8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#2694 dikki, akkor próbáljuk lekommunikálni az esetet :)
az yysw nem tudom, mi lehet. az yymmdd az ugye évévhóhónapnap, gondolom, ez rövidebb, és benne van az időzóna info is.
én nem vagyok majer, de van már egy követőm pl. szinte akármelyik szerverre megyek, jön egy fickó, aki egyébként elég hullámzó skillel játszik. nem tudom, hogy talál meg, de tényleg szerverről szerverre követ. "player" a neve egyébként, nem túl eredeti
tudom, hogy vannak nálam jobbak, de bárkivel szívesen duelezek shock-kal f2f, attól ugye fejlődöm, tehát mikor hol? :) -
#2693 Hát banyek, te egy igazi májer vagy, ha ennyire menő vagy, hogy hagysz :D
Mondjuk nem tudod, mi a yysw a nevemben :DDD
Én is hagylak, és visszatérünk rá, ha 10-ből már 5-ször eltalálod a shockot (~2-3 év :) )
Kezdem bánni, fél éve Lethal bácsi hívó szavára nemet kellett mondanom =) Ilyen vehemens társakkal sikeres lehet a csapat. -
TneX #2692 Békénhagyni dikkit,mert irgumburgum lesz. -
#2691 Rohadt jó játék lett, bár igaz, hogy alig hasonlít az UT-re... S csoda, hogy 64K-s ISDN-el nem szaggat a neten... -
#2690 "Mondom, ez biztos ilyen vitatkozási könyvben található szöveg, rá kell bökni egyre, és beírni ide."
Nem tudom, én nem ismerem azokat, de te úgy tűnik, igen.
Amúgy hagylak, örülj magadnak. -
TneX #2689 Nem tudom,de ha megtalálta biztosan elmegy -
#2688 És mit keres az user.ini -ben az az XboxAA=False sor? -
#2687 Na, szóval demo release notes :
This is the Unreal Tournament 2003 demo version. As of this release,
we're a few weeks away from shipping the final game. Therefore,
some features aren't finalized, and some gameplay tweaks remain.
We welcome bug reports and gameplay suggestions for the demo.
Please send all feedback to:
[email protected]
Na, ha kijött egy hete demo, most meg már arany, ennyi idő alatt az összes visszajelzést, mindent beraktak a játékba, elkészültek a tweak-ekkel akkor, amikor egy demot nem voltak képesek 3 hónap csúszás nélkül kiadni...? -
#2686 Kérdezzünk meg mást is. Szerintetek a #2683-ban hasonlítgattam magam akárkivel is? -
#2685 yysw!
És nem tudom, én kivel hasonlítgattam magam. Mondom, ez biztos ilyen vitatkozási könyvben található szöveg, rá kell bökni egyre, és beírni ide. Mert vhogy nem értem, miért kapcsolódik ide ez a mondat. -
#2684 Ellentétben veled, én nem hasonlítgattam magamat másokkal, illetve más játékosokat egymással. Ám ha úgy érzed, erre okvetlen szükséged van, engem voltaképpen nem zavar. -
#2683 Érdekes eszmefuttatások a láma fegyver és a profi fegyver kategóriájáról...
Sztem raksi után sniper halott ötlet, fordítva viszont használják. Shock combo az UT egyik legerősebb fegyvere.
És valahogy olyan nagy arcot érzek mindenkitől :) pl. Sylvie. Egy f2f Gio*-val, ami negatív-sok eredményt hozna, a topiclakók többségét helyre tudná billenteni.. ;-) -
#2682 Ezt én írtam. -
TneX #2681 Hát azért 1 dubble-damage még mindig nem elég a sikerhez,ellentetben a redeemerrel.Attól hogy 2szer akkorát sebez a stukid ugyanugy szétszedhetnek,de ha szuperfegyver van nálad akkor nincs más dolgod mint rövidre zárni az egér bal oldalán elhelyezkedő gombot.Ehhez meg igazán nem kell skill.
Ezt irtam:) -
TneX #2680 Fórum bug rulz:) -
TneX #2679 Lol,én nme is ezt irtam:D -
TneX #2678 A mage.hu címen INSTAGIB CTF működik, remélhetőleg permanensen. -
#2677 sajnos...
de ilyen erővel kiszedhetnénk a double-damaget, az adrenalin csomagokat (mert ugye aki erős az csak erősebb lesz), a 100-as pajzsot, stb..
mivel "töltény" nem lesz hozzá, csak maga a fegyver, és arra nem fog vonatkozni a weapons stay, annyi haszna lehet, mint egy double damage-nak: ha vki tudja használni és mákos, hajrá, ha meg nem akkor meg ne játszon :-) -
TneX #2676 Nameg persze a Redeemer,de az a legtöb szerverről le van tiltva,és szerintem itt is lesznek dögivel olyanok ahonnan ki lesz szedve a Redeemer-Ion Painter páros -
TneX #2675 Sylvie:)))
Maradjunk annyiban hogy egyik sem láma fegyver!:)
Láma fegyver a sima UT-ben a flack cannon.Az szinte nevetségesen erős volt a többihez képest,ugyhogy aki csak azzal a fegyverrrel képes teljesíteni arra mondhatjuk hogy láma.De a 2k3-ban ilyen fegyver nincs:) -
#2674 Nem tudom, van benne valami, de egy gyorsan mozgó/ugráló embert lekapni linkkel azért van olyan teljesítmény, mint lightninggal egy mákos headshot (olyanokat én szoktam néha :D).
