Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dantor
rakhatnánk rájuk valami egységes jelszót, pl. "ut2k3hu" vagy ilyesmit. csak hogy a németek ne tudják. :-)
FIGYELEM!!! Jó volna ha bazi nagy betüvel kiirnánk ide hogy serverek, és az összes közel lévõ servert németeket is stb. ideirnánk. Mert engem megmondom õszintén iritál hogy a landor is tömve van németekkel, én meg nemtudok egy normális DM meg DOM server cimet.
Dantor
Greater nem is nekem írta válasznak a #4288-at :-)
szerintem :-)
Petyus_
Megyek - megállok (mintha lemerevedne a kép) - utána megint megyek. Ma ezt csinálta rendszeresen, eddig semmi gáz nem volt vele, be se volt kapcsolva a gép 4 napja, és közben "elromlott".

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

G. Joe
mik a tünetek?

http://deathfellows.hu/

G. Joe

Dantor
egyébként azt figyeltétek, hogy botok ellen raksi már alig ér valamit? nekem a demóban sokkal könnyebb volt õket eltalálni.

A minigun is sokkkal jobb lett a demó óta. Többet sebez? Többször? Nemtom, de jobb :-)

A biorifle is egész pofás lett így, hogy gyorsabban lõ.

viszont az Ion Painter egy fostarisznya! Jó, ha egy embert elkap. Ha helybõl lõne, az fasza lenne, de így, hogy várni kell...

Az is jó ötlet, hogy ha sokat flakolsz, beszól a csávó, hogy "flak monkey!" :-)
Petyus_
Bazze nálam is ez van AMD XP1800+ GeF3 WinXP combo természetesen. 😊 Eddig nem volt semmi gond, most meg hirtelen nekem is elkezd leállni. Instában elég kellemetlen tud lenni.. :\

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Egyebként néha idõszerüen megvakulok, elég szar de hát mit csináljak
ecet
OK. Fogtam

Nézd meg a közvetlen elõtte lévõ hozzászólásomat, és látni fogod hogy miért kevertem össze, egyebkent irtam is hogy csak akkor ha nekem szól.
Jaja! Raksizás király!!! Fõleg hogy sokkal nehezebb a raksival célozni mint kvékbe, elugrani kitérni pedig részben emiatt könyebb.
G. Joe
Greater, ne haragudj de te vak vagy?
nem látod hogy P I-nek irta az üzenetet?Válasz 'PI' üzenetére (#4273)

Aki fikázta a játékot!
Ne egymás ellen, hanem egymás mellett kéne 😊)

Dantor
asus a7s333 (sis 745 chipkészlet)
OK! Megpróbálok majd valamit összehozni. Bár nem tudom, hogy a logonk mennyire fog érvényesülni ekkora méretben.

Ami meg egy kerdes, mikor eloszor jatszottam a demoval, teljesen quake-feelingem volt. Hangokra, feelingre, midnenre. Vegre lehet igazan mokas raketazasokat csapni, ugribugrizni.... Nalatok is megvan ez az erzes ? Tetszik, vagy sem ? 😊
Anyád a lelki szegény-már ha nekem szólt
Engem a saját fülem jobban érdekel mint az néhány ezer hülye aki nem tudott normális hangkártyát beszerezni.
G. Joe
Szavamra! Jól szoltál!

G. Joe
ezért akartam bemenni hogy megnézzem hogy birja a szerver a 24 embert, de lentebb irt okok miatt képtelen voltam 😞
HA teltháznál nagyon laggzik akkor lejjebb vehetjük 16 före akár

Dantor
te beszélsz itt össze-vissza, és sajnos azt sem tudod, hogy mit. ez pedig valamilyen elmebajra emlékeztet.

Tudod te, hogy egyáltalán az általad idézett "mondás" honnan származik?

Jézus, Isten fia szájából! És ne merd kritizálni Isten szavát, mert azt nem tûröm!

Ráadásul azt sem tudod, mit jelen a lelki szegénység! Azt jelenti, hogy valakinek a lelki javai szegények (szóval az életében nem volt boldog, nem örült semminek, stb.).

És az ilyen ember boldog lesz, mert az élete szenvedés volt, leköpték, mint egy kutyát. És mivel ezt viselte, és nem káromkodott (már ha nem káromkodott), akkor mérhetetlen boldogságot fog érezni a halál után a mennyekben.

Szóval csak egy tanácsot adhatok neked: menj el egyszer egy szentmisére. És imádkozz.
ecet
akkor milyen volt? sis vagy nvidia chip-el szerelt ? amd xp-rõl írtál...akkormost mivan ?

