8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4562 Egyáltalán nem bonyolult, főleg ha nézegeted hozzá ezt : http://gunreal.freeweb.hu/ Igaz hogy ez nem az unrealED3 hoz van, de kb ugyanolyan az uj editor is mint a régi. Csak kivettek belőle néhány király funkciót -
Cobra11 #4561 én egyálltalán nem értek az editorhoz de otthon azért megnézem. úgyis mindjárt indulok haza. -
#4560 bütykölt nincs, mer most nincs kedvem nekiállni egyébként annyit bütykölnék hogy néhány hejen lecserélem a texturákat meg más fényeket rakok be meg kicserélném a zöld trutyi felszinét. ugyhogy te is nekiláthatsz :) -
#4559 hé emberek ! Nem lehet valahogy eltüntetni azt a csikozást ami akkor van a képernyő nagy részén ha nagyitunk a villámszóró puskával ? kicsit idegesítő, egy szimpla célkereszt jobban megfelelne a célnak... -
Cobra11 #4557 olvass vissza! -
Greater #4554 #4482 -
Cobra11 #4553 van már valami bütykölés? -
Cobra11 #4552 ha visszaolvasnál akkor találnál egy párat. -
gef3 #4551 csá tudja valaki az UT 2003 CD-keyt??????????????????? -
Cobra11 #4550 a bütykölt verziót töltsd már fel légyszi majd valahova. előre is köszi -
#4549 ez a deck valami okádék. asszem bütykölök rajta picit az unrealed vel -
#4548 CTF-ben is kell ölni :))
Tudom, hogy sokan mondják, hogy az teamplay, és igazából az tesz a legtöbbet a csapatért, aki a legtöbbször hal, és legkevesebbet öl, de én ezt sose hittem el :))
Amúgy a teamem is nyert többnyire :) -
Greater #4546 Sylvie, 4518 neked szól:D -
Greater #4545 Lehet!! -
#4544 Kösz, hogy szólsz, úgyfelejtettem :( -
#4543 hi all
másiolt utval lehet neteni játszani?
fluga -
Cobra11 #4542 oké. :))))) -
Greater #4541 Egyértekmü=egyertelmü:( -
Greater #4540 Egyértekmü, sőt ha nagyon akartok játszhattok is rajta. -
Cobra11 #4539 azért remélem kiteszed a nagyközönségnek is a pályáidat ha majd lesznek. -
Greater #4538 Ja, és megtanulni kezelni -
Greater #4537 Valószinüleg én is rágyógyulok erre pályaszerkesztőre, máris van 1-2 jó! ötletem. Már csak egy xp kell. -
Cobra11 #4536 Arra még nem sikerült rájönnöm. -
Greater #4534 Szerintem BR rulez.
Akkor ezekszerint tényleg meg kell tanulni, mert most néztem deck 16-ot, és hát attól független hogy a pálya kiváló, elég igénytelenül van megcsinálva. Persze lehet, hogy túl igényes vagyok de nem hiszem. Például a följárókat megcsinálhatták volna kockatéglára, a sötét sarkokba bebaszhattak volna egy két ilyen csövet amibe áramlik ez a szines lé Dobozoknak normálisabb külső stb. stb. -
#4533 jaja, Staticmeshes-ben vannak usx filek. Egyébként nemtudja valaki hogy mik ezek ? -
Cobra11 #4532 Ez a bombing run nem igazán jön be nekem. Bár biztos van egy két jó pálya. Én az összes pályát ledaráltam hogy legyen. Egyébként a Dm mapok egyenlőre valószínűleg azért ilyen szarok mert gondolom még meg kell tanulni az új editort meg enginet. de idővel (2-3 hónap szerintem) majd sokkal jobb mapok leszenk. én a DM-Morbias-t várom hátha valaki megcsinálja. Mert az volt a kedvencem az ut1ben is meg a Dm-Fractal. -
Cobra11 #4531 Szerinetem nem sounds hanem StaticMeshes könyvtárba kell bemásolni. Sounds az az uax. -
Greater #4530 Br elecfields et ajánlom letöltére! Már a hangulata miatt megéri. -
Greater #4529 Ja megnéztem! Ott van a map, csak van egy usx fájl amit nem tudom hova kell berakni, egyenlőre a soundsra tippelek..
Egyebkent most br-t mézem, kiváncsi vagyok mert jó nagy volt, dm-ekkel ellentétben. -
Cobra11 #4528 megnézted az ftpt? nekem sem tetszenek a dm mapok egyébként. de a ctf mappack az jó. legalábbis a carparkos pálya nekem nagyon bejön. -
Cobra11 #4527 ftpt érdemesebb nézegetni szerintem mert pl. most ez a map is előbb került föl oda mint a http oldalra. -
Greater #4526 Nem győzöm hangsulyozni, hogy aki hányni akar töltse le a két dm mapot. Érdekelne hogy csak nekem nem tettszik ennyire? -
Cobra11 #4525 az ftpn van. felsorolásban még nincs. ftp://server.3dfight.com/ut2k3maps/ ezt nézzétek meg. itt van. nem kell elhinni. ki még nem próbáltam lehet, hogy kamu bár nem hiszem. -
#4524 -
Greater #4523 Szivat minket ez a cobra gyerek. -
Greater #4522 Nem látom én se sehol. -
#4521 Na szóval hol az a deck16 az ut2003 alá ? Mert nekem is a kedvenc pályám volt, királyos lenne ha meglenne az uj UT alá is. -
Greater #4520 Egyebkent dm be jöhet barki. Ezeket a röpködős pályákat még nem érzem de majd remélem megszokom. -
#4519 ööööö nemtudom, nekem nem eredeti a cucc, az oldal viszont legális szvsz. Beirtam mindenféle hülyeséget az adatokhoz és adott egy müködő pass ot. És ez a lényeg -
Greater #4518 Te mintha azt mondtad volna hogy ctf-et nyomod. Csak azert mert nem értem hogy vagy ott első amikor az egy team game. Rá se ráncs csak kötekszem.