8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Ams
    akkor ha van zséd Lküldöm 1 ezres-ért...
  • Ams
    Petyus_: de minek?
  • Petyus_
    A magyar terjesztőknek gratulálok!! És akkor csodálkoznak hogy nem fogynak a játékok... október vége. Fasza.

Ha ut2003.hu oldalhoz tudok vmit segíteni (esetleg angolból kell fordítani, egyedül ehhez értek :)) akkor dobjatok egy mailt.

Ams: el se tudod kélpzelni, hogy mi meg AKARJUK venni? De sajna nekünk is marad az ISO. Egy ideig.
  • Ams
    baaz.. felrakja 1 külföldi vmi. ftp-re aki már +vette, te + letöltöd. és gy nem 15k HUF
  • DF|Sylvie
    Amúgy meg nem tudtad, hogy ez még a balkán?
  • DF|Sylvie
    Mire berontanál vele, nem lenne mit lőni, mert sniperrel kiszednénk őket :)
  • DF|Sylvie
    Ezek nem screenshotok, hanem háttérképek :)
  • G. Joe
    up
  • DF|Sylvie
    Alsó kettő.
  • DF|Sylvie
    Az elsó kettő a legjobb.
  • DF|Sylvie

• G. Joe
    Király ez a game!!!
  • DF|Sylvie
    A jobboldali modell is aranyos, de asszem nem azzal leszek. Még gondolkodom, hogy az egyiptomi legyen-e, vagy az egyik human.

Istenem, csak jönne már ki :))
  • DF|Sylvie
    Thanx :))
  • G. Joe
    Még max egy hét és itt van!
  • tbundy
    bocsi.
    konzolba: demorec filenev, kiterjesztés nélkül,
    demoplay filenev, szintén kiterjesztés nélkül.
    A felvett demót a system mappába rakja filenev.dem -ként.
  • DF|Sylvie
    Ha tudnám, hogyan kellett az első részben, már rég kipróbáltam volna.
  • tbundy
    u.úgy müxik, mit az első részben.
    felvenni sikerült, de nem játsza vissza, valami olvasási hibát ír ki.
  • DF|Sylvie
    Valaki tudja, hogy kell demot felvenni?
  • GeeKay
    nek MX-e van, és Inquisitor azt mondta, hogy MX-eken van probléma/nem mindenhol/
  • ecet
    hm...más oprendszeren próbáltad ? Vélhetően XP probléma lehet. Nekem Abit Siluro Ge4 Ti 4200 van 40,41-es detonátorral és megy yól. Viszont mostmeg UT nemmegy , csak ha safe módban kikapcsolom a hangot :-/
  • Inquisitor
    Nesze neked NVidia logo az elején!
  • Inquisitor
    GF4MX 440 + Xp + Patch (vagy annélkül) + bármelyik Detonator.
    De az a fura, hogy van olyan gép ahol nem csinálja, pedig az összes tök egyforma!
    Az XP újabb csodája vagy csak bug???
  • ecet
    hmmm...a gond az ön készülékében van. Bár én a peccset nem tettem még fel , ezért lehet az okozhatja a gondot. Milyen detonatort használsz az XP alá?
  • Inquisitor
    Pedig valahol ... belefutottam a lövéseidbe, azt hiszem
  • Inquisitor
    Másodpercenként ...
  • Inquisitor
    Hmmm. Nem te lőtted szét anno az agyamat Q2-ben railgun-nal 2-3 éve?
  • Inquisitor
    Hmmm. Nem te lőtted szét anno az agyamat Q2-ben railgun-nal 2-3 éve?
  • Dantor
    a botok lőhetik egymást, de én mindig ott vagyok. screenshot kell? tudod mit, elküldöm, az a 100k...

1 ghz-es CeleronT-m van 1439-re húzva. meg egy gf4 ti4200 270/575-ön.
  • dikki*yysw
    Aham. És ha van netem, már én is tag vagyok :)

Ha-k nincsenek, toom. Kár.
  • dikki*yysw
    Aham. És ha van netem, már én is tag vagyok :)

Ha-k nincsenek, toom. Kár.
  • G. Joe

DEATH FELLOWS

A DF január eleje ota létező, klán, ami MOHAA klánként indult, de nem ragadunk le egy játéknál.
    Nem csak klán, hanem egy haveri(baráti) kör, olyan gamer club féle. Néha összejárunk , akár sörözni, akár más ürüggyel.
    Mi csináltuk(juk) a www.mohaa.hu oldalt is, ami egyengöle még nem 100%-osan kész, s szintén mi regisztráltuk a www.ut2003.hu oldalt is amit szeretnénk szinvonalanas elkésziteni.
    Egyébként szivesen látunk minden jo képességü, nem egy játékhoz begyöpösödött, ugyes playereket.
    Természetesen mint minden más csapatnál, nálunk is számit hogy jo fejnek tarsuk akit felveszünk.
    Aki meg akar találni minket az megteheti a #deathfellows irc csatin, illetve elér a [email protected] emil cimen.
    Szándékunkban áll folyamatos UT szervert, esetleg szervereket biztositani a magyar UT-seknek.
    Tegnaptol üzemel DF Landor szerver, és folyamatban van Sylvike szerverének a "belövése" is.

• DF|Sylvie
    Jajj. Ki ne mondd!! :)))

----

A DF multigame klán, az UT-hoz még nem volt szerencsénk. Előtte MOHAA-ztak, de akkor még nem voltam tag :)
  • ecet
    OK , vettem. De a DF az nem UT-s klán ugye , mert nem ismerős. Q3 ? CS ? Wolf ? bocs, télleg nemtom...
    A mondatodról ez jutott eszembe : mi vagyunk a lovagok akik azt mondják hogy Niiii ;-P
  • DF|Sylvie
    Mi nem alakítunk, mi vagyunk a DF :)
  • DF|Sylvie
    Ez szép eredmény, viszont nekem kicsit fura :)

Odáig oké, hogy jól nyomod, de akármilyen jó vagy, a botok egymást is lövik. Nekem 15 perc alatt a leggyengébb botnak is legalább kétszer ennyi frag jön össze.

Milyen procid van? Sebesség 100% volt?
  • ecet
    melyik klánra gondolsz?
    amiben én vagyok az a Runtime Error Klán , röviden _RtE_ . Ha ilyen előtaggal látsz vkit az ebben a klánban van.
    Erről a fórumról Gabo , Dikk , most vettük fel Balty-t, Tbundy és Tnex is jár a csatinkra , ha ők is úgy akarják előbb-utóbb nem menti meg semmi őket attól h klántagok legyenek ;-).
    Ha nem erre agondoltál akkor az Sylvie-től kérdezd , hogy ők milyen klánt fognak alapítani.
  • ecet
  • Dantor
    nemis mert end szákk máj dikk'
  • dikki*yysw
    Tévedsz. Az And Suck My Dikk :)