Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ecet
Nem tünt fel. És a hülyeséget ne terjeszd , mert ragályos

Veriel
"Sikeresen 1 mondattal elintézetnek érzed a dolgot és ezzel úgy érzed másokat is meggyõzöl, sõt mások nevében beszélsz. Na ez a fanatizmus !"

Nem tûnt fel, hogy viccelek? 😊

Hát igen, az AMD fanok nem értik a tréfát. Nem a humorérzékükkel van a baj (hiszen abból elég sok kellett ahhoz, hogy megvegyék), hanem a nem futó programok miatt frusztrációval eltöltött idõ veszi el a kedvüket a mókától 😊)
Pano
egyszerûen beadta a kulcsot a directXed... telepítsd újra...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
emlékeznem kéne? 😊) AKkor az nagyon régen lehetett 😊)) Nah, ha visszatérsz fel sem kellsz a talajzatról 😊)))))))))))))))))))) Nemtudom, hogy emléxel-e még az OBI-ra.. gondolom biztosan, mert mindíg is az õ szerverükön nyomultam. Nah, most indult egy liga, durva lesz nagyon 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pl hiába irsz le akármannyi cd kulcsot mert ugyan a játékot fel tudod rakni de a serverekrõl ugyan úgy ki fog dobni.
hogy ha valaki nemtudná az UT 2003-hoz
Hi all !
Valaki megtudja adni a serial numbert ?
elõre kösz na by
l3alF1aKe
Pano ezt tuti nekem cimezted? ...mert én direklt vigyáztam rá még vélletlen se sértsek meg senkit-)
SoF ot meg kifejezetten szeretem, nem is tudom egyáltalán hogy kerültem én szba annak kapcsán, hogy 'lehordom az illetõt, hanem ....'
De amugy teljesen egyetértek veled.. Ecet neked meg az a bekezdés hogy "mondom ezt ugy" mond neked valamit?-) Én mondom, bocs mondtam ..-)

That\'s All Folk\'s

az ut 2003-at innen le tudod tölteni http://games4u.freeweb.hu/.
ecet
Mond, te gyárilag vagy ilyen hülye vagy csak csinálod ?
Amúgy Wildorhoz hasonlóan már csak nevetni tudok rajtad , és már szánni sem tudlak értetlenséged miatt. Végülis nem kell IQ teszt ahhoz hogy ide írogasson vki , fõleg név nélkül.

Pano
Szia!

Figyelj... ut2003 az nagyon szép játék és télleg jó a játékmenet stb stb, ez vitathatatlan. De, nekem a hangsebeségel való rohangálás és ungrándozás valahogy elvette tõle a kedvem. Én vérbeli SoF I-II fun vagyok és éri azt a játékot is elég kritika, mégsem hordom le az ítélkezõt hanem megpróbálom felvilágosítani, hogy én miért szeretem. Szóval, én inkább maradok az FPS-t illetõen a realitás talaján. SAjnálom, h abeletiportam a lelki világodba, nem volt szándékom. Minden jót!

Szerintem a Strike-Force UT kiegeszito a legvacakabb realmod az eddig megjelentek kozul. Igazabol a realmod jelzo sem illik ra. Ha CShez
kepest tovabblepes kell, akkor a Tactical Ops cimu jatekot nezd meg. Kezdetben UT modnak indult, de vegul kiadtak kulon jateknak is. Szerintem ez a legjobb, es egyben az egyetlen, ami kidolgozottsagban, grafikaban tovabblep a CShez kepest. Barcsak ebbol csinalnanak UT2003 enginnel valamit. 😊
Veriel
"A hasonlitgatásnak szerintem kb annyi értelme van mint bármely , hogy csak példát hozzak AMD vs Intel flémnek. Egyik tábor fanatikusai sem tudja meggyõzni a másikat , és nem is lehet , hiszen fanatikusakról van szó."

Mondjuk ez azért más, mert a lelke mélyén mindenki tudja a választ. És az nem A betûvel kezdõdik. 😊
l3alF1aKe
Hát ha nem is tökéletes a gamez (mert valljuk be hagy némi kivánnivalót maga UTán ) azért ezt télleg nem érdemli meg amit itt oszt néhány emberke. Ezt hosszú UT s pályafutásom alatt persze már többször tapasztaltam, és szólok most a többiekhez, ha estleg ilyen hozzászólással találkoztok egyszerûen nem kell figyelembe venni. Amugy nem indult ez a dolog olyan durván mint amivé fajult, csak pl elsõ flameszõvegében az UTolsó szót kellett volna kihagyni, máris más a dolog állása. Kérem tisztelettel kicsit télleg q3 as lett tagadhatatlan. UT hez vajmi sdok köze sincs ez is tagadhatatlan (mondom ezt ugy hogy UT zek kb amióta az ut demo megjelent 99 november?...) kevés a teleõport? van máér mutator ...le kell szedni . fizika?.. ja itt a q3 meg a raksi ...de ezek üdítõek. Összességében viszont jó game, és nem részletek meg kritikák alapján kell mérlegelni. Kérek mindenkit hogy pliz legyen pisz

That\'s All Folk\'s

Pano
-Most kapcsolok, Strike Force, bocs, rosszul írtam 😄

Pano
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, mégpedig egy ut2003 kiegészítésrõl, a Counter Force-ról Próbálta már valaki? S az mondana róla véleményt? 😊. Ebben is nagy sebességel megy a futkározás?

