Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, tud valaki egy mukodo linket? Csak az elso 43 file jott le.. 😞(
Nekem jól megy....
_RudY_
És ez mit jelent? Érzékenyebb a szemed az átlagosnál, éppúgy mint kismillió embernek. Ha már így alakult, akkor viszont el kéne fogadnod azt, hogy ami neked zavaró, az másnak fel sem tûnik.

Veriel
"Hmm... annak psziches okai vannak ha valaki 70 es 100 fps kozott eszreveszi a kulonbseget... Es akkor sem latja, csak erzi(rosszullet, nehezebb fokuszals, nem tokeletes vizualis elmeny,csokkeno koncentracio). Ugyanis az egeszseges ember idegrendszre alkalmatlan ilyen sebessegu feldolgozasra. Ez nem szokas kerdese, ez biologiai korlat."

Azt felejted el egy kicsit, hogy van nehany jatek (igaz, nem sok, talan nehany ismeretlenebb first person shooter), ahol game kozben neha mozog valami a kepernyon.
Az ilyen ritka es szokvanyostol eltero helyzetekben (marmint amikor a monitoron mozgas erzekelheto) az FPS befolyasolja azt, hogy mekkora darabokban mozog az adott targy. Egyes embereknek pszichesen nem mindegy - persze csak pszichesen -, hogy valami 140 pixelesevel ugral, vagy 100 pixelekkel (70:100 fps).

Egyebkent barkivel barmekkora osszegben fogadok, hogy vilagos szinu desktop eseten 10-bol 10-szer megmondom egy moncsirol, hogy 85Hz-en megy, vagy 100-on.
Hmm... annak psziches okai vannak ha valaki 70 es 100 fps kozott eszreveszi a kulonbseget... Es akkor sem latja, csak erzi(rosszullet, nehezebb fokuszals, nem tokeletes vizualis elmeny,csokkeno koncentracio). Ugyanis az egeszseges ember idegrendszre alkalmatlan ilyen sebessegu feldolgozasra. Ez nem szokas kerdese, ez biologiai korlat. Tehat aki latja a kulonbseget drasztikussan csokkentse a gep elott toltott idot, a sajat egeszsege erdekeben.😊
Jah , az meg senkinek nem jutott eszebe hogy kitamssza a szemhejjat? Ki lehetne szamolni pislogasnal hany kepkockat veszittetek😊)
Miért ne használna. Megjelent valami új?
Veriel
"Nálunk a mozik nem digitálisak hogy villogást láss."

Szerinted a mozi hogyan mûködik? Elhúzzák a filmet a lencse és a lámpa között? Akkor csak egy homály látnál.
Ki kell, hogy ábrándítsalak.
A filmvetítés lényege, hogy minden képkocka csak egy villanásnyi ideig látszik, amikor ugyanazon a helyen van, mint az elõzõ. Tehát szalad a film, és amikor a megfelelõ helyen van az új kocka, akkor egy villanásnyi idõre kiengedik a fényt. Mindezt másodpercenként kb. 25-ször.
használ még valaki 927es verziót mert akkor lehetne jönni most játszani!

koszontem.

Mekkora láma vagyok. Rohadt UT2003 telepítõ. A Mapokat nem rakta fel. LOL.:-))
Senki nem tudja?
WOW
Egy kérdés.A 15 napos korlátot ki lehet valahogy igtatni?

N megvan már melyik az!?
_RudY_
Ha "gyenge" a gép le lehet venni a felbontást 800x600-ra és lesz fps 200 felett is.

_RudY_
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1647

ja az lemaradt, hogy le van crackelve.
Tudom, hogy kibaszott láma kérdés, de: Hogyan kell singlet játszani a 927 (vagy 947) verzióban? Létrehoztam a csapatot. Nyomom neki, hogy play, aztán rövid idõre kiadja, hogy loading majd visszabasz oda, ahol megnyomtam a playt. Megint megnyomom és megint ugyanez... Please help.
Érdekes ez a frame dolog. Régen én is azt mondtam, picsacsinálás hogy 100 frame kell meg ilyenek. Manapság ha leesik 80 alá, baromira idegesít, olyan játékban mint az FPS-ek, nagyon fontos a pontos finom mozgás, amihez elengedhetetlen a gyors képfrissítés nomeg a jó egér.
offtopic:
Veriel: Egyébként engem a mozik manapság egyre inkább zavarnak. Nem is a framerate hanem a felbontásuk. Nagyon elkényeztet minket ez a technológia wazz.
ontopic:

Veriel
"Mert állitólag kb 35 FPS felett az emberi szem nem érzékel külömbséget, ergo folyamatos és folyékony a game. Az erös gép akkor jön jól ha sokan játszanak vagy server és mondjuk botokat is kell mozgatni és közben játszanak is vele. hmm..bár lehet én tudom rosszul. 😞"

Te tudod rosszul. Legalabb beleirtad, hogy allitolag 😊

Megszokas kerdese.
Tudod, ha kinezel a vonatablakon a sinek melle, akkor egy elmosodott foltot latsz csak. Nezheted egy evig is igy, akkor is csak homalyt latsz. Ez tortenik akkor, ha valaki 30 fps-hez van hozzaszokva.

