Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dehogynem!
Be van meg se indul el 😞(
Aztán lehet szídni! 

nah megvannak a képek !!! remélem nem törlik hamar.. és ez még nem is a teljes!

Szerintem a multi pecs a demó formájába fog megérkezni...
Nem off, csak már legalább 5x válaszoltak erre a kérdésre. Olvass vissza!
Bilux nem szedtem le ezt a verziót, de nem tudnál pár képet belinkelni ide abból az intro, demo vagymibõl? Emilben is jöhetne, asszem maradt F9 a krémsotozás...aaaah most látom, hogy lusta vagy...ha annyira mégsem akkor nyomasd plz.

THX.
Állítsd be a lövést valamelyik billentyûre vagy az egeredre, mert alapban a joystick van beállítva.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Nem tudok vele játszani!Nem indul a game,csak "menni"tudok vele,felül meg a logo.Mit tegyek?Help!
THX.Multiba megy?
A controllsban állítsd át az irányítást. (jostickról bilentyüre)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Tudtok vele játzsani?Lõni,stb?Help!
Hogy kell ezzel jáccani?Úgy értem,nem tudok löni,csak menni,menni!FAQ vagyok?Ha ige vki avasson már be!
DrAK:
Ez nem elképzelhetetlen, hiszen az engine már kész lehet egy ideje. Persze abban nem vagyok biztos, hogy minden szempontból ugyan azt az engine-t kapja, mint az "anyajáték". Egy-két verziószám eltérés biztos lesz köztük...
Ez nem elképzelhetetlen, hiszen az engine már kész lehet egy ideje. Persze abban nem vagyok biztos, hogy minden szempontból ugyan azt az engine-t kapja, mint az "anyajáték". Egy-két verziószám eltérés biztos lesz köztük...
A jo oreg UT marad meg sokaig szerintem😊
Tudom, olvastam én is. Bár múltkor még 06.29. volt kiírva.
Addig meg gyûrni kell a jó öreg UT-t!
Addig meg gyûrni kell a jó öreg UT-t!

Gabo alias hazai Mark Rein
A CD Galaxisnál már elõrendelhetõ, 2002.08.05. dátum van megjelölve, majd kiderül bejön-e akkor. Öreg vagy akár újonc UT-seknek pedig EQ-TW megalanbuli.
A CD Galaxisnál már elõrendelhetõ, 2002.08.05. dátum van megjelölve, majd kiderül bejön-e akkor. Öreg vagy akár újonc UT-seknek pedig EQ-TW megalanbuli.

Manhattan,
ennyi az egész? "Egy nagy rakás fos"?? Talán ha normális stilusban leirnád, hogy pontosan mi nem tetszett rajta, az többet segitene, és rólad is jobb képet mutatna...
ennyi az egész? "Egy nagy rakás fos"?? Talán ha normális stilusban leirnád, hogy pontosan mi nem tetszett rajta, az többet segitene, és rólad is jobb képet mutatna...
Bármennyire is szeretnék néhányan, ez még nem a végleges. Ez is csak egy kiszivárgott béta.
Teli van bugokkal, nincs 100%-ig optimalizálva, nem tartalmaz mindent, ami a fullban mûködni fog. Ezért mondom, hogy inkább érdemes várni a hivatalos verzióra. Ha már ilyen stádiumban van project, akkor hamarosan ki fogják adni.
Teli van bugokkal, nincs 100%-ig optimalizálva, nem tartalmaz mindent, ami a fullban mûködni fog. Ezért mondom, hogy inkább érdemes várni a hivatalos verzióra. Ha már ilyen stádiumban van project, akkor hamarosan ki fogják adni.
Ez a build akárhány..Ez most áll.végleges.Igaz?
Szerintem várd meg a hivatalos demot!
Most akkor megy a neten vagy nem?Letöccsem vagy ne?
Az Amerikai Hadsereg
és a Rainbow Six új része is ezt az engine-t foja használni.
De azt hiszem én önmagáért fogom szeretni az UT2003-at.
és a Rainbow Six új része is ezt az engine-t foja használni.
De azt hiszem én önmagáért fogom szeretni az UT2003-at.

Megnéztem az UT2003-at egy P4- GF4 ti4600-os gépen!
Á L L A T ! ! ! ! !
UI: Nem szeretem az ilyen tipusú gamékat ( nincs sikerélményem, mindig leaprítanak) de ha végigondolom, mennyi game lesz ami ezt a motort használja akkor fülig ér a szám!😊)))))
Á L L A T ! ! ! ! !
UI: Nem szeretem az ilyen tipusú gamékat ( nincs sikerélményem, mindig leaprítanak) de ha végigondolom, mennyi game lesz ami ezt a motort használja akkor fülig ér a szám!😊)))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerintem azert ez egyaltalan nem nez ki rosszul, a DOOM III persze le fogja nyomni gfx -ben siman, de majd meglatjuk (mindenesetre jelen pillanatban ez a legszebb gfx -et produkalo jatek engine szerintem...)
Ez azert egy kicsit tulzas 😊)
Mar kijott a full early access 😊 Hat szerintem nagyon jol nez ki, bar meg jatszani nem tudtam vele, csak spectator kent neztem vegig a palyakat 😊
Bilux:
Ez még nem a végeleges "fullgáma"!
Az UT-nál is használtak mindenféle tömörítéseket a progi egyes állományaira. Nagy valószínûséggel a full verzió az UT2003 esetében is fog ilyet tartalmazni.
Azt hiszem senki nem várhatja azt, hogy egy lopott béta mindent tartalmazzon és hibamentesen mûködjön. Ez minden nyavalygónak jusson az eszébe, mielõtt elhamarkodottan kritizálja a játékot. (Ugye manhattan és G. Joe?)
Ez még nem a végeleges "fullgáma"!
Az UT-nál is használtak mindenféle tömörítéseket a progi egyes állományaira. Nagy valószínûséggel a full verzió az UT2003 esetében is fog ilyet tartalmazni.
Azt hiszem senki nem várhatja azt, hogy egy lopott béta mindent tartalmazzon és hibamentesen mûködjön. Ez minden nyavalygónak jusson az eszébe, mielõtt elhamarkodottan kritizálja a játékot. (Ugye manhattan és G. Joe?)
veszett:
Nem a kalóz verziók alapján kellene véleményt alkotni. De már ezt is mondtam...
Nem a kalóz verziók alapján kellene véleményt alkotni. De már ezt is mondtam...
Akkor szépen sorjában...
nForceMan:
A hivatalos infok szerint az UT2003 támogatni fogja az Dolby Digital 5.1-es hangzást. Persze ehhez meg kellene várni a hivatalos verziót is. Mint ahogy azt néhány napja már mondtam.
nForceMan:
A hivatalos infok szerint az UT2003 támogatni fogja az Dolby Digital 5.1-es hangzást. Persze ehhez meg kellene várni a hivatalos verziót is. Mint ahogy azt néhány napja már mondtam.
Ja, most szólt a haver hogy lerántotta. CSAk nem tudom hogy jut el hozzám, csupán 170 km-re vagyunk egymástól. Suxxxxxx.