8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4853 oks -
#4852 ez a tema mar le van zarva ... velemenyem szerint ^.^ -
#4851 a 200 ill 300 FPSt tuti nem fogja tudni megkulonboztetni (ha a gep folyamatosan birja es a monitor 100Hzn megy)
En mar lassan 5. eve vagyok az FPS sceneben es hidd el ... a kerdes mar felmerult joparszor ... es a 60 folotti FPSeket csak ugy tudod megkulonboztetni, hogy mennyire ter el a monitor frissitesi frekvenciajatol.
Sylvie irasat az fpsrol megmutattam regi quakes arcoknak ... es mindegyik azonos velemenyen volt velem ... pedig csak annyit mondtam olvassak el es velemenyezzek.
Ezenkivul mint mondtam iskolai ismereteim alapjan sem tudom elfogadni az O teziset.
Csak probald ki, hogy jatsz egy picit 72 Hzen es stabil 100as FPSel (szerintem q3 birja) ... latni fogod, hogy a kep nehol akadni latszik ... majd rakd 72es max FPSre es a kep szep folyamatos lesz. Mi mar probaltuk es igy volt. -
#4850 Csak a csávós képet láttam, nőt nem. -
#4849 1. Kedves Vidam/Lethal!
Nem kuldtem egyetlen levelet sem a levlistre spam celzattal. Az egyetlen dolog amit tettem, hogy a DF egyik tagjatol erkezo SPAMet forwardoltam a klannak (mint azt elozoleg jeleztem is, hogy meg fogom tenni ha esetleg keptelenek vagytok ravenni, hogy alljon le). Ez a megoldas bejott, hiszen a SPAM leallt.
Nos ... az meg elegge mokas beallitasa a dolgoknak, hogy a vitakat en kezdtem. En itt eddig egyetlen vitat nem kezdtem ... max azt, hogy Sylvie bulin keszult kepet belinkeltem (ami azota mar nincs az uzenetek kozt).
A mindenki annak adja ki magat aminek akarja dologgal kapcsolatban meg csak annyit. Nem elottem. En nem szeretem ha a pofamba hazudnak (ez picit eros igy tudom). Meg mar lentebb megirtam egyik indokom, hogy miert zavart ... a BF topikban tortent Sylvie randizz velem 3 oldalas brazil sorozat pedig a masik indokom.
Merjuk vallalni onmagunk. ^.^ -
#4848 na ... itt most azert hozzaszolnek.
azert ezt megsem atveresnek kellene felfogni ... mert viszonylag softosan csinalta ... bar teny, hogy latni par gyerek kisse beleszeretett abba a lanyba ^.^
Mint azt mar tobbszor kifejtettem engem zavart mar a BF topik eltarskeresodese ota. En mar akkor hangot adtam annak, hogy nem kene ...
Sajnos ez Sylviet olyan melyen megbantotta (szerintem), hogy koztunk igen heves ellentet alakult ki.
Ezuton szeretnek emiatt bocsanatot kerni, ha tenyleg megbantottam. Nem volt celom. -
#4847 ezt linkeltem be par napja ^.^ -
#4846 Csá!
Erre reagálnék:
"Tehat ha te nem osztod a haverod velemenyet vagy esetleg nem hiszel benne feltetlenul akkor ne idezd ..."
Én azért idéztem, mert véleményem szerint is van a dolognak valóságalapja, csak sajna nem tudtam még soha letesztelni őt ill. engem ezen a téren (látom-e a különbséget vagy sem).
Ezért nem mondtam, hogy a haverom TUTI megtudja különböztetni a 200 ill. 300 FPS-t, csak annyit, hogy Ő ezt állítja és kész. Lehet, hogy igaza van, sajna nem sikerült kipróbálnunk. De én hajlok a téma felé!
Más: Nemtudom nekem irtad-e a további dolgokat is! Tudniillik én nem nagyon irogattam még ide és FOGALMAM SINCS, hogy Sylvie milyen képet rakott be magáról.
