Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
honnan szedhetõ le?

Ez igaz,de a Setupfactorynak is kell ám hely,amíg 2,5gigát feldolgoz!!!
MiQ
Ezt meg mire alapozod? Ha fent hagyod azt is amirõl installálsz, akkor igazad van, de ha végeztél az installal, akkor maga a játék „csak” 2,5 GB-t foglal.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Ja..Arra nem figyeltem.Hát akkor ez így nem ok.
G. Joe
Már csak azt a problémát old meg, hogy 4 Gb-os a vinyoja, és kb ugyanannyi hely kell a gamenak! 😛

http://deathfellows.hu/

Setupfactoryvalcsinálsz egy telepítõt,1,1 giga lesz,utána kettédaradolod,utána write cd.(jobb ötletem nincs.Én is így csináltam)
G. Joe
sehogy!
Neked sehogy 😛 Mivel több mint 4Gb helyet igényel a winyon!

Veriel
30 fps az meg villog, mint allat
-------

Grafika: en eleg finnyas vagyok, meg lehet nezni mas forumokon, de nekem tetszik a grafika. Sot.
Kell hozza gep, az teny, de szep.
rusland:
Ha ilyen különbségekre vágysz, akkor nézd meg az Infiltration, a Strikeforce esetleg a Tactical ops. modokat UT-hez.
Az UT2003 esetében szó nem volt egetverõ különbségekrõl. A lényegen egy online orientált FPS esetében nem sokat lehet változtatni. Az UT-ban bevált dolgokat emelték át, kiegészítették néhány új ötlettel, játékmóddal, finomítottak a játékegyensúlyon. Az egésznek adtak egy új engine-t jobb grafikai képességekkel, jobb netkóddal és voice chat támogatással (legalábbis a fullba ígérték, hogy lesz ez is) és kicsit elmentek a csapat orientált játékmódok felé.
Még újabb mod-kat pedig majd a közösség fejleszt. De azon se nagyon csodálkoznék, ha néha jönne egy-egy hivatalos Bonus Pack is. Pályákkal ugyan ez a helyzet.

Szerintem pont az a jó, hogy nem akartak túl nagy, lényegi változásakat.

az is igaz

\'danja

Szidjátok a gagyi pályákat, de úgyis fog megjelenni hozzá pálya nem? Hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem!
olyan lenyeges kulonbsegre gondoltam mint amit a HL es a CS kozott van
de itt csak grafika mas a jatekmenet nemvaltozott de a gagyi palyak miatt rosszabb mint a sima UT velemenyem szerint
nincsenek nagyon uj MOD-ok

\'danja

Tnex!
Remélem látunk még a csatinkon! Tudom, hogy nem vittem túlzásba a chatelést, de amikor játszani megyek fel, akkor nem vagyok túl bõbeszédû. Olyankor a fegyvereké a szó.

Milyen lényeges különbséget vártál?

Én sem vagyok elájulva tõl,a grafika is rosszabb lett mint vártam.Még az a prealfa-béta-gamma unreal2-es E3 verzióban is szebb volt a grafika mint itt szerintem.Nembaj,de a zene az legalább bejön.

haaaaaat... nemvagyok elajulva tole
lenyeges kulonbseg nincs az elodjehez kepest

\'danja

mar megcsinaltam

\'danja

Amugy meg állítsd be a lövés gombot az egérre,mert alapból a joy-ra van állítva.

Bazmeg erre a kérdésre kábe cask 5000000000000 szor válaszoltak már!Mi a faszér nem lehet visszaolvasni???

hogy a rakba kell vele jatszani ugyanis specben tudok mozogni de mit nyomjak hogy jatszak?

\'danja

Veriel
Igen, mert valaki okos kitalalta, hogy 25 fps felett mar folyamatosnak latod.. Ez hulyeseg.
70 felett mar jo. Nem tudom, hogy kell megnezni unreal 2003-ban, de azt latom, hogy a mostani gepem nagyon nem eleg hozza...
ne essunk tulzasokba ...
40-50 kozott az rosszul megy...
humm
kulonbe nemtudom az fps szamot nem neztem.
Nem szaggat ,folyamatos a jatek.

