Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te kérdezted

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
(Semin mitszolsz meg 14 ember, es fexel 😊
Atveheto tetszoleges helyen, idoben.
dddstudio.tk
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Igen belefér. Nem ezzel van bajom, hanem a mikénttel.
Nézd meg az elmúlt napok hozzászólásait! A fórumok nem a percenként beírt két szavas hozzászólások számra lettek létrehozva. Erre való a chat, az irc. Az egyszavas hozzászólások informáci tartalma a jelen esetben addig él, míg le nem zúzzák ftp-rõl a feltett anyagot (kb. 30 perc?). Egy hónap... nem is, egy hét múlva már semmi értelmes információt nem fognak tartalmazni, ellenben a topikot olvashatatlanná, átláthatatlanná teszik. Így senki nem fogja magát törni azon, hogy esetleg visszaolvasson, megkeressen bármit a topikban. Aki valami hasznosat beír, hetente háromszor megismételheti, mert már másnap nem lehet megtalálni a flood miatt. A kérdezõk pedig ugyan így járnak. Ha naponta 5-ször felteszi a kérdését talán kap választ.
Õszintén, ennek mennyi értelme van?
Köszi lipo.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Légyszíves moderáld magad, mielõtt téged moderálnak!
Eleg gagyi ez a jarmu, terep2 feeling 😊 A 'use' parancs alapban asszem U, de nezzetek meg az iniben, nem kene hozza nagy fantazia 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egy kerdes a jatekhoz: a VehicleDemo.ut2 karma tesztmapot hogy lehet megnyitni mer az open VehicleDemo.ut2 nem igazan jon be.

OK, hogy örültök a proginak, meg vadásztok a lelõhelyek után, DE MI A BUBÁNTOSÉRT KELLETT SZÉTFLOODOLNI EZÉRT A TOPIKOT?
Ha valakinek értelmes kérdése volt valamikor a napokban, akkor így baromi nehezen fog segítséget kapni... Máskor ez inkább intézzétek privátban, vagy IRC-n. EZ UGYANIS NEM EGY CHAT CSATI, HANEM FÓRUM!