Minden esetre én egy percig nem hittem (és a tények tükrében MOST sem hiszem), hogy szőke bombázó csaj UT-zne meg Mohaa-zna. Egyáltalán számítógéppel játszana! Láttam már EQ-s csajokat! Hát azok senem szőkék, senem bombázók!
Szóval én Sylvie-nek egy pillanatra sem azért adtam igazat mert "esetleg" lány lenne, hanem azért mert egyezett a véleményünk FPS ügyben!!!!!
-
#4845 Hát azért ez sem rossz !
Vajon hány poligon is ?! Szóval ennyit a részletességről . :)
-
#4844 Kreez, mindenki annak adja ki magat aminek akarja. Ez csak jatek! senkinek nem mondta, hogy felesegul megy hozza... ha teged zavar, akor ne vegyel rola tudomast! Ne akarj kollektiv tudat/lelkiismeret stb. lenni...az maradjon meg mindenkinek a sajatja..:) -
#4843 na akkor!
1. Timber/Kreeztal NE kuldj legyszives spammet a levlistunkre, mivel ezzel mindenkit szivatsz. Ha valakivel bajod van irj neki levelet. Kosz.
Sylvie! Pls Ignore! A topic maradjon UT topic!
Tobbit emailen, privatban! Kreez, legyszives a mondandoadt emailen, es mindenki aki veszekedni akar, ne itt tegye! Maradjon mar meg a jatek kozosseg meg a kaptafanal...:) Itt UT rol vitazzunk!
Koszonettel,
Lethal Gene
Szal:
hogyan kell UT ben OpenGL t bekapcsolni, hogy abban menjen? -
#4841 Elnézést , ha már ismeretétek .
HIVATALOS OLDALA A MOD-nak
-
#4839 De nem ezért írtam ide ... EZT NÉZZÉTEK MEG !!!
Hát agyam eldobom , ha ez igaz lesz ... és miért ne lenne az ?! -
#4838 Na jól van , ez már lejárt ügy .Volt nemrégiben egy LAN parti vhol egy pesti egyetemen , abból szépen be lettek rakva az elkészült képek ide vmelyik topic-ba .Ott róla készült képek alapján egészen fiúsan nézett ki .Vhogy hiányzott a szőke haj , a rúzsos ajak és mintha mellkasi tájékon sem lettekj volna olyan szép domborulatai .Az arca is teljesen más volt ... mondjuk lehet , hogy annyira fiúsnak érezte már magát , hogy időközben komoly műtéteken esett át , hogy a valóságban is az legyen és az itt illetve a BF topic-ban elhintett képe?! egy korábbi állapotát mutatja .
Na félre a tréfával , jól átvert mindenkit , aki még most is azt hiszi , hogy lány , annak azt tudom mondani , hogy JÓL ÁTVERTEK HAVER ! -
#4836 OFF:
net-en nőzni a legnagyobb zsákbamcska a világon... fura, de még mindig a hagyományos módszer a lecélravezetőbb és a legjobb is egyben :) -
#4834 a 3 cd-s a végleges verzió, a 2 cd-s az pedig egy beta verzió. -
#4833 nem hinném, hogy Sylvie fiú lenne, bár nem mondom, hogy nem lehetséges. Az INet egyik legnagyobb hátránya az anonimitás (ami egyben előny is lehet), nem tudhatod, hogy egy-egy fénykép mögött ki bújik meg. az viszont tuti, hogy a fotók fényképezővel készültek, amatőr felvételek, ez látszik rajtuk.
Régebben én is találkoztam főleg IRc-n olyan emberekkel, akik lányoknak adták ki magukat és abban lelték perverz örömüket, hogy másnak húzhatták az agyát.
Viszont olyan is volt, hogy a srácot bepalizta az álcsaj, és randit ígért neki, a srác elment a randira, az álcsaj meg azt tervezte, hogy milyen jól torkon röhögi majd a srcácot a haverjával, csak éppen rácseszet, de keményen, mivel a fél fogsorát kiverte a gyerek dühében, amiért így palira vették.
