8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
TneX #2596 lol -
#2595 Hmm...nem lehetsz valami nagy FPS játékos=))))) -
tbundy #2593 Én nem értem, miért könnyebb úgy lőni "pontlövő" fegyverrel, ha közben ugrálsz? Eddig rosszul csináltam? -
TneX #2592 Aha,akkor szerintem te még nem játszottál neten ilyet vagy godlike botok ellen -
TneX #2590 Kiszednek mint a szart mielőtt megfogalmazódna benned a döntés hogy lőnél 1et -
TneX #2589 Hát ha pontlövöldénél nem ugrálsz az már régen rossz -
tbundy #2584 sztem itt a "közben én IS ugrálok"-on volt a hangsúly. -
joco102 #2583 A régi Unreal sokkal jobb volt.:((( -
#2580 jah súúlyos :D -
radical #2579 Kurvajóó ez a site nem? Én szétröhögtem magam jónéhányon. -
#2578 -
tbundy #2577 Jáccátok le f2f-ben. -
TneX #2576 Szarok rá -
#2575 na felébrettem -
#2574 De bizony! Tessék utána nézni! -
#2573 Abszolút nem.. -
#2572 Ez érdekes. Szerintem nem sok különbség van a két UT között.(Mármint játék menetileg)Ebben is ugyanúgy hentelek mint az előző részben.Bár az tény,hogy kicsit mintha szemetebbek lennének a botok... Ja és elég meglepő,hogy legnehezebb fokozaton a gép ugrálás közben a pálya másik végéből úgy lő fejbe,hogy közben én is ugrálok... Azért ennyire ne legyen májer mert ez kicsit túlzás=))) -
#2571 Úgy látom már más is rájött erre :). Ez az átka a Matáv új díjcsomagjának(SUXXXX!!!!!!!!) -
#2570 ARANYBA MENT AZ UT2003!!!!!3 CD-n TERPESZKEDIK!!!! -
Xboxman #2568 Érdekes ,hogy a sima UT-ben király voltam ,ebben meg sereghajtó... -
#2567 Viszont a Radeon 9000-es joval gyengébb a te 8500-asodnál! -
#2566 Ezer köszönet!! Mostmár bejött a menü!(innentől már hátha simán megy:)) -
#2564 Üdv!
Nekem ma lett meg a program(kicsit nagyon elkéstem vele),de nem akar elindulni.Valami ALaudio-t nem talál.Pedig az install-al nem volt baj,csak mikor behozza a kezdő képernyőt,töltöget egy kicsit,majd kiírja ezt a hibaüzenetet.
Nem tudjátok,mi lehet a baj?
Előre is köszi:
Hitman -
GeeKay #2563 Radeon8500+Athlon900+256SD/133
nekem 30fps alá nem megy. tehát szvsz nálad 40 alá nem fog menni, mert nálam, a proci a szűk kerestmetszet -
#2562 nincs -
#2561 Van vkinek egy Radeon 9000Pro + Athlon 1200 + 256SD PC133@2 szerű gépe ? Ha igen regélje el hogy megy rajta a demo. Most még 1 hétig 7200-m van :( -
#2560 áá
most nem érek rá
-
ity #2559 de ha gondolod lejátszhatjuk f2f-ben :DDD -
#2558 semmi gond -
ity #2557 itikéd ám a ................ kkhhmmmm
amúgy meg most látom, hogy benne volt az elöttem levő hozzászólásban, csak tudod ha egy lista úgy kezdődik hogy GOD (cheat) azt én végig se olvasom, mert nem igazán érdekel a folytatás
jah és bocs hogy segíteni akartam -
#2556 itikém..
nem mondod -
#2555 engem neten eddig 2 ember tudott megfogni: Sylvie és Cool_Hand_Luke. De ők is csak azért mert szar a chello
A többiek, akik jobbak voltak mindig le voltak maradva 1-2 fraggel, de ha szembe kerültünk lezúztam őket. -
ity #2554 hen-tes: behindview 1
vissza pedig értelemszerűen: behindview 0 -
#2553 ooooooooo
thx nagyon
kiprobáloöm :) -
atee #2552 Profik mi se vagyunk csak ha mar odasoraltal sokmindenkit akkor magadat is odatehetted volna:) -
#2551 Na, Hen-Tes, jó hyrem van !
itt egy pár conzol parancz:
GOD - God Mode
LOADED - Gives all weapons, ammo and 100 adrenaline
FLY - You can fly around
GHOST - Noclip
WALK - You stop flying
PLAYERSONLY - Freezes \ pauses the game
STAT FPS - Displays your frames per second
STAT NET - Shows network game play statistics
SLOMO 1 - Sets the speed of the game back to normal real time speed
SLOMO 2 - Sets speed to double. Increase number to go faster
SLOMO .5 - Sets speed to half. Decrease number to go slower
BEHINDVIEW 1 - Changes to third person view
BEHINDVIEW 0 - Changes to first person view -
#2550 pedig rohhattul érdekelne , mer rohatt jó a fizika :)csak nem sokat látni belőla :(
-
#2549 Jobb lenne egy helyen összegyűjteni a híreket, tippeket, közös gamákat szervezni stb. Éppen ezért
klikk ide, hírvadász tulajdonképpen bárki lehet, akinek kedve van hozzá. Részletek emilben. -
#2548 most megfogtál. pedig valahol olvastam... -
#2547 nem ehet valahogy tird person modba nézni a muksát ??? mer rohatt kiváncsi lennék ráá..
pls ha tuttok help me!!