Saz!Van honlapunk de még gyerekcipõben jár de azé nézd meg ott le van irva hogy hogyan gyere irc-re amúgy 5-en vagyunk. stg.fw.hu (a mirc-et ne innen töltsd le)
én már csak röhögni tudok rajtad

ecet
Primán megy a CTF port

Van honlapotok? Hol szoktatok beszélgetni? hányan vagytok? 😊)
SaZ gyere az stg-be.Annak nincs is még nagy multja de legalább szervezett.
Ja! Lenne még egy kérdésem is...A Landor nincs felpeccselve , vagy itt nállam van a probléma? Ugyanis amikor be akarok lépni akkor egy "Corrupt Connection Detected" hibaüzenettel visszatér a fõmenübe...Miért?😊
Kifelejtettél egy klánt...nem tudom hogy hány tagú de SMK a rövidítésük smoke a lot asszem... 😊
Na bejelentem,hogy kiléptem a Lamer Intelligence klánbol...Oka az volt,hogy a tagok annyira sz*rnak az egészbe,hogy az valami felfoghatatlan...
"nem vagy alkalmas az értelmes párbeszédre"

hehe. ez jó duma, tetszik

ecet
Hagyd Wildor , nincs értelme.

PI:
Látod mi van a nevem elõtt ??
_RtE_ = Runtime Error
Jé ez mi is ? Egy klán...
Milyen klán ? UT (nem UT2)!!! És akkor ki az elvakult ??

Sajnos nem láttad meg a mondanivalómban a lényeget és azt sem amit mások is irogattak itt neked...nem vagy alkalmas az értelmes párbeszédre.

bocs, ha kifelejtettem valakit

Én nem leszek ilyen finom, mint ecet volt: Húzz innen a picsába, faszt sem érdekel az anonim véleményed, világos?

Amúgy meg még mindig nem fejtetted ki, hogy neked mi az, ami nem tetszik. Az meg, hogy mások ítélete alapján döntesz valami felõl, azt tükrözi, hogy még saját egyéniséggel sem bírsz, mert még normális véleményed sincs. Szánalmas vagy. És képzeld egyikünk sem elvakult, millió+1 másik game/dolog is van, amivel éppen szórakozom többek közt én is, jelenleg (Köztük van UT1 is, na nem is hitted volna, mi? Ja és Q3 szintén). Mégsem járok Q3-as meg UT1-es klánok site-jára és topicokba, hogy ott ócsároljam a game-t, meg szítsam tök feleslegesen a feszültséget...

Más: Jelenleg már 3 UT2003 klán létezik, ami hivatalosan is bejelentette létezését (nemhivatalosan 5), ezek: sF* (9 fõ), FLT (7 fõ), STG (? fõ), FCY (4? fõ),
  • * (? fõ) és láttam pár emberkét már 4rm3d-bõl is (ami asszem' CS klán)
    Szóval alakúlgat a magyar UT2 scene is

nah, akinek instázni van kedve, annak üzenem, hogy a Relic UT2003 szerver (IP: 195.70.36.116:7100) jelenleg ZoomInstagi-bel, transloc-kal, mapvote-val fut (F7-re van mapvote) és 2166-os patch-csel. jó mókázást

www.ut2003hq.hu - ja bocs, nem .hu, hanem .com.

sorry, a helyes cím: www.ut2003hq.com

Ja és azok figyelmébe, akik még mindig azt hiszik, hogy ez egy hûdemilyen suxx game, akkor itt egy kis részlet a ___www.ut2003hq.hu___ file-látogatottsági indexébõl (ezek az adatok itt konkrétan arra vonatkoznak, hogy a legújabb mappack-okat - öszesen kb. 6-700 mb-nyi mapot - hányan is töltötték le - mivel megnézni ugyebár megnézni nem lehet anélkül, hogy le ne töltenéd):

1- Dead Cat Map Pack (Updated) - File Views: 40.175
    2- High Quality DM Map Pack - File Views: 204.685
    3- High Quality DM Map Pack 1.1 Patch - File Views: 140.601
    4- Marsfyre`s UT2003 4Pack - File Views: 105.899
    5- Quality 3rd Party Pack 1 - File Views: 411.774
    6- UT2003HQ Map Pack 1 (71 Maps)- File Views: 675.754
    7- UT2003HQ Map Pack 2 (77 Maps) - File Views: 628.417
    8- UT2003HQ Map Pack 3 (87 Maps) - File Views: 496.635
    9- UT2003HQ Map Pack 4 (184 Maps) - File Views: 251.135

no comment. azt hiszem a számok magukért beszélnek...