Szóval szerintem aki abban leli kedvét, hogy másnak adja ki magát, mint ami, annak az agyával valami nagyon komoly robléma van, s sürgősen ajánlom, hogy menjen el egy jó pszichológushoz, addíg, amíg úgy nem jár, mint a fentebb elmesélt story álnője.
Szóval nekem ennyi a véleményem, erről a témáról. Ha tet tudod, hogy Sylvie nem csaj, hanem fiú, mert mondjuk láttad/látod, hogy elötted írokat a fórumba ilyen néven, akkor ok, amit mondtál. De ha nem vagy 100%-ig biztos, abban amit ide leírtál, akkor inkább ne mondj semmit.
És most nem Sylvie-t védem, ez csak az én véleményem. Na, most lehet, akkor fikázni... -
#4832 a 2 cd-s kb májusi build volt és igazáb béta.
Ez pedig a végleges.
Azt egy laza mozdulattal töröld! -
#4831 Lényegesen jobban, kb. dupla olyan performance. -
#4830 Egy ostoba kérdés:
- a nemrégiben kiadott 3 cd-s Ut miben különbözik a neten régóta keringő 2 cd-s változattól? Számomra a legfontosabb,hogy jobban fut-e ua.-on a gépen,mint a 2cd-s? -
#4829 bocs ezert az OFFTOPIK uzenetert ...
rovid ... szoval el lehet olvasni hamar ^.^
Csak ugy erzem mielott barki elitelne az esetleges hatterinfok nelkul .. elmondom.
-----
Miert ellenzem, hogy Mage/Sylvie lanynak adja ki magat?
Mert emiatt elvesztettem egy baratot.
Egy MMORPGben volt egy srac aki lanynak adta ki magat. Ugyanigy szep szoke
csajszi kepet kuldozgette magarol meg minden. A dolog odaig fajult, hogy egy
srac -akivel csak kedves volt- beleszeretett. A srac a haverom volt ... eleg
sokat dumaltunk ...
Az alcsaj hujitette es a srac egyre jobban belehabarodott. Aztan egy napon
az alcsajrol kiderult az igazsag ... ami a haveromnak annyira fajo (es
szegyenteli) volt, hogy begyogyszerezett.
Tudom, hogy hujeseg volt tole es en sem igy reagaltam volna ... de vannak
akik igy reagalnak ra.
Epp ezert nem hagyom hogy Mage/Sylvie ugyanazt tegye amit az a kocsog
csinalt a haverommal.
-------
szoval megegyszer bocs. ^.^ -
#4828 a vsync mukodesevel tisztaban vagy? ^.^
Ha a monitorod masodpercenkent 100szor frissiti a kepet ... akkor akarmit csinalsz akkor se fogsz tudni 100 FPSnel nagyobbat latni. -
#4826 a CS-s celkereszt ugye az FPStol fuggoen zarodik ossze ... erre gondoltam.
A Profik pontosan a monitorjuk frissitesehez allitjak a max_fps-t ... pontosan a tort framek elkerulese vegett. -
#4824 CS az teljesen mas teszta ... ott a magas FPS a celkereszt hujesege miatt kell ... es gondolom a monitorod is 100Hzen frissited. -
#4823 nem csak az ismerosom ideztem ... en osztom a velemenyet ...
egyreszt azert mert en mikor fenytant tanultam akkor ugyanezt tanultam. Masreszt az O velemenyere adok amiatt mert neki azert megiscsak a szakmajaba vag.
Tehat ha te nem osztod a haverod velemenyet vagy esetleg nem hiszel benne feltetlenul akkor ne idezd ...
En nem fogok szoke csajos kepeket berakni, hogy ez en vagyok csak azert, hogy paran ramizgultan megvedjenek.
A filmgyartas alapjait komoly tudomanyos alapokra epitettek ... nem gondolod? Es emiatt lett az elfogadott FPS a filmiparban a 25. Kesobb jott csak az NTSC a 30javal. De ez meg mindig nem 100.
Csupan csak gondolkodni kellene es egy szoke csajos fotonal tovabb latni. -
#4819 a szamitogepen amiatt lehet jobban eszrevenni az FPS kulonbseget mert itt minden kep allo kep ... mig az agyad a ket kepkocka kozti reszt kitolti ... (ezert latod pl a fakat motion blurrel a vonatbol ...)
