8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • hen-tes
    JÓMI??
  • hen-tes
    mi ez a 3. meg a 4. ?? ezeket nem ismerem
  • hen-tes

ezeket nem lehetne ide betteni ? tők jó lenne
  • hen-tes
    úúúú
    sziven találtalak ?
    jeeee !! mega kill
  • Dantor
    óóó ez fájt
  • hen-tes
    jaja!
    de nagyon cool
    főleg a rocket jumpolsz vele , bár azt godmodba lehet csak mer meghalsz
  • Dantor
    Akkkor redeemer:
    set xweapons.rocketlauncherPickup PickupMessage You got the Redeemer! | set xweapons.rocketlauncher FireModeClass Class'XWeapons.RedeemerFire' | set xweapons.rocketlauncherPickup StaticMesh StaticMesh'WeaponStaticMesh.RedeemerPickup' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo' | set xweapons.rocketlauncher Mesh SkeletalMesh'Weapons.Redeemer_1st' | set xweapons.rocketlauncher AttachmentClass Class'XWeapons.RedeemerAttachment'| set xweapons.rocketlauncher PlayerViewOffset (X=7,Y=2,Z=-7.75) | set xweapons.rocketlauncher DrawScale 0.4

ezt az egészet be kellene rakni a user.ini-be. Hogy hova? az elején sorolja hogy 1-9, f1-f2-f3 stb., akkor pár sorral lejjebb kezdődenk a betűk. na itt megkeresed a G= (vagy a Z=-t, attól függ, mire akarod bindelni) sort és becopyzod oda a cuccot.

A játékban (csak single), megynomod a G-t (vagy a z-t, amire az előbb raktad) MIELŐTT a raksit felveszed. A raketta modelje kicsit megváltozik , és utána már mehet a móka!!

Ja, még annyit hogy csak az elsődleges műxik (szóval az irányítás még nem), a másodlagossal csak sima raksit lősz.
  • hen-tes
    álitólag csómó pucér kép lesz az 1ik cd-n
  • hen-tes

na mijaz a csaj amiről beszélnek a hw forumon ???
  • DF|Sylvie
    Dantor, kérlek :)
  • hen-tes

dantor kérd , mert nekem is ő segitett
  • DF|Sylvie
    Na, akkor a biztosan működő módszert leírhatná valaki ide :)
  • hen-tes
    dantor : köszke , müxik
    kicsit durva
  • dikki*yysw
    Jaja! Király!
    3cd lesz, ez mondjuk meg fogja nehezíteni a dolgot.. de nemsokára talán kapható lesz jipííí
  • dashed_
    UT2003 aranylemez!
  • hen-tes
    he???
  • magus
    egy hulye kerdes:) hogy lehet megmodndani hogy groove.hu szerveren nyomjma? sehiol sem tallatam azt a gombot hogy megmondjam en neki
  • hen-tes
    na vmit kel írni mer le esik a listről a forum
  • hen-tes
    ami a hcgameren van az nem megy :(
    nem tudná vki elküldeni a user.ini filet amibe megy ?? ?
  • Dantor
    remélem a redeemer raksit nem fog lehetni () szétlőni mint a sima UT-ben.
  • Dantor
    a redeemert elő lehet hozni, mondjuk nézd meg a hcgamer-en.

a redeemer maradt a régi, csak jobb effektje van :-)

ion painter meg egy pöttyöt nyom az ellenfélre, és után belecsapódik egy jókis ionnyaláb, ami visz mindent, mint a piros hetes. ja és csak kültéren használható (vagyis ahol látszik az "ég")
  • hen-tes
    de nekem úgy nem megy
  • Gabo

Ez lamaradt az előzőről.
  • Gabo
    Redeemer: Távirányítható cirkáló rakéta, ami csúnya-csúnya nagy bummot csinál.
    Ionpainter: Maga a fegyver nem okoz sebzést, ellenben a műholdon lévő ion-ágyú amit vezérelsz vele már igen. Megvilágítod a célt (megfested), majd kis késleltetés után jön az égi áldás.

