Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha idáig eljutottál, akkor azt is látnod kellett volna, hogy hülyültem. SÕT! Nem is az UT-rõl beszéltem!
Check it out, aztán beszólni

Blasta: miért is gagyi? Látom ott ömlegsz a BF1942 topicban, hogy milyen cool az a játék, na ennek fényében különösen érdeklene, hogy miért nem jó az UT2003? 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ezután már a gép választja ki az eddig beérkezett 367.132 teszter közül a szerencsés 12-t!
Sok szerencsét!
Én mentem Lamborgini-t venni!
Kedvességét elõre is köszönöm!

Hát, ugy is lehet mondani...
Fogalmazzunk úgy, hogy az igazi nevem kezdõbetüi J.C.
:-)
De inkább ne töltsd le! Én már 2 hete tesztelem a full-t!
Nagyon gagyi :-)))
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
inno gef4 4200 64mb elég lessz ehez, s a DOOM III-hoz?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Csúcs ez az engine, és ezzel jön az Unreal2, és a Deus Ex 2 is... whooohooooo!
Mondjuk Carmack is azt ígéri, hogy GeF3-as konfiggal 800*600-ban high detailen játszható lesz a Doom3.
A pályák szerintem is kiba jók, a menü nyilván nem ilyen lesz gondolom tömörítve lesznek a fileok
, stb. De összességében zsír király lesz, csak jönna már ki! 😊
Ebbõl az engine-bõl már simán ki lehet nézni azt az E3-as Unreal2 videót a hatalmas külsõ tereppel meg a "low-poly" jármûvel (nem egy MOHAA-féle tank
).
Csak jönne már az UT2003, az U2, a DX2...
nem szép dolog gyári példányt leszedni😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
És félkész pályát sem nagyon láttam. De lehet, hogy bennem van a hiba.
Az a poklos pálya mennyire zorallul néz már ki???
Látta valaki???
Felraktam a multi crackot, így se talál szervereket, viszont eltûnt a fizika. Úgyhogy visszaraktam az eredetit, de ha játszunk egy multit akkor elfelejtem a fizikát. 😊
Nekem mondjuk elõször qrva lassunak tünt a Q3 után (a haveromnak is ez tünt fel leghamarabb)
, de 110%-os speeden már nagyon frankó.
És nem tudsz egy helyet ahol vannak (vagytok) magyar gamerek? 😊 IRCen van #ut2003.hu, de elég kihalt. 😞
Gyönyörû grafika, és nekem a fizika is iszonyat bejött, ahogy hátraveti a rakéta a csávót, ahogy leesik, hát nem a régi szép félig a falban a csávóka idõket idézi! 😊 Meg ahogy a Flakgun lövedéke visszapattan a falról, a rakéta füstcsóvája, iszonyat király! A figurák árnyéka meg... szóval zsír nagyon. 😊
A gépigény: nekem 800*600*32-ben minden fullon viszonylag normálisan megy (van egy pálya, ami nagyon akad, az a mindenféle tükrözõdéses cucc, nem tudom a nevét, de a többi tökéletesnek tûnik). 1800+, 512 DDR266, GeF3 Ti200@GeF3.
Na abbahagyom az ömlengést, de az Epic-id harcnak ez a legújabb állomása érdekes, mert a Doom III biztos szebb lesz, de ez is GYÖNYÖRÛ, és a gépigénye szerintem bormálisabb. Szóval nagy harc lesz.
Az UT2003 nagyon bejön mint játék is, király a hangulata botok ellen is (a botok meg jó kemények 😄), a pályák faszák, isten a zene, szóval nagyon jó. Nekem az UT anno kimaradt az életembõl, de ez fenomenális. Nem tudom fognak-e maradni Q3 játékosok. 😊
Na, lényeg: lehet-e ezt a verziót multiban kenni neten?
Osszeakad az OpenAL a Hercules Fortissimo II-es hangkartyammal, emiatt szall el allandoan az UT2003-am

Késik az UT 2003
8:42 by G-San | Vélemények <0>0>
Valószínûleg mégse kapjuk meg az UT 2003-at idén nyáron, ugyanis az Epic-es Mark Rein elejtett néhány szót az Infogrames fórumában. Elmondta, hogy a híresztelésekkel ellentétben a játék még nem készült el. Elõször a demót szeretnék kiadni (ami még mindig nincsen teljesen kész), és miután ez megvolt, a játékosok visszajelzései alapján szeretnék jobbá tenni a teljes verziót. Tehát minden arra mutat, hogy nem fognak elkészülni augusztusra a végleges verzióval.
Szóval, igazam van a Build 947 Full-al kapcsolatban: nem az igazi.
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezek szerint igaz lehet. Kurva jo, most vegyek megint videokartyat? 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tudod, régen azt mondták, hogy sajtból van a Hold. Kevésbé régen azt, hogy 20-40 fps felett már folyamatosnak látod.
Mindkettõ ugyanakkora kamu, bár a Hold legalább sárga.
lényeg, hogy bõven eshet 80 alá, amíg elkerüli a 40 alatti számokat....
Riszpekk
szzzzzzzzzzzz, ezzel kapcsolatban volt már csúnya vitám...... most nem akarok belemenni, de az emberi szem max 20 frame-ig láthatja nem folymatosnak a képet (átlag 12), és a monitorok vetítési technikáját is figyelembe véve, az jön ki, hogy a 40+ (MINIMUM) fps már mindenkinek tökéletes kell legyen
és az is, csak PC-n nincs FIX frame rate, vagyis a 80 az azt jelenti, hogy átlag 80, de néha lehet 10 is egy pillanatra, ilyenkor látsz szaggatást (meg lehet 150 is).......
tehát MINIMUM 40-50 fölött NEM LÁTOD a különbséget, átlag 50-nél meg csak azért, mert 20 alá is esik...... megnézel egy fix 30-as konzolgammát, és borulsz, olyan folyamatos...
Riszpekk
Az Unreal 2003-mat nem fikázom, mert tök szép game. Nem kell védeni tõlem, mert nekem is tetszik nagyon (szemben az OFP-vel, ammit lehúztam jól). Alig várom, hogy játszhassak vele.
Viszont az a béta, amit én láttam, sajnos nem ment jól. Valami build 947 vagy mennyi, nem végleges verzió és nem is hivatalos béta, de akkor is Unreal 2003...
A gépem nem szar, sõt, én viszont igényes vagyok. Már leírtam máshol, hogy egy FPS game 80 fps felett kezd játszhatóvá válni, és nem azt jelenti, hogy néha 80, hanem minimum 80, az alá sosem esik le.
Remélem, hogy a bolti verzió már hozza ezt a szintet, amit egyelõre erõsen kétlek. Szerintem csak fél év múlva lesz hozzá hardware. Bér azt hiszem, nekem "csak" vidkártyát kell vennem hozzá, a procim oké lesz.
Azé' ne túlozzunk. Fogalmazzunk úgy, hogy elindul rajta 😊
Amúgy meg állandóan a 800*600-at ajánlgatja majd mindenki, nézted már meg 19-es moncsin? A 640x480 és 800x600 azon kurva csíkos. Nem pixeles, hanem csíkos. Egy sor pixel, egy sor fekete csík, felváltva.
19-tõl felfelé csak 1024-en lehet nézni, azon meg semmin se megy jól, akármit mondasz, néztem külföldi teszteket.