Viszont a monitorrol mindig allokepet kapsz (akarhogy is vesszuk a jatekok mindegyike egy nagyon gyors kepregeny) ...
Gondolom mivel targyilagos mozgas nem tortenik (tehat az agyad nem ugy dolgozza fel a jeleket mint ha mozognal) ezert az agyad nem rak koze kulon Motion Blur effektet.
Teny, hogy 60 FPS alatt meg lehet mondani a kulonbseget. De felette mar nem kimondottan.
Ugyanugy ahogy 85 Hz felett mar csak a legelesebb szemu egyedek kulonboztetik meg a refresh rate-t. 100 folott mar ok sem. ... de hat vannak akiknek a 60 Hz is tok kiraly ^.^ -
#4816 es 70Hzesen? ^.^
en szivesen fogadok veled ... de nem penzben ... mert penzben elvbol nem fogadok. Tema lezarva. -
#4815 "24 kepet tud az emberi szem megkulonboztetni masodpercenket, ezert a hagyomanyos cell alapu filmeknel es animacioknal 24-26 kepkockat hasznalnak...
a jatekiparban (foleg a konzoloknal ) a cel mindig a 60 FPS elerese... e folott mar teljessen mindegy ugysem latod.. de szerintem a jatekokban ugy 30-40 FPS is boven eleg...a 60 a felso limit...
Egyebkent a jatekokban az FPS egy kicsit mas mint a hagyomanyos cella alapu FPS, ez latszik is a szamokbol... "
ezt olyantol aki jatekokat fejleszt ... meghozza nem is ismeretlen jatekokat. -
#4814 Es a papad erosebb mint az en papam? ^.^ -
#4813 Az, hogy értelmetlen, és az, hogy te nem érted, mióta ekvivalens? -
#4812 haggyad már... nézd meg a képét.
gyengébbek kedvéért: egy ilyen nő kikapja a szemed ha elé kerülsz perc alatt, és nem azért, MERT SZŐKE!!!! -
TneX #4811 Szar már annak akinek tanulni kell vitázni...akkor ezért vágtál le olyan fura értelmetlen szöveget amikor valamiért Dikki valamelyik véleménye nem tetszett,nem emlékszem már rá:)) -
#4809 Az ember ne másokat akarjon meggyőzni, hanem önmaga miatt győzödjön meg az igazáról. Viszont, ha eközben olyan dolog jön létre, amit másoknak is megmutathat, akkor miért ne?
Én mindenképp kíváncsi voltam arra, hogy flashben sima mozgásnál mennyire látszik a különbség, ezért megcsináltam. Innentől az FTP kb. fél perc.
Tanulni akkor lehet a vitákból, ha utána jársz. Így akkor is fejlődsz, ha igazad volt - megerősíted a korábbi tudást -, és akkor is, ha tévedtél - onnantól tudni fogod az igazat. -
#4808 nekem az alsó tetszik a legjobban, tök jó blur-szerű effekt jön ki rajta :-) -
#4806 gyere ircre nokedli
-
#4805 Különben látom, olvasni sem tudsz. Egyik sem mozog 36 pixelt, hanem 4, 8, 12 a sebesség.
Sajnos olyan okos sem vagy, mint amilyennek hiszed magadat. Számodra a 30 fps és a 90/3 fps különböző. Asszem a 100-as számkor általános iskolás tananyag.
Nem baj, megcsináltam a motionos verziót, 3 külön flash. A gond csak az, hogy az IE nem tudja lejátszani 90 FPS-sel a cuccot. NetScape alatt nálam tökéletes, nézd meg vele, zsenike.
fps 2
Oda tettem a .fla-kat is, hogy elemezhesd. -
#4804 120 Hz-es monitoron is állom a fogadást. Hang vagy.
-
#4803 ahhoz kell hogy felrakd :))))) -
#4800 elvileg a legidealisabb a 85 tobbszorosei ... ugye ... -
LeoN #4799 nem függ össze ilyen "szorosan" a 2 dolog