8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#4957 THX a lot!!!!!!!!! -
#4956 HLC warez. -
#4955 konzolba: stat fps -
#4954 Szasztok!
A pillanatnyi FPS értéket szeretném kiiratni de nem tudom hogy kell!
Tudna valaki segíteni???
Előre is THX!!! -
tbundy #4952 behindview 0, behindview 1
oda-vissza a 3rd personba -
tbundy #4951 van ut-s topik is, ott találsz eleget sztem
pl: http://vkk.hu/maps/ -
Greater #4950 Szerintem az kapkod aki be van szivva mint állat és kicsi a sensitivity-je.
Egyebként kapkodás a legnagyobb hülyeség amit csinálhat az ember célozni és utána lőni-ez a siker titka. -
Greater #4949 Olvassák az emberek itt egyáltalán a fórumot??? 4935-re válaszoljon már valaki, azt hiszem nem kérdeztem olyan nagy hülyeséget... -
Greater #4948 Ezt olyan hülyén fogalmaztad, hogy kénytelen vagyok válaszolni.
Egyrészt neveket is be lehet irni csak "open" kell elé. Másrészt az all see eye-vel elég egy duplaklikk a serveren. Ajálom figyelmedbe. -
#4945 ha 100 egységnyit összegyűjtesz belőlük, akkor spec. billentyűkombinációkkal spec. effekteket lehet előverázsolni, pl. gyorsabb futás (előre, előre, előre), láthatalnaság (jobbra, jobbra, balra, balra), a többit nem tudom :)
más:
nem tudja valaki, hogy a játékban hogy lehet előhozni a 3rd person üzemmódót???
elő lehet egyáltalán hozni??? mit kell hozzá beírni a konzolba? nincs valahol egy lista konzol parancsokról???
más: tegnap este egész jó buli ment Landor-on olyan 23.30-tól :)
Veletek nem szokott előordulni, hogy egy idő után már nem tudtok normálisan koncentrálni a célzásra, hanem leginkább csak lövöldöztök össze-vissza kapkodva?
Én úgy vettem észre, hogy 2 óra game után már nem tudok normálisan koncentrálni... ez gondolom nem csak velem van így, igaz?
OFFTopic: Hallotátok, hogy valaki halálra játszotta magát (Supergamez, apró hír)? 86 óráig nem evett-ivott-aludt! Hát nemtom' ez szerintem több, mint érdekes, s ehhez már komoly fanatizmus kell... hogy a francba nem tűnt fel neki, hogy korog a gyomra 1000L???
De egyre többb ilyenről hallanai...már bele sem merek gondolni, mi lesz, ha netán a virtuális valóság is betör az otthonokba, meg netán az agyi implantok, majd 10-15 év múlva... tucatjával fogják magukat halálra gamelni az emberek, csak amiatt mert a VR-ben majd elvesztik az időérzéküket??? Hát nemtom' de érdekes lesz, az tuti...
-
Xboxman #4942 Szólok:)A vertex Shader nem pont arra való... -
#4941 Ne haraguggyatok mán de hátha tuttok vmi magyar uts oldalt vagy vmi külföldit mert mapokat kéne letöltenem hogy tudjak játszani neten :) (sima UT, nem 2003)
Még vmi menne 8megás videokártyával??? -
#4940 Pilács :D -
#4938 Én most UT-zem megint :>
Hétvégén lan. Mármitn Mammutba. Kircsó -
#4937 mittomén :-)
lényeg, hogy a 3xx megás a legrégebbi (régebbi mint a 927-es) -
#4936 a legujabb nem a 947 volt? -
Greater #4935 Azt a női hangot ami a beta-ba volt nem lehet valahogy berakni? Dom ba sokkal jobban hangzott. -
#4934 No mi a rák van emberek! Senki nincs a magyar szervereken! Vagy csak nálam krumpli valami??? ASE-t használok. -
#4933 á-á! 927-es?? Az a "legújabb" béta!
