8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • G. Joe
    Csak hallkan jegyzem meg, hogy #ut2003.hu meglehetöseg régen létezik, ahol minden nagyar ut2003 fan-nak ott a helye :), a klánunknak pedig szintén nem tegnap ota van csatija.
  • djcom
    A Gamershell szerint ma boltokban lesz a full:)))
  • G. Joe
    Ez nem ingyenes aloldal valamilye szolgátatonál, x mb ingyenes tárhyellyel, stb..., a szolgáltató kénye kedvére.
    HAnem rövid töprengés után ugy döntöttünk hogy ez a game érdemes arra hogy regisztráljuk a domaint hivatalosan, és megcsináljuk a honlapját, nem csak egy szük csoportnak aki ismeri a fun site-ot, hanem moindenkinek.
    Mivel xy aki kiváncsi a magyar ut oldalra, az valszeg nem azt fogja beirni hogy www.xy.hu/ut2003 ,hanem ahogy az egyszeri ember logikája is diktálná, www.ut2003.hu
    Egyébként abszolut nem baj ha minlé több oldal foglalkozik a témával!
    Egymást erösitve, nem hátráltatva!
    UT RULEZ!!!
  • Vidam
    javaslatom! A szervereket ugy kene beallitani, hogy 6 playerig egeszitse ki a botokkal. Pl. ha bemegyek egy szerverre, labdazni, vagy CTF, vagy Team DM, akkor legyen 5 bot rajtam kivul, hogy tudjunk normalisan csapatozni. treningnek nem rossz, amig erkeznek a tobbi jatekosok!

Meg ennek telleg tobb etrtelme van igy, mint egyedul bolyongani, es minel gyorsabb koroket futni a palyakon. Ez sztem sokkal uncsibb, mint a botunkkal jatszani! (na, csakhogy aldozzak a tini humor oltaran is...:) )

Lethal, out
  • Vidam
    Gyikok, a topic a jatekrol szoljon, ne a playerekrol!

gyikok, hamarosan beindul a www.ut2003.hu magyar Unreal Tournament 2003 oldal.

Gyujtsetek oda inkabb kepeket, hireket stb...

Jatekosok kozott meg peace!

Lethal, out

(hamarosan leszek a szervereken, es aki rossz lesz megverem! :) )
  • Gabo
    Greater:
    A teljes megjelenése után sorban fognak indulni a szerverek. Valamint a játékosok száma is meg fog ugrani, az UT-s csatikon is meg fog élénkülni az élet. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy jópár ember napközben dolgozik, tanul stb. így igazán az élet csak estefelé élénkül meg a szervereken.
    Az egyes szervereken a gépek teljesítményétől, a szerver sávszélességétől függően általában több portot is indítani szoktak. Az egyes portokon pedig egymástól függetlenül bármilyen játékmód mehet. Ez az UT-nél is így volt, a 2003-nál is így lesz.
    Most annyiból jobb a helyzet, hogy szinte biztos, hogy lesz néhány első osztályú magyar szerver már most a játék indulásakor.

Szóval légy még egy kicsit türelemmel! Biztos vagyok abban, hogy lesz lehetőség jókat játszani.
  • DF|Sylvie
    Ugyanúgy, mint csökkenteni, csak fordítva.
  • DF|Sylvie
    A CTF pályán van egy hely, ahova elbújva nem lehet lelőni az illetőt, de ő be tudja védeni a fél mapet. Vagyis BUG.

A serverünkön ezért - egy figyelmeztetés után - kick ban jár.
  • Petyus_
    Demo patch 2!
  • G. Joe
    up
    bazz
  • KreeztalCODE
    nem nem ... a regi nick csak most csillog megent ^.^

Kreeztal|CODE az immaron 4 eves nick lesz lassan ...
  • DF|Sylvie
    Kellene csinálni egy nick-temetőt.
  • dikki*yysw
    A régi nicknek már biztos megkopott a fénye :D
  • DF|Sylvie
    "Ki az a timber?:D"

Végülis ez a helyes szemlélet.
  • DF|Sylvie
    Igen.
  • dikki*yysw
    Timba=KreeztalCode?
  • G. Joe
    Tartsuk meg a 2 méter távolságot Timber!
  • DF|Sylvie
    1. Finalban sok map lesz, és nem lesz unalmas. Én insta ctf-re fogok járni.

2. Ha lesz több serverünk, megcsináljuk :)
  • DF|Sylvie
    Ha fordítalak, fejedbe száll a vér.
  • TneX
    Mit?:)
  • KreeztalCODE
    nemszeretem ha fiuk kiscsillagnak szolitanak ... utoljara aki igy szolitott az fogdosta a seggemet >.< aztan mar nem szolitott sehogysem ... mert csunyan orrbagyurtem ^.^
  • DF|Sylvie
    Kiscsillag, ez 5 éves beszólás, nehéz lesz copyrightozni, ^.^ meg két dolog egy pont körül, amiket tudod, hogy hova tegyél.
  • KreeztalCODE
    mosolyogtato, hogy mennyi minden orzi a DFben az emlekem ... pl. ez a beszolasom ... ill a smileym is fertozott ^.^
  • DF|Sylvie
    Szeretnél beszélni róla?

Dr. Sylvie
  • KreeztalCODE
    nem kotekedes kepp .. de ezt a stilust mashol mastol mar megszoktuk .. de el nem fogadjuk sosem. Ne kezdodjon mar itt is ... pls.
  • G. Joe
    szarni bele! A landor menjen, meg az én hálozatom :))
  • DF|Sylvie
    Mi lesz, ha kijön a 3 CD ISO... lehal a net..
  • G. Joe
    Woow! MOst elérzékenyültem!
  • DF|Sylvie
    http://www.pcgameworld.com/story.php/id/566/
  • G. Joe
    Te mit játszod itt a burád, névtelen nokedli?
    Ha ember vagy akkor megosztanád az ISO-t(már ha nem füllentettél), ha nem akkor meg huzzál, és játsz magaddal!
  • Petyus_
    Éppen tökön akarod lőni? :)
  • DF|Sylvie
  • DF|Sylvie
  • DF|Sylvie
    Sikerült lekapnom Flexet :)) Így néz ki a srác:

• Petyus_
    Akkor nem! :P
  • DF|Sylvie
    Főleg, hogy be volt kapcsolva az adjust bot skil...
  • Petyus_
    De utána együtt leírtottuk őket! :) Inhumanek voltak? Akkor egész ügyik voltunk! :D
  • DF|Sylvie
    Amúgy is tiéd a gép :)
  • DF|Sylvie
    A 4 nem zavar, csak a 16 zavart :)
    Felolem maradhatnak.
  • DF|Sylvie
    De ki akar serveren botok ellen játszani? :(