Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tûnt fel, hogy viccelek? 😊
Hát igen, az AMD fanok nem értik a tréfát. Nem a humorérzékükkel van a baj (hiszen abból elég sok kellett ahhoz, hogy megvegyék), hanem a nem futó programok miatt frusztrációval eltöltött idõ veszi el a kedvüket a mókától 😊)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Valaki megtudja adni a serial numbert ?
elõre kösz na by
SoF ot meg kifejezetten szeretem, nem is tudom egyáltalán hogy kerültem én szba annak kapcsán, hogy 'lehordom az illetõt, hanem ....'
De amugy teljesen egyetértek veled.. Ecet neked meg az a bekezdés hogy "mondom ezt ugy" mond neked valamit?-) Én mondom, bocs mondtam ..-)
That\'s All Folk\'s
Amúgy Wildorhoz hasonlóan már csak nevetni tudok rajtad , és már szánni sem tudlak értetlenséged miatt. Végülis nem kell IQ teszt ahhoz hogy ide írogasson vki , fõleg név nélkül.

Figyelj... ut2003 az nagyon szép játék és télleg jó a játékmenet stb stb, ez vitathatatlan. De, nekem a hangsebeségel való rohangálás és ungrándozás valahogy elvette tõle a kedvem. Én vérbeli SoF I-II fun vagyok és éri azt a játékot is elég kritika, mégsem hordom le az ítélkezõt hanem megpróbálom felvilágosítani, hogy én miért szeretem. Szóval, én inkább maradok az FPS-t illetõen a realitás talaján. SAjnálom, h abeletiportam a lelki világodba, nem volt szándékom. Minden jót!
kepest tovabblepes kell, akkor a Tactical Ops cimu jatekot nezd meg. Kezdetben UT modnak indult, de vegul kiadtak kulon jateknak is. Szerintem ez a legjobb, es egyben az egyetlen, ami kidolgozottsagban, grafikaban tovabblep a CShez kepest. Barcsak ebbol csinalnanak UT2003 enginnel valamit. 😊
Mondjuk ez azért más, mert a lelke mélyén mindenki tudja a választ. És az nem A betûvel kezdõdik. 😊

That\'s All Folk\'s
Lenne egy kérdésem, mégpedig egy ut2003 kiegészítésrõl, a Counter Force-ról Próbálta már valaki? S az mondana róla véleményt? 😊. Ebben is nagy sebességel megy a futkározás?

hehe. ez jó duma, tetszik

PI:
Látod mi van a nevem elõtt ??
_RtE_ = Runtime Error
Jé ez mi is ? Egy klán...
Milyen klán ? UT (nem UT2)!!! És akkor ki az elvakult ??
Sajnos nem láttad meg a mondanivalómban a lényeget és azt sem amit mások is irogattak itt neked...nem vagy alkalmas az értelmes párbeszédre.

Amúgy meg még mindig nem fejtetted ki, hogy neked mi az, ami nem tetszik. Az meg, hogy mások ítélete alapján döntesz valami felõl, azt tükrözi, hogy még saját egyéniséggel sem bírsz, mert még normális véleményed sincs. Szánalmas vagy. És képzeld egyikünk sem elvakult, millió+1 másik game/dolog is van, amivel éppen szórakozom többek közt én is, jelenleg (Köztük van UT1 is, na nem is hitted volna, mi? Ja és Q3 szintén). Mégsem járok Q3-as meg UT1-es klánok site-jára és topicokba, hogy ott ócsároljam a game-t, meg szítsam tök feleslegesen a feszültséget...
Más: Jelenleg már 3 UT2003 klán létezik, ami hivatalosan is bejelentette létezését (nemhivatalosan 5), ezek: sF* (9 fõ), FLT (7 fõ), STG (? fõ), FCY (4? fõ), * (? fõ) és láttam pár emberkét már 4rm3d-bõl is (ami asszem' CS klán)
Szóval alakúlgat a magyar UT2 scene is