Ha viszont elkezded mozgatni a szemedet, elkapni egy-egy kovet, akkor megtanulod, hogyan kell meglatni a reszleteket, es egy ido utan raall a szemed arra, hogy igy nezd.

Ha egyszer 90-100fps-hez szoktal hozza, akkor mar a 70 is darabos lesz. Nem kell supermannek lenni ehhez.

A computer-folklor egyik legnagyobb (mar iskolaban belenknevelt) hulyesege az, hogy a szem 25 (35) fps felett folyamatosnak latja a mozgast. Ez kurvara nem igy van.

Arrol van szo, hogy 35 fps felett mar nem latod a fenyforras villogasat. (Ez is hulyeseg, mert a 85 es a 100hz-es moncsit siman megkulonboztetem ranezesre, de mondjuk moziba azert be tudok ulni, nem zavar, hogy villog). Ha azonban mozog valami, az nagyon darabos lesz ettol fuggetlenul.

Arrol nem beszelve, hogy ha kikockazol egy filmet, ott a gyors mozgasnal a mozgo objektum elmosodik, megnyulik. Ez a film mukodesenek az eredmenye. OpenGL-ben ez a jelenseg nem jelentkezik 😊
Ezert a teveben, moziban kevesbe zavaro az alacsony fps, mert az osszesmosodas miatt egy kicsit folyamatosabbnak tunik.

Egyebkent nekem evekig P160-om volt, amikor mar mindenkinek PII, szoval nem vagyok egy gazdag elitista allat, csak megtanultam kulonbseget tenni a jo es a kevesbe jo kozott. Ha egyszer hozzaszoksz a johoz, akkor menni fog.
Hi

Veriel nem kötözködni akarok, de nem tudom neked milyen szuper szemed lehet.
Mert állitólag kb 35 FPS felett az emberi szem nem érzékel külömbséget, ergo folyamatos és folyékony a game. Az erös gép akkor jön jól ha sokan játszanak vagy server és mondjuk botokat is kell mozgatni és közben játszanak is vele. hmm..bár lehet én tudom rosszul. 😞

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Veriel
70 az keves. Az a legrosszabb tartomanyban van, ami mar nem ugral, hanem remeg.

Egyebkent ez egyenenkent valtozo dolog, van, akinek mar jo a 70, nekem 90 alatt zavaro. Azonnal eszreveszem es bantja a szemem.

Masik: az a 70 nem biztos, hogy multiban 16 emberrel, durva action kozben ment.
Veriel
Ja, neztem rola cikkeket, Athlon xp 2100, Geforce 4 TI4600 is keves neki. Na jo, azon mar megy, de nem tul elvezetes a helyenkent 70 fps.
Veriel
Bocs, de eleg vicceset irtal Gabo.

Trefas lenne ez az 1 ev keses, amirol beszelsz. 1-2 honappal vagyunk lemaradva maximum. Ne mondd mar nekem, hogy amcsiban 1 eve lehet 133-mas Northwood procikat kapni... nalunk meg mar lehet...

Gepem: P4 northwood 2.3GHz, P4S533 alaplap (533MHz buszfreki), 2x256 DDR333, Radeon 8500.

Ezen a configon ez a bizonyos veglegesnek viccelt build lebutitva is jatszhatatlan 1024x768 felbontasban. Leirom meg egyszer: jatszhatatlan.

Na. Lehet magyarazni, hogy nyugaton mar P5 van meg 64 bites amd, de azert hulyeseg 😊

Gerry
AthlonXP 1800+ (szerintem közepes ez is) 512MB DDR GeForce3 Ti200, ezen sem megy tökéletesen, de ez javulhat, ha kijön a végleges, mert azt azért még optimalizálják a srácok (legalábbis remélem), már nem egy programmal elõfordult, hogy a béta akadt mint állat, a végleges meg hasított... (Na jó, ez így egy kicsit sarkított, de addig még jön ki újabb nVIDIA detonator is, meg mostanában szeretnék váltani GF4-re...)

Hát nem éppen közepes....szerintem nem sok mindenkinek van ilyen gépe

Melyik pálya az megnézném... mert nekem csak az intro akadozott amiból képeket is linkeltem be...
Unreal : szerintem ahoz nem kellett kulonosebben eros konfig...
UT: hat ahoz se igazan...ahoz inkabb proci kell..
UT2003: majd kiderul most tenyleg van 1 map ami akad barhogy butitom 😞 a tobbi viszont fullosan igaz csak 800*600 ba gordulekenyen fut😊 cerka 1500on gf3 ti200 ez ma kozepesnek mondhato eppen..

