8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • The Garrett
    ftp://www.clanbase.com/pub/6446-walljumps.zip/

a spec ugrálásokról videjó.
  • tbundy
    Ez publikus szerver (lesz)?
  • DF|Sylvie
    A DF már rajta van, de a linuxos gépen valamiért kidobja a népet - ha jól tudom -, a winesen meg a webadmin nem megy.
  • Dantor
    ezért van az ut2k3-ban double jump, dodge, stb.
    sőt, aki már elsajátította, hogyan kell jól walljumpolni, azt lehetetlen leszedni lightninggal.

nem beszélve a guggolásról. ha azt is használod az ugrabugra mellé, aligha fognak leszedni (mert ha tudja hogy guggolsz, lefelé fog lőni. ha ugrasz nem talál el. viszont ha arra számít, hogy ugrani fogsz, te leguggolsz, és megintcsak nem talál el.

meg ne mondd nekem, hogy neten számítana, hogy mire számítasz. hacsak nincs <5 pinged.
  • tbundy
    Ez engem is érdekelne. :)
  • DF|Sylvie
    Jó volna...
  • DF|Sylvie
    A minigun lámafegyver.

• KeFe
    Nem lesz magyar instagib server?
  • tbundy
    Viszont a sima ugrás olyan, mint egy feldobott agyaggalamb, túl lassú sztem harc közben.
  • Petyus_
    Szerintem is tök más egy Q3 engine mint UT2003. Szerintem is akármilyen fegyverrel azt a legnehezebb leszedni, aki ugrál. A jobbra-balra cikázókat simán le lehet kapni minigunnal, aki ugrl azt sokkal nehezebb.
  • TneX
    Mondjuk én nmetudom hogy a q3-ban a rail milyen pontosan meg a q3 egész fizikája,mert kb 1 éve nem volt a gépemen
  • TneX
    De ez itt nem q3
  • DF|Sylvie
    Kérdezzétek meg bármelyik kvékert, meg fogja mondani, hogy aki rail ellen ugrál, az hülye. Sokkal kiszámíthatóbb mozgás. Erről beszél Greater.
  • GeeKay
    velem már játszott neten. hál' isten velem volt nem ellenem, mert kib@szott jól nyomta
  • GeeKay
    viszont, nála is a proci lesz a szűk keresztmetszet

lehetne a gépemben 9700 is, akkor se lenne több fps-m
  • Cobra11
    az kira. köszi.
  • tbundy
    csak azért írtam, hogy ha már fegyvert vált raksi után, akkor ne snipert használjon.
  • tbundy
    jóval kisebb
  • Cobra11
    Lenne 1 kérdésem. A demó gépigénye kisebb lett valamivel mint a bétáé?
  • tbundy
    Kicsit kötözködök, én mint főláma.
    Sztem, ha már raksival le lett gyengítve az enemy, akkor jobb megoldás valami kaszálós fegyverrel lőni rá utána (golyószóró,stb.), mivel akkor már kevesebb is elég neki a halálhoz. Sztem.
  • Unknow
    Na jó mentem vissza játszani amíg még itt van...
  • Unknow
    Akkor eléd lövök lézerpuskával..olyan mindegy nem?:)))A lényeg,hogy a lövedék úgy érjen oda ,hogy közben fegyvert válthassak... Jövő héten lenyomhatjuk:)))
  • Unknow
    Hát BAZ meg akarja nekem magyarázni,hogy földön nehezebb eltalálni mint ugrálás közben:)))Holott még a GÉP IS tudja,hogy ez hülyeség!Nem hiába lehet nehezítés képpen beállítani a botoknál az ugrálást=)))Tudjuk Greater akik csinálták a játékot űber lámák hozzák és CSAK szerintük meg szerintem nehezebb ugrálás közben kilőni az ellent=)))
  • Unknow
    Igen?:))Az olyan lámák mint én általában nem úgy céloznak eléd ,hogy előre szaladsz és akkor bum.Tudod az olyan lámák mint Te irány változtatnak akkor is ha rakétavetővel eléjük lövök.Ekkora aztán mikor szépen elindulnak a másik irányba mert ők nagyon okosak én meg sniperrel fejbe baszom őket ugyanis a rakéta mire oda ér én már nem rakétavetővel a kezembe fogok állni:))Taktikáról még nem hallottál te FPS-ek királya?:)
  • tbundy
    látom érik már a f2f köztetek
  • Unknow
    Ez is marhaság.Hogy ne tudnál irányt változtatni ugrálás közben?:)Annyi,hogy amikor a levegőben vagy gyorsan megnyomod az ellentétes irányt mint amelyikbe ugrottál:))Ez az UT-ben is benne volt:))Az INF-ben van az,hogy ugrassz és akkor nem tudsz mozogni:)
  • Unknow
    Tévedsz...irányváltoztatással szart se érsz:)Eléd céloz és halott vagy...én is azt szoktam..ha látom,hogy jobbra - balra cikázik az ellen akkor csak kicsit elé lövök és már meg is halt:))Más szóval beleszalad a lövésbe:)
  • Unknow
    Mindenkinek aki megkérdőjelezi a tudását:)
  • tbundy
    nem probléma, ha van tartalom mögötte.
    a 2608 kinek szólt?
  • Unknow
    Dehogyis nem:))Volt már ilyenre példa:)))
  • Unknow
    Mert én nem játszok mindennap ugyanis nem mindig van rá időm. Na meg most van nálam a játék kölcsönben és még csak 1 hete nyomom. Egyébként én ált. csak lanon szoktam nyomni. Már ha nekem címezted a hozzászólásodat:)
  • tbundy
    ilyet leírni
  • Unknow
    meg szkrínsótót a henteléséről:)))
  • tbundy
    demót is kérünk.
  • Unknow
    Mert nem játszottál magyarokkal=)))))
  • Unknow
    Ember...ha a pálya egyik végébe van én meg a másikba és látom az azt jelenti,hogy a pálya sík.Tehát ha ugrok ha nem akkor is lát a bot és én is őt. Ugrálni azért szokás,hogy nehezebben lehessen becélozni. Én azért panaszkodom mert nem létezik,hogy akkora távolságból úgy,hogy ő is ugrál (tehát neki már alapból nehéz célozni még álló ellenfélre is) meg én is (tehát még egy nehezítő körülmény) eltaláljon halál pontosan fejen.Főleg nem ekkora távolságból.
  • TneX
    De ki tudta volna szedni ha nem ugrik,sőt még gyorsabban ha nem ugik,de télleg nem lehetsz valami nagy játékos,bazz
  • Unknow
    Így van:)
  • Unknow
    Ehh...akkor neked véged lenne mint a botnak (nem a játékban lévőnek:)) ). Tudod nem csak a rakétavetővel lehet cafatokra szedni az ellenfelet!Ha nem ugrálsz csak szaladgálsz akkor akár egy golyószóróval is felapríthatnak 2mp alatt...míg ha ugrálsz nagyobb az esélyed a túlélésre mert nem tudja úgy rántgatni a fegyvert,hogy mindig eltaláljon...
  • TneX
    Nem azt mondtam hogy ugrálni kell mint a bakkecske,összevissza hanem rendesen ugy,hogy leehtőleg ne találjon el,de te el tudd találni:)