8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • G. Joe
    minden szarver ezt csinalja?
  • G. Joe
    Nem azért van, a legtöbb szerveren amugy is 21.99-es patch van, ha pedig nem az se gáz, mert be engednek azok is amik még nincsenek felpöcsölve. :)
  • tbundy
    http://unreal.hcgamer.hu
  • Dread
    Hát nekem nem szóltak de telefonon nem mondtak semmit hogy upgradelnek de ha nem csinálnak valamit akkor per lesz :))
  • Dread
    Megjavult egy egész napra másnapra megint rosz volt :((
  • RelakSfromhome
    Ma UT2k3 bajnokságoztam az Árkádban. Ritkagynyörűen nézett ki Radeon8500-al. TNT2 után :)
  • Dread
    segitsen aki tud.Az a gondom hogy kb 3 napja játékokban akár 2000 pingem is van és az oldalak nem jönnek be,irc szerverre is nagyon lassan csatlakozik van amikor nem is.Formatáltam már de nem változott semmi.Viszont van amikor egyszercsak helyre jön és minden olyan mint rég.De ami a furcsa az az hogy a letöltés az mindig ugyan olyan "jó" mint volt.Felhivtam a vnet-et de aztmondták hogy nem tudnak segiteni (nem mondok inkább rájuk semmit hanem megkérem anyumat hogy hivja föl őket és verje ki a balhét :))) Na szal nem tudom mi van most 3 napja a netemmel.Lécci ha valaki tud adni tippet az szóljon.Köfi előre is.Ja és a netspeed-et állitgattam de avval sem értem el semmit
  • Joint
    Syserr , meg a többi szervergazdi... mikor lesz fennt nállatok bonus pack?
  • Dread
    #7522 :)
  • dikki*yysw
    hi, Ralph. :)
  • Dread
    Hi!Tud valaki olyan oldalt ahonnan külföldi ut2003-as demo-kat lehet letölteni (klán meccsek, f2f-ek)? a www.ocrana.com-ot már kivégeztem :)))
  • Aquli
    koszi
  • tbundy
    nekem is nagyon bejön, de kircsi a mutant is.
  • RelakSfromhome
    VÁÁÁÁ!!!

Az Invasion rémdurva
  • tbundy
    nekem elsőre jól szedte le
    (a packhoz kell a 2199-es patch)
  • l3alF1aKe
    off
    nincs valakinek 3d flash animator 3.72 höz serialja?-)
    nagyon kéne
    on
  • Aquli
    milyen nagyobb magyar ut2003-al foglalkozo oldal van?
  • Petyka
    Sziasztok. Most szereztem meg a játékot, de nem tudok neten játszani. Keresi a master servert, aztán kiírja hogy azonosítás nincs rendben. Légyszi ha mutiplayer crack kell akkor dobjatok meg egyel, vagy mi baja lehet? köszi
  • Joint
    hát én már elég idegesítőnek találtam a kommentátor hangot :)
  • Joint
    Kedves szervergazdák , kint van az uj bonuspakk minnél előbb tegyétek fel szervereitekre! :)

(unreal.hcgamer.hu)

- 2uj adrenalin kombó
    - csomo uj pálya
    - 3uj kommentátor hang

ezek a fontossabb ujitások :)
  • tbundy
    igen
  • Dread
    sf.uw.hu <---- igy tuti bejön,de ugyis hogy sf.hq.hu csak várni kell kicsit.
  • LacX
    rég láttalak amugy :)) (élőben..)
  • LacX
    te balf az http://sgsf.hq.hu cimen egy regisztracios oldal jon be..
  • l3alF1aKe
    /szerverek természetesen.
  • l3alF1aKe
    http://sgsf.hq.hu itt megvan az összes magyar szerver, + néhány külföldi szever ip je. Meg egy program amivel elérheted a külföldi crackelt szervereket is.
    Az sfhq cime http://sf.hq.hu
  • G. Joe
    nem lassu a dc csak tudni kell hasznalni.
    Csak T1, vagy T3-as emberektöl állj neki tölteni, és nem lesz lassu a letöltésed. Ennyi.
  • Petyka
    Nem tudom lehet hogy én vagyok hülye de nekem a dc-ről iszonyat lassú a letöltés, nyilván nem tudnak gyorsabban feltölteni az emberkék vagy mi. Ez így elég hosszadalmas eljárás lenne. Dc-n kívül nem tudtok egy helyet?
  • l3alF1aKe
    Neked meg annyit, hogy az egyetlen magyar dm szerver nem is annyira egyetlen, csak ki kellene nyitni a szemünket.-)
  • WiLDoR
    mondjuk dc++
  • Petyka
    Hali. Le szeretném tölteni a játékot iso-ban, nem tudjátok honnan lehetne? Köszi
  • [HUN]PAStheLoD
    én azé nem UT.zek mert mindenhol züm-zümm van :'(
  • WiLDoR
    ja csak ne lenne rajta 200 feletti pingem :/
  • Dread
    Figy nekem is :))) amugy meg azért mert 2.5 megás ha jól tudom de ezt ne vedd biztosra.
  • Dread
    értitek jön a leleplezés :))))))))))))))
  • Dread
    Hi,még mindig tagfelvétel az stg klánban,tehát olyan tagokat keresünk akik aktivan részt tudnak venni klánunk életében.Nemrégen csatlakoztunk a clanbase ligához és reméljük nemsokára nemzetközi hirnevünk is lesz :) na akkor ha szeretne valaki csatlakozni akkor irjon az [email protected] cimre vagy jöjjön el irc-re ide irc.quakenet.eu.org ut.stg szoba.Bye
  • Dread
    nem valakinek hanem akarkinek :)))
  • Dread
    Ez azért kellett valakinek mert van egy nyereményjáték ahol ez a kérdés :))))))
  • Joint
    a fórum is kezd meghalni ... mi van veletek? :)
  • Vidam
    én is a pürét szeretem jobban! :)