volt még azelőtt egy 2 cd-s változat, az bugos volt kecsit. Na ez a Hen-Tes féle meg még előbbről való. -
#4932 igen az a 927es lesz (asszem ugye?) ... amiben meg sok cucc nem volt belerakva .. csak max. jol nezett ki (15 napig) ^.^
De mindenkepp erdemes a full verziot beszerezni ... hisz neten is azzal lehet nyomulni ^.^ -
tbundy #4931 sztem ne vesződj vele, inkább a fullra pörögj rá, megéri -
#4928 az még egy prebetaalfa () változat, 2002 áprilisi. -
#4927 hahóó!!
nem néztétek meg ?? vmi 300 mb ! milehet ez ?? -
#4926 Veriel/Sylvie/Mage:
ismered Magnum King-et? -
#4925 Egy kérdés : a dm-antalus pályán a fű ill. a vízen az a piszok a dx8.1 komp kártya miatt lett ? (úgy értem ezeket pl ki lehet kapcsolni?). Más : a d3d beállításoknál ugye van usehardwareVS? Hol lehet ezt gyakorlatban látni a játékban? (hasznát) -
#4924 az messze van :) -
#4923 hlc warez... kb 30 hozzászólással lejjebb... -
#4922 Tud vki más letöltőhelyet gothicon kívül isoban??? Dcc-t ne mondjátok!! A dcc egyébként az én gépemre is beenged bárkit??? -
#4921 reszemrol nem annyira ... csak vannak akik nem kepesek ervekkel beszallni egy-egy vitaba ^.^ -
Xboxman #4920 Huh nagyon megy a war:))) -
#4919 http://blackware.uw.hu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=2&min=140&orderby=titleA&show=20
itt van egy UT2003 !!!!
ezmilehet ?????????????
RIP ??????????????????? -
#4918 [offtopik] ... picit.
Kedves Veriel/Sylvie/Mage (hogyan szolitsalak? ^.^)!
Tudod jol az email cimem (hisz valamelyik este kb. 4000 levelet kuldtel ra), tehat ha azt szeretted volna, hogy a fotod keruljon le a weboldalamrol (ahol a multkori LAN party kepei vannak) nyugodtan megkereshettel volna engem is es nem kell ezert az InterWare-t foloslegesen zaklatnod. Tudhattad volna, hogy Ok nem fogjak leszedni egybol hanem eloszor megkernek engem.
Tehat legyszives az ilyen folosleges ellensegeskedo magatartast beszuntetni.
~Kirkie/Timber/Kreeztal (mert ne csak neked legyen mar 3 neved ^.^)
Ps.: Azert irtam ide mert itt legalabb biztosan el fogod olvasni.
[/offtopik]
Tobbiektol meg megegyszer elnezest. -
Greater #4917 Régen volt egy MS-em, hát az ritka szar volt el is adtam. Gondolom te már valami újabbról beszélsz de ha az alakja nem változott akkor elég gáz lehet. Logiteck azért jó mert olyan az alakja mint a mouseman eké volt és azt azért jól el találták. Szóvel ez a duplaoptikás logitech azéert biztos fölveszi a versenyt az ms-el, vagy tévedek? -
Greater #4915 Nem azt akartad kérdezni, melyik roszabb? -
#4914 Ultra High UT2003
[2002-10-10 @ 08:02 - ZeroCool] (kommentek: 9)
Arról vagyon szó, hogy elvileg az UT2003-ban van egy, amolyan elrejtett Ultra High részletességű mód is! Ezt egyelőre nem engedélyezték, mert állítólag még a Radeon 9700-as is kevés lenne neki (glubb :D) A fejlesztők elmondása szerint, ez a mód akkor válik elérhetővé - egy patch keretében, amikor eljövend az nVidia legújabb zászlóshajója, az NV30... :D
Ezt hallotátok ?? -
#4912 szerintetek mi jobb: görgős MS, vagy optikai dexxa?
ez a kettő van itthon, egyikért sem adtam pénzt. :-)
-
#4911 hmmm!
Kikapom, bekapod? :)) -
#4910 Szerintem golyós egérben a Logitech a best, viszont aki optikaiban nem MS-t vesz, az meg is érdemli. -
#4907 dchun.hq.hu -
#4906 jaja, logitech MX500, vagy radios valtozata MX700. Techikailag ua ketto, csak amadzagban kulonbozik.