PI:
OK! Bejöttél ide. Elmondtad a véleményed a magad "egyszerû", "érdekes" stílusában. Valamiért nem tetszik a játék, ezt is megértjük. De talán nem kellene másokat sértegetni, akinek valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva mégis bejön a game.
Ha a játékban minden ugyan az maradt volna, mint az UT-ban volt, akkor az emberek többsége ezt kifogásolta volna. Egyszerûen elkönyvelték volna egy újabb rókabõrnek.
A fejlesztõk a hozzájuk érkezett visszajelzések alapján alakították át a játékot. Véleményem szerint a fegyverek terén a módosítások sokkal inkább az egyensúlyt és a játszhatóságot szolgálták. Vagy az a baj, hogy nem húzódhatsz be az 50-es pingeddel egy sötét sarokba, sniperrel a kézben?
Igen megváltozott a játék, megváltozott a stílusa, megváltozott a hangulata. Ennek ellenére szerintem semmivel nem lett rosszabb, mint az elõdje.

Nekem is sikerült betesztelnem a teljest.
Hülyeség, hogy nem változott a demo óta. Még komolyabb ahogy a figurák szétesnek, meg fene tudja szerintem valahogy a grafix is más, jobb és ezt nem az állithatóság miatt mondom.
Csak néz az ember, hogy mennyire változatos grafikai elemek vannak a játékban, személy szerint azonnal a szerkesztõ jutott az eszembe, mit mondjak van sokfajta lehetõség. Persze az eredeti pályák nagyon jók, és ami talán a legnagyobb pozitivum hogy mindegyiknek rohadt jó hangulata van és persze ez a hangulat minden pályánál másképp lett eltalálva. Például br-be havas/slaugterhouse-vagy mi😄-Iszonyu a hangulat.
A dm pályákról nem is beszélve, ezekbõl asszem van 6 új!-mármint a betaba nem találkoztam velük a többi ha jól emlexem bent volt.

Nem csalódtam a gamebe, én azt ajánlom annak is akinek igy elsõre nem tettszik hogy probáljon állitgatni, barátkozni a játékmenettel jó ez csak meg kell szokni.

ecet
Gabo : én már elég régen regisztráltam magam , csak lusta voltam bejelentkezni
A logora vonatkozólag meg éppen tegnap ráértem és barmoltam egyet , de eszembejutottál és + akarlak kérni hogy a ha kevés idõd engedi akkor gyártsál már vami klánosat nekünk

Dantor
nem VIA alaplappal volt, olyan gépet nem rak összek :-) (régi tapasztalatok, nehezen felejt az ember)

csak kevésnek tartom a 8200 pontot egy ilyen über géptõl.

már soxor leírtam a configomat, és az 7800-7900 pontot teljesít. és az még nem DDR ram meg új kialakítású proci, sõt, "csak" egy celeron. (tuning nélkül 7400 pont)
WiLDoR_work
A game nekem tegnap jött le, és szerintem nagyon hangulatos lett, bárki bármit is mond. Végre találtam egy olyan FPS-t, ami igazán le tud kötni az UT után. Tudniillik nem vagyok egy hûdenagy FPS fan (inkább RPG), de tény, hogy ez a game megragadott.

Nálam tökéletesen megy, igaz jelenleg csak 28-50 FPS közötti speed-del, normál beállítások és 1024x768 mellett, egy P4-1,6@2,4, 512 ram, gf2ti, winxp, 28.32-es detonator driver-rel.
Most várom, hogy megjöjjön a Ti4400-esem

A magyar szerverek nagyon jók, tegnap bénáztam rajtuk sokat, de akkor is élvezetes volt ] A sex és a bulizás után a harmadik legjobb dolog

A CTF szerver volt a legjobban telített, lagzott is, mint állat. Amit igazán hiányoltam az egy DM server. Bombing Run is nagyon ql, i like it 😊

Hát kb. ennyi a véleményem a game-rõl 2-3 játékóra után...
ecet
b+ az agyvizem felforr már az ilyenektõl...ha nem teccik játsz mással...senki nem kötelez erre , de kimélj már meg a kritikáidtól minket !
Kritizálni én is kiválóan tudok mert qrva eccerû...mutasd már meg hogy te mit tudsz és ha tudsz jobbat csinálni akkor kritizálj!!!

Joe erdekes amit mindasz, nekem is xp+xp+live+nvidia van, es tok jol megy (persze alacsony felbontasban, nem tul nagy reszletessegggel) Mindjart kiprobalom a 3dmarkot, sose lattam meg, csak vudu1en, nagyonregen 😊
WOW! Ecet te képes voltál magadat regisztrálni? És még logo-t is készítettél?
Hová jut a világ...

ecet
bocs az offért , bár ez tõlem már megszokott lehet ;-P
szal mibaj a 8200 ponttal ?
sztem sokan örülnének ha ennyi lenne nekik...
nos nem ilyen eccerü a dolog...az alaplapon a biosban milyen memória idõzítéseket használ ??, milyen detonátorral ?
milyen via driverrel ?
a kártya az eredménybõl adódóan nem volt húzva...
szal nem kell anyázni azt a 8200 pontot...nekem 8600 volt mikor alapon volt minden....
pillanatnyilag 10524 pontnál tartok és mindez 1800+xp + 512ddr + abitge4ti4200 300/600-on , alap via driverrel és 40.41-es detonátorral...
szal hajrá a tuninggal tovább és lesz az még több is...
sokat dob ám a memória idõzítések beállitása is már , nem beszélve a vga tuningról

zsolesz:
Nem szívtam én mellre. Miért ez csenget ki a válaszomból? Igen? IGEN?

