Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
köszi. és be is engedsz? 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

stat fps
Mit is kell beirnom a konzolba,hogy mutassa az FPS-t?
Egyébként minden fullon van.Most nézegetem hol izzad a legjobban.Néha azért egész komolyan beszaggat de másol a mühold is lehet hogy az a baj azért kéne az fps néznem. THX

AMD 1800+XP gf3 512 ddr
Petyus_
Nem tudja valaki a vehicle demot hogy lehet betölteni? Állítólag ajármûves rész a Karma erõssége a rongybaba fizika mellett ki kellene próbálni milyen. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DF|Sylvie
Még nem megy, de szólni fogok.
DF|Sylvie
Igen, az én vagyok 😊
Dynamic
A 2 játékos pályák minden bizonnyal, tökéletesen futnak😊)
Dynamic
Kösz szépen, már jó
Tényleg, DF|Sylvie, te nyomtad a demós pályákon Sylvie néven? Mert akkor párszor már összefutottunk. Az Asbestos-on a flak cannon-nál rémlik egy összecsapás

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ams
Mi a szerveretek címe? felmehetek?

Petyus_
Daemon Tools (összes image file-t legjobban kezelõ progi imho)+ Clone CD: soha semmi bajt nem csinál. Nekem ezzel a comboval semmi gáz nem szokott lenni (elõtte CDRWinnel annál inkább).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Noninnyó
Szerintem írj ki mindent DAO-ban, akár Audio CD-t, akár más cd-t. Én is így csinálom, és még soha nem volt ilyesfajta problemám.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DF|Sylvie
Hihi, megvolt a nap poénja, szokás szerint 😊

"P-III 800-on, 256 Rammal, Gef2 64MB-os kártyával (240/210), normál beállítással, 1024-be 16 bit színmélységgel szinte akadás nélkül fut."

PIV 2.4 512 L2 cache, 2x256 DDR33, Radeon 8500 gépen sem fut akadás nélkül, szóval nem tudom, mirõl beszélsz, de tréfás megjegyzés volt, annyi bizonyos 😊)
DF|Sylvie
Téged szívesen, ami pedig az ominózus eseményt illeti, kb. 3 percen át könyörögtem, hogy lépjetek ki, mert war lesz.. egy emebren kívûl senki nem lépett ki persze.
7-8-szor kickelni kellett a bandát, mire kitisztula server...
Hiba dettó.

Külföldi fórumok szerint nem TAO, hanem DAO módban kell kiírni és akkor megy.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hitman megkérdezhetném hogy hol vásárolod? Lécci lécci mondd meg!
Ams
jobbgomb-->cél mentése másnéven

Ams
felért itt és itt
(az elõzõt Lcsesztem)

Mi ez a hülye duma, Átlagmagyar😄???
Ams
én koliról sezedtem és ügyanez volt.
a 3 cd tartalmát rakd 1 könyvtárba, és onnan setupold.
sg ftp-re felrakom a q_topright.gif-t + a t.gif-t. várj

Ams
nemtudom... én pl. wincomanderrel csak 1 szálon töltöttem...

Dynamic
Mi lehet a hiba?A mocsok már a telepítés elején leáll critical errorral.Azt írja, hogy
"failed reading source file:F\Web\images\q_topright.gif(Incorrect function)"
Már kétszer is leszedtem újratömörítettem(cd1), és újra kiírtam(szerencsére rw cd-re) de másodjára is kiadta a hibaüzenetet azzal a különbséggel, hogy elõször egy másik file-ra hivatkozott, de ugyanabban a könyvtárba.A freewebrõl szedtem le.Tipp,ötlet??Másnak is elõjött a hiba aki freewebrõl szedte?
Dantor
engem landorra van úgy, hogy 15-20x kell próbálkoznom, mire beenged, pedig nincsenek csak 7-en.
Dantor
milyen géped is van neked?

nálam 800x600 fullban mondjuk a face3 úgy akad, mint mari nénin a szilvalekvár (?)

visszarakom a 30.82-es drivert, megnézem, hátha.
Sylvie avass be légyszives mit jelent ez a majdnem mindenkit. Engem például valaki kickelt landorról amikor te is ott voltál, ugyanakkor úgy gondolom nem ártottam senkinek.
Dynamic
baszki most meg ott van, pedig tutkóra nem volt ott.Rá is frissítettem, szerintem mostanában rakták vissza.Na mindegy
Dynamic
Onnan szedtem le a cd-ket és onnan hiányzik a cd1/r18...😞((
Dynamic
A cd1-bõl hiányzik a r18-as file .Honnan tudnám leszedni?A koli ftp-re lehetetlen bejutni.Csak ez az egy file hiányzik, az összes többi megvan.Lécci valaki segítsen.
Köszi.
Ams

Flyby: 110.618202
Botmatch: 51.201130

Resolution: 1024x768

Ams
csõ! a szerveretekbe én is beléphetek?

