8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Ams
    2. és ha ingyen írnám?

3. én láttam citer gyereket aki 2 éve csitel nem tört szerveren.
  • G. Joe
    ja hogy ő ajánlotta a cd-t eladásra... lol
  • G. Joe
    ja hogy ő ajánlotta a cd-t eladásra... lol
  • Ams
    ja! de látom te is magyar eleresztett 1 személy vagy...
  • DF|Sylvie
    1. Nem látszik.

2. Ne te döntsd el, nekem mennyit ér. Nekem jobban megér, hogy nekik adjak 15k-t, mint hogy a te cd kalózkodásodat támogassam egy ezressel, amit lent ajánlottál.

3. Meg banolni is.
  • Ams
    na? ennyi? szépnek gyonyörü! (:)) de (sajnos) szőke vagy...
  • G. Joe
    NE sok az ára, sajnos a magyar viszonyok a rosszak! Egy amerikai huje gyerek két napi kajapénzéböl megveszi!
  • Petyus_
    Eddig dohányoztam!
  • Petyus_
    Csak néha jól esik... :)
  • Petyus_
    Jaja. :D

Kicsit félreérthető volt... khmmm... inkább úgy fogalmazok hogy a még nálam is gyengébb képességű gémereket szeretem halomra freggelni. :)
  • Ams
    1. tudom

2. igen, de nem ennyit

3. a nem tört szerveren is lehet csitelni
  • G. Joe
    Én minden igazán jo játékot megvennék ha tehetném, bár ez csak magyar pénztárcának sok!
  • Ams
    eddig is +voltál, nem?
  • DF|Sylvie
    1. Tudod, minden tisztességes ember abból él, hogy pénzt kap azért, amit csinál.

2. Hallottál már arról, hogy ha valami jó, akkor megéri az árát?

3. Annyi eszed már nincs, hogy mi nem csak tört csíter szervereken szeretnéánk játszani, hanem a nem törteken is. Remélem, az utóbbi lesz többségben.
  • Petyus_
    Nekem meg létszükséglet hogy Unreal Tournamentezzek CD-Keyes szervereken 13 éves amcsi gyerekek ellen, mert ettől nyugszom meg. Ennyi. :)
  • Ams
    ezt már hallottam
  • Ams
    nem, az létszükséglet, és a étel. :) s 200ft
  • DF|Sylvie
    AMS, vegyél vissza, mert magadat égeted.

Greater, ha normális helyen rendeled, előbb lesz meg neked, mint nekünk.. amúgy amikor kilépsz a demoból, ott is van egy buy gomb.
  • Ams
    magamat égetem? ezt bővebben.
  • Petyus_
    A kenyeret is lopod a burzsuj péktől? :)
  • Ams
    na mind1. vedd +, én nem látom értelmét.
  • DF|Sylvie

Greater, ha normális helyen rendeled, előbb lesz meg neked, mint nekünk.. amúgy amikor kilépsz a demoból, ott is van egy buy gomb.
  • DF|Sylvie

• DF|Sylvie

• G. Joe
    És ott kinek? a szintén milliomos föorvosnak? VAghy vegyek belöle egy kilo algopirint és vigyem be!
    NEm azt mondtam hogy adományzni akarok.
    Ha az egész világ ugy állna hozzá mint te, akkor nem lennének játékok, és egyetlen szoftver sem, mert senki nem venne meg semmi csak ellopná a másiktól!
    NAgyon ritka az ha egy jákétot érdemesnek tartok arra hogy fizessek érte! Ez közéjük tartozik!
  • Ams
    na mivan, épp rendelitek?
  • Ams
    1 játékot nagyra becsülni?!?
  • Ams
    esküszöm degenerált vagy...
  • Ams
  • Ams
    mivan akkor ha 3 évig nyomod 1 letöltött vesió-val?
  • Petyus_
    Mert nem érzem úgy, hogy bitorlom más szellemi termékét amit nagyra becsülök. Meg kapok a pénzemért millió nem crackelt szervert, meg amúgy is biztos jól fog kinézni a CD. :)
  • Ams
    megér annyit? add a h.pál korháznak a pénzt! ne a milliomos programozó muksónak
  • Petyus_
    Jaja, be is van ígérve. :)

Meg ugye XBox miatt nem lehet jármű, de beleraknak egy "példa-cart", hogy a scene tudjon csinálni járműveket könnyen. Szóval elég korrektek. :)
  • Ams
    mert?
  • Ams
    #2795-re tudsz érv-t?
  • Petyus_
    Azért mert ha mondjuk 3 évif feszt ezzel fogok játszani akkor jobban fogom érezni magam egy gyárival. :)
  • G. Joe
    Én meg akarom venni!!!!!
    Egyszerüen megér annyit ugy érzem, és ez a cég supporálni is fogja rendesen a játékot, nem mint az EA a mohát!!
  • Ams
    *clonecd
  • Petyus_
    Simán, semmi gond nincs vele (én DVD-t szoktam néha USÁból rendelni).
  • Ams
    ha lonecd-vel csinálja akkor nem fog nyögni key-ert. csak jobb 1k-ért mint 15k-ért, nem? :D