Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sizasztok van 1 kis gondom!
Visszatettem az ut2k3 eredi exe file-ját a patcheléshez(2186), majd feltettem a bonuspacket, végül az itteni exefilet a 2186-os hoz valót tettem be és nem indul a játék. Mi lehet a gond?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

felraktam SF.HQ.HU-ra az új patchet, hozzá a cracket és az új DE bonus pack linkjét is. akinek még nincs meg, az húzhatja lefelé 😊

The Garrett
mondjuk feltolod magad mIRC re és megkérdezed a CSAPATTÁRSAIDAT, és ELKÜLDIK.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

2186os patchez nemtudtok cracket?

\'danja

Hi mindenkinek.Szerver és Játékszerver üzemeltetõk és indítók figyelem!
Elkészült a szerverfelügyelõ kütyü végleges változata. Tulajdonságai:
1. Ha a szerver valamiért lekapcsolna (hoszabb áramszünet, túlmelegedés ...stb),akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével bekapcsolja szervert.
2. Ha az op.rendszer lefagyna akkor az üzemeltetõ által beállított idõ leteltével lereseteli a szervert.

Ár:5000Ft ha kell számla akkor 6000+áfa.
A készülék önfentartó, dobozolva normális (eladható)állapotban van.Természetesen többet is gyártottunk rátok illetve a már megrendelõkre gondolva.
Oprendszer: win*****,unix,linux.
Ha érdekel benneteket akkor e-mailban megbeszéljük a részleteket.

Shep
Srácok szeretnék magyar szerveren játszani a "biztonsági másolattal", mi kell hozzá, valamint valaki tudna írni pár szerver címet? Elõre is köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LacX
hatja tolthetitek le azt is 😊
azért mozognak furán u2-ben az enemyk, mert a fejlesztõk véletlenül felcserélték az u2-es és u1-es motort. a köv. patchben javítva lesz 😊

ezt unreal 2 fórumon olvastam itt.

ecet
Idén online még én sem játszottam...offline is csak gép tesztelésre használtam

ShArK FoRcE* - szerverek: 193.225.21.57:7777 (CTF) és 193.225.21.57:5555 (F2F) - még teszt és build alatt

a F2F szerver a Pro-Gamint liga szabályai szerint fog futni.

egyenlõre még tesztelés alatt van a dolog, de már fut, ha minden igaz, és ha beválik, akkor ez lesz a szerverünk. használjátok 😊

görgõs genius easy+, v. ilyesmi. próbáltam már sztem mindent, konkrét gombokra is konfigoztam a középsõ egérgombot, de úgysem müxik..

Milyen egered van ??? Biztos, hogy fel kell ismernie, max az egered konfigjat kell allitani.
amennyit idén játszottam UT-val...

ecet
Érdekes...rá kellene kérdezni adminokra...

Mióta nem vagy te UT-s arc ? ;-PPP

"emberke mozgása csökevényes, mintha bilincsbeverve harcolna"
pontosan ugyanezt éreztem én is

nem tudom hogy lehetséges, de az elõbbit én írtam...

mateos
nem vagyok ut-s arc, de a véleményem:
grafi szép, játékmenet nem rossz, viszont emberke mozgása csökevényes, mintha bilincsbeverve harcolna, a hangok, zene jó (mondjuk).
Akárcsak ut2, ez sem bírja felismerni az egerem középsõ gombját. Volt 1 general protection faultom, talán eax miatt.
ennyi egyelõre
ecet
Haj
Kicsit off leszek :
tegnap este letöltöttem Unreal2-õt , de csak a tutorial kipróbálására volt idõm.
Hát ennyibõl kicsit vegyesek az érzéseim...nem érzem azt a hangulatot benne mint ami az elsõ részben megvolt. Igaz ennyibõl nem szabadna véleményt alkotnom , de az U2 topicban olvasgattam most kicsit vissza és hát elég vegyesek a vélemények.
Grafika még elmegy , a zenéjére mást vártam , a mozgása nekem totál suxx UT2 után.
Kiváncsi vagyok az UT-s arcok véleménére ;-P

valóban pang a hp. de majdcsak változik ez. viszont ircen ott vagyunk minden nap😊
l3alF1aKe
Ha ujra lesz netem és a hp vitánkm is eldõl, akkor bizonyára rendszeresen frissítve lészen a lap, de ameddig se rendszeres meccsezés, se kialakult hpolitika nincs addig ugy sincs mit igazán frissíteni rajta. Jelenleg tart a designolása a wl nek ha jól tudom, és kicsit szebb lesz mint jelen állapotában ezt minden további nélkül állíthatom, hála padre nak. Persze csak ha õ is ugy akarja.-)

That\'s All Folk\'s

Wildor jol látod régen lett frissitve de talán majd atibá rászánja magát valamikor. 😊

Saint of Underworld N/Me

Pilu OBI
Valaki letöltési lehetõséget pls pls...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

amikor majd én is...soha

amúgy mintha kicsit régen lett volna frissítve a hp-tok, vagy csak én látom rosszúl???