Sziasztok!
Én most vásárolom, de lenne egy kérdésem. A cd-n (eredeti) rajta van a dolby digital logo. Tényleg dolby digital a hangja a megfeleleõ erõsítõvel? A demoban nem volt ilyen lehetõség. Köszi a válaszokat.

Noninnyó
Hi!
Nagyon fasza a játék, és télleg nem kell hozzá nagy gép: nálam P-III 800-on, 256 Rammal, Gef2 64MB-os kártyával (240/210), normál beállítással, 1024-be 16 bit színmélységgel szinte akadás nélkül fut. Neten is nagyon jól játszható, 384/64-es ADSL jó hozzá. Ennyi a tapasztalat. Mindenkinek jó játékot hozzá.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DF|Sylvie
Greater, nem kell hozzá nagyon durva gép szerintem, csak egy kártya, ami DDR2-t használ.

Nálam bizonyos mapek full detail-en gond nélkül mennek. Persze, jobban örülnék 80-100 MINIMUM FPS-nek, mint 50-60-nak, de fogjuk rám hogy játszható.

Az insta meg eleve jobban szalad, azokkal nem lesz semmi gond.
DF|Sylvie
Nekem gyönyörûen megy a játék, jobban, mint a demo. Highest textúrákkal, highest modellel is jó az fps.
Néhány pályán leesik ugyan - inferno, meg az a nagy erdei ambientes map -, de ott a texturák lebutítása és a modell butítása sem segít, azokhoz már új kártya kell.

Teljesen beleszerettem ebbe a game-be, hamarosan lesz CTF instagib serverünk, és várunk mindenkit. Na jó, majdnem mindnekit 😊

Kicsit swapel, ez olyasmi lehet, mint a demoban a patch elõtt a map eleji akadás, nem tudom, mitõl van, biztos nem a gépem miatt 😊
A lényeg hogy ahoz hogy kvék kifogástalanul fussson full-ba ahoz kell egy mostani csúcsconfig, azt hogy unrealhoz mi kell majd azt el sem merem képzelni.
Jaja, én még töltöm vagy holnap reggelig de elõre is kösz.!
ja, lehet igazad van de kb. fél évre rá már biztos volt mert nem sokkal vettem egy 700 ast miután megjelent amit nem rég adtam el. naiv fejemmel azt hittem kifogástalanul megy rajta.
Alexease
Nahhh, lejott! Hogy jo-e, azt meg nem tudom...
De eloszor is szeretnem MEGKOSZONNI SEMIN-nek, es annak, aki a free-re felrakta (nem talaltam meg, hogy ki volt) hogy elerhetove tette szamunkra a gamet ilyen gyorsan!!! KOSZI!!!!!
Ams
Kurva jo a gém!
A hiba úgy oldódott meg, hogy felraktam a 30.82-es drivert.

DeXoSZ
hmm,megint fentvan.. kúl
fent van az
dikki*yysw
Á, akkor a 400-as celeron voodoo3-mal vagy tnt2-vel király volt. 700-as gép még sehol nem volt akkor.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Ha te a kvékes Morpheus vagy akkor nem kapsz😄

Egyebként visszaolvasol van egy csomó link.
DeXoSZ
valaki mondjon a 3.cd r33-as filera egy linket pls, mert freeweben nincs fent,kali meg tele
rocky1984
rocky1984
Hát ez engem nagyon hazavágott, hogy leállt este a letöltés, ma tuti nem játszok
Nana ha visszaolvasol ott volt szó key rõl nem is olyan rég. Majd a számot ird ki mert engem is érdekel. Bár nem most lesz rá szükségem.
Seg1tség!!! CD key- nincs meg hozzá 😞(((