Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egyébként minden fullon van.Most nézegetem hol izzad a legjobban.Néha azért egész komolyan beszaggat de másol a mühold is lehet hogy az a baj azért kéne az fps néznem. THX
AMD 1800+XP gf3 512 ddr
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
"P-III 800-on, 256 Rammal, Gef2 64MB-os kártyával (240/210), normál beállítással, 1024-be 16 bit színmélységgel szinte akadás nélkül fut."
PIV 2.4 512 L2 cache, 2x256 DDR33, Radeon 8500 gépen sem fut akadás nélkül, szóval nem tudom, mirõl beszélsz, de tréfás megjegyzés volt, annyi bizonyos 😊)
7-8-szor kickelni kellett a bandát, mire kitisztula server...
Külföldi fórumok szerint nem TAO, hanem DAO módban kell kiírni és akkor megy.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a 3 cd tartalmát rakd 1 könyvtárba, és onnan setupold.
sg ftp-re felrakom a q_topright.gif-t + a t.gif-t. várj
"failed reading source file:F\Web\images\q_topright.gif(Incorrect function)"
Már kétszer is leszedtem újratömörítettem(cd1), és újra kiírtam(szerencsére rw cd-re) de másodjára is kiadta a hibaüzenetet azzal a különbséggel, hogy elõször egy másik file-ra hivatkozott, de ugyanabban a könyvtárba.A freewebrõl szedtem le.Tipp,ötlet??Másnak is elõjött a hiba aki freewebrõl szedte?
nálam 800x600 fullban mondjuk a face3 úgy akad, mint mari nénin a szilvalekvár (?)
visszarakom a 30.82-es drivert, megnézem, hátha.

Köszi.
Flyby: 110.618202
Botmatch: 51.201130
Resolution: 1024x768
Én most vásárolom, de lenne egy kérdésem. A cd-n (eredeti) rajta van a dolby digital logo. Tényleg dolby digital a hangja a megfeleleõ erõsítõvel? A demoban nem volt ilyen lehetõség. Köszi a válaszokat.
Nagyon fasza a játék, és télleg nem kell hozzá nagy gép: nálam P-III 800-on, 256 Rammal, Gef2 64MB-os kártyával (240/210), normál beállítással, 1024-be 16 bit színmélységgel szinte akadás nélkül fut. Neten is nagyon jól játszható, 384/64-es ADSL jó hozzá. Ennyi a tapasztalat. Mindenkinek jó játékot hozzá.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nálam bizonyos mapek full detail-en gond nélkül mennek. Persze, jobban örülnék 80-100 MINIMUM FPS-nek, mint 50-60-nak, de fogjuk rám hogy játszható.
Az insta meg eleve jobban szalad, azokkal nem lesz semmi gond.
Néhány pályán leesik ugyan - inferno, meg az a nagy erdei ambientes map -, de ott a texturák lebutítása és a modell butítása sem segít, azokhoz már új kártya kell.
Teljesen beleszerettem ebbe a game-be, hamarosan lesz CTF instagib serverünk, és várunk mindenkit. Na jó, majdnem mindnekit 😊
Kicsit swapel, ez olyasmi lehet, mint a demoban a patch elõtt a map eleji akadás, nem tudom, mitõl van, biztos nem a gépem miatt 😊
De eloszor is szeretnem MEGKOSZONNI SEMIN-nek, es annak, aki a free-re felrakta (nem talaltam meg, hogy ki volt) hogy elerhetove tette szamunkra a gamet ilyen gyorsan!!! KOSZI!!!!!
A hiba úgy oldódott meg, hogy felraktam a 30.82-es drivert.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Egyebként visszaolvasol van egy csomó link.