8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Greater
    Sima másnaposság.:D
  • Greater
    Csak azert mert próbáltam kérdezni meg beszélgetni a játékkal kapcsolatban de mintha itt se lennék. Vagy csak szimplán azért utálnak mert jó vagyok?-itthon még ez is kitellik...
  • Greater
    Kiszüröm neked ok?? Az hogy itt fórumon csak azzal álltok szóba akit személyesen is ismertek vagy legalábbis tudjátok kicsoda?
  • KreeztalCODE
    Greater biztos menstrual ^.^
  • G. Joe
    a kb. 10 beszolásodból, ill élcelödésedböl melyik is volt a komoly kérdés?
  • Greater
    Vagy te dijazod amikor komolyan kérdezel valamit és az illető valami hülye viccel válaszol?
  • Greater
    Egyébként humorizálás helyett mondjuk lehetne egyenesen válaszolni, csak úgy ahogy kérdeztem.
  • Greater
    Hát nekem van humorérzékem de ez nagyon messze van a humortól, egyébként válaszoltam rá..
  • G. Joe
    nem kell DF-esnek lenni ehhez, csak rendelkezni némi humorérzékkel.
  • Greater
    Nem hiszem, hogy az túlzott optimizmus ha feltételezem hogy szóbaállnak velem egy fórumon. Hiába ez magyarország..
  • Greater

• Greater
    Na tessék, itt a konkrét példa a df es haverjaid lehet értik mire gondolsz, de nekem fingom sincs.
    Ha lehetne még ennél is magyarabbul megfogalmazni...
  • G. Joe
    Nem vagy te egy kicsit, Süss fel nap??
  • Greater
    Csak azért mert úgy látom nagyrészt annak válaszoltok csak akit ismertek. Nembaj bekaphatjátok a faszomat, ugyis én vagyok a BEST!!!
  • Greater
    Had kérdezzem már meg hogy ebbe az SG fórumba személyesen is ismerik egymást az emberek ???
  • Greater
    Érdekes ezt a gyorslövést nem igazán vettem észre én se..
  • Greater
    Szerintem ird konkrétan mire gondolsz, vagy ne irj semmit.
  • Greater
    Ja látom már irtátok, egyébként az se tart tovább 15 percnél, ez a szembecsöpögtetés meg nem egy jó móka.
  • Greater
    Ezért kell Visine
  • G. Joe
    hmm
  • G. Joe
    cseréld már ki ezt kukázott logódat valami normálisabbra!
  • Veriel
    Egyre nagyobb bölcsességeket rejt ez a topic.
  • tbundy
    amikor kéri a 3. cd-t akkor cancel, és müxik így is
  • Nark
    Végül is mindegy de mikor osztom a halált a piros szin jobban bejön
  • Garfield
    EZt hogy csináljátok? Mert nálam 5-10 másodperc után olyan, mintha belefújtak volna a szemembe és pislognom kell folyamatosan.
  • Dantor
    miért?

ez tök logikus: egy szörnyszülöttől miért vársz piros vért?

meg egy robottól? az szikrázik!

az emberekből jön a paradicsomszósz, azokat öljed.
  • Nark
    Köszi.Erre nem gondoltamMindenesetre ez akkor marhául nem tetszik.
  • GeeKay
    szvsz az emberekből piros jön, a 'szörnyekből' meg zöld
  • Nark
    Mitt kéne átálitanom ,hogy a vér a piros legyen?Már halálra szoptam magam de nem tudok rá jönni.
  • WiLDoR
    OFF: "Amugy allitolag a szamitogepezessel a legnagyobb gond, hogy nem pislogsz a gepezes kozben. Ezzel hamar kiszaritod a szemed ... es akkor nagyon konnyen kifarad."

Ez sajnos rohadtul igaz. Régen szemüveges voltam, aztán egy ideig próbálkoztam a kontaktlencsével is, de 2-3 óra gépezés után (meló és nem játék), úgy kiszáradt a szemem meg a kontaktlencse a sok monitorbámulástól, hogy úgy éreztem, mintha 2 db kavics lett volna a szememben. Piszok szar számítógép elött kontaktlencsét használni. Nekem legalábbis nagyon nem jött össze a dolog. Azóta sajna ismét szemüveg lett, bár utálom, mint a sz@rt. De ez van...

Kezd a topic lecsúszni...
  • GeeKay
    eddig kb 2x használtam, akkor nem tűnt fel
    ctf-ben inkáb speedelek

de köszi, már ezt is tudom(-juk)
  • Dantor
    mért érdekel titeket, hogy a berserk hatására GYORSABBAN LŐTTÖK?

Nehogymár ne lehessen észrevenni!
    Vagy itt mindenki úgy lő, hogy kivárja, míg megint lőhet??!
  • GeeKay
    na már több, mint 3 órája nem írt senki:)

amúgy a berserk engem is érdekel, hogy mire jó
  • KreeztalCODE
    hat ja ... emlekszem meg a regi Quake lanokra ... meg azert most MOH:AAban is volt par olyan 2-3 oras meccs ami megizzasztott igen kemenyen ... szellemileg es testileg is total KO voltam.

Amugy allitolag a szamitogepezessel a legnagyobb gond, hogy nem pislogsz a gepezes kozben. Ezzel hamar kiszaritod a szemed ... es akkor nagyon konnyen kifarad. Szoval egy Visine se art ha van a keznel ^.^
  • KreeztalCODE
    hmm ... nekem csak az egyik MMORPGben volt kozel 35-40 oras a leghosszabb hent ... de azert pipilni kimentem meg kajaltam is picit kozben ... de azert nem volt tobb 15 percnel az ossz piheno ^.^ Igaz utana felfaltam a fel hutot ^.^

szerintem a gyerek csak erdekes modjat valasztotta az ongyilkossagnak ^.^
  • Veriel
    Dantor, te mailt nem olvasol?
  • Veriel
    Ki kell menni pihenni fél órát. Iszol közben egy kávét vagy ilyesmi. A szemednek se jó, ha nem pihen.

Az insta szerintem kifejezetten megerőlteti az idegrendszeredet, kell neki a pihi.
  • KreeztalCODE
    van meg a hatrax4 ... akkor regeneralodsz es 2xelore+2xhatra meg a berserk (asszem)

a Berserk az mire jo?
  • hen-tes
    naszem ma meglesz :))
    devárommár :D
  • WiLDoR_work
    köszi