18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Borg #11661 A RADEON 9600 SERIES a kártyacsaládot jelöli, ami magában foglalja a 9600SE, 9600, 9600Pro, és 9600XT kártyákat. -
drkard #11660 Meg tudja valaki mondani nekem, hogy a RADEON 9600 SERIES az megegyezik-e a RADEON 9600 SE-vel? -
#11659 Ja és Driver Cleaner-el is probálkoztam az se hozott semmi eredményt -
#11658 Nem tudjátok hogy miért van az hogy bármelyik catalyst driver insatjakor azt irja ki hogy:
Hiba törtétent a megadott INF Fájl másolása alatt.
Ez miért van?
segítsetek!!! PLS -
#11657 Hú emberek, olyan 70-80 hozzászólással ezelött volt egy olyan problémám, hogy a gép nem azt a teljesítmény nyújtja, amit kell. Asus P4P800 Delux alaplapi hangkártyával nyomattam eddig EAX-al együtt és most kikapcsolvtam siva Hardware-ra és meglepő módon ugrott 30-40 FPS-t! A minőség meg nem nagyon romlott. Remélem másoknak is segítettem ezzel :) -
#11656 Az ASUS vidkarikról énis azt hallottam hogy nem igazán annyira jók, mert eléggé drágák voltak, de annyira nem voltak jobbak a többinél. bár nekem sose volt nvidiás vidkarim. (ATI előtt voodoo3 rulzz :)) -
#11655 hát ha így annyit mondanak nekem ohgy ASUS akkor télleg az jut eszembe hogy az biztos fasza, megbízható, stb.
de volt nekem kb. 7 hónapja egy ASUS V 8420 (TI 4200) 128DDR TV-out stb. de valahogy nem éreztem hogy annyira odabasz. nem tudtam pl. húzni sem annyira mint mondjuk egy ABIT-ot. majdnemhogy inno3D szinten volt. de
megveszem ezt a lentebb írt ASUS radeont mert kíváncsi vagyok. meg szép is...:D -
#11654 jaja, mindenhol lehet gyári hibás darab, az ellen nincs mit tenni. mondjuk ha nem is gyári hibás mer azér ott csak ellenőrzik valamennyire, akkor esetleg megsérül szállítás közben, vagy az is lehet hogy a nagykerben valaki földhöz vágta dühében :)) -
#11653 Az ASUS eléggé megbízható márka, szóval gondod nem lehet vele, DE mint minden esetben, itt is előfordulhatnak gyári hibás példányok, ezt sose lehet 100%-osan kizárni... -
#11652 hogyhogy ? nem megbízhatóak ? vagy nem értem akkor. egy club3d-hez vagy más márkás radeonhoz képest jó ? -
#11651 Akkor simán megéri szerintem. Csapj le rá amíg teheted. -
#11650 meg elviszik a mostani VGAmat 15ért -
#11649 Brutto! -
#11648 Jónak tűnik. Szerintem ennyit megér (netto vagy brutto?). -
#11647 Sapphire 9600XT 128MB 36ezer -ért jó vétel? -
#11646 Khm...
Csapágy és csapágy között gigászi különbség lehet. A minőségi golyós csapágyakkal szerelt ventiknek évekig kell birni...
