Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de varj, ha nem tudtad szetszedni, minek fujtad be? 😊

bar nem ertem pontosan mit akartal csinalni. Altalaban egy matricaval, vagy max egy muanyag kis fedolapkaval takarjak a tengelyt. Ha odapottyentesz egy kis csepp olajat akkor valoszinuleg jo lesz.
[NST]Cifu
Jelentem leszereltem a ventit, de a venti és a motor talpa eléggé stabilnak tünõ kapcsolattal rendelkezik, bár nagyon feszegetni nem mertem, mert ha eltörik, akkor egy pár napig nem lesz gép. 😄
Befújtam contact spray-el, de ismét nem hozott változást... 😞
Pedig nagyon reménykedtem...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
erre volt pénzem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
Minek vettél ilyen gagyi kártyát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Punker
😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cifuatwork
A 9800Pro-n sehogy.

Punker
hol tudom megnézzni a hõmérsékletet?

Punker
a kis dög szószerint épp hogy befért, majdnem hozzá ér a ram-okhoz

cifuatwork
Hát... egy próbát megér... 😄

Hat muszerolaj nekem mindig hasznalt. Felnyitod a venti fedelet es 1 apro csepp a tengelyre..

Enis mindig megvarom mig teljesen megdoglik a venti, csak utana foglalkozom vele 😊 De eddig meg mindig visszahoztam oket a sirbol.

Aki biztosra akar menni az azzal kezdi, hogy megolajozza a ventit, es akkor menni fog par evtizedig.
cifuatwork
Kontaktspray-t próbáltam, nem használt... 😞

1 perc beolajozni, kb 2 ft koltseggel 😉
Punkerwork
54100 HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
amúgy rohadt nagy dög ez a kártya

cifuatwork
LoL 😄DD

No mind1, mostmár "házilag" kell ezt megcsinálnom. 😊

Punkerwork

cifuatwork
Ezen is egy Zalman hûtés van, de venti nélkül - majd érezni fogod, hogy bizony eléggé fel tud melegedni az a hûtés, és tuningra nem igazán lesz alkalmas azzal a hûtéssel (persze ez csak akkor számít valamit is, ha akarod tuningolni). Amúgy én a HIS IceQ/IceQ II. hûtését preferálnám, dehát 9800XT-bõl ilyen nincs 😄

Punkerwork
még nincs itt a fõnök úgyhogy nem tom de 50 körül lesz

hykao
és mennyi volt? arról is regélj már.
Punkerwork
passzív hûtés-es kártyát kell venni, az enyém most jött meg : egy ilyen

cifuatwork
Hát jelentem ismét csalódtam az ATi hûtésében. Az hagyján, hogy a környéken a 9500/9700-es kártyák hûtése szépen lassan sorban megadja magát, de az 5 hónapos 9800XT-m ventije egy hete szépen elkezdett kerregni... Ezzel csak az a baj, hogy az X800 szérián egy nagyon hasonló hûtés van, hasonló ventivel...

Még akkor is csúnya, ha a gépen szinte folyamatosan 7/24-ben ment eddig (letöltések miatt), mert azért ezt bírnia kellene egy felsõ kategóriás kártyának. Holnap úgy néz ki beruházok egy Zalman HP-80D + OP1 kombóba, bár amúgy nem rajongok érte... 😞

Falconer
A memóriákra az van írva többek között hogy 0333, de ha 280ra pl felrakom, akkor már villódzanak a textúrák meg ilyenek, szal szarügy. Akkor meg ha nem bírja akkor mét irják rá ho' 0333? Meg szereztem rá memhûtést, szimpla ragasztósat 1200ért.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punkerwork
megjött a VGA-m vastagabb mint egy dvd-rom

barret
Itt a patch ATIOverclock

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mindegyik Catalysthez jó, és csak ugy müködik ha Rivatuner van telepitve. Kiiktatja a driverben levö tuning korlátokat.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

tudsz mondani infokat errol a patchrol? (hol lehet fellelni, milyen verzioju catalysthez van stb)
Az csak ugy lehet megtudni, hogy megnézed saját magad.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

barret
Ennyit megy alapon az enyém!😊 És a haveré is,csak neki erõsebb gépe van! Pentium 2800 mhz Ati Sapphire 9200 128 mb.

Falconer
A kurva életbe, nekem Gecube9200, 128MB, 290/220 és csak 7300 pont! Vazze! (XP2200+, 512ram,)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

barret
Reboot után jó lett...

Az EVEREST szerint még R350-es, de lehet, hogy téved.

Akkor mégiscsak sikerült peccselni a drivert

Szerintem flashelheted XT-re, mert asszem már csak r360-os maggal jönnek ki 9800pro-k.

Olyan hütöm van nekem is a kártyán mint a tieden. Szerintem jó lépés volt a HIS-töl hogy ezt választotta. Az XT-t átlag 54 fokon tartja. Gratula az uj kareszhoz!

Nem, elkezdett a Win asztalon színes csíkokat huzigálni.
Valószínüleg memória hiba volt. 3 hónaposan hunyt el.
Semmi (max +20MHz) tuning volt rajta, az is csak próba képpen.

[NST]Cifu
Hogy pusztult meg a 9700? Csak nem megállt a ventije?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hali,
ma vettem egy HIS R9800Pro 128 IceQ-t.
Király! Nyomtam is egy Win telepítést és most már jó is.
768Mb RAMmal és XP2100+-szal 13000-ret ment a 3DMark2001-ben.
Ilyen konfiggal ahogy néztem 14500 a legjobb tehát nem rossz. Nem rossz. 😊

Örülök.

Már vágytam a Radeon képére, miután majd' egy éve elpusztult a R9700-am és azóta GF4-en sínylõdtem. 😞

barret
Én Rivatunerrel csináltam,kell hozzá egy overclocking patch. Majdnem 8000 pont 3d 2001-ben! Connect3d 9200 128 mb.250/200 @280/210.A memóriák nem bírják...Elixir.

hykao
ja, értem
Nem en vettem. nekem 8500-m van, csak most inoperativ a gepem. Csak akartam egyet vice cityzni, de akad, ha nem veszem le a latotavot. Azon a hataron van, hogy egy kisebb tuning pont segitett volna.
szorzolock 😊 marmint lock
hykao
Egyszerûen nem értem, hogy mi a fenéért vettél ilyen 9200SE-t!!!
Bármely mezei 8500-as agyonvágja!
Megneztem ezt a bios tunert #12855-bol. Haat szegeny kartya meg egy 64 bites memoriabusszal is meg van verve 😊 Erdekes progi amugy, mert ezt is engedi allitani, bar nem tudom miert jo ez neki, ez hardware tema.

Szorzolockot pedig ahogy nezem nem lehet kiszedni vele.. Ha csak siman lementem, a bios file 2 byteal kulonbozik az eredetitol, de a lock bennmarad.
de azok nemjook 😊
Nah, vegigneztem kb 6 flash progit, 1 volt kozuluk amivel lehet menteni is, es nem kellett dost inditani, ami xp alatt erosen problematikus lehet.

http://release.narod.ru/ati/atibios.htm

winflash a neve.
hykao
"alul meg a Flash-elõ progik"
Igen, lattam ezt az oldalt is, de mar irtam, az a gond, nem tudom melyik az enyem. Vhogy a mostani biost kene kimentenem
hykao
Tessék: BIOS-OK TÖMKELEGE, alul meg a Flash-elõ progik!
nemtom szerintem ott nincs ilyesmi
csak franya ati honlap sehogy sem akarja az orrom ele tenni azt a progit 😊