sorry, a helyes cím: www.ut2003hq.com
1- Dead Cat Map Pack (Updated) - File Views: 40.175
2- High Quality DM Map Pack - File Views: 204.685
3- High Quality DM Map Pack 1.1 Patch - File Views: 140.601
4- Marsfyre`s UT2003 4Pack - File Views: 105.899
5- Quality 3rd Party Pack 1 - File Views: 411.774
6- UT2003HQ Map Pack 1 (71 Maps)- File Views: 675.754
7- UT2003HQ Map Pack 2 (77 Maps) - File Views: 628.417
8- UT2003HQ Map Pack 3 (87 Maps) - File Views: 496.635
9- UT2003HQ Map Pack 4 (184 Maps) - File Views: 251.135
no comment. azt hiszem a számok magukért beszélnek...
PI vagy akárki is vagy :
1. Nagyivben leszarom hogy kinek milyen véleménye van a játékról , ki mihez hasonlitgatja , mert nekem igy tetszik ahogy van.
2. Ha nem tetszik ne játsz vele.
3. Ha lefikázod akkor ne csodálkozz hogy neked esnek.
4. Nyiss egy új topicot "Az UT2003 a 2002 év legszarabb játéka" cimen és ott akkor lehet flémelni. Bár ennek annyi értelme van mint az AMD vs Intel , UT vs Q3 stb flémnek.
5. Általában minden hozzászólást elolvasok , és nagyjából emlékszem is mindenki hozáállására, és ennek tükrében irtam neked amit irtam...mivel elõzõ hozzászólásaidban "kifejtetted" véleményed már , ezért nem kaptál tõlem olyan durván.
Megkérdezném , bár választ nem várok , hogy ezexerint pl filmet is csak úgy nézel hogy elõtte megnézed mit irnak róla a kritikusok és ha lehúzza pár magát " szakértõnek " nevezõ egyén , akkor az már szerinted is szar ?
Mi lenne ha mindenki ezen " szakértõk" véleményére adna ?
Nem lehet az embernek saját ízlése és ítélõképessége ?
Tartsd tiszteletben , hogy másoknak eltérõ lehet és jelen esetben mi is tiszteletben tartjuk hogy te másként látod a dolgokat.
De te belemagyarázni akarod a fórumlátogatókba , hogy szar a játék , mert pár embernek nem tetszik.
Így is kicsi a Magyar játékosok tábora és megosztott , nem szétzülleszteni kellene hanem összefogni. És nem a " na látjátok én már ezt megmondtam, és nézzétek inglisül írogató területen is van pár ember aki ezt vallja " stilusban lehúzni. Ezen írások mõgé akarsz bújni bújni ? Azt várod hogy ez majd megerõsíti a mondanivalódat ?
Tényleg , most hogy így mondod tényleg szar ez a játék , minek is vettem meg ? Már adom is fel apro-ban: UT2003 , a 2002 év legszarabb játéka sürgõsen eladó , sõt fizetek érte csak vigyétek már el tõlem , mivel az SG fórumán névtelenül irogaró PI vagy joco_ felnyitotta a szemem és én vakon hiszek neki...
Nekem errõl most perpill ez a véleményem .
Ha nem tetszik sajnálom...nem akarlak megygyõzni , nem ez a célom...ha viszont kicsit elgondolkodtál és nem elvakultan nekem esel ezután, akkor viszont elértem a célom.
A minõsítésedre pedig nem reagálok..magadat minõsítetted vele.
szóval, ha megtennéd, hogy ideírod a számát, azt megköszönném.
És nekem is bejött...S tényleg nem kötelezõ darab, ha nem tetszik, ne játssz vele. S PI, ha már itt fikázol, legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy nem anonimként teszed ezt...
Az meg, hogy ki mennyire intellektuális személyiség és ki mennyire nem az, az nem a te hatásköröd, hogy ezt eldöntsd! Ebbõl kifolyólag jogod sincs rá, hogy itt bárkinek bárminemû szellemi és fizikális képességét minõsítsd!
...ehh, valami csúnyát akartam írni, de már csak röhögni tudok ezen is

most akkor hogy is van ez?...
csak mert tényleg nem értem, hogy az ut-seknek mi nem tetszik benne? kevés a transloc, lassú a géped hozzá, visszafogták a sniper, vagy úgy egyáltalán miafaszbajotokvan?
mert lehet, hogy én vagyok szûkagyú, de eddig csak pozitívumokat láttam ut1-hez képest...
na most akkor lehet flamelni...
a maradák pár(tíz)ezer júzernek meg igen, aki most is aktív...
amúgy ha meg tényleg olyan suxx game, mint amilyennek beállítod/beállítják, akkor miért készül annyi map, mod, mutator, skin, hang meg még mittudoménmi naponta a game-hoz?
te is csak 1 begyöpösödött agyú user vagy...
ráadásul azt még mindig nem fejtetted ki, hogy voltaképp mi az, ami nem tetszik a game-ban, csak helybõl lefikáztad...
ühh...kicsit be vagyok baszva...

BÚÉK belétek!

olyanról nyílvánítasz véleményt, amit fogadok bármibe, hogy nem is ismersz eléggé...
amúgy B.Ú.É.K. menjetek bulizni 😊
Ha nem tetszik , ne játsz vele.
Nem egyformák az izlések , igy megértelek.
Viszont azt Te értsd meg , hogy vannak nagyon-nagyon sokan akiknek tetszik és játszák is...nézz körül a külföldi szervereken...ja hogy nincs eredeti játékod ? Akkor milyen jogon fikázod ? Van érteleme ? Szerinted ettõl jobb lesz szánodra a játék ?
Menj már inkább bulizni...Szilveszter van !
Na BUÉK !
csak egy adalék...a héten töltöttem le 350 db pályát...és nyilván van még több is...ha ennyire szar lenne akkor miért gyártanak hozzá ennyi pályát...
Azért mert MO-n a szokásos pangás van azért amiért , errõl volt már flém , és neked nem jön be , bele kell törõdnöd hogy mások viszont igen.
Na én megyek és bulizok inkább tövább...tedd ezt Te is..érezd jól magad !
Píísz ;-P
mikor elindítod a game-t csak fekete képernyõt látsz és készenlétí állapotba kerül a moncsid, de az zene szól 1 darabig, ugye?
na szerintem ez a következõ: bár nem tudom milyen monitorod van, de nekem egy szutyok 15" belinea 102010, ami nem bír 1024x768-nál többet és azt is csak 60 Hz-zel. nálam ez a gond akkor jelentkezett, amikor valami progi nagyobb frekit állított be automatikusan, mint a windows. (mittudomén 1024x769, 100 Hz, pl.) és ilyenkor én is csak sötét képernyõt láttam, mert készenlétí állapotba kerül a moncsim...
ha ez a gond, akkor a rivatuner nevû progi segít neked, nekem is megoldotta ezt a problémát, mert meg lehet benne adni 1 fix Hz-ez, és akkor minden progi ezt fogja használni. a progit le tudod tölteni a www.hardwired.hu-ról.
ha netán mégsem ez volna az, akkor is tutira valami vga driver problémád van, cseréld át valami másra...kb. ennyi. (esetleg egy directx reinstall segíthet még, bár ez imho vga lesz)