Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G. Joe
Én sem ájultam el tõle!

http://deathfellows.hu/

Senkinek sem megy az UT2003 neten? Szõrnyû Nekemse. Tegnap probálgattam haverrral de nem akart összejönni. Mindig CRITICAL EROR-t ir

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Thank U!
De én fel is telepítettem!
Nem pesti vagyok...
dj ez a fullgáma! a parszt 4giga eh... de megéri!
Gyerekek, nagyon kéne ez a 927. vagy hanyas full verzió (a korábbi demó már megvan). Ha valaki felirná nekem CD-re, és találkozhatnánk valahol Bp. belvárosában holnap (szerdán) valamikor, adnék érte egy kis pénzt... ha érdekel, irj: [email protected] .
Érdemes lerántani?
MiQ
Sziasztok! Honnét lehetne letölteni a full-t?

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

invez lehet egyszeruen😊 olvass lejebb

Hehe Az uccsót töltöm. Else hiszem.

oke.Köszi, hogy mégegyszer feltöltöd. Rendes tõled!

reggelig?

És itt meddig lessz fent????

Kösz már jön is! Jah meg rájöttem hogyan kell használni a jelszót meg a past! hehe Köszi! Az is müködik!

Miért is?

A legjobban az a kijelentése tetszett, hogy jelenleg nincs olyan konzol, ami elég erõs lenne az UT2003-hoz. A PC-s játékoknak leáldozott topikban kíváncsi lennék mit szólnának ehhez a fanatikusok.

KÖSZIIIIIIIIIIII

melyikei: a 45, a 39 és a z elsõ 21

reszcsi ha nem tudnáb kilyött az UT2003 Build 947-es FULL VERZIÓ!!!! Mindenki ezt próbálja most beszerezni mindenhonnan. Te is inkább erre törekedj ne pedig a nyüves Demóra!!

Ha valakit érdekel Mark Rein válaszolt néhány felvetett kérdésre a hivatalos fórumon:
http://www.ina-community.com/forums/showthread.php?s=88180740b20a5971674b273f50a6b9ca&postid=2330570#post2330570

Bocsi, de fehér ember nem linkel!

Mi 7végén nyomtunk vele LAN-on, jó volt, de nagyon gáz így hiányos texturákkal, átkonfigurálhatlan irányítással, stb. Mikor jön már ki az a nyûves demó végre ! inverz egeret akarok ! és ut2003-mat !

Valki irjon egy címet! Vagy xentrix! Nem todnád ujra felrakni a szerverre???

gjoecrow
1000 thnx!
Este kiprobálom.
Kérdezném, miért kell ezt igy bonyolitani? De mind1! thnx
Valaki seggítsen!! Honnan tudnám továbbtölteni az UT2003-at?? Megszakadt a letöltésem. Még az elsõ 23 file hiányzik! Valaki seggítsen! Nem indul ujra a tegnapi server???? Jólenne

gjoecrow
Be van állitva a fire az erérre, mégsem tudok csatlakozni 😞(
Kivülrõl nézem hogy rohangálnak a többiek.
Emberek egy költõi kérdés:
Mi lenne, ha az aktuális játékot inkább IRC-n beszélnétek meg?
Nem kellene haszontalan infokkal szétfloodolni a topikot!
(Erre a topikra szintén vonatkozik.)

G. Joe
hogy a pöcsbe lehet specbõl belépni a játékba?
Bármit állitok, bármit nyomok csak kivülrõl hajlandó mutatni!

http://deathfellows.hu/

De akinke nincs meg a játék az nem tud menni,vagy ez nem érdekel senkit?😊))) (bocs,fiúk,unatkozom!)😊)))

hjaaa nem úgy gondoltam, csináljon más szervert!
nemgyün valaki multizni egyet! ?
Nem vagyo ám ennyire hülye csak fáradt...még nyomok pár kört és alcom kösz még1x is kszentriksz
ez kész ez a játék milyen lessz akkor a végleges!? az editorral ki szórakozott már!? Ha csinál valaki pályákat szoljon ám!
köszi faxom sose jöttem volna rá... már megvan
nahu ezt hollehet!? ez kell nekem! köszi csak mond meg hol állíthatom!
milyazistent lehet csinálni mert nekem csak ghostban megy az elsõ demónál ha betöltötte és az egérrel klikkeltem elkezdõdött de ebben csak "szállok" összevissza.. 😞
Ja, de csak olyan hangkartyaval, ami real time tud kodolni DD5.1-be. Ugye jelenleg meg csak az nForce tud ilyet, mas nem.

Ennyit a DD 5.1 supportrol... Pedig kiprobaltam volna rendes erolkodovel...

