Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bar nem ertem pontosan mit akartal csinalni. Altalaban egy matricaval, vagy max egy muanyag kis fedolapkaval takarjak a tengelyt. Ha odapottyentesz egy kis csepp olajat akkor valoszinuleg jo lesz.
Befújtam contact spray-el, de ismét nem hozott változást... 😞
Pedig nagyon reménykedtem...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Enis mindig megvarom mig teljesen megdoglik a venti, csak utana foglalkozom vele 😊 De eddig meg mindig visszahoztam oket a sirbol.
Aki biztosra akar menni az azzal kezdi, hogy megolajozza a ventit, es akkor menni fog par evtizedig.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Még akkor is csúnya, ha a gépen szinte folyamatosan 7/24-ben ment eddig (letöltések miatt), mert azért ezt bírnia kellene egy felsõ kategóriás kártyának. Holnap úgy néz ki beruházok egy Zalman HP-80D + OP1 kombóba, bár amúgy nem rajongok érte... 😞
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Valószínüleg memória hiba volt. 3 hónaposan hunyt el.
Semmi (max +20MHz) tuning volt rajta, az is csak próba képpen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ma vettem egy HIS R9800Pro 128 IceQ-t.
Király! Nyomtam is egy Win telepítést és most már jó is.
768Mb RAMmal és XP2100+-szal 13000-ret ment a 3DMark2001-ben.
Ilyen konfiggal ahogy néztem 14500 a legjobb tehát nem rossz. Nem rossz. 😊
Örülök.
Már vágytam a Radeon képére, miután majd' egy éve elpusztult a R9700-am és azóta GF4-en sínylõdtem. 😞
nekem 8500-m van, csak most inoperativ a gepem. Csak akartam egyet vice cityzni, de akad, ha nem veszem le a latotavot. Azon a hataron van, hogy egy kisebb tuning pont segitett volna.Bármely mezei 8500-as agyonvágja!
Szorzolockot pedig ahogy nezem nem lehet kiszedni vele.. Ha csak siman lementem, a bios file 2 byteal kulonbozik az eredetitol, de a lock bennmarad.
http://release.narod.ru/ati/atibios.htm
winflash a neve.