az alap 60 hz el. Desktopon jo csak a jatekok alatt nem.