Persze, nem kell parázni. Ha ez is olyan jól sikerál mint a "régi" akkor pár évig még ezzel játszunk. Emlékszem, hogy örültem amikor 80 frame köré ment az UT, most meg fullon 200 körül nyom egy ati 8500-on :-) Meg amúgy is, az Unreal-ek nem arról volt híres, hogy kis gépigényük lenne. AMikor kijött az Unreal, huhúúú, el se hittük, hogy valaha emberi sebességgel fog futni.

Nem akarlak kiábrándítani, de amit te ma high-end konfignak tartasz, cirka 1 éve átlag gépnek számít tõlünk nyugatabbra. Ne a magyar viszonyokban gondolkodj!
Másrészt ez a játék jól konfigolható lesz. Azaz ha most ezt-azt kikapcsolsz, lejjebb veszed a felbontás akkor is tudsz játszani. Ha pedig erõsebb géped lesz, akkor mindent feltekerve élvezheted a jobb látványt. Sehol nincs leírva, hogy mindent 1280x1024-ben kell játszani.
Egy program fejlesztésének kezdetén az elérhetõ legjobb, legerõsebb konfigot kell megcélozniuk. Mivel mire a fejlesztés eredménye beérik, addigra a megcélzott gép, már szinte mindenki számára elérhetõvé válik.

Gondolj bele! Ha nem így lenne, akkor máig nem lennének Dolbyt, T&L-t vagy tömörített texturákat használó játékok. Máig a Voodoo2-esek szintjén lévõ grafika lenne a mérvadó.

Veriel
Nezd, en azt se tudom, csevel hogy lehetett 100fps alatt jatszani, azt meg csak ma csinalod meg. Szoval oke, igazad van, de akkor is durva, hgy high-end configgal ennyire nem megy egy game.
Nem fikazasbol mondom, ugyanis tetszik, inkabb szomoru vagyok.
Veriel
Jol van es ki fog egy olyan gameval jatszani, amire meg fel evig nem lesz videokartya, es utana is 150 ezerbe fog kerulni, amikor kijon (Gef 5.1 vagy Radeon 11 770 😊) )

De amugy komolyan..
Én valami ut2003.uw.hu vagy fw.hu vagy valami ilyesmirõl szedtem le.

Veriel
Gep upgrade volt.
Nos, ez a "full" verzio (😊)) ) valoban ugyanugy mehet 800-as es 1600-as procin.

En most 2.3-mas P4-en neztem, Radeon 8500-zal, es kibaszottul akadnak egyes palyak. Jatszhatatlan. Szoval ez meg nagyon beta 😞(
Meg lehet ezt is szokni majd😊
1 enlore meg jobban bejon a regi UT😊
Fegyverek maskepp mukodnem a sniper kifejezetten gagyi lett😞
Rakasi jobban tetszik mint a regiben

Krinyo a rottander.hq.hu-ról próbáld meg leszedni én onnan szedtem le (0day appz)
Krinyo
Valaki mondana nekem egy helyet ahonnan letudnám szedni?
nehogy megin aszondjátok privátról szedtétek...

nemtom sztem a sima UT 2x jobb elmeny mint ez de ennek jobb a grfakoja

\'danja

es miko lessz a vegleges

\'danja

nalam valami 15napos baromsag van

\'danja

"Kész lesz, amikor elkészül."
Egyébként már én is türelmetlenül várom.

gjoecrow
Azt mondták a készitõk, hogy olyan szinten optimalizálták a játékot, hogy egy tnt2-n el fog futnin játszhatóan! Erre befizetnék
No hétvégén kipróbáltam ezt a "teljes" verziót, apán szegény gépem (AMD 1.2, 512MB RAM, Geforce2MX400) azóta is levegõ után kapkod. Remélem a véglegest tényleg optimalizálják, vagy csúnya idõ jönnek a pénztárcámra ...
Mikor jelenik már meg végre az a fránya hivatalos demo ?

Mit vársz egy nem hivatalos béta verziótól?
Mint már annyiszor elmondtam, ki kell várni a hivatalos változatot. Csak az alapján lehet korrekt véleményt alkotni.

es raadasul 8playeren mar akadozik
gepem AMD_athlon_XP 1.6 gf2_Ti_550_Xp 256DDR_ram

\'danja

milyen demo?

\'danja

Megvan ez a setup factory. djcom leírnád hogy pontosan hogyan kell?
Az elkészítéssel nem lesz gond van a 4 gigáson kívül más vinyóm (1g,1.7g) az elkészítésnél tudok is csinálni annyi helyet ami elég lesz(remélem)
Veriel
Azt kell mondjam, ez a zene rohadt jo.
Veriel
Sok hiba van. Neha a hullak sem tunnek el, ottmaradnak allva, vagy a levegoben.
Ez meg tokre nem az az engine, aminek a demojat lattuk, amikor a lepcson gurul lefele a test.

Viszont, szerintem nagyon jo lesz.
van valami hiba neha eltunik a textura es helyette buborekok lesznek

\'danja

en is

\'danja

Én privát ftp-rõl szedtem.