Az más kérdés, hogy az ilyen olcsó ventikben általában valami iszonyú egyszerű siklócsapágyak vannak... -
#11645 Szerintem amig a ventilátorok ezen az elven működnek, addig sajnos gyorsan tömkremennek.A csapágyasok legalábbis biztos. -
#11644 Abban igazad van hogy nem nagy szám a Sapphire hűtések, a 9100esemen is van egy pici borda, meg rajta egy kicsi venti, azt már irtam lentebb, hogy a venti 1 évet bírt ki kb, azóta olyan hangja van hogy nem lehet egy szobában megmaradni vele :)Olyan kurvanagy kérés az hogy olyan rohatt ventit csináljanak ami nem szaródik el 1 év alatt??? -
#11643 HA alapon használod, akkor tutira nem lesz semmi baja, ne agódj. ÉS persze le lehet cserélni, én pl Zalman hűtést ajánlok, azzal még jól meg is húzhatod a 9600-ot. -
Gremovan #11642 Alap orajelekkel tokeletesen megy. Semmi gubanc. De ezt a hutest le lehet cserelni valamire? Mit tudtok ajanlani? Nagyon nem bizok benne. Es nem szeretnem ha 1-2 het vagy honap hasznalat utan kijonne belolle a fust. -
#11641 Ezek már elég régóta a piacon vannak. Ha jól működik a gép behelyezése után, akkor már nem lesz vele gond, ha meg nem, akkor meg garis csere játszik be. -
#11640 Aha, ismerem a Sapphire hűtéseket, tényleg elég lehangolóak tudnak lenni. Emléxem még, amikor 9600 pro-t vettem azért esett a választásom a club3d-re (bár drágább volt), mert egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a Sapphire kártya tényleg egy 9600 pro a hűtő kinézete alapján. -
Gremovan #11639 Koszi a valaszt. Azert nem fogom igy hajtani, mivel egy Sapphire Atlantis kartyarol leven szo, a hutese nem valami bizalomgerjeszto. Igazabol csak egy hangyanyival tobb mint a semmi szvsz. :( -
#11638 Létezik, mert az én club3d 9600 pro-mnak is 520-nél volt a vége a gpu-nak, a memnek meg nem is próbáltam ki a maxot, de 350-en simán ment. -
Gremovan #11637 Reggelt!
Az volna a kerdesem hogy az ATI tool nevu program altal meghatarozott VPU/MEM freki ertekek mennyire realisak? Mert nemreg vasaroltam egy 9600PRO kartyat, es gondoltam megnezem mik is a hatarai a kicsikenek. A progi futasat a VPU huzasnal 520-as mig a MEM eseteben a 370-es erteknel untam meg. Ami szerintem eleg irrealis. Letezne hogy ennyit tud a kari, vagy csak szimplan fabatkat sem er az ATI tool? -
#11636 most estek be a piacra nemrég ezek az asus radeonok. ezekről semmit sem tudok.jók, vagy nem ?
konkrétan erre gondoltam -
#11635 referencia hűtő, szóval semmi extra, egyébként nézegettem teszteket a zalman cuccokról és egész jókat írtak, ez a heat pipeos dolog egész jól muzsikál. -
#11634 Attól függ milyen gyártó milyen kártyájáról van szó. A Sapphire pl. jó ideje jellemzően nem túl komoly hűtést rak a kártyáira (kivéve Ultimate sorozat), a Club3D vagy az ASUS meg jobbakat. -
#11633 a zalman hűtő + venti, mennyivel hűti jobban a kártya GPU-ját, mint a gyári hűtő? -
Borg #11632 SCART <-> composite+s-video+rca -
#11631 Hát csak BFek vannak fent! -
#11630 Aha, és más játéknál nem volt ilyen móka? -
#11629 MSI KT4 Ultra -
#11628 Hoppá! Ilyen s-video kébel van a videohoz is nem?:) Az átalakító pontosan mit takar? -
Borg #11627 Először is a videókártyától a TV-ig elviszed s-video kábelen, majd a TV SCART csatlakozója, és az s-video kábel közé teszel egy átalakítót. Akár a tescoban is megkapod ezeket. (de szinte biztos, hogy gyári átalakitón még bügykölni kell, hogy tökéletes legyen a kép) -
#11626 Láma kérdés következik:P
Connect3D 9600 kártyám van. A kérdés a következő:
Milyen kábelt kell vennem hogy rá tudjam dugni a TV-t a kártyára? Amit adtak hozzá azt már elhagytam:) -
#11625 Persze, nem is volt akadás, Win nem sipákolt, de fagyott mint állat. Aztán átraktam 5-ösre azóta nem csinálja.
Nem ma ültem gép elé és mindig meg tud lepni a kicsike :) -
#11624 hányas volt az az IRQ amire ráült az SB? elvileg az lehet hogy ketten vannak egy IRQ-n, az nem lehetett probléma, ilyen már régóta létezik. -
#11623 Na még egy OFF: SB-t mikor megvettem, ráült a videokari IRQ-ra. Na akkor betonfagyásokat csinált alapjáratban is (sima zenehalgatás közben). Szal az SB-vel már kezd a kukikám tele lenni. -
#11622 Painkillerben a soundban kiszedtem a eax meg valami sound baszást és most megy, nem fagy. Szal valszleg a többi gamekban is ez lesz a gond.