Linket próbáltátok már csapatban használni, érdemes vele próbálkozni? -
#2673 HI!
na megjöttem
és tök jóaza tird person mod , csak az benne a gazos , hogy nem lehet célozni -
#2672 Amivel folyamatosan lehet lőni, az csak láma fegyver lehet.
Az igaziakkal csak ritkán tudsz lőni. -
#2671 Magát a gömböt lehet, de a combót.. mivel nem tudsz azonnal lőni primaryt, elég ideje marad félreugrani. Na mindegy, majd gyakorlom :) -
TneX #2670 Igenis lehet használni duelbe,mert elég lassan mozog a gömb,és elég nagy a felülete ahoz hogy eltaláld mozgás közbe...sima UT-ben ez nehezebb volt mert ott gyors volt és kicsike. -
#2669 a shock az gyengus fegyver, nemhiába 4-es :-)
de az igazi mesterei félelmetes dolgokat tudnak vele: kilőnek 4-5 core-t, aztán ahol vagy abba eresztenek egyet. és nem tudsz mit csinálni: mozognod kell, hogy maga a core ne találjon, de közben ő is mozog szóval nehéz dolog lekapni márcsak azért is mert nem látod a core-októl.
profi a link gun is. egy biző 30-at sebez, a csík meg 2 mp alatt végez egy 100/0-s emberrel (és ha csak át-huzogatod rajta, akkor is találat/20 hp), és olyan 5-6 alatt egy 200/150-essel. Legalábbis botok engem fullon 5 mp alatt lekapnak vele..
-
#2668 Ha telibe kapod a combóval, akkor a 200/150-es ember is meghal.
Viszont én arról beszéltem, hogy védekezni jó a combó, de mondjuk ha duelezel valakivel, akkor nincs sok esélyed, hogy eltaláld. Mire pont oda lövöd a gömböt, ahol akkor lesz, amikor kell (mert ugye mozog), és eltalálod, addig 5-ször meghalsz.
Közben esetleg primaryval lelőhetted volna. Az viszont 100 HP 0 Armor esetén 3 lövés. Képzeld el, ha páncélja is van... -
TneX #2667 A combo az jó szerintem,bár tény hogy sokkal gyengébb mint az orig UT ben,itt kb. 2 kell egy gyerekbe,mig az UT csak 1 kombó,bár nagyritkán elkaszálja nekem 1 kombóval is:) -
#2666 Csak az a baj, hogy páncélos emberre 5-6 lövés is kell. -
#2665 A combo azért elég ritkán használható. A sima primary fire jó benne. -
#2664 Tudom, magamra mondtam, mert szeretem a minigunt. :) Ja, shockkal jó a combo, csak az nagyon nem megy nekem, rakéta meg lightning ezeket én is szeretem. -
#2663 Azt nem mondtam, hogy az vagy.
Profi fegyver: shock gun, lightning gun, esetleg a rakéta. -
Cobra11 #2662 tudom, hogy nem az évszámot jelenti, mert a fifa 2002 is 2k1ben jött ki stb. -
Cobra11 #2661 oksa. és úgy szebb lesz mint a sima ut? -
#2660 az ut '2003' meg nem azt az évszámot jelenti, amikor a game elkészül, csak egy amolyan "verziószám"szerű.
Majd adják hozzá kifele szép sorban a bonus pack-eket (mint az ut1-hez anno), és azok majd szépen az ut2k4, 2k5, stb. neveket fogják viselni. szerintem :-)
az unreal 2 fog megjelenni 2003 elején-közepén -
#2659 ha leveszed software 3d hangra, valamint 800x600 minimumban nyomatod. szóval: igen! -
Cobra11 #2658 huh. az király. ahhoz képest, hogy eltolták 2003-ra még előre is hozták. elmegy a demo 1 ilyen gépen: p3 667, asus cusl2-c alaplap, matrox g400 (16 mb vram), 128 mb ram, 60gb maxtor ide hdd (7200 rpm), sblive 5.1 hangkártya? -
GeeKay #2657 hamarosan. tegnap került aranylemezre -
Cobra11 #2656 nem tudjátok hogy mikor jön ki a végleges verzió? -
#2655 Akkor láma vagyok. :) És mi a profi fegyver?