8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • rocky1984
    stabil jelen esetben = 30 alá ne mennyen. mielött valaki félreértene
  • rocky1984
    Még annyit hogy a 30 at STABIL 30 an értem MINIMUM. És persze hogy jó hogy ha följebb megy, olyat én nem mondtam hogy inkább 30 mint 100 mert az kib*szott nagy ökörség. ennyi.
  • rocky1984
    Bazzeg gyerekek minek ennyire elmerülni a technikai részletekben ? Mint annyiszor most is hangsúlyozom : AZ A LÉNYEG HOGY AZ EMBER JOL ÉREZZE MAGÁT, LEKÖSSE A JÁTÉK a többi meg le van szarva. Marhaság erröl vitázni.
  • Blasta
    fáradtásot=fáradtságot
  • Ams
    mi vagy te faszom? lajhár?
  • Blasta
    Sylvie!!!

Minden elismerésem, végre valaki képes volt venni a fáradtásot és elmagyarázni a dolgot, mint az oviban.....

CSOCSO!
    Birom, hogy az egyszerü agyaddal a dologhoz értő (ez a beirásokból és a flash animból kiderül) emberkék véleményével te szöges ellentétben vagy és ezt még hangoztatod is! Dehát ezt szoktuk meg tőled!!!!

Megint jól megmutattad, hogy olyan dolgokba is szeretsz beleszólni, amikhez egy lövésed, annyi sincs. Értem ez alatt a 4681 és 4679-es hozzászólásod!

A lényeg - amit lentebb már írtam - egyértelmü (sajna nem én találtam ki):

FRAMERATE IS LIFE!!!!!!!!

• WiLDoR_work
    nyomsz egy Tab-ot és beírod, hogy: stat fps
  • WiLDoR_work
    jah ott voltam az ultra kill-ednél!

a nagyrészét belőlem szerezted meg
  • CSOCSO
    1mp barom kevés idő ám...probáld ki hogy két stoppert elindítasz egyszerre a másikat odaadod vkinek hogy állítsa meg akármikor és amikor hallod apittyenést te is állítsd le a tiedét..mindegy
  • G. Joe
    [DF]Landor UT2003 (instactf) Server 152.66.93.27:8888
  • DF|Sylvie
    Hát, az biztos, hogy nem a CSOCSO által vélt 1 másodperces reakcióidővel :))

Amúgy az nem kétszáz frag, mert a zászlóért kapsz 10-et, és ha az ellenfelet akkor lövöd le, amikor nála van a flag, akkor kapsz 5-öt. Mondjuk 100 killt össze lehet hozni olyan 15-20 perc alatt, akkor kb. 8-12 másodpercenként ölsz, ami nem vészes.

Nekem az előbb volt egy ultrakillem (dupla kill nélkül), kár, hogy utána meghaltam a screenshot miatt :)

Nem baj, legközelebb Ultranal még nem nyomom :)

--

Gyakorolni kell, nem nehéz.
  • DF|Sylvie
    Jól van CSOCSO, hozod a formád :)
  • tbundy
    a sok gyakorlás az életcélok közé sorolva :)
  • tbundy
    konzolba stat fps
  • SarkanyfuaRUSH
    Lehet hogy már elhangzott, de hogy lehet kiiratni az fpst a játékon belül ?
  • Birk@
    Vki irjon pls egy mukodo, servert, ahol van játék! Köszi
  • WiLDoR
    árulja már el valaki, hogy a búsba lehet úgy megtanulni célozni, hogy instactf-ben 200 frag-eket tudnak egyesek összeszedni???

mert komolyan nem értem...
  • CSOCSO
    nemtom én amikor megyek egy gamezban és 30 fps el megy és megállok egy csupasz fal elött ahol nem lönek, nincsenek emberek és megy 70 fps el akkor nemsok külömbséget lehet látni.. a q3 ról meg annyit hoyg oylan ratyi a motorja hogy a szememnek még 200fps nél is ful szagatot mozgása van az embereknek
  • CSOCSO
    az fps dolgokkal baromi nagy veszekedés volt régen:) ehh írták hogy ha egy ajtóban elszalad egy ember messzebb és a gamez 30 fps el megy akkor az ember pont kieshet és nem is látszik hogy elszalad az ajtó elött ez baromásg.. meghogy alig lehet észrevenni ez is. amugy meg ha észre venné sem tudná lelőni ugyanis az emberi reakcióidő mint tudjuk bő 1 mp.. az a flash nagyon aranyos amit csinált Sylvie de még 10 fps nél sem néz ki ugy a gamez mint ott a legalsó tégla..meg mondanám azt is hoyg az rohadtul nincsen 30 fps..különös hogy a filmeket nem látjuk igy..vagy akár ha egy gamez megy stabil fps el akkor sem..szal mindegy...
  • Ams
    ezt te csináltad? minden Lismerésem
  • DF|Sylvie
    Kevés olyan témát tudok, amely esetén ilyen sok ember ekkora hülyeséget mondjon. 30-40 fps. LOL.
  • G. Joe
    lol :)
    Ön nyert!
  • DF|Sylvie
    Na, elég volt.

