8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3242 Csak hallkan jegyzem meg, hogy #ut2003.hu meglehetöseg régen létezik, ahol minden nagyar ut2003 fan-nak ott a helye :), a klánunknak pedig szintén nem tegnap ota van csatija. -
djcom #3241 A Gamershell szerint ma boltokban lesz a full:))) -
#3240 Ez nem ingyenes aloldal valamilye szolgátatonál, x mb ingyenes tárhyellyel, stb..., a szolgáltató kénye kedvére.
HAnem rövid töprengés után ugy döntöttünk hogy ez a game érdemes arra hogy regisztráljuk a domaint hivatalosan, és megcsináljuk a honlapját, nem csak egy szük csoportnak aki ismeri a fun site-ot, hanem moindenkinek.
Mivel xy aki kiváncsi a magyar ut oldalra, az valszeg nem azt fogja beirni hogy www.xy.hu/ut2003 ,hanem ahogy az egyszeri ember logikája is diktálná, www.ut2003.hu
Egyébként abszolut nem baj ha minlé több oldal foglalkozik a témával!
Egymást erösitve, nem hátráltatva!
UT RULEZ!!! -
#3236 javaslatom! A szervereket ugy kene beallitani, hogy 6 playerig egeszitse ki a botokkal. Pl. ha bemegyek egy szerverre, labdazni, vagy CTF, vagy Team DM, akkor legyen 5 bot rajtam kivul, hogy tudjunk normalisan csapatozni. treningnek nem rossz, amig erkeznek a tobbi jatekosok!
Meg ennek telleg tobb etrtelme van igy, mint egyedul bolyongani, es minel gyorsabb koroket futni a palyakon. Ez sztem sokkal uncsibb, mint a botunkkal jatszani! (na, csakhogy aldozzak a tini humor oltaran is...:) )
Lethal, out -
#3235 Gyikok, a topic a jatekrol szoljon, ne a playerekrol!
gyikok, hamarosan beindul a www.ut2003.hu magyar Unreal Tournament 2003 oldal.
Gyujtsetek oda inkabb kepeket, hireket stb...
Jatekosok kozott meg peace!
Lethal, out
(hamarosan leszek a szervereken, es aki rossz lesz megverem! :) ) -
Gabo #3234 Greater:
A teljes megjelenése után sorban fognak indulni a szerverek. Valamint a játékosok száma is meg fog ugrani, az UT-s csatikon is meg fog élénkülni az élet. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy jópár ember napközben dolgozik, tanul stb. így igazán az élet csak estefelé élénkül meg a szervereken.
Az egyes szervereken a gépek teljesítményétől, a szerver sávszélességétől függően általában több portot is indítani szoktak. Az egyes portokon pedig egymástól függetlenül bármilyen játékmód mehet. Ez az UT-nél is így volt, a 2003-nál is így lesz.
Most annyiból jobb a helyzet, hogy szinte biztos, hogy lesz néhány első osztályú magyar szerver már most a játék indulásakor.
Szóval légy még egy kicsit türelemmel! Biztos vagyok abban, hogy lesz lehetőség jókat játszani. -
#3233 Ugyanúgy, mint csökkenteni, csak fordítva. -
#3231 A CTF pályán van egy hely, ahova elbújva nem lehet lelőni az illetőt, de ő be tudja védeni a fél mapet. Vagyis BUG.
A serverünkön ezért - egy figyelmeztetés után - kick ban jár. -
#3230 Demo patch 2! -
#3229 up
bazz -
#3228 nem nem ... a regi nick csak most csillog megent ^.^
Kreeztal|CODE az immaron 4 eves nick lesz lassan ... -
#3227 Kellene csinálni egy nick-temetőt. -
#3226 A régi nicknek már biztos megkopott a fénye :D -
#3225 "Ki az a timber?:D"
Végülis ez a helyes szemlélet. -
#3224 Igen. -
#3223 Timba=KreeztalCode? -
#3221 Tartsuk meg a 2 méter távolságot Timber!
-
#3220 1. Finalban sok map lesz, és nem lesz unalmas. Én insta ctf-re fogok járni.
2. Ha lesz több serverünk, megcsináljuk :) -
#3218 Ha fordítalak, fejedbe száll a vér. -
TneX #3217 Mit?:) -
#3215 nemszeretem ha fiuk kiscsillagnak szolitanak ... utoljara aki igy szolitott az fogdosta a seggemet >.< aztan mar nem szolitott sehogysem ... mert csunyan orrbagyurtem ^.^ -
#3214 Kiscsillag, ez 5 éves beszólás, nehéz lesz copyrightozni, ^.^ meg két dolog egy pont körül, amiket tudod, hogy hova tegyél. -
#3213 mosolyogtato, hogy mennyi minden orzi a DFben az emlekem ... pl. ez a beszolasom ... ill a smileym is fertozott ^.^ -
#3211 Szeretnél beszélni róla?
Dr. Sylvie -
#3210 nem kotekedes kepp .. de ezt a stilust mashol mastol mar megszoktuk .. de el nem fogadjuk sosem. Ne kezdodjon mar itt is ... pls. -
#3209 szarni bele! A landor menjen, meg az én hálozatom :)) -
#3208 Mi lesz, ha kijön a 3 CD ISO... lehal a net.. -
#3207 Woow! MOst elérzékenyültem! -
#3206 http://www.pcgameworld.com/story.php/id/566/ -
#3205 Te mit játszod itt a burád, névtelen nokedli?
Ha ember vagy akkor megosztanád az ISO-t(már ha nem füllentettél), ha nem akkor meg huzzál, és játsz magaddal!
-
#3204 Éppen tökön akarod lőni? :) -
#3203 -
#3202 -
#3201 Sikerült lekapnom Flexet :)) Így néz ki a srác:
-
#3200 Akkor nem! :P -
#3199 Főleg, hogy be volt kapcsolva az adjust bot skil... -
#3198 De utána együtt leírtottuk őket! :) Inhumanek voltak? Akkor egész ügyik voltunk! :D -
#3197 Amúgy is tiéd a gép :) -
#3196 A 4 nem zavar, csak a 16 zavart :)
Felolem maradhatnak. -
#3194 De ki akar serveren botok ellen játszani? :(