8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4463 itt : http://www.planetunreal.com/ keresd meg ezt a részt : "Mutator Madness" na ott lehet leszedni a classic UT-t. -
Cobra11 #4462 oksa. sorry. -
#4461 Ez teljesen fölösleges volt
Van itt az sg-n is elég q3 vs ut stb topic...ott el lehet intézni az ilyeneket.
Ne csesszük szét a fórumot értelmetlen vitával .
Thx -
Cobra11 #4460 QUAKE 3 SUXX FOREVER! UNREAL TOURNAMENT AND UNREAL TOURNAMENT 2003 RULEZ FOREVER! -
Cobra11 #4459 Ezt honnan? Mert a www.ut2k3mods.com címen nem találom. -
#4458 oppá nem akartam két ilyet -
#4457 Ja, ha valami modellt be akartok hozni, akkor a legegyszerübb hogy az UPAINT-ben, megnyitjátok pölö a Malcom-ot, nem változtattok rajta semmit (bár én beraktam a saját fényképemet a fejére és jót röhögtem rajta ), elmentitek majd a program segitségével berakjátok a játékba. -
Cobra11 #4456 Köszi! király vagy! -
#4455 mijaza picmic ?
ebből a kérdésből me az látszik hogy nem játszom kvéket ... megelőzve flamet , nem azért mert nem teccik , hanem azért mert anno az UT jobban bejött -
#4454 Nekem tetszik, hogy nem lehet campelni teamplayben, mert egyreszt latod, honnan jon a villam, masreszt mindenki ki van vilagitva, mint allat.
Bar a lama kvekerek igy is picmipeli fognak. Nekik a baratnojuk is ugy nez ki biztos, mint akin atment a picmip 10 :) -
#4453 nézd meg ezt a két oldalt itt vannak pályák/mod ok. egyenlőre kevés de majd gondolom tömve lesz cuccokkal. http://www.ut2k3maps.com/
http://www.ut2k3mods.com/ -
#4452 Tipp : akiknek jobban tetszett az UT1 rakétavetője, azok szedjék le a CLASSICUT mutatort, ez ugyanis lecseréli a fegyvertulajdonságokat olyanra amik a régi ut ben voltak. (pl a raksi balgombra 5 öt lő ki, jobbgombra meg később robbanó akármiket) -
Cobra11 #4451 SENKI NEM TUD AKKOR LETÖLTHETŐ PÁLYÁKRÓL? -
#4450 Mivel ezt nem tudtam ebből látszik hogy nem preferálom a fejlövésre alkalmas eszközöket
Headshot rulz...húúúdeutálom a snipereket...UT-ban csak azt vetted észre hogy röpül vhol a fejed -
#4449 ha az én kommentemre írtál akkor a válasz : nem a tisztességgel kapcsolatos sztem...a skilles nagyok lelámázzák azokat akik sokat használják a flack-ot , mivel könnyebb vele sebzést elérni , nem kell olyan pontosan célozni vele...bár erről már kifejtettem a véleményemet...szal valamiért belevették a gameba is...én is csak lestem amikor először mondta rám , hiába no mivel szeretem
Ezexerint én egy lama flack monkey vagyok -
#4448 Azt is mondja, hogy HeadHunter, csak kell hozza par fejes :) -
Greater #4447 LOL Akkor ezekszerint nem tisztességes? -
Cobra11 #4446 Nekem egyébként nagyon tetszik a gamma. Remélem ehhez is elkészítik a fiúk a magyarosítást akik a sima Uthez is mert annak állati jó lett a feelingje amikor magyar lett. -
#4445 Black Monkey ? hol volt ilyen ?
hasokat használod a flack-ot akkor mondja hoy Flack Monkey
Lehet ezt értetted félre ? -
Rephyx #4444 Ha vegignyomod single-ben akkor hasznalhatod Malcolmekat. -
Greater #4443 Engem meg az érdekelne de nagyon, hogy lesz e valami magyar segédlet ehez a map tervezéshez. Vagy kevés angol tudással egy abszolut kezdő is megy valamire?? -
Greater #4442 A Black Monkey az micsoda???
Érdekelne, hogy ti kb. mennyit játszotok a game-vel naponta. Sajna én egyenlőre csak két órát tudok, de azt hiszem mihamarabb át fogok váltani 4-re.
Tegnap lehúztam a TDM-et, amit vissza kell hogy vonjak, az igazság hogy első napom volt és inkább csak a pályákat kellett megismerni. 2. nap már egész jó feelingje volt. -
Cobra11 #4441 Tudom, hogy korai a kérdés, de van már valamilyen kiegészítő a játékhoz? pl. mapok. ha igen akkor honnan lehet őket letölteni? -
tbundy #4439 Ha mind a 4 "csíkot" végig játszod utána még van 2 dm map. -
#4437 Na, ha annyiszor le tudna lőni, már formáztam volna a winyóm :) -
tbundy #4436
Most melózok, így nincs irc..
Jó a lógód :) -
#4435 "Figy,nem tudjátok,hogy valahogy be lehet rakni player modellnek az Intro-ban látott alap ut-figurákat,Malcom-ékat?"
Nem tudom, csak azt, hogy be lehet, mert egy fickó játszott az egyikkel. Talán, ha a nevüket tudnánk. -
#4434 Nem itt flémel, hanem csatin flémel. :D
Mint ahogy mindenki más is!
#rte gyüjjetek sokan jól. -
tbundy #4433 Több.
(bár nemigen értem a kérdéseket..) -
tbundy #4432 Hm, ez már a Wicked Shit utáni fokozat? -
#4430 nekem sokat segített -
#4429 Dantor csal!!
Lelőtt úgy, hogy kékhalálom lett, pedig nem szokott. Demoban egyszer volt ilyen, akkor is ő csinálta. Vigyázzatok vele! :) -
#4428 LEGJOBB !!! -
#4427 hehe :-)
szóval akkor tetszik a játék, UGYE?? -
#4426 pf, alap win driver?
lol? -
#4425 Nah, igy már királyos. Fene se tudta mi az a weapon bob -
#4424 megnézem, kösz -
#4423 azt ugye nem vetted észre, hogy KIKAPCSOLTAD a fegyver kézben lévő mozgását??!
Kapcsold vissza a Weapon Bob-bal. -
#4422 Kisebb negativum a játékban, hogy a futás eléggé gyatrán van megvalósítva (szerintem). Most itt nem a külső nézetet értem (bár néhány vékonyabb modellnél az is elég röhejes),hanem azt hogy belső nézetben amikor fut az emberünk jó lenne ha egy picit kilengene balra-jobbra a kezében a fegyver a futás ütemére. Ez a Quake 3 ban elég jól meg van valósítva..... -
#4420 nForceman: felraktam a winXP-t, és megnéztem az UT2k3 EAX-os hangját.
1. nem vesz le FPS-t, egy darabot se
2. kijönnek mindenféle reverbek meg ilyenek, és eszméletlen jól szól! Lehet, hogy ez azért van, mert az audigynek van XP-hez új drivere, ME alá meg nincs...