8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3289 :(( -
#3288 Gyereknap off. Mentem melózni :) -
#3287 még :) -
#3286 Meg kell érteni a neogótikus műveszetet is. -
#3285 kérem :) -
#3284 És mégis :)
-
#3283 az 1. főleg. látszik bármire képes lenne hogy kiszabaduljon abbol a fosból
még ilyet -
#3281 Beteg, aki mondja.
Ezek a light képek voltak. A leszbikus, vörös bőrű, féldémon-félvámpír nőről még nem is tettem be képet, pedig egész jók vannak. -
#3280 mi?!? ez kurva jó. -
#3279 Úristen szűzmária SzentJózsef!
Ez beteg ez az ember :-))) -
#3278 pláne! -
#3277 Biztos vagy benne? Pl. ilyen képeket talál ott az ember...
-
#3276 megérné :)) -
#3275 lol -
#3274 Ha tudnád, miket tartok a polcon :) -
#3273 de néha kinyitna... -
#3272 Messze lennel tole... -
#3271 az. 1 marha
bár lennék origi UT2k3 doboz Sylvie polcán... :DD -
#3270 Ennyire nem vagyok földhözragadt... álmomban az ut2k3 volt a valóság.. mentünk egy folyosón, villogott valami piros sziréna, szikrák hullottak a földre sisteregve, egy shock gunt tartottam a kezemben és mosolyogtam. -
tbundy #3269 álmodban az origi, vagy warezCD jelent meg? :) -
#3268 Hát, aki előlem elszalad, az hülye :)) -
tbundy #3267 elijesztetted... :) -
#3266 Különben EU megjelenés 10. 04., USA. 10.01.
Na most, hétvégén kezdik szállítani a boltokba, ahonnan - mint az köztudott - a releaser team-ek megkapják idő előtt. Ha mindne jól megy, vasárnap lehet számítani rá. -
#3265 Álmomban megjelent... nyúltam érte, ám köddé változott.. -
tbundy #3264 akkor szólj be ide, ha megjelent tutira a full... -
#3262 most akkor szoljak be? neked? neeem :) -
#3261 Ams, nem a bók hiányzott nálad, hanem az, hogy a bók előtt beszóljál 20-szor (már amennyire ez hiányzik). Vágod? :)
-
#3260 #2409. ha ezt annak lehet venni -
#3259 Mert te nem szóltál be 20 alkalommal 1 bók előtt :))
Ami késik... :) (mármint a köszönés) -
#3258 hát nekem még 1etse köszöntél... :\ -
#3257 A DF klán nevében köszönjük az elismerő bókot. (a www.mohaa.hu a DF alkotása - a szerk.)
Az Unreales site kivitelezésénél tovább emeljük a mércét. -
#3256 Én meg otthon dolgozom. Illetve dolgoznék, ha nem a sok okosságot olvasgatnám itt :) -
#3255 szerintem ha valaki latni szeretne, hogy mi lesz a minimum szinvonal a www.ut2003.hu oldalnal az latogassa meg a www.mohaa.hu oldalt.
Ha egy jatek community-jenek egy osszefogo es jol megszerkesztett oldal kell ... akkor a feljebb emlittet oldal peldakent is allhat. -
#3254 NE is beszéljünk rola! :)) -
#3251 Ehhe, egyetem után nekem bejönne vmi hasonló életforma! :) -
#3250 Természetesen igazad van!
VIdám barátom, egy Ut topicon felülálló személyes ellenségeskedés miatt tette megjegyzését, és teljesen igaza van!
A haverkodás, poénkodás természetesen szivesenlátott vendék, de egymás fikázása és egyéb köcsögsségek elitélendöek!
Ha bövebben érdekel a dolog, olvasss bele a BF, és MOHAA topickokba(de inkább ne tedd). -
Gabo #3248 Szerintem egy olyan játék topikjának, amely egy meglehetősen komoly közösség formálodását fogja magával hozni, a játékosokról is szólnia kell. Elvégre ha nagyon szigorúan nézzük a játékot a játékosok teszik azzá, ami. Nélkülük egy multiplayer orientált játék egy üres, tartalom nélküli keret lenne csak. -
Gabo #3247 De jó egyeseknek, hogy ha nincs kedvük dolgozni, akkor láblógatva unatkoznak...
Bezzeg én meg pörgök, mint a mérgezett egér.
A meló mellett intézek ilyen fontos dolgokat, mint klán hp design munkái. Meg már a tartalmi részébe is bele fogok rondítani. Komoly levelezés az ismerősökkel. Turkálás a neten érdekes hírek, információk után.
Este meg ha hulla álmos vagyok, megkapom a képembe, hogy már megint miért nem megyek f2f-ezni... -
#3246 Semmi gond! Én sem köteketönek szántam!
:) -
#3244 Thnx!
Nektek csináljuk! Minden UT kedvelönek!
És remélem jol sikerül.