Neo123
koszi 😊
Neo123
gyenge a 7500 es radeonbol melyik az idealis?
Neo123
az mit jelent ? 1,7 xp+,512 ddr,radeon7500 128 mb eleg ?
minél nagyobb 😊

Neo123
Hi! Vki modja + mekkora cuccos kell az Unreal II-hoz.koszi
sztem elõször írtad jól

LacX
Balf imadom enis ezeket az evkozbeni lanokat, de sajnos amig nem volt netem senki nem hivott telefonon hogy na lacko lesz lan nincs kedved jonni?
azért szarul estett..
l3alF1aKe
igazság szerint azt kell mondjam ezek a barom nagy lanok nem nyujtanak megfelelõ feelinget. Számomra nem legalábbis. És még sokmindenki van igy ezzel. Az évközbeni kisebb nagyon 10-30 fõs lanok nál nincs is jobb dolog a számítógép-játékiparban mozgóknak. Persze ez nem jelenti azt hogy az eq6 ra nem mennék el. Fõleg ha addig meglesz a kábgelem, és egy év UTán megláthatom ki mennyit fejlõdött UTolsó meccsem óta-)

That\'s All Folk\'s

eddig én sem voltam, de talán a következõre elmegyek még sosem voltam ilyen gamer-partyn, bár anno Scenest 97' és Antiq 96' idején már kezdtek megmutatkozni az elfajulás jelei akkor is már leginkább csak gameltek az emberek

h külföldi szerverekre is vágysz, akkor nincs mese, kell az original... de a magyar szerverek crack-eltek, megnyugtatásként közlöm

Shongi
lehet crackelt is, csak kell hozzá egy pár cucc és akkkor is csak magyar serverekre mehetsz

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Mu*][*h4pHu|{4
Ja ,és apuci köszöni jól van.Már 3 éve nem lakok apucinál,de rinyálj nyugodtan.

igen.
Mu*][*h4pHu|{4
Ja fiam,és apukád a f*sz.Pláne ha ,enyire boszant ,hogy nem vesz neked egy jó kis ati kártyát,és ezért mást hülyézel.De én minden esetre ha megtörne a jég Gfx-et vetetnék vele helyedben.

Mu*][*h4pHu|{4
ejej

LacX
sput a funt szeretem, ha kicsit elmélyedsz a multban 😊 eszedbejut hanyszor mentem be akar vkk akar sgsf akar stc servere mikor lattam hogy nem klanmecs van..
kicsit ujitottam a gépemen lassan hely is lesz ut2 nek, ha kicsit gyakorol velem vki talan még a játékba is belejövök..
Azt meg el kell mondjam hogy a wolves klanbol nem 1 ember kurvajol nyomja, és leont személyesen is ismerem, aki azt hiszi hogy csal annak uzenem:
Mikor néztem hogy jatszik majdnem sirogorcsot kaptam, mert nekem ugy sosem fog menni, szinte lángot kap a bill, egér a keze alatt..
Nem mondhatnam hogy marhajo viszonyban vagyunk, (egy egetemen egy karon egy szakon tanulgattunk) de azért beszélõ viszonyban vagyunk, és õ már akkor állat volt ut ban miko én még nem is tudtam hogy van olyan hogy magyar ut szerver..
Szal enyi kb..
RelakS
Ha valaki foglalkozik pályaszerkesztõvel, akkor mongyon má ollyan progit, amivel tudom kezelni a .dds fájlokat, miszerint a kép kinyerése belõle (pl tga-ba), illetve olyan formátumba mentés, amit az UnrealEd is képes olvasni. Az sem hátrány, ha az editor által elmentett, valsz hibás állományokkal is tud kezdeni valamit (Az UnrealEd kifagy a saját .dds állományaitól 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lehet, hogy igazad van😊
Mu*][*h4pHu|{4
muhahaha
Nesztek Nvidia.
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=26139
http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=2423

Alexease
Extra OFF lesz de mashol nincs senki.
A Solaris filmhez (az uj Cloony-s) nincs valakinek felirata??? Jo az Angol is.
Koszi. Bocsi.
megnéznélek 7 ujjal billentyûzetrõl játszani. mókusborda.
LSC
már megoldódott

LSC
Szasztok.Valaki tudja hogyan lehet krekkelt dedikált szervert indítani?

Mit vártál ? A "pro" playerek mindig a leghatékonyabb játékot keresik, és annyi. Ez pedig a pontlövés.

De el kell keserítselek, az f2f bármilyen fps-ben arról szól, hogy ki veszi fel a pajzsot+powerupot. Ennyi.

Asszem Fatal1ty mondta egyszer:
A Quake egy olyan játék, ahol pajzsokat, és powerupokat szedsz fel, és mellesleg ha találkozol valakivel, az lelövöd.

(vagy vmi ilyesmi, szabadfodításban. No ez persze UTre is igaz).

Ez a pro szint. Persze nem kötelezõ igy játszani, sõt, még erre törekedni sem az.
Dantor
ezek lennének a "skilles" játékosok?

én csak annyit látok, hogy az gyõz, aki elõször felveszi a 100-as pajzsot.
meg hogy szinte csak pontlövõvel mennek... szóval én máshogy képzeltem el azt a playert, aki megnyeri a CPL-t. de ha ez kell a népnek 😊
mostantól én is ezt fogom gyakorolni...
Dantor
thx, megnézem!
OK, nem neked szólt, csak olvastam más fórumokon is ilyesmit, ezért írtam le. Meg azért, mert kiba idegesítõ szokás.

Rengeteg jó demót találhatsz a cached.net-en.

http://www.cached.net/?go=%2A/demo/archive///0/50/game/UT2003

Ezt meg ki ne hagyd:
http://www.cached.net/?go=%2A/demo/archive///0/35/textmatch/Fatal1ty//1040546441/1040632841

HF!