18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Falconer
    Ha újratelepíted a ctalystot? Bétát ne használj
  • Roll
    És főleg úgy feltűnő a jelenség, hogy a másik gép ugyanilyen beállításokkal egy gef4-el nem ilyen.
  • Roll
    Sziasztok!
    Valami nem stimmel a kártyámmal v. monitorommal. Furcsák az óra mellett az ikonok, olyan cikk-cakkos a szélük, a start felirat is érdekes. Ha visszaveszem a frissítést 85hz-ről akkor meg jó.
    Eddig jó volt mi lehet a gond?
    9600pro, lg 700s
    catalyst 4.8beta, de 4.4-el is ilyen.
  • TopGun
    Az hogy egy videokaresz hany bites az rajta van minden dobozon igaz?
  • tauka3
    Valahol a normál anamorf (vagyis 2,35:1 - amikor a legkisebb méret, de mindent látni) és a szoftveres dvd lejátszókban választható pan/scan (16:9-re "nagyítja") között, vagyis nagyítani szeretném végülis, de ilyen csúszkával, hogy én állíthassam be pontosan (ezt szépen megmondtam :) ). Lehetséges ez?

A tv teljes kitöltése benne van a szoftveres lejátszásban, de az sztem szörnyű, mert már nagyon sok info elvész a képről...
  • hykao #14105
    akkorára akarod növelni, hogy teljesen kitültse a tv képét, vagy nagyítani akarsz?
  • tauka3
    üdv srácok, 1 kérdésem lenne hozzátok...

kb 1 hónapja tértem át ati-ra nvidiáról, és minden szuperül működik, most rgb-sen használom a tv-n a dvi csatit. Annyi érdekelne, hogy hol lehet (lehet-e) állítani, hogy egy dvd film, aminek a képaránya 2,35:1, nagyobb legyen? PowerDVD-nél és WinDVD-nél is csak simán pan/and/scan-re lehet váltani, vagy digitális zoom-ra, azonban ezekkel néha kilóg a felirat a tv képből (4:3-as tv) Annak idején a geforce driverében volt egy hely, ahol simán megtudtam növelni a látható mozikép méretét, torzítás nélkül, így nem lógtak ki a feliratok. Lehetséges ez valahol az én 9800pro-mal? 4.8 Catalyst van fenn, + Powerstrip és Rage3dTweak, ezekkel hoztam eddig össze.
    köszi előre is, remélem érthető mit szeretnék :)
  • TopGun
    MSI-bol ketfele pro van a honlapjukon 128Mb-s 256Bites, ez az egyik RX9800PRO-TD128, ez meg a masik RX9800PRO-TD128SP.
    Raadasul van itt meg valami amit nem teljesen ertek :( ha valaki segitene leforditani:"Radio frequency wireless remote adds the flexibility of a hand held, 30 foot user interface." ez mit jelent? Csak a boltban ahonnan venni szeretnem, nem tudjak melyik tipus van a nagykerben, vagy valami hasonlot magyarazott a boltos
  • TopGun
    Nekem is ilyen powercolort kinalt egy ismerosom 68k folottert! azt mondta ez a legtutibb karesz mostansag, de valoszinu hulyenek nezett, mert szerintem neki is csak 128bites a
    kartya! :((
  • Narancs
    Tuti?
    Ez elég gáz...
  • edios
    Hát azért vigyázni kell, én láttam már sok helyen 9800 PROt,128bittel!
    Meg pl Sapphirén kívül Powercolor is gyártott(vagy gyárt mittomén) 128biteset!
  • Narancs
    128bitest tudtommal csak a Sapphire gyártott, de Mo -ra el se jutott a cucc, akkora közfelháborodás volt belőle, így vissaz is vonták őket.
    A boltos hülye/új/nem ért hozzá...
  • edios
    (Főleg ne a sulinetben!)
  • edios
    Mindent a sulinetről:
    Milyen gépet vegyek MOST?/#415 -ös hozzászólásom.
    Az MSI-nél tényleg sok cd van, és elvileg 3 full játék, csak nemtom,hogy 256-bites-e. Ui akartam venni egyet kb 65K-ért,és azt mondták a boltban,hogy 128-bites.(Többször is visszakérdeztem,mert nem hittem a fülemnek,és a gyártó oldalán is az van kiírva,hogy 256-bites,de a boltban meg egyértelműen mondták,hogy 128megás,és 128bites.)

