8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Davidus
    Szerintem akkora láma lehetsz hogy még a piramist se találod el 2 méterröl a face3-on.
  • Árnyvadász
    Büszke lehet magára.
  • Sputn1K_
    idejöttél normálisan, kérdeztél valamit, jött pár ötlet és annyi. nemtom mit vársz. te ülsz a géped előtt, onnan cseppet könnnyebb megoldani a problémát.

Már mondtam, ha tudunk segítünk (márha normálisan kérdez valaki), de amit itt az utóbbi pár kommentben előadsz....

szal, vagy vegyél vissza, vagy télleg menj máshova rinyálni.

bye.
    .Sputn1K.
  • Galy
    Mekkora bunkó vagy te!!

:DDDDD
  • Joint
    ember, ilyenkor dolgoznak meg suliba vannak az ut2k3-zók... :)
  • l3alF1aKe
    megkérdezném, hogy a deathball miben különbözik a bombing run tól?
    Esetleg hasonlatos az UT s deathball hoz? Félreértések elkerülése végett, 2k3 as db t még nem láttam, igy csak az UT s hoz tudom hasonlítgatni. Annál pedig szerintem jobb a beépített br. Netem csak 2-3 hét mulva lesz normális, tehát érthető az érdeklődésem eme előrehaladott állapota azt hiszem. Válaszokat előre is kösz.
  • WiLDoR
    akarom mondani: sforce.geco.hu:9999
  • WiLDoR
    a deathball szerver ip-jét megtaláljátok itt: sf.hq.hu

vagy beírjátok konzolba, hogy: open sfoce.geco.hu:9999

a szerverek kb. este 18h-tól futnak
  • Dantor
    akkor ezen az oldalon (http://www.elderscrolls.com/index.php?url=/art/trib_screenshots_01.htm&bg=04) az első oszlopban felülről a 4. kép.
    most nincs fent a morrowind, cd-t meg kölcsönadtam így nem tudok belőle shotot csinálni.
  • Zsoltee_a_bator
    a tapasztalatoknak le kell ulepedniuk. pl ha tanulsz, a legtobb info ejjel alvas kozben rogzul. Ezert emlekszel tobbre masnap, mint mikor pont abbahagyod a tanulast.
  • RelakS
    morrowindes pixelshaderes képeket (nézd meg, hogy mire írtam!)
  • WiLDoR
    valami konkrátumot esetleg?
  • Dantor
    milyen képet? :)
  • RelakS
    Képet ide!!!
  • RelakS
    Mozgó árnyék: Creative tnt-hez unreal patch. Otthon megvan, csak éppen mással nem müxik... :(

Eddig ez volt, UT2K3-ban mégsem megy...

Ha ez minden, akkor dx7 is elég kellene, hogy legyen, minek dx8.1b?!? Lehet, hogy a hanghoz? De az meg gyakran szarabb, mint az UT1-ben (érts, a balról jövő robbanást néha jobbról hallom, mindenféle indok (fal, stb) nélkül, de ez érvényes az első-hátsó "sugárzókra" is)
  • Dantor
    mozgó árnyékot?
    ha a karakterekre gondolsz, akkor el kell, hogy mondjam, hogy egyes creative kártyákon (tnt2-k) anno az ut-hez kiadott patch után (amit a creative csinált) megjelentek ugyanilyen mozgó árnyékok.
    Korom a falra? Az meg egyszerű multitexturázás.

Dx manapság mihez NEM kell?
    Meg mellesleg a dx nem csak video-s cucc, az vezérli a hangot meg az irányítást is.
  • G. Joe
    és hogy milyen ronda volt az a game. A viz nézett ki normalisan csak benne :P
  • G. Joe
    Feléledt a landor! Instások fegyverbe :P
  • RelakS
    Biztos? És akkor hogyan csinál mozgó árnyékot, meg kormot a falra. Csak mert ilyenek is csak az Unreal-ban jelennek meg (egyébként meg pixshad nélkül minek kell dx8.1b?)
  • RelakS
    Zsolti_te_bátor (): #7291 "mert tnt2-őn randa" Na szerinted milyen? :)

Wildor: Úgy néztem, jobbára a füstöt alakítja úgy, hogy a fény csóvái látszódjanak, ha pl egy rácson keresztül jön be. Ez nem izgat, szar a vidkard. De pl az unreal pókos küldetésének az első pályájának a végén van olyan, hogy felfestettek ezt-azt a padlóra (tilos a fegyver, sárga háromszögben !, sárga-fekete sráfok), meg később a falon látszik a forgó ventillátor árnyéka. Ez mind-mind projektor. Mellesleg egy szines templomablakon beeső fénynyalábot is ezzel lehet csinálni.
    Ha érdekel bővebben, katt ide
  • Dantor
    ut2k3 engine nem használ pixel shadereket sajnos :)