Benne vannak a demoban, kicsit lejjebb irták már, hogy kell őket előcsalni.
  • hen-tes
    mit tudnak a redeemer meg az ionpainter ?? ? ? ?
    demoba nincsenek ?
  • Gabo
    Valahogy úgy...
  • Gabo
    Természetesen az előző hen-tesnek szólt.
  • Gabo
    Bármikor szívesen látunk vendégeket.
  • Gabo
    Hmm. Én ugyan veterán vagyok, de azért a tranlockot alig használom. Sőt kicsit utálom is. Tudom, hogy öreg hiba, de nehezen áll rá a kezem. Bár az is igaz, hogy veterán nem egyenlő a profival...
  • hen-tes
    Gabo : thx a helpet , de lehet hogy csak jővő héten lesz meg NA de addig itt ez az ügyes kis ut2k3 demo
    De ez az ut télleg jó
  • dashed_
    nem rossz a vid...
    amugy mi ez a zene ami megy alatta?? nem tudja valaki?
  • Petyus_
    Tegnap erről a listáról volt a MaTyI a groove.hu-n, tényleg elég jól nyomta, de azért annyira nem nagyon jól. :)

Én csak onnan ismerem meg a veterán UT-seket hogy tudják normélisan használni a transzlokit. :)
  • WiLDoR_work
    tegnap felnyomultam egy külföldi UT szerverre, s aszittem én leszek a penge a csapatban... hát, hmm... mit is mondjak. ha 2 frag-et sikerült összehoznom és nem mentem minuszba, akkor már very hapy voltam :)

baze' és nemtom egyesek hogy a halálba játszanak, de nem is bírom követni őket, csak azt veszem észre, hogy valami elsüvít mellettem és forog a föld...

hát én ezt nem értem...
  • Árnyvadász
    UT gépigénye nagyon pici, ha Voodoo3-asa van valakinek. Nekem anno 466-os Cerkával meg egy fentebb említett Vkártyával, plussz eleinte 64MB, aztán újabb 64MB után 128MB rammal abszolult jól futott. De ez a glide API miatt van-

Azért lett nagy gépigénye, mert D3D-ben is hozni kellett valamit, de mivel glide-ra volt optimalizálva a program ezért csak a 4.36-os patch megjelenésének környékén és kicsit erősebb gépekkel volt már elfogadható az UT.

A mostanit meg GeForce-ra optimalizálták, abból is a 2-esre, még a kezdetekkor. De eddig úgy néz ki elég is neki a második GPU generáció, hacsak nem teszed fel a textúramératakat max-ra. De ez memória kérdése. A videókártyán lévő memóriaáé.

Sylvie: Minek neked annyira egy 9700-es Radeon? Én a helyedben várnék kicsit és ha kijött az Nv30, meg egyéb jószág, akkor mérlegelnék és utána venném meg azt a kártyát amelyik jobb. Hiszen DX9-es progik még odébb vannak és a 9700 teljesítményére manapság még nincsen szükség. Egy GeForce3-al is lefolyik minden. Persze te tudod, csak gondoltam szólok:)
  • Gabo
    ecet:
    Egész héten reggeles voltam, így nem tudom estére milyen állapotban leszek. Azért megpróbálok jönni. Legfeljebb agyag galamb vadászat lesz, és én leszek a galamb.
  • Qnosi [OBI]
    Jaja .. ezeket mar GYAKOROLTAM :-) .. De van meg? Ez "csak" negy ...
  • Evilmann
    A láthatatlanság 2x jobb majd 2x bal, vanb még berserk ami 2x előre 2x hátra.
  • Dantor
    gyakorolj :-)
    csak az előrét, hátrát, meg az oldalazást kell használni :-)
  • Qnosi [OBI]
    Hi!
    Segitsetek ki pls .. Biztos le van mar irva valahol, de valahogy nem erzek eleg kesztetest, hogy vegigolvassam az uccso 2500 hozzaszolast.. Az adrenalin kombok erdekelnenek, ha nemtul maceras.. valahol mar biztos le van irva, csak a cim erdekelne
    Persze a ket legtrivialisabbat mar jomagam is tudom, valahogy elojott neha a lathatatlansag is .. de a tobbi hogyvan?
    Elore is koszi

Qnosi [OBI]
  • Gabo
    Zuzo avagy Dantor:
    Isten hozott a klubban. Már engem is lecsítereztek egyszer UT-ban. Pedig akik egy kicsit is járatosak az online játékban azok tisztában vannak azzal, hogy aim-botot használni modemes eléréssel, 200+ ms pinggel szinte lehetetlen.
    Arról amúgy nem igazán tudok, hogy az UT2003-hoz már lennének használható "segédeszközök". Ha mégis van ilyen, akkor mind a készítőjének, mind a használójának száradjon le a keze!
    Az tény, hogy a külföldi szervereken sok kezdő akad. Sokan most először próbálnak neten FPS-sel játszani, így érthető a dolog.
    Ha viszont összeakadsz egy profibbal, azt észre fogod venni. Itt most nem azokra a barmokra gondolok, akik az 50-es pinggel beszállnak egy olyan meccsbe ahol a többségnek 200 ms felett van az átlag elérése. És nem is azokra akik az UT1-ben ezt még megtoldják esetleg némi "rásegítéssel". (Az ilyenek csak a többiek játékát rontják el.)