30 fps vs. 90 fps

• TneX
    Jóóó én sem azt mondtam,leeht valamit baromira rosszul írtam,nekem nagyon is megfelelne a 30 fps,de egyátalán nem lenen baj hogyha többet is tudna,mert akkor a harok közepette sem lassul le,érted?De jelen pillanatban nem tudok még olyat se csinálni,de mind1 ez már az én bajom...
  • Dantor
    mondjuk az is igaz, hogy a játékokat NEM ~100 FPS-re írják, hanem olyan 30-40 körülire (amin elfogadható)

én próbálok mindent kihozni a gépemből, néhol ~120 fps, de pl. a lostfaith-en leesik 25-30-ra.

És vannak olyanok, akik tudnak jól játszani 25-30 fps-en is, nem csak 100-on. Szerintem az egy amolyan "hab a tortán" effekt ha nem csak 30-cal megy egy játék.

az első, jobb gépemen (cerka 300 + vudu 3) még alig-alig ment a quake 3, de piszokjó voltam benne (botok ellen legalábbis, nightmaret lazán vertem), és NEM MENT 100 FPS-SEL, SŐT NÉHA BESZAGGATOTT!!!

Aki ilyeneken nőtt fel, az igenis TUD játszani kis FPS-en is!
  • rocky1984
    így van.
  • WiLDoR
    na mentem game-elni
  • WiLDoR
    ez nagy igazság, amit mondasz. szerintem is, aki 30 fps-sel nem elégedett a game-mel, az 100-zal sem lehet igazán az. engem is legtöbbször lekapnak a profik, mint a sz@rt, mégsem érdekel, mert közben szórakoztat is a játék.
    igaz, hogy nálam most átlag 80 fps van, de most cseréltem gépet (366-os cerkát és riva tnt-t), és az tuti, hogy legalább 1,5-2 évig egy fillért sem fogok a továbbiakban beleölni, mert minek???
    ez most így jó, meg még jó darabig az is lesz, és ahelyett, hogy fél év múlva megint új videokártyát vennék, inkább elmegyek egyet nyaralni spanyolországba, franciaorszába, vagy mittudoménhova. számítógépbe ölni a pénzt az egyik legnagyobb pénzkidobás a világon. s szerintem egy játékot 30 fps-sel is lehet élvezni és 80 fps-sel is... bár ez csak az én véleményem.

ja és bocsi, az offtopic-ért.
  • rocky1984
    Nem nyitok vitát. Nekem ez jó és kész. Ja és te vagy letojva -téma lezárva-
  • TneX
    Jól van már na,ha mazoista vagy elfogadjuk,de ne próbálj már meggyőzni senkit hogy hagyja 30 fps-en mert ugy jó...hát nem jó,és nem fogom most elmagyarázni hogy miért.Lényeg ha neked ugy jó,akkor jó,le van tojva,akkor ugy jó.Én csak azt szeretném hogy játszható legyen,és ehez bizony egyátalán nem elég még a 30 fps-se nem még a 15 amivel mostanába nyomulok,és ha megfeszülök se tudom belőni ugy hogy jobb legyen..
  • WiLDoR
    vagy lehet driver probléma is. esetleg nézz utána az Ati vagy az Ut2003 hivatalos honlapján, vagy olvasd el a játékhoz mellékelt readme-ket is, hátha találsz valami infot.
  • rocky1984
    Nevetséges. igen megeléxem 25-30 fps vel MERT NEKEM IGY JÓ, jól elvagyok és ez a lényeg. Nagyon nehéz lehet ezt megérteni neked úgy tűnik... Nekem meg azt nehéz hogy otthon görcsöl valaki mert nemmegy neki 100 fps vel a játék csak pl 30 ccal. Uristen. Nemkell ekkora fregvadásznak lenni bazzeg. Hahiszed hanem szar géppel is tudok jol játszani. És nemvagyok olyan kocka hogy minden pénzemet a gépre költsem hogy hudejo most 30 helyett 100 fps lesz. Lehet hogy egyeseknek ez az életcéljuk hát inkább nemmondok rá semmit........
  • DF|Sylvie
    Ok, igazad van, többet nem csinálom.
  • TneX
    Hát passz,azon a gépen qrva jól kéne mennie,hát nem tudom,1 win reinstall esetleg,vagy pedig nézd meg,hátha csak nagyon kevés a hely a vinyódon..
  • LeoN
    HAli!
    Lenne egy problémám a game-el. A demó faszán futott, de a full játék megfagy 1-2, 5-10 perc múlva. Feltettem a cd-ről a videokártyadrivert is. A gépem P3 900mhz, 382ram, Radeon 8500 64mb. Volt valakinek ilyen problémája? És mi lehet a megoldás?
  • dikki*yysw
    Nem.
  • rocky1984
    Gyorsított DM et utálom, elbassza az egész játékot. Mellesleg ha valaki valamit élvez akkor azt ne sajnáld. Ami neked szar nembiztos hogy másnak is szar. Én pölö röhögök az olyan embereken akik mondják hogy csak 80 fps vel lehet igazán játszani. Szerencsétlenek. Akkor nemigazán tudnak mivel játszani (számukra) élvezhetően, hacsak nincs atomerőművük. Én 25-30 fps vel vígan elvagyok.
  • Greater
    Sőt, lehet lerontották és azt adták nekünk..
  • Greater
    Aki a gyorsitott dm-et szar fps-el élvezi, azt sajnálom.
  • rocky1984
    Ugyammá bizonyos határokon belül lehet élvezni... nekem 850+gf2mx szal nem egy nagy szám, tény,hogy néha leesik a fps nagyon mégis élvezem a játékot. Nem arra kell koncetrálni hogy huafrancbanemmegy500föpösövelakkorénnemistudokjácccani....