eddig én csak a morrowindben láttam pixel shadereket.
  • Zsoltee_a_bator
    milyen kartyad van? lehet hogy pixel shader kell hozza es az nincs
  • WiLDoR
    ez könnyen lehet. amúgy ez a projektors mit csinál?
  • RelakS
    Mellesleg nem szemrehányás, de buzulok már pár éve az Unreal motorral, tehát ilyeneket, meg még ilyenebbeket akár az inifájlból be tudom lőni, ennek ellenére hivatalból nem rendereli. Lehet, hogy az ut2003-ban bizonyos hardver alatt letiltva?
  • RelakS
    Kösz, Holy Shit fokozaton nem jelennek meg, pedig ott csak a trifilter van kikapcsolva, az is azért, mert tnt2-őn randa
  • Sputn1K_
    Sajnos nekem nincsenek meg, de jobb is, mert nemtudom mit szólna nagyi, ha rajta köszönnéd meg...
  • Sputn1K_
    Settings->Details->Projectors->pipa.
  • CaviaR
    Sziasztok! Van egy kis gondom. Két hete töltöttem le a játékot az Apollo-ról. Lent van minden file, de az első CD bizonyos file-jai CRC hibásak. Meg van valakinek ez a pár file?:
    deut2k31.r01, deut2k31.r03, deut2k31.r36, deut2k31.r42, deut2k31.rar
    Ha valakinek megvannak, vagy meg tudja mondani hol vannak fent ezek a file-ok, nagyin megköszönném.
  • RelakSfromhome
    Körkérdés: Hogy van az, hogy Unreal2 alatt vannak projektorok nálam, Ut2k3 alatt meg nincsenek. A pályaszerkesztőben mindent megtaláltam, csak éppen nem rendereli le... Kártya: Diamon Viper v770 (TNT2)
  • WiLDoR
    hmm..hmm..majd meglátjuk...különben is fáj már a fogunk egy visszavégóra a múltkori miatt
  • Bandy
    ha valakit érdekel akkor még megtalálható az ut2003 letöltése a http://www.aortaweb.hu/apollo/gamez.php oldalon.
  • atee
    A sima Orbital is nagy megis nagyon fasza...:)
    sf gatyat felkotni....:) honi kiralysagotok se tart mar sokaig
    A Wolves megallithatatlan!
  • WiLDoR
    sf.hq.hu-n vannak a magyar szerverek, keresgélj ott, például...

ma megint elpi**ztak minket a külföldiek bazz'. már kezdek kiakadni, de nagyon. idehaza elsők vagyunk, de külföldön...no comment...s én ugyan specteltem csak az Orbital2-őn, de az a map úgy pergett, mint az állat. úgy eltelt a 20 perc, hogy észre se vettem. ha citadelen lettünk volna, akkor [oo]-nak annyi, még akkor is, ha levertek minket a szar ping és a pocketloss miatt az ő szerverükön...

no mindegy, jótanácsként mondom mindenkinek, hogy ha cb-zni kezd, még csak véletlenül se válassza map-nak orbital2-őt, nem nem egy 5v5-ös map. annak 1x-űen qrva nagy...
  • balty
    Ez tény, hogy a campereket meg kell szokni, sőt nem árt ha valaki védi a bázist, de így zoom-mal kegyetlen. Hisz egy csomó map-en a saját térfelükről simán leszedthetnek, pláne ez akkor dűhítő ha viszed a zacsit!
  • Bandy
    Nem nehéz társítani.Íme: windows intéző elinditása, majd eszközök azon bellül mappa beállításai.Itt kiválasztod a fájltípusok fület és ott megkeresed azt a fájlt amit rosszul társítottál majd kitörlöd. Nya ha most nyomsz rá a fájra akkor elvileg át lehet nevezni.

Ja de most nézem hogy már valaki leírta wincmd-ben.Én most megtettem intézőben.

Hajrá.:)
  • Joint
    Sajnos én nem tudok, de jobb hogyha megszokod a kempereket és azt is , hogy gyorsan likvidálni kell őket, mert szinte mindenhol megtalálhatóak...
  • LacX
    legegyszerübb tarsitasi mod:
    wincmd t inditasz
    ráálsz a file ra amit szeretnel tarsitani
    file menu hozzárendelés..
    mivel a wincmd (totalcmd) alapbol tudja a magyar nyelvet nem irom ide másik nyelven..
    a hozzarendelésben megkeresed a kis exe.szám kiterjesztésedet és törlöd a hozzárendelést..
    kb ennyi..
    nehogy hasba szurd itt magad:)
    LacX
  • balty
    Nem tud valaki zoom nélküli insta szervert? Mert már nagyon unom ezeket a camper partikat! Pedig csak tegnap kezdtem el játszani.
  • Joint
    Gondoltam irok ide pár sort , ne tünjön el nagyon a topik , legyen szem előtt hátha kedvet kap valaki irni :)
  • Sputn1K_
    a kis piros gömböket?