Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor a detail-t maxra rakod, qrva jó a hang, ami bemondja, hogy óóóó shiiit!!!!! persze nekem így csak az elsõ pályán király, aztán beszaggat!!!! 1.7p4 gef3ti200 512rambus!
kicsit lejjebb kell venni a grafikáta 64 megás kártyák mind gyorsabb memóriával vannak szerelve ezért jobban húzhatóak , simán nem lehet húzni 4600-ra azért ,ezt nem lehet mondani.
4200-as 250/500
4400-as 275/550
4600-as 350/650 -en mennek asszem igy fejbõl
a 128 megára nagy felbontásban lehet szükséged AA esetében..
egy biztos hogy kisebb teljesitményt kapsz és kétségeim vannak hogy fel tudnád-e húzni 4600-as órajelre...sztem a memóriát tuti h nem.
Nekem eddig 2 4200-asom volt: elõször egy inno3d ami 290/600-on volt stabil , most Abit van, ez 300/600-on stabil , 315-on a core fagyott, 625-ön a memória szemetelt már...
Visszatérve a 128 vs 64 memre : a 128-asok alap órajele memre 440MHz 4200-as esetében ugyebár a 64-esé meg a fentiek szerint 500MHz.
Kicsit összevissza irtam , remélem érthetõ azért , és tényleg nézz utánna mialõtt vásárolsz . Ajánlom a neves teszt oldalakat www.tomshardware.com , www.anandtech.com , sharkie és társai....
Jah és asszem az MSI a 64 megás kártyáira még jobb memóriákat tesz mint az átlag , asszem 3,6nanos ...a többiek 4 nanosat
by

Ez igaz hogy az emberi szem csak 33 fps-ig dolgozza fel a képeket?
Röhögõ görcsöt fog kapni rajtad!
NEki a te 34 fps-en képregény, nem mozgó kép!
Ezt a hülyeséget el kellene már felejteni!
http://deathfellows.hu/
A VIVO tényleg video in és out. videojelet tudsz küldeni tv-re vagy amire akarsz, és fogadni is.
Egy aproság, mielött kártyát veszel olvass utána az rrröl szolo oldalakon forumokban tesztekben melyik vga milyen tulajdonságokkal bir. pl: www.hwsw.hu
Általában a 64Mb-os kártyákon gyorsabban a ramok, ezért jobban birják a tunningot.A 64 és a 128 Mb közötti különbség pedig most még egyáltalán nem jön ki.
A gyorshaladást persze olyan modra értem ahol nincs translokator. Szóval ezt a kitérés ugrást véleményem szerint sürün kell használni.
Tehát kétszer gyorsan akármelyik irányba és utána egybõl ugrás.

Tényleg ez ugyan offtopic, de nem tudja valaki, hogy a VIVO pontosan mit is takar? Video In-Out? És ha igen, akkor ezzel pontosan mit is tudok kezdeni? Rá tudom kötni a videót s monitoron tudok filmet nézni a videóról vagy mi??? Komolyan érdekelne!
báááár, az is igaz hogy woodoo 3 3000-en is megy a gém (16mb) ez tuti ,mert láttam és yácctam is azon a gépen
igaz hogy a 800x600-at nehézkesen viszi,de viszi
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
én Hódító miatt voltam olyan mazó, hogy képes voltam, ajkár hajnali 3, 4-kor is felkelni arra a 10 percre, amig beállítottam, hogy a következõ 20 körben mit építsenek
ON: nekem is csorog lefelé a game, már alig várom, hogy kipróbálhassam. a kölcsönbekapott GF2Ti-on normál beállítás mellett a demo cca. 28-40 FPS között teljesített egy p4-en, ami szerintem nem is olyan rossz. legalábbis rosszabbra számítottam...
...de ha meglesz a full, akkor nyomulok a szerverre 1000L, és lealázok mindenkit (szeretek álmodozni
)Barnamedve: a én HLCwarez ról szedtem le.ott fenn lesz jódarabig.
koszontem.
Asszem ma "bahatóbban tanulmányozom 😊
Fps-t nem mértem de szerintem 40 alá nem nagyon ment 7 bottal...
Na majd este a szerveren!!!
koszontem.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
kéne még a 3-as CD 25-tõl, és a kettes.(ha valaki fel tudja rakni egészben azt megköszönném, mert már 380megát leszedtem így)
köszi
"A penzt nem megsporolni hanem megkeresni kell"
Ja hogy a kormany mestersegesen alacsonyan tartja a bereket mar tizenvalahany eve (es meg mindig) ?
Hat valamivel csak be kene csalogatni vegre a kulfoldi toket az orszagba, ha mar annakidejen nalunk elmaradt az eredeti tokefelhalmozas
Arrol meg kik tehettek? Tobbek kozott azok a maradiak akik ellene voltak a reformoknak (pl. nemesek adofizetese) mondvan: jo nekunk a regi (rendszer), az nem kerul semmibe (penz, erofeszites) 😊 Mi ebbol a tanulsag: arrol hogy nincs eleg penzunk azok tehetnek akik azt mondjak hogy a jatekoknak legyen eleg kisebb gepigeny.
Lincseljuk meg oket !!! ]
ui: politikusnak keszulok
(a teljesen hulyek kedveert: a vege vicc)
De nyugodtan lehet anyazni is, vagyok annyira bekepzelt hogy ne erdekeljen masok velemenye
"Amelyik kutya ugat ..." Na jo, kiveve azokat akiknek mar legalabb 2 teljesalakos szobrot emeltek. Van itt olyan? 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Szeretettel várunk mindenkit a Landor DF szerveren!
Tessék a favoritba ip alapján hozzáadni!
152.66.93.27 8888
gyere be az #ut2003.hu irc csatira, ott sokan vagyunk mindig, hátha valakinek van ötlete.
Addig vigasztalonak pár kép a novemberi MOHAA kieg lemezböl!
SPEARHEAD
bocs az off-ért!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Én a gépemért megdolgoztam, mint ahogy mindenért az életben!
Kurva nyugodt ember vagyok, és nem kezdelek el szidni.
VIszont megkérlek rá, hogy olvasd el mégegyszer azt a hozzászolást ami miatt elszállt az agyad!
Normálisan leirtam a hogy milyen a játék gépigénye!
Semmi nagyzolás, arcoskodás nem volt benne!
Csak nem birtam megállni ezt a beszólást, sory