Nem tudom Sylvie milyen hangkártyád van de sztem eax büntet, fõleg ha szabadlevegõrõl bemész fedet területre.
Dantor
én is csak az elsõ 2-t írtam ki magamnak (a 3. majd meglesz, ha megveszem :-)
G. Joe
Rengegeken üvöltenek a patchért!
A legnagyon legprofibb gépeken is van hogy nem megy a játék!
És ezt külföldön, sok embernmél aki meg is vette!
Sejtitek milyen anyázás van!
Késöbb lesz egy kis idöm madj bekopizok néhány idézetet, vagy linket!

SarkanyfuaRUSH
Szóval tuti nem kell a 3.CD, hogy jáccak ???
[18th RCT]zabur
Már délben megvolt, de csak este tudtuk feltenni... tanulságos volt az biztos, micsumit nem veszek soha
Dantor
3.cd: az a MAYA modellezõ-animátor progi, a Upaint, van rajta driver, dx8, meg még valami. :-)
Dantor
hmm...

nekem celeronT 1000@1439, gf4 ti4200 + windows millenium. Azon gondolkodtam, hogy XP-t rakok, de ezek után nem merek.

bátyám nemrég rakott össze egy gépet: amd xp 2000+, gf4 ti4200 meg XP, de azt mondta hogy 3d markok tekintetében sz@r (8200 pont), de ut2k3-ban 1024x768 minden maxon 45-50 fps mindenhol.

Mi van ma a gépekkel?!
SarkanyfuaRUSH
Hát akkor hol van már a patch ???? 😊)))
SarkanyfuaRUSH
Emberek mi van a 3.CD-n ???????
G. Joe
ha beleolvasol külföldi fprumokon ezrek reklamálnak hasonlo dolgok miatt!
Sok embernek azonnal, vagy pár perc játék után kifagy a game!
LEgveszélyesebb párositás amd XP proci, nvidia kártya, windows xp, és sb live!
Nekem 2 napja teljesen játszhatatlan a game, megy 5 mp-et ,majd 5 mp-et teljesen megáll! utána ujabb 5 mp mozgás majd szintén megállás!
ugyanez multiban, és singleben egyaránt!
Kb 2 napja aztelött tökéletesn ment.
Ja a gép, amd xp 2100+, win xp, gf4, tehát a legveszélyesebb párositás!
egyszerüen képtelen vagyok játszani!
Tehát akinek megy akármilyen fpssel a még jol járt!

SarkanyfuaRUSH
Többször tapasztaltam, hogy a Nero elbassza a CD-ket. Ajánlom cdrwint, de leginkább a fireburnert. Ez utóbbi még nem baszott el bin/cue írást egy írón se amit láttam.
G. Joe
semmi különös, simán ki lehet irni!
Ugyan amikor leszedtük, élöször egy Mitsumi iroval akartuk kiirni mert az volt kéznél.
3 cd bánta. neroval is mer cdrwinnel is elbaszta.
Ekkor elegem lett és hazajöttem a teac cd iromért.
Láss csodát mindhárom cd elsöre jo lett.

Dantor
szerintem valami nagyon bugos ezzel a progival FPS tekintetében.
Van olyan, amikor azon lepõdök meg, hogy milyen jól megy (pedig oka lenne rá, hogy szaggasson), de van olyan is, hogy egyedül vagyok a pályán, és ha bizonyos irányba nézek, szaggat. (ugyanazon pályán)

meg nemtom mi lesz így, 76 fps flyby, 38 fps botmatch. és fogalmam sincs miért! (demóban még 130/50-nel ugrált)
SarkanyfuaRUSH
Ezer hála és köszönet Semin! Nagy részét a kandorol szedtem le tegnap. Lennél oly tesóm és felraknád a 3.CD-t is, de csak DU (ugy 4-5 körül), mert akkor leszek otthon. Hálás lennék, köszi

Egyébként mi van a 3. CD-n, hogyhogy nem biztos hogy kell, az is tele van !!!???
ecet
Nekem is kell ilyen munkahely mint neked van , hogy tudjak reggel 5-ig gamelni ...ja meg olyan asszonyt aki ezt el is tûri

DF|Sylvie
A hangok átlagosak (igazából én még nem hallottam PC-s játékban jó hangokat), a fegyverek tökéletesek, a hangulat fenomenális, az fps kurva alacsony, én meg álmos vagyok.
Röviden ennyi 😊
G. Joe
Egészségedre! 😊

Magyar dm server van?
Landor jó csak nagyon sztem tul sokan vannak es emiatt lagzik, legalabbis nekem..
G. Joe
lehet de az a dll a vga drivere, és tuti valami köze van a dolgohoz.