8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
[Walaki]D`Lair #7263 Ezt hiányolom az UT2K3-ból : -
Sputn1K_ #7262 jóvan, nyugi. nincs semmi gáz. leszámítva, hogy még mindig társítva vagy:) -
Sputn1K_ #7258 nemtok innen segíteni. fejből meg nem mondom, hol lehet a tásítást kikapcsolni, biztos, hogy ki lehet. Ne legyél zsiráf.
Az meg, hogy felesleges-e nemtom, de egy biztos, szeirntem nincs még egy ember itthon, aki társította valaha a cracket :) szóval nincs igazán tapasztalatunk, az exe fileok exehez társításában, és annak megszüntetésében. De, mondok valamit. Szeirntem egy uninstall segít.
Ha nem, akkor format C:
mellesleg ne hisztériázzál itt, ha tudunk segítünk, ha nem nem. Oldd meg magad. -
WiLDoR #7251 fingom sincs, hogy mi is a bajod voltaképp, mert ha belegondolok és átnevezem az ut2003.exe.2186-ot ut2003.exe-re, amit rámásolok az eredeti ut2003.exe-re, és ha ezt elindítom, akkor elvileg futnia kéne a game-nak. szóval nem igazán értem, látni kéne...
bár álmomban sem gondoltam volna, hogy valakinek nem jut eszébe, hogy az ut2003.exe file végén az a .2186 nem indítható file-t rejt, hanem csak a verziószám miatt biggyesztettem oda... -
nekem az ut2003 BETA csinalta hogy meghalt aztan alt mint akinek leesett az álla..
3 cd s ut2003 már kapasbol nem csinalt ilyen hujesegeket, es a menuje is jobban hasonlit a regi ut menurendszerehez, vegre legalabb atlatom..[=-
Remelem nemsokara talalkozunk vmelyik serveren, adigis gl hf stb..
LacX
alias
-=] lcx_666 -
Sputn1K_ #7246 mi az a total conv. ? -
Sputn1K_ #7245 A physics -et állítsd nagyobbra a Details menüben. -
Sputn1K_ #7244 De továbbra sem értem mi nem műxik. Ha társítottad az UT2003.exe.2186-t az eredeti .exe hez, akkor az azt jelenti, hogyha a .2186ra kattintasz, akkor az eredi exe-vel próbálja megnyitni ami persze nem fog sikerülni, de ez nem baj, mert nem kell rá kattingatni.
Egyszerűen töltsd le a cracket, nevezd át UT2003.exe-re és írd felül az eredetit.
(lehet hülyeség, de a társítást talán úgy tudod levenni (ha mégis gondot okoz), hogy az .2186os fájlon nyomsz egy SHIFT+JobbGombot, és akkor lesz egy olyan, hogy Open With..., vagy a magyar verziója. És akkor ott tudod módosítani a cuccost.
Bár lehet hülyeséget beszélek, mert ez most csak 1 ötlet így messziről. -
Sputn1K_ #7237 tehát akkor msot mit társítottál mihez ? Jól értem, hogy az UT2003.exe.2186 filet társítottad az eredeti UT2003.exe-hez ? Vagy mivan ? -
Sputn1K_ #7235 Te mirol beszelsz ?
A crack-et nem kell tarsitani semmihez, egyszeruen felul kell irni az eredeti UT2003.exe-t a letoltottel.
Amennyiben a PATCH-hel vannak problemaid, az mar mas kerdes.
Persze a crackelesrol nekem is csak ugy meseltek, szoval nem biztos :] -
Sputn1K_ #7231 Szerintem amint lesz végleges verzió, akkor beszéljünk erről újra. Béta cuccokból kicsit elegem van. -
Sputn1K_ #7228 már úgy hiányoztál... -
WiLDoR #7227 mondjuk aki net-en akar játszani az inkább ne is tegye fel a 2186-os patch-et, mert qrvára elcseszték a netcode-ját.
átlagban +50-nel nő a ping, ami azért elég gáz... -
WiLDoR #7226 ááá...ne fárasszatok már ennyire le... el is megyek aludni... hírtelen nagyon fáradt lettem -
TneX #7225 Mondjuk elsőre én is csak lestem hogy ezzel meg mivan,de 5 perc mulva leesett nekem is :D -
jaajj :)
lekapod a file végéről a .2186-ot, és bemásolod ;-) (vagyis lesz egy ut2003.exe-d) -
WiLDoR #7222 sf.hq.hu-n fent van a crack is, és a linkje is jó. most szedtem le, hogy teszteljem. -
WiLDoR #7221 már javítottam, most már jó a patch. -
ilyenkor nálam bejátszik a www.planetunreal.com. -
Annyira bírom ezt a Bonus Pack-ot :)))
A végleges előtt volt egy szép Beta. Abban néztem is, hogy hű milyen fasza zenék IS vannak, meg lavagiant2, stb...