Megalakult az STG klán ha valaki szeretne jelentkezni és komolyan is gondolja akkor irjon az [email protected] ra és ellenfeleket is várunk.
    ecet
    Dejó...végre megint lehet flémelni...és sajnos csak emiatt van forgalom itt. :-(

PI vagy akárki is vagy :

1. Nagyivben leszarom hogy kinek milyen véleménye van a játékról , ki mihez hasonlitgatja , mert nekem igy tetszik ahogy van.
    2. Ha nem tetszik ne játsz vele.
    3. Ha lefikázod akkor ne csodálkozz hogy neked esnek.
    4. Nyiss egy új topicot "Az UT2003 a 2002 év legszarabb játéka" cimen és ott akkor lehet flémelni. Bár ennek annyi értelme van mint az AMD vs Intel , UT vs Q3 stb flémnek.
    5. Általában minden hozzászólást elolvasok , és nagyjából emlékszem is mindenki hozáállására, és ennek tükrében irtam neked amit irtam...mivel elõzõ hozzászólásaidban "kifejtetted" véleményed már , ezért nem kaptál tõlem olyan durván.

Megkérdezném , bár választ nem várok , hogy ezexerint pl filmet is csak úgy nézel hogy elõtte megnézed mit irnak róla a kritikusok és ha lehúzza pár magát " szakértõnek " nevezõ egyén , akkor az már szerinted is szar ?
    Mi lenne ha mindenki ezen " szakértõk" véleményére adna ?
    Nem lehet az embernek saját ízlése és ítélõképessége ?
    Tartsd tiszteletben , hogy másoknak eltérõ lehet és jelen esetben mi is tiszteletben tartjuk hogy te másként látod a dolgokat.
    De te belemagyarázni akarod a fórumlátogatókba , hogy szar a játék , mert pár embernek nem tetszik.
    Így is kicsi a Magyar játékosok tábora és megosztott , nem szétzülleszteni kellene hanem összefogni. És nem a " na látjátok én már ezt megmondtam, és nézzétek inglisül írogató területen is van pár ember aki ezt vallja " stilusban lehúzni. Ezen írások mõgé akarsz bújni bújni ? Azt várod hogy ez majd megerõsíti a mondanivalódat ?
    Tényleg , most hogy így mondod tényleg szar ez a játék , minek is vettem meg ? Már adom is fel apro-ban: UT2003 , a 2002 év legszarabb játéka sürgõsen eladó , sõt fizetek érte csak vigyétek már el tõlem , mivel az SG fórumán névtelenül irogaró PI vagy joco_ felnyitotta a szemem és én vakon hiszek neki...

Nekem errõl most perpill ez a véleményem .
    Ha nem tetszik sajnálom...nem akarlak megygyõzni , nem ez a célom...ha viszont kicsit elgondolkodtál és nem elvakultan nekem esel ezután, akkor viszont elértem a célom.

A minõsítésedre pedig nem reagálok..magadat minõsítetted vele.

bocs: "ezek" akart lenni

ezen szerint nincs neki...

akkor igazán iderakhattad volna a kommented számát, amiben kifejtetted a véleményed, mert senki sem fog visszaolvasni #6876 hozzászólást...

szóval, ha megtennéd, hogy ideírod a számát, azt megköszönném.

Én ugyanígy vagyok vele. UT2 elött UT1 volt az egyetlen FPS game, ami le tudott kötni 10 percnél tovább...

És nekem is bejött...S tényleg nem kötelezõ darab, ha nem tetszik, ne játssz vele. S PI, ha már itt fikázol, legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy nem anonimként teszed ezt...

Az meg, hogy ki mennyire intellektuális személyiség és ki mennyire nem az, az nem a te hatásköröd, hogy ezt eldöntsd! Ebbõl kifolyólag jogod sincs rá, hogy itt bárkinek bárminemû szellemi és fizikális képességét minõsítsd!

