8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Greater
    Köszike!
  • Greater
    Rohadt matáv letiltott 3 napra:(((
    Valaki lenne olyan kedves megmondani, hogy irja ki a game az fps-t? Tudom hogy már volt kérdés, de azt is hogy jó régen. Valaki help.
  • SarkanyfuaRUSH
    Figyusszatok! A benchmark logjában a számok mit jelentenek pontosan?

sejtésem: min fps / átlag fps / max fps ???

Ha így van vajon a score miért tér el egy kicsivel mindíg az átlagtól ???

Vagy le van ez írva valahol egy doc-ban a gameban?

Köszi
  • Bandee
    Honnan lehetne mégis letölteni NORMÁLISAN, a hlc-n tudom, hogy fent van de 15k-s limit ill állandóan kibasz a szerver ... Vmi normális oldal ahol fent van mind a 3 cd? (1Mb/s tudnám tölteni)
  • Blasta
    Ugrálj space-szel!!!!
  • WiLDoR_work
    melyik egér a legjobb UT-hez? mármint itt arra gondolok, hogy jobb-e FPS game-ekhez az USB-s, mint a PS/2-es vagy épp jobb-e az optikai, mint a sima golyós egér???
  • Xboxman
    Ehh,nekem is Wop-35-om van.Én csodálkoztam ,hogy miért ilyen bénán megy(lomha,pontatlan), pedig optikai egér.Oszt most fölnyomtam a legujabb drivert és csodák-csodájára repeszt a cucc:)
  • GeeKay
    nálam is elég sűrűn újraindulgat

900tbird+radeon8500+winxp
  • The Garrett
    jah HOL LEHEt kikapcsolni a XP ben a billentyűzetberagadás figyelést: Mert mikor ugrálgatok a gameben a hülye vindóz azt hiszi beragad a shift és átlép desktopra... ami játék közben nem a legkellemmesebb...
  • KreeztalCODE
    hehehe ... mon trackball se volt sokkal olcsobb ^.^
  • rocky1984
    nekemis
  • WiLDoR
    én is azt használom és a mai patch után is működik minden gond nélkül
  • The Garrett
    nekem rendesen megy!
  • tbundy
    ki használja az ut2-höz a all seeing eye progit?
    mert nekem ma letöltött valami frissítést az ut2003-hoz, aztán azóta, csak szervereket lát, pingeket, játékosokat nem..
  • The Garrett
    na végre kipróbáltam az UT2k3 fullt-... instagib CTF roxxxxx!!!!!
  • The Garrett
    USD 79.95 miből van ez aranyból? :D
  • KreeztalCODE
    ja meg ezt is isteniti par emberke ^.^
  • KreeztalCODE
    dual optikas logi eger ... az fasza nagyon ...

de tovabbra is a trakkballt preferalom ^.^
  • G. Joe
    nekem 6 van, köztük, infrás, és rádios is, de egyik szarabb mint a másik :(
  • Veriel
    Joe, nekem van egy egerem, majd odaadom.
  • G. Joe
    az egered gyári drivere szar lassu, nem valo disznok elé sem.
    Enyém most helt meg full teljesen. kb fél ora ut után kifekszik.
    A procid meg kicsit gyenge ehhaz a játékhoz ha teljesitményt is vársz töle!
  • diegho
    Volt lentebb szó az fps-ről.
    Szerintem nem minden game-ban van különbség a 70-éa a 100 között. PL.Q3ban semmi,mert csak 125 el tudom megugrani az egyik pályán a bunny-t, 200-on nem, és 122-n sem.Szerintem a játékon múlik, hogy mennyi fps kell neki.
    UT2003-ban úgy vettem észre szintén van bunny és nagyon kell neki az fps, de CS-ben tök normális az 50, semmit nem veszek észre 100-on amit 50-en nem.Itt ugye nincs is ugrabugra.
    A fegyverek más téma. UT2003 alatt sok a fegyver sok az effekt, próbáljátok ki, csak egy bizonyos fegyverrel (rocket arena) sokkal gyorsabb lesz, mint a normal. ja és a moncsit 100 ill 85 HZ-en használom.
    Miért néz ki úgy az UT mintha szaggatna amikor nem is szaggat és 8 bot-al 50-60 körül van az átlag(sok bot-al a képernyőn 30-40 CTF-FACEIII)? Ez a képfrissítés miatt van? 800*600/100HZ.
    Nem tudom mi lehet, de szaggat a kép és az egér is, pedig FPS van.
    Duron1000@1200, GF3TI200 128MB, 256DDR 266MHZ, A4Tech WOP35
    na miért szar?
  • Blasta
    :-DDDDD
    Mint a lagbér, mi??????
    az megöreGszem.
  • skorpio7
    Nekem most is bejön bejött , amúgy nagyon hangulatosra sikerült kis flash intróval jelentkezik be .
  • Vidam
    :p mit akarsz ezzel mondani? hamar megorekszem? :)
  • WiLDoR_work
    pl. Direct Connect
  • G. Joe
    kis kiváncsi :)
  • G. Joe
    nincs mit!
    Csak helyet sprorolsz!
  • Vidam
    que? miert is? :o
  • Hitm@n
    Veriel,G.Joe,WiLDoR_work köszi a segítséget.Akkor tehát "egy laza mozdulattal törlöm" az egészet. :))
  • tbundy
    az előbbi a #4843-ra ment..
  • tbundy
    a utbinderben át lehet állítani openglre
    UTbinder
  • hen-tes
    HALI!!!honan tudnám leszedni a 0-13iga filokat ??????? első CD !!
  • WiLDoR_work
    ez a mod király lesz, én már most várom, mivel kedvelem a SW univerzumot, de most jelenleg még a fejlesztők website-ját sem lehet elérni
  • WiLDoR_work
    a willamette magos p4-ek szarok, ez triviális, mindenki tudja, aki egy picit is utánaolvas vagy minimális szinten ért a hardware-hez.

de itt Northwood magos p4-ekről volt szó.
  • WiLDoR_work
    tudom, hogy p4 egy _picit_ gyorsabb, mint a p4 cel, elég sokszor megtapasztalom naponta.
    viszont a tesztben mind a kettő p4-es proci Northwood magos p4 volt csak épp az egyik 2 GHz-en, a másik pedig 2,4 GHz-en ment.

én arról beszéltem alapjában véve, hogy egy 2,4 GHz-es proci alatt jobban tud tejesíteni a Ti4600, mint a 2 GH-esen, s ezt nem hasraütésből mondom, hanem azért, mert a saját szememmel láttam!

és még azt mondom így is, hogy még a 2,4 GHz-es proci is kevés a Ti4600-hoz, mert még így is vannak tartalékok a grafkártyában, amivel a rendszer nem tud mit kedzeni.

és tényleg sokat számít egy Ti4600 alatt, hogy 2-300 MHz-cel gyorsabb-e a procid vagy sem...
  • KreeztalCODE
    FPS tema is legyen mar lezarva.

"60 fps-el egy jo gamer sem jatszik és nem divatból.."
    De 60Hzes monitorral sem! szoval tema lezarva.
  • SarkanyfuaRUSH
    köszi nézem...
  • Vidam
    a hwsw forumban talalsz

videokartyak/ut bencsmark alatt
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdv!

Valaki akinek XP procija van Gef3ti200 videoval írjon nekem bencmark eredményeket 1024-ben és 800*600-ban! Proci upgraden gondolkodom!
    Nagyon köszike