THX 😊)
Mukodik

Veriel
Mar megszoktam, hogy a "tok jol megy" azt jelenti a forumon, hogy elindul a game 😉)

Szoval, fps fixen 75 felett van? Az a tok jol megy.
50-75 kozepesen megy
40-50 rosszul megy
<40 szaggat

Ja persze csak a demo..😞 mert a full gama nem indul ....😞 az elobb leirtak miatt

Celeron Tualatin 1200/1500 es gond nelkul megy...
GF3 TI200 tamogatassal.

NA HALI MINDENKINEK! LEHET HOGY MOST UTOLJÁRA ÍROK IDE BE!(sajnos)sux MATAV
gtom voltam
Veriel
Gepigenyes kerdesek: nyugodtan kezdjetek el p4-re vagy athlon xp-re sporolni, mert az alatt felesleges installozni szerintem.
Veriel
Hat a main theme zene eleg jora sikerult, meg kell hagyni. Nekem bejon, es van meg nehany jo zene a jatekban.

A hangefekktek viszont szarok, remelem, ezek nem a veglegesek.
en csak spect vagyok bent nem indul a gama...??? 😞(
miert?

Veriel
Nekem van hozza Radeon, 8.5k 😊

Viszont az tulzas, hogy egyforman megy. Legalabbis, 1000MHz-es P3-mal szaggat 1024-ben.
Goodwill
egyébként nem jósolok nagy jövõt ennek a gaménak.....nálam kicsit mongyuk szaggatott, grafika, hangok jók voltak, csak a játék volt szar

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

G. Joe
De azért nem voltál gyenge! 😄

Goodwill
😄DDDD
Azért ez nem teljesen igaz. Ugyanis ahhoz, hogy tudjam mire adta a választ, 5 hozzászólást kellett volna visszaolvasni.....

Letöltöttem az aebis.warez.hu-ról és egy csomó fájlnál crc-t jelez a winrar 3.0 magyar. Másnak is vagy csak nekem?
Dikkma
nemhiszemel. eddig a rekord atee volt, aki két hozzászólással alatta nem olvasta el a problémájára a választ.
viszont Goodwill rekordját már csak beállítani lehet ezentúl, max. akkor lehetne megdönteni, ha a kérdésében megadná a választ is 😄
Goodwill
Nem megy ez a szutyok.... :

"Can't find file for package 'ALAudio'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine"

miez?

Veriel
Na, safe mode-ban hang nelkul elindult.

Ismet egy game, ami miatt uj procit vehet az ember...
Veriel
Na, safe mod
Veriel
Help.

Nekem azt irja ki, cannot find package AlAudio. Nem indul el 😞
MiQ
Fent van!

MiQ
Most megyen fel az Uploads\MiQ-ba
Kb. 15 perec.

DeXoSZ
SF is lesz UT2k3-ra
CSOCSO
elvileg az in jön uj ut re..ugyanis az uj infnek már honapokkal ezelöt ki kellett volna jönni..sõt béta gamez van belõle de csak pár embernek van meg..és nem adták ki azóta..tuti hogy átteszik az uj ut re..de akkor remlélem sok újítás lesz benne...
CSOCSO
amugy meg töltsétek le pár nap mulva az operation defend freedomot.. az oylasmi lesz mint az uj infiltration...
CSOCSO
Én az Infiltration-t várom már nagyon nagyon.. a to meg az sf nem rosz de nem az igazi...
Megnéztem az állitólaf full UT 2003-at..hát nem tudom..nem kötözködés képpen mondom mert az elsõ részt imádtam, de ez gyenge 😞
A gépigény nagy..a grafika meg nagyon gyenge.
Nem tudom , de nállam maxra húztam az összes video meg detailt meg mindent..igaz csak 800*600 ban ment.
Na jo egy pálya tetszett.
Mondjátok lécci hogy valamit elqrtam a beállitásoknál vagy még nem a teljes verzió 😞

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

A Build 947-hez.
Mi az optimális gépigény?
Allat, csak nagyon legyengitettek a fegyvereket 😞( Es nehez atszokni ra egy real fps -rol 😞