""ne merd bantani a kedvenc jatekomat mert irgumburgum..." tipusu elefant onerzet kombinalva hangya aggyal valaszokat irogatni"

...ehh, valami csúnyát akartam írni, de már csak röhögni tudok ezen is

sokan azt mondják, hogy mert Q3 feeling...hát én láttam Q3-mat, meg játszottam is vele, mégsem jutott ez eszembe róla...

most akkor hogy is van ez?...

csak mert tényleg nem értem, hogy az ut-seknek mi nem tetszik benne? kevés a transloc, lassú a géped hozzá, visszafogták a sniper, vagy úgy egyáltalán miafaszbajotokvan?

mert lehet, hogy én vagyok szûkagyú, de eddig csak pozitívumokat láttam ut1-hez képest...

na most akkor lehet flamelni...

hát mondjuk nem árt alá egy izmos config, ez tény...bár nekem ha minden max-on van, akkor is van 60 fps-em, bármilyen körülmény között...

elolvastam képzeld. na és? ki nem szarja le? 5 ember a 6 milliárdból... nekik nem tetszik és akkor mi van???

a maradák pár(tíz)ezer júzernek meg igen, aki most is aktív...

amúgy ha meg tényleg olyan suxx game, mint amilyennek beállítod/beállítják, akkor miért készül annyi map, mod, mutator, skin, hang meg még mittudoménmi naponta a game-hoz?

te is csak 1 begyöpösödött agyú user vagy...
    ráadásul azt még mindig nem fejtetted ki, hogy voltaképp mi az, ami nem tetszik a game-ban, csak helybõl lefikáztad...

ja. gagyi a grafkártyám. 😞(( only matrox g400 (16 mb vram) and i don't have money to buy a new graphics card 😞((( talán 3 hónap múlva.
    sok embernek ugyanez a gondja, hogy nem fut jól a gépén a configtz....

ühh...kicsit be vagyok baszva...

BÚÉK belétek!

BUÉK minden hentelõnek 😊
    Szerintem király játék, de várom nagyon a magyarosítást. de sima ut-vel még mindig többet játszok, mert elfut a gépemen (p3 667, 384 mb sdram, matrox g400 (16 mb vram)
    szerintem meg te vagy [email protected]éghozzá elég rendesen...

olyanról nyílvánítasz véleményt, amit fogadok bármibe, hogy nem is ismersz eléggé...

amúgy B.Ú.É.K. menjetek bulizni 😊

ecet
    Magyarázd már el légyszives , hogy miért jó az neked , hogy belénk akarod magyarázni azt , hogy szar a játék ?
    Ha nem tetszik , ne játsz vele.
    Nem egyformák az izlések , igy megértelek.
    Viszont azt Te értsd meg , hogy vannak nagyon-nagyon sokan akiknek tetszik és játszák is...nézz körül a külföldi szervereken...ja hogy nincs eredeti játékod ? Akkor milyen jogon fikázod ? Van érteleme ? Szerinted ettõl jobb lesz szánodra a játék ?
    Menj már inkább bulizni...Szilveszter van !

Na BUÉK !

csak egy adalék...a héten töltöttem le 350 db pályát...és nyilván van még több is...ha ennyire szar lenne akkor miért gyártanak hozzá ennyi pályát...
    Azért mert MO-n a szokásos pangás van azért amiért , errõl volt már flém , és neked nem jön be , bele kell törõdnöd hogy mások viszont igen.
    Na én megyek és bulizok inkább tövább...tedd ezt Te is..érezd jól magad !
    Píísz ;-P

te farokrágó már 2166 is van amugy sf.hq.hu (sharkforce klán hp-ja).
    Megalakult az FLT--->Fucked Lammer Team. Egyenlõre nicsnen hp-nk csak cseti(ircneten #flt-clan.hu)7-en vagyunk. Ezzel csak aztakarom mondani jólenne ha más is csinálna ut2 klán-t hogy lehessen jókat war-ozni😊))))))
    ha jól sejtem neked a problémád a következõ, de azért összefoglalom, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól értettem-e.

mikor elindítod a game-t csak fekete képernyõt látsz és készenlétí állapotba kerül a moncsid, de az zene szól 1 darabig, ugye?

na szerintem ez a következõ: bár nem tudom milyen monitorod van, de nekem egy szutyok 15" belinea 102010, ami nem bír 1024x768-nál többet és azt is csak 60 Hz-zel. nálam ez a gond akkor jelentkezett, amikor valami progi nagyobb frekit állított be automatikusan, mint a windows. (mittudomén 1024x769, 100 Hz, pl.) és ilyenkor én is csak sötét képernyõt láttam, mert készenlétí állapotba kerül a moncsim...

ha ez a gond, akkor a rivatuner nevû progi segít neked, nekem is megoldotta ezt a problémát, mert meg lehet benne adni 1 fix Hz-ez, és akkor minden progi ezt fogja használni. a progit le tudod tölteni a www.hardwired.hu-ról.

ha netán mégsem ez volna az, akkor is tutira valami vga driver problémád van, cseréld át valami másra...kb. ennyi. (esetleg egy directx reinstall segíthet még, bár ez imho vga lesz)