Aztán finalban nincsenek benne.. Na ennyit erről, mondom. Erre kiadják fél évvel később teljesen változatlanul.
Pedig pénzt se kapnak érte, akkor meg miért?! -
Mihail #7215 Sizasztok van 1 kis gondom!
Visszatettem az ut2k3 eredi exe file-ját a patcheléshez(2186), majd feltettem a bonuspacket, végül az itteni exefilet a 2186-os hoz valót tettem be és nem indul a játék. Mi lehet a gond? -
WiLDoR #7214 felraktam SF.HQ.HU-ra az új patchet, hozzá a cracket és az új DE bonus pack linkjét is. akinek még nincs meg, az húzhatja lefelé :) -
mondjuk feltolod magad mIRC re és megkérdezed a CSAPATTÁRSAIDAT, és ELKÜLDIK. -
rusland #7212 2186os patchez nemtudtok cracket? -
Lifeforce #7209 Hi mindenkinek.Szerver és Játékszerver üzemeltetők és indítók figyelem!
Elkészült a szerverfelügyelő kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével bekapcsolja szervert.
2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltető által beállított idő leteltével lereseteli a szervert.
Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelőkre gondolva.
Oprendszer: win*****,unix,linux.
Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.
-
Srácok szeretnék magyar szerveren játszani a "biztonsági másolattal", mi kell hozzá, valamint valaki tudna írni pár szerver címet? Előre is köszi. -
hatja tolthetitek le azt is :) -
WiLDoR #7204 azért mozognak furán u2-ben az enemyk, mert a fejlesztők véletlenül felcserélték az u2-es és u1-es motort. a köv. patchben javítva lesz :)
ezt unreal 2 fórumon olvastam itt. -
Idén online még én sem játszottam...offline is csak gép tesztelésre használtam -
WiLDoR #7202 ShArK FoRcE* - szerverek: 193.225.21.57:7777 (CTF) és 193.225.21.57:5555 (F2F) - még teszt és build alatt
a F2F szerver a Pro-Gamint liga szabályai szerint fog futni.
egyenlőre még tesztelés alatt van a dolog, de már fut, ha minden igaz, és ha beválik, akkor ez lesz a szerverünk. használjátok :) -
tbundy #7201 görgős genius easy+, v. ilyesmi. próbáltam már sztem mindent, konkrét gombokra is konfigoztam a középső egérgombot, de úgysem müxik.. -
Sputn1K_ #7200 Milyen egered van ??? Biztos, hogy fel kell ismernie, max az egered konfigjat kell allitani. -
tbundy #7199 amennyit idén játszottam UT-val...
-
Érdekes...rá kellene kérdezni adminokra...
Mióta nem vagy te UT-s arc ? ;-PPP
"emberke mozgása csökevényes, mintha bilincsbeverve harcolna"
pontosan ugyanezt éreztem én is -
tbundy #7197 nem tudom hogy lehetséges, de az előbbit én írtam... -
nem vagyok ut-s arc, de a véleményem:
grafi szép, játékmenet nem rossz, viszont emberke mozgása csökevényes, mintha bilincsbeverve harcolna, a hangok, zene jó (mondjuk).
Akárcsak ut2, ez sem bírja felismerni az egerem középső gombját. Volt 1 general protection faultom, talán eax miatt.
ennyi egyelőre -
Haj
Kicsit off leszek :
tegnap este letöltöttem Unreal2-őt , de csak a tutorial kipróbálására volt időm.
Hát ennyiből kicsit vegyesek az érzéseim...nem érzem azt a hangulatot benne mint ami az első részben megvolt. Igaz ennyiből nem szabadna véleményt alkotnom , de az U2 topicban olvasgattam most kicsit vissza és hát elég vegyesek a vélemények.
Grafika még elmegy , a zenéjére mást vártam , a mozgása nekem totál suxx UT2 után.
Kiváncsi vagyok az UT-s arcok véleménére ;-P
-
Sputn1K_ #7194 valóban pang a hp. de majdcsak változik ez. viszont ircen ott vagyunk minden nap:) -
Ha ujra lesz netem és a hp vitánkm is eldől, akkor bizonyára rendszeresen frissítve lészen a lap, de ameddig se rendszeres meccsezés, se kialakult hpolitika nincs addig ugy sincs mit igazán frissíteni rajta. Jelenleg tart a designolása a wl nek ha jól tudom, és kicsit szebb lesz mint jelen állapotában ezt minden további nélkül állíthatom, hála padre nak. Persze csak ha ő is ugy akarja.-) -
Joint #7192 Wildor jol látod régen lett frissitve de talán majd atibá rászánja magát valamikor. :)