Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen.
te kérdezted
KreeztalCODE
ha tele lenne akkor is ^.^
Zs0lt1
Nem ures. Ott van a 3. cd-bol egy csomo.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

The Garrett
én vagyok a balfasz ha ez az FTP üres?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lehet valami progival egyszerre több szerverrõl tölteni?
már 'csak' 10, de még mindig jobb, mint a semmi
Végülis igaz, mindkettõ görénység.
nekem 20k-s átlagot megy
Zs0lt1
Szasztok!
Valaki el tudna kuldeni nekem az ut2003 nfo-jat?
Koszi elore is.
[email protected]

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Semin, en imadom ezt is, a DOD-ot is, az kicsit inkabb a szivem csucske, jo a tarsasag, az ittenieket nem ismerem, akit meg igen, az nem sorozokepes 16 alatti 😊
Pedig baj, mert ahelyett, hogy 40 ember szedne a jatekot 1xre, es jonne a nep jatszani, szedi 10, neki gyorsan meglesz, mas nem tud bejutni, es kozben torlik a szerverrol....
Ezek a tanácsok a fps növelés ügyben, nagyon korrektek. Thx.
Pedig baj, mert ahelyett, hogy 40 ember szedne a jatekot 1xre, es jonne a nep jatszani, szedi 10, neki gyorsan meglesz, mas nem tud bejutni, es kozben torlik a szerverrol....
Nah az UT-kozosseg erdekeben tett kiemelkedo erdemeiert Semin kollegat kituntetem egy sorrel. Csatlakozzon mindeki, ennyit megerdemel szegeny 😊
(Semin mitszolsz meg 14 ember, es fexel 😊
Atveheto tetszoleges helyen, idoben.
Szerintem meg nem az a gáz hogy több szálon töltenek hanem az, hogy ez a csomó fazkalap irigyli az üresen tátongó ftp-jét.
LoL
Sikerült elintéznem, szerdára már én is játszok[#vigyor2, reszkessetek.
Rigley
nagyon rendes , vagy , ..komolyan, hogy még mindig segítessz nekunk, ha tudod akkor légyszi a 2.-at is tedd fel koszi

dddstudio.tk

Lateof
szvsz irany a DC aztan majd meglesz ott vkinek...

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

ember
késõbb megy az 1-es Cd is?
Ams
nekem, kurvajó 😄D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

hen-tes
kinek van meg ??? mijen ????

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The Garrett
köszi fel tudott lépni... csak átmeneti XP elmezavar volt...

The Garrett
Nekem az SG chat reseteli a gépem mikor kákattintok... valaki lécci küldje majd el a címet a mailcimemre! De azért még próbálkozok ezzel a csettel. 😊 köszönöm elõreis!

Anyad is ilyen taplo mint te azert irsz a neveben?
Azt nem ertem mer nem a programok beszerzese topikban tobzodnak az ilyen linketlinket toccsedtoccsed emberkek. Vagy tul egyszeru lenne az oda valo temat ott elintezni?
magus
tud vki linket meg?

DeXoSZ
Nektek behozza az adatokat a master serverrõl? Tegnap dél körül még ment nekem is, de azóta sztrájkol.
Valaki akinek Semin már elárulta az ftp helyet,lécci adja már közre legalább az SG chat-en vagy mittudom én.Mert õt nem lehet elérni
skorpio7:
Igen belefér. Nem ezzel van bajom, hanem a mikénttel.
Nézd meg az elmúlt napok hozzászólásait! A fórumok nem a percenként beírt két szavas hozzászólások számra lettek létrehozva. Erre való a chat, az irc. Az egyszavas hozzászólások informáci tartalma a jelen esetben addig él, míg le nem zúzzák ftp-rõl a feltett anyagot (kb. 30 perc?). Egy hónap... nem is, egy hét múlva már semmi értelmes információt nem fognak tartalmazni, ellenben a topikot olvashatatlanná, átláthatatlanná teszik. Így senki nem fogja magát törni azon, hogy esetleg visszaolvasson, megkeressen bármit a topikban. Aki valami hasznosat beír, hetente háromszor megismételheti, mert már másnap nem lehet megtalálni a flood miatt. A kérdezõk pedig ugyan így járnak. Ha naponta 5-ször felteszi a kérdését talán kap választ.
Õszintén, ennek mennyi értelme van?

Jaaaaaaah,már értem vmi misztikusabb dologra goldoltam az SG alatt.
Köszi lipo.
zippofcy
Van mar magyar tort szerver?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nekem tegnaop még ment a hivatalos szervereken való játék, ma meg már meg sem jelenik az a lehetõség, hogy szervert válasszak. Tiltották a CD Key-t? Tud valaki egy IP cimet ahol lehet játszani? A Key Gen-nel generált kulcssal menne?

Valaki segítsen lécci,mi az az SG chat.Láma vagyok
Mail ment. Köszi Semin
G. Joe
simán

http://deathfellows.hu/

skorpio7
Igen fórum , amibe minden belefér , még a letöltési hely kérése is , fõleg egy ilyen nagy volumenû proginál .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

G. Joe
groove.hu

http://deathfellows.hu/

ubi
király
ubi
mennyi fps-sel megy nálatok? milyen gépem? p4 1.7ghz gef3ti200 512mb rambus jó lesz neki?
Hódít az egyszerûség...
Légyszíves moderáld magad, mielõtt téged moderálnak!

ember
terep2 feeling és gagyi? nem tudod te mi a jó...

terep foreva
Sziasztok,
Eleg gagyi ez a jarmu, terep2 feeling 😊 A 'use' parancs alapban asszem U, de nezzetek meg az iniben, nem kene hozza nagy fantazia 😊
Ams
maps könyvtárba rákattintasz 2x. de melyik gomb a use?

A toltogetos hozzaszolasokkal huzzatok at lecci a programok beszerzese forumba kosz.
Egy kerdes a jatekhoz: a VehicleDemo.ut2 karma tesztmapot hogy lehet megnyitni mer az open VehicleDemo.ut2 nem igazan jon be.
ember
tar-ra mehet, csak törölni fogják elég hamar
Gondolom amíg az embereknek nincs meg a program, nem tudnak róla beszélni ... szvsz. Nekem közben meg lett forrásom, haver mûholdas nettel még a hét v égén lerántotta, hiába van ahol még van warez.

Emberek!

OK, hogy örültök a proginak, meg vadásztok a lelõhelyek után, DE MI A BUBÁNTOSÉRT KELLETT SZÉTFLOODOLNI EZÉRT A TOPIKOT?

Ha valakinek értelmes kérdése volt valamikor a napokban, akkor így baromi nehezen fog segítséget kapni... Máskor ez inkább intézzétek privátban, vagy IRC-n. EZ UGYANIS NEM EGY CHAT CSATI, HANEM FÓRUM!

Azért valahová tényleg felkerülhetne, ahonnan nem tûnik el hipp-hopp.

Ams
én esetleg elküldeném.