8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
Greater #4998 Sima másnaposság.:D -
Greater #4997 Csak azert mert próbáltam kérdezni meg beszélgetni a játékkal kapcsolatban de mintha itt se lennék. Vagy csak szimplán azért utálnak mert jó vagyok?-itthon még ez is kitellik... -
Greater #4996 Kiszüröm neked ok?? Az hogy itt fórumon csak azzal álltok szóba akit személyesen is ismertek vagy legalábbis tudjátok kicsoda? -
#4995 Greater biztos menstrual ^.^ -
#4994 a kb. 10 beszolásodból, ill élcelödésedböl melyik is volt a komoly kérdés? -
Greater #4993 Vagy te dijazod amikor komolyan kérdezel valamit és az illető valami hülye viccel válaszol? -
Greater #4992 Egyébként humorizálás helyett mondjuk lehetne egyenesen válaszolni, csak úgy ahogy kérdeztem. -
Greater #4991 Hát nekem van humorérzékem de ez nagyon messze van a humortól, egyébként válaszoltam rá.. -
#4990 nem kell DF-esnek lenni ehhez, csak rendelkezni némi humorérzékkel. -
Greater #4989 Nem hiszem, hogy az túlzott optimizmus ha feltételezem hogy szóbaállnak velem egy fórumon. Hiába ez magyarország.. -
Greater #4988
-
Greater #4987 Na tessék, itt a konkrét példa a df es haverjaid lehet értik mire gondolsz, de nekem fingom sincs.
Ha lehetne még ennél is magyarabbul megfogalmazni... -
#4986 Nem vagy te egy kicsit, Süss fel nap?? -
Greater #4985 Csak azért mert úgy látom nagyrészt annak válaszoltok csak akit ismertek. Nembaj bekaphatjátok a faszomat, ugyis én vagyok a BEST!!! -
Greater #4984 Had kérdezzem már meg hogy ebbe az SG fórumba személyesen is ismerik egymást az emberek ??? -
Greater #4983 Érdekes ezt a gyorslövést nem igazán vettem észre én se.. -
Greater #4982 Szerintem ird konkrétan mire gondolsz, vagy ne irj semmit. -
Greater #4981 Ja látom már irtátok, egyébként az se tart tovább 15 percnél, ez a szembecsöpögtetés meg nem egy jó móka. -
Greater #4980 Ezért kell Visine -
#4979 hmm -
#4978 cseréld már ki ezt kukázott logódat valami normálisabbra! -
#4977 Egyre nagyobb bölcsességeket rejt ez a topic. -
tbundy #4976 amikor kéri a 3. cd-t akkor cancel, és müxik így is -
Nark #4975 Végül is mindegy de mikor osztom a halált a piros szin jobban bejön -
Garfield #4973 EZt hogy csináljátok? Mert nálam 5-10 másodperc után olyan, mintha belefújtak volna a szemembe és pislognom kell folyamatosan. -
#4972 miért?
ez tök logikus: egy szörnyszülöttől miért vársz piros vért?
meg egy robottól? az szikrázik!
az emberekből jön a paradicsomszósz, azokat öljed. -
Nark #4971 Köszi.Erre nem gondoltamMindenesetre ez akkor marhául nem tetszik. -
GeeKay #4970 szvsz az emberekből piros jön, a 'szörnyekből' meg zöld -
Nark #4969 Mitt kéne átálitanom ,hogy a vér a piros legyen?Már halálra szoptam magam de nem tudok rá jönni.
-
WiLDoR #4968 OFF: "Amugy allitolag a szamitogepezessel a legnagyobb gond, hogy nem pislogsz a gepezes kozben. Ezzel hamar kiszaritod a szemed ... es akkor nagyon konnyen kifarad."
Ez sajnos rohadtul igaz. Régen szemüveges voltam, aztán egy ideig próbálkoztam a kontaktlencsével is, de 2-3 óra gépezés után (meló és nem játék), úgy kiszáradt a szemem meg a kontaktlencse a sok monitorbámulástól, hogy úgy éreztem, mintha 2 db kavics lett volna a szememben. Piszok szar számítógép elött kontaktlencsét használni. Nekem legalábbis nagyon nem jött össze a dolog. Azóta sajna ismét szemüveg lett, bár utálom, mint a sz@rt. De ez van...
Kezd a topic lecsúszni... -
GeeKay #4967 eddig kb 2x használtam, akkor nem tűnt fel
ctf-ben inkáb speedelek
de köszi, már ezt is tudom(-juk) -
#4966 mért érdekel titeket, hogy a berserk hatására GYORSABBAN LŐTTÖK?
Nehogymár ne lehessen észrevenni!
Vagy itt mindenki úgy lő, hogy kivárja, míg megint lőhet??! -
GeeKay #4965 na már több, mint 3 órája nem írt senki:)
amúgy a berserk engem is érdekel, hogy mire jó -
#4964 hat ja ... emlekszem meg a regi Quake lanokra ... meg azert most MOH:AAban is volt par olyan 2-3 oras meccs ami megizzasztott igen kemenyen ... szellemileg es testileg is total KO voltam.
Amugy allitolag a szamitogepezessel a legnagyobb gond, hogy nem pislogsz a gepezes kozben. Ezzel hamar kiszaritod a szemed ... es akkor nagyon konnyen kifarad. Szoval egy Visine se art ha van a keznel ^.^ -
#4963 hmm ... nekem csak az egyik MMORPGben volt kozel 35-40 oras a leghosszabb hent ... de azert pipilni kimentem meg kajaltam is picit kozben ... de azert nem volt tobb 15 percnel az ossz piheno ^.^ Igaz utana felfaltam a fel hutot ^.^
szerintem a gyerek csak erdekes modjat valasztotta az ongyilkossagnak ^.^ -
#4962 Dantor, te mailt nem olvasol? -
#4961 Ki kell menni pihenni fél órát. Iszol közben egy kávét vagy ilyesmi. A szemednek se jó, ha nem pihen.
Az insta szerintem kifejezetten megerőlteti az idegrendszeredet, kell neki a pihi. -
#4960 van meg a hatrax4 ... akkor regeneralodsz es 2xelore+2xhatra meg a berserk (asszem)
a Berserk az mire jo? -
#4959 naszem ma meglesz :))
devárommár :D -
#4958 köszi