8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Greater #4517 Ez olyan password mintha boltit vennél? -
#4516 Na megtaláltam a megoldást a maya kérdésre. Ha valakinek pass ra van szüksége látogasson el erre az oldalra : http://www.aliaswavefront.com/en/Home/Registration/Enquiries/ple_unlock/index.jhtml töltsön ki mindenfélét és megkapja a passot. -
Greater #4515 Szerintem ha valamit ki kell venni a ctfből, az a translokator
-
Greater #4514 Ha valaki nem látott még igénytelen szar mapot a játékban, és szeretne. Akkor mindenképp töltse le az utóbb emlitett oldalró a dm pályákat. Siralmas, ennél én tuti jobbat csinálnék. Vagy ez valami rosz vicc??? -
#4510 Cobra hol van ott Deck16 ? a DM pályák között csak 3 van de egyik sem az... legalábbis a neve -
Greater #4509 Wow! Már jönnek ki a mapok? Helyes, helyes.
Egyebként 4499 Dantornak szólt, ráklikkeltem a válasz errére és mégsem irta ki.:( -
Cobra11 #4508 Láttátok az ut2k3maps.com-ot milyen pálya jelent meg? DM-Deck][16 az egyik kedvenc pályám volt a sima ut-ben is. -
Cobra11 #4507 gothicoldala.uw.hu -
WiLDoR #4506 pl. DC-ről (Direct Connect) -
#4504 na, senki nem tud maya passwordot ? vagy csak nekem kéri ? -
WiLDoR #4503 Landor szervert nem kellene visszaállítani 12 játékosra??? -
Greater #4499 Látod! Ami késik nem múlik. -
#4498 Most belinkelnék pár képet, ahol látszik a pingünk, de nem fogom, mert azt hiszik, hogy villogok (mindegyiken első vagyok :)) )
De ne add fel :))
Ja és ma már Malcom modellel leszek :) -
#4495 Hé srácok a MAYA az installnál kér valami passwordot. oda mi a szart kell beirni ? vagy tök egyértelmü csak megint nemvoltam elég körültekintő ? mind1 segitsetek ! -
#4494 DE NEKEM JÓVAL SZ@RABB VAN (az átlagnál)!
igaz, hogy chello, de amilyen itt nyíregyházán van... a pingek jók, de a choke, loss meg a többi az egekben van. -
#4493 Figyeltük!
Sylvienek nincs semmivel jobb konnektje az átlagnál :)
-
#4492 jóvanmá', mák-királynő!
Ha mind2nknek úgyanolyan konnektje lenne, valószínüleg nem tudnál te semmit :-)
azt figyeltétek, hogy ha vki épp respawnol és akkor lőttök bele, a gép automatikusan "elugrasztja"? -
#4491 Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server") Favorites=(ServerID=0,IP="",Port=0,QueryPort=0,ServerName="")
ezt rte szervernek is írhatjátok.. enjoy :P by RtE -
#4489 Isten VAGY! -
WiLDoR #4488 affene, pedig most nagyon rá voltam gerjedve a game-re...erre bazz' NEM TUDOK csatlakozni a szerverre... ez tiszta szopás -
WiLDoR #4487 hmm...valaki itt nagyon penge. score 100, a többiek nagyon alatta vannak...hmm...biztos, hogy én be akarok ide menni??? -
WiLDoR #4486 ja és átlag fps érték 80. (de 60-nál kevesebbet még nem igen tapasztaltam sehol sem ) -
#4485 Ezer HÁLA WELCOME!!!!! -
WiLDoR #4484 Vazz', nem tudok bemenni a Landor Instagib CTF szerverre! Tele van
Amúgy valami eszméletlen szép a game Ti4600-on, 1024x768-ban úgy, hogy minden maxra van állítva. Tegnap meg ma is többször lekaptak azért mert megálltam gyönyörködni a tájban . Tiszta szívás -
#4483 én meg azt tudnám hogy az UT mitöl döglik -
#4482 TMFPT-PU4DF-A7RVK-CZP2T
6BMVL-Z6HNB-AYU4M-JUR9P
HWJ2C-YMHBT-BAZZ7-4DAX7
7LALR-PLEZ4-BADH6-V8JWU
K4RMR-YL4FT-BCB3A-BEZFN
-
#4481 Légyszi gyorsan mondjon valaki egy telepítő kódot, mert az enyémet nem fogadja el (6vg9w-bly3g-a8y34-t679q)
Köszi. -
#4480 "tudom én mitől döglik a légy"
Én viszont azt tudom, hogy mitől döglik Dantor :)) -
tbundy #4479 a sysconfig is müxik -
#4477 hahahaa!
tényleg, te melyik szerveren játszol? még nem nagyon láttalak! (külföldi?) -
Greater #4476 Amikor volt itt ez a nagy warezolás akkor kihagytam 1-2 hozzászólást, biztos akkor irtad. De különben is, én Black monkey-t kérdeztem. Nem ugyanaz !!! -
#4475 én már jóval ezelőtt beírtam a Flak Monkey-ről, sőt a malcomékról is.
ti nem olvassátok az én hozzászólásaimat??!! irgumburgum! :-)
Sylvie: kékhalál-okozó gyilok, láthatatlanság elleni hőszenzor, tudom én mitől döglik a légy :-) (van még más is, majd megtudod ) -
#4474 Mert mostan nyőttem le. De modemmel is voltam.. te meg nem.. :) -
Greater #4471 A fejletteb országokba van server, az elmaradottakba meg nincs, vagy keves. -
Greater #4470 Miután felinstalláltam eye-t sajnos azonnal feltüntek a különbségek mondjuk ausztria meg magyarorszag között. -
#4469 CSatin miért nem flém? UNcsi van. -
Greater #4468 Lehet !!! -
#4467 Igazad van, rosszul fogalmaztam. A vita megelőzése miatt irtam...hogy ki se alakulhasson.
Elég ha itt páran az UT2-t fikázzák , nem kell sztem senkinek UT vs Q3 flame... -
#4466 Hol van itt a vita? :) -
Cobra11 #4465 köszi.