Ui: linket lokjetek 😉
Xentrix
Koszi a cimet
Hi
Honnan lehet leszedni??
Ez csupán apró részlet kérdés, a lényegen nem változtat.

offtopic:
Azért a DOOM3-ra kíváncsi leszek
ontopic:

pictofreak: Ne vagizz, jobbaknak már 2 hete nyomják

reszcsi:
Te és én ugyan azon az oldalon állunk, és tisztában vagyunk ezzel. Csak megpróbáltam kicsit a qukerek számár is emészthetõen megfogalmazni a tényeket. (Bár ahogy ismerem a fajtájukat ez nem változtat semmin. Ami nem id és nem q-val kezdõdik, az jó már nem lehet...)
Mielõtt megjelent az UT, mindenki temette, ennek ellenére még mindig itt van. Most pedig jön a méltó folytatás.
Anno én is vártam a Q3:A-t, és elhûlve nézegetem a videókat, amik kijöttek róla. Aztán amikor az UT demoja kijött, vele egy idõben a Q3:A-nak is kint volt valami teszt verziója. Az UT már akkor vitte a pálmát. Minden benne volt, ami a teljes játékban is. Ráadásul mindent tartalmazott, amit anno beígértek a fejlesztõk.
Mióta megjelent a teljes játék, azóta fent van a gépemen. Ennek ellenére adtam még egy esélyt a full Q3:A-nak is. Végig vittem, de továbbra sem tudott meggyõzni. Az UT hangulatban, játszhatóságban messze túltesz a Q3:A monoton hentelésén. Ezen a TA sem sokat javított. (Persze a qukerek ezt megint nem fogják elismerni.)
Az UT-t a kezdetek óta nyomom neten is. Még most is több kevesebb rendszerességgel. Szar modemes eléréssel is ha jó napom van, elkenem az LPB-k száját.
Egyébként az eredeti UT GOTY verzió nekem is ott van a polcomon, mint ahogy az UT2003 is ott lesz.
Ami a VGA kártya cserét illeti, szerintem várd ki a hivatalos demot, s miután azt kipróbáltad dönts a csere mellett vagy ellen.
Ha gondolod nézz át az eredeti UT topikba itt a fórumon!

Gabo: Ne sértegesd az UT, szerintem fényévekkel jobb mint a Q3. Sokkal szebbek, élettel telibb, izgalmasabb pályák, a haveri körömben legalább 5x próbáltunk már Q3a-zni, de 1 óránál tovább soha nem bírtuk, és sírva menekültünk vissza az UT-hez. Mellesleg tiszteletünk jeléül mindannyian (pedig vagyunk páran) megvettük a játékot eredetibe. Na ez a Q3-mal kapcsolatban nem fordult még meg a fejemben.
Részemrõl várom az UT2003-mat mint a messiást, bár gyanítom egy VGA kártya csere lesz az ára, de már úgyis érik, GF2MX400 nem valami power manapság.

Bármennyire is fáj ez neked, az UT és a Q3:A egy szinten van. Csak ezt te soha nem fogod elismerni.
Mellesleg én is játszottam mind a két progival, erre alapozom a véleményemet...
Hogy mi lesz a fullban, ami ebben nincs? Hasonlítsd majd õket össze és rájössz!
Q4? He-he-he! Még elméletben sincs róla szó. Az id gõzerõvel dolgozik a Doom3-on, hogy ha lehet valamikor az Unreal 2-vel egy idõben ki tudják hozni. (Ugyan úgy, mint ahogy a Q3:A, ez is csak egy engine reklám lesz...) Q4-rõl legfeljebb a rajongók álmodnak.
Nagy valószínûséggel mire a Q4 kijön, addigra az UT újabb része is itt lesz.
Egyébként miért is tartod jónak az UT2003-at?

Kösssssssssszi

Énis

na van már cím????

Ebbe a vitába tényleg ne menjünk bele, mert valószínûleg alulmaradnál benne. (Keresd meg az UT vs. Q3 topikot ha tudni akarod miért! )
A videókat láttam, olvastam mi lesz a fullban és a beszámolókból tudom mit nyújt a jelenlegi kalóz példány. Tudom, hogy a full verzióban tényleg benne lesz minden, amit a fejlesztõk ígértek (Ez már az UT-nál is így volt!), akkor minek szenvedjek egy olyan példánnyal, amit õk még nem szándékoztak kiadni?
Egyébként ha szerinted fos volt az UT, akkor mit keresel itt?

A modem lenne a legkisebb gond. Az ismeretségi körömben akadnak olyanok, akik már letöltötték, egy e-mailnél több nem kellene ahhoz, hogy a birtokomba kerüljön a progi. A kérdés az, hogy minek?
Minek veszõdni egy olyan verzióval, ami még messze nem nyújtja azt, mint amit a full progi fog? Ha ezt akarnám, akkor Q3:A-t játszanék...