=

Ne bízzatok a boltokban!
  • Daniel Hunt
    Sapphire Atlantis Radeon 9800Pro 128Mb jó kártya???
  • Guest
    Jah, Sulinetes.

CHS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. OM146-15-BSO-3 Monitorvezérlő NoteBooknál Dokkolóegység vagy hordtáska VGA MSI ATI RADEON 9800PRO 128MB AGP 8X 64 900,-Ft

Nem tudom, hogy az MSI hányféle 9800 Pro-t csinál, sazl nem tudom, hogy ez az-e, ami neked kell.
  • Punkerwork
    hát akkor tudd meg hogy fő vagy alvállakozók, ha alvállalkozók akkor más boltban lehet hogy van, vagy rendelj és akkor hoznak neked
  • TopGun
    Ezt melyik cegnel talaltad? es ez sulinetes?
  • TopGun
    Elhiszem, de ez benne van, hidd el! csak a cegnek nincs raktaron! :(
  • Punkerwork
    de nincs minden gyártó minden kártyája benne a sulinetben
  • TopGun
    Mondom, hogy benne van!! az uzletet is tudom amelyikben van, de nem az a tipus amit en keresek, erted?
  • Guest
    VGA MSI ATI RADEON 9800PRO 128MB AGP 8X 64 900,-Ft

Én ezt az egy MSI 9800 Pro-t találtam, nem tudom, hogy ez az-e...
  • Punkerwork
    nézd meg hogy az a termék benne van e sulinetben ha nincs akkor megszívtad
  • TopGun
    DE! van sulinetben MSI! mondom, csak nem ez a fajta amit en keresek :( ahol tudnek venni ott csak MSI van es a Sapphire-hoz nem adnak semmit, ehhez meg 25 CD jar! ezert a penzert mar nem mindegy!
  • Punkerwork
    bár szerintem MSI-t nem tartanak sulinetben, vegyél Sapphire-t :)
  • Punkerwork
    http://www.sulinet.hu/ado/ itt nézd meg van e valahol.
  • TopGun
    En is ilyen kareszt keresek! ha tudsz cimet megirhatnad nekem is! koszi elore is!
  • TopGun
    http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128SP
    ez!
  • Punkerwork
    milyen vga kell neked sulinetben?
  • TopGun
    Nalunk minden szart tiltanak, amiben szerintuk nem megfelelo szo van, ugyan nem tudom mi az, ami nem volt megfelelo az elozo hozzaszolasomban, de azt akartam elkuldeni priviben neked es kiirta, hogy biztonsagi tiltas! :(
  • Punkerwork
    nagykerben biztos van :) hívj föl pár számtech boltot
  • edios
    Üdv!
    Valaki nem tudna segíteni? Keresek egy olyan boltot,ahol 1nap alatt (vagy rögtön) lehet kapni egy 256bites 9800PRO kártyát, bruttó 70K alatt!
    Segítsetek pls!
  • Punkerwork
    van még itt SG-n pár ember szerintem aki számtech boltban melózik, mi az hogy tiltva van a privi?
  • TopGun
    Megsem priviben irtam, mert tiltva van! :( Pesten nincs szamtech boltos ismerosod akiknel van sulinetes cucc? vennek vga-t de ahol tudnek ott nem az a fajta van ami nekem kell! :(
  • Punkerwork
    nem jött privim, erre a nick-emre írtad?
  • TopGun
    Aham! megtalaltam! irtam privit olvasd lel legyszives ok?
  • Punkerwork
    Prohardware szerint a 9550-es kártya se rossz.
  • Punkerwork
    menü-ben megjelenés és jobb oldalt kiválasztod a GPU-t akkor kiírja a tulajdonságokat.
  • TopGun
    Kar, hogy Egerben melozol! :( ezt a tulhajtasnal tudom megnezni ugye? mert en ott talaltam egy GPU-t gpu kodneve cimmel ez az igaz?
  • Punkerwork
    Eger-ben dolgozok, a